Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canımm çok geçmiş olsunn..dediğin gibi salgın varr..ben 1 hafta yattımmm...ne güzell bebişinin kalp atışını duymuşsunn bu sana ilaç gibi olmuşturr..kendine ve bebişe iyi bakk.
bende bugün doktora gittim..bu ay ikinci aşılamam olacak allah izin verirse.az kaldı biliyorummm bebişime kavuşucamm..rabbim bilir tabii..hayırlısı herşey nasip kısmet tabi ama inanmak istiyorummm....hayırlısı artıkk...görüşürüz..öptümm...

nevrocum hayırlı olsun ınsallah..bebesını saglıkla sorunsuz bır sekılde al kucagına.. rabbım ıkınızıde korusun..allaha emanet olun..
kızlar herkese hayırlı haftasonları dılıyorum..

Sağol güzelimmm. Şeniz Allah razı olsun. Amin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başına canım benim. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Allah o günleri sana da hayırlısıyla ve sağlıkla göstersin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Sağol canımmmm. Şeniz

İnanmak çok önemli bir şey. :lepi: Maneviyat çok güçlü olunca işlerimiz kolaylaşıyor gibi geliyor bana. :asigim: İnşallah seni de HAMİLEYİMMMMM diye haykırırken görürüz bu denemede. :teytey::teytey: :teytey:

inşallahh canımmm nasip kısmett..hayırlısı artıkk..rabbim bilirr....zamanı gelmişse olur inşallahhh.................herşeyinn hayırlısı......:ecrin_bebek:

cok sevindim canim kalp atislarini duymussun insallah kucagina aldigin gunleride gorecegiz hep birlikte kendine ve yigenime iyi bak dualarim seninle

slm kızlar nasılsınız bakim 2 gündür gözlerim yaşlı yaşlı kendimi bırakmış bakımsız bir şekilde çaresiz saçlar başlar dagınık yüzünü bile yıkamaya aciz olmuş halde ortalarda geziniyorum çok sarsıldım yahu...dün akşam biraz mutfak dolabımı temizledim biraz olsun temizlik yapmak iyi geldi bugün daha iyiyim ütü yapacam daha buzdolabını temizliyecem çok işlerim var yani kafamı bunlarla meşgul etmesem olmuyor agla agla nereye kadar yahu bu ay yumurtlama falan hesaplama yok adet günümüde hesaplamıyacam kendi haline bırakacam bide böyle deniyim bakiyim...

nevrom gözün aydın canım bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun kim bilir ne güzel bir duygudur ALLAHIM inş. sana bebeginin cennet kokusunu koklamıyı nasip eder gripde olmuşsun canım geçmiş olsun senin resmini de gördüm canım çok tatlısın inş. hastalıgındanda biran önce şifa bulursun dualarımız seninle canım...

nevroskym canım benim allah bebeğini esirgesin....inşallah sıkıntısız devam eder....bende biraz sıkıntı var..üçüzleri ikiye indirecez...ama hayret doğrusu benim 14. gün testimde bile değerim 266 idi seninkinden okadar düşük ki nasıl üçüz oldu anlamadık...neyse çok zor bir karar ama napalım...hala düşük tehdidim var çok korkuyorum....
bu arada ben de alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum valla:))))))))a.s.

gözünüz aydın bitanemŞeniz
rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin....
demek 1 tane şimdilik seninle dünür olma işi yattı desenekaydirigubbakcemile3
neyse bizde ilerki yıllara bakarızyerimseniben

geçmiş olsun canım....grip bu demekki ne kadar dikkat etsende gelip buluyor insanı...
rabbim başka sıkıntı vermesin...
inşallah kısa zamnada atlatırsın canım....

canım bu kadar kendini yıpratma:teselli::1hug:
vardır bunda da bir hayır....
bu ay olmadı diye olmyacak değilya...

canım neden 2 ye düşürceksiniz
düşük tehdidi olduğu için mi
Allahım yavrularını sana bağışlasın

kızlar bana cvp yazıcakmısınızz 13mm iimi 11.güne göre büyürmüü doktr gayt ii dedi ama nblm yaaa iimii iğne verrrmi banada

Kızlarrr canlarumm merhabalarr özledim valla hepinizi
koptum valla kusura bakmayınn Şeniz
evde değilim korkularım devam biliyorsunuz bir erken doğumöum olduğu için yatmaya çalışıyorum genelde bi kayınvalidemde bi annemde kalıyorum
sıkılıyorum ama napim miniğim için değer diyorum yeterki o sağlıkla gelsin yatarım ben
Bugün gittik dr önümüzdeki hafta ense kalınlığı için çağırdı inşallaj-h yine yolunda gider herşey
umutlanmak istemyordum ilk bebklerimi kaybettiğim için ama bugün miniğimi grünce onu kucağıma almayı hayal etmemek eimde değildi yerinde durmuyodu onun kalbini dinlerken benim kalbim daha hzlı atıyordu
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Bu arada yeni hamişlerimiz var Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinn
nevrom cnm geçmiş olsun ama ne yalan söyliyeyim bebeğinin tek olmasına sevindim çoğul gebelik risk hoş Rabbim ol dedikten sonra oda önemli değil ya neyse işte ben bi kere yaşadım ya korkuyorum işte elimde değil
Herkesssii a.s.

:1ninca:Ben korkmaya başladım çokk sessizz burasııı.Garip seslerde geliyorrrr:1shok::1shok:

slm kızlar nasılsınız en bugün çok dalgınım canımda sıkkın şöyleki dün kaan hocaya gitmiştik eşim azospermdi oda iki aydaha ilaç kullan olmazsa microtese yaparız dedi eşimden umutlu oldunnu söledi kaan hoca cebeci de çalışıyo tıpa bağlı bende orada tüp bebek yapmak istemedim genarta gittik çok memun kaldık onların üroloğu varmış kaah hocanın verdiği ilaçları kullanıp tüp bebeğe geçiyoz genarta aysun hanım bana mayıs adetin ikinci günü kallanıcağım ialçları verdi birden kendimi tedavinin içinde buldum ama ben çok korkuyorum ya eşimden normal menide çıkmazda tese olursa diye arkadaşlar sizde böyle olmuşmuydunuz tüp bebeğe başlarken kafanız karışıkmıydı bide daha şimdiden acaba olackmı sorusu kafamda bana yardım edin

canım relax olsüprizzzzz
bak ne güzel tedavinin içinde bulmuşsun kendinihihoyyyt
inşallah hayırlısı olur tedavin:Saruboceq:
ben tüp bebek yaptırmadığım için sorunun cevabını bilmiyorum
inşallah bebeklerin gelir bu tedavinin sonunda:CüvCüv::Saruboceq:

tşk ediyorum sevcan arkadaşım ne bilim bide eşimde sperm buluncakmı onun kaygısı var offffffffffffff şimdiden daraldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…