bu arada ben yeniyim aranızda eşimde varikosel çıktı. tüp bebek dediler. biz ameliyatta şansımızı denedik. varikoseli araştırır ken buldum kadınlar kulübünü buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti üye oldum hemen:jeyyar:
geliyoorruuummmm:1ninca:
yicem seniiiii:1ninca:
Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek::asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
[/COLOR]
hoşgeldin aramıza canım benimde eşimde varikosel var ama dr lar sperm sayısına normal diyorlar dogal yolla olur diyorlar yoksa ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım eger yaza kadar bebiş olmazsa ameliyat o zaman düşünürüz senin eşin sanırım varikosel ameliyat oldu.eşinin ameliyat olması daha iyi olmuş tüp bebek yapsanız bile bunun bide ilerisi var ilerde tekrar çocuk düşündügünüzde tekrar tüp bebek denemek zorunda kalırdınız :Saruboceq: inş.sonuçlarınız yükselir ameliyat nasıl zormuydu kaç saat sürdü?
Tedaviden sonra birşeyin içine de giremez oldum. :roflol: Dombiş nevro. delikafadulden Gidip birşeyler almamız lazım. Bir hafta daha idare edecek hal kalmadı. İşe gitmek kabus oldu. -tatlicadiarzu- İzmir'de hava güzel görünüyor. Bismillah deyip kalkıp , yola koyulmalı. Ben size dediydim , fotoğrafımı da yolladıydım Hüsmen Dayı diye ama inanmadınız. :roflol: :roflol::roflol: Hadi Allaha emanet olun , öpüyorummmmmm. Şeniz
:tomato: :mymeka: yasakkelime:asigim:
balkafam naber fıstık misafirlerim gelicek heran çıkabilirim...a.s.
Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek::asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
Sakınan göze çöp batar derler hani. kaydirigubbakcemile3Çekiyorum paratoner gibi. kaydirigubbakcemile3 Ben bir de grip oldum kızlar. :roflol:lülülülülülü İki gündür baya kötüydüm. Dün bebişimin kalp atışını duydum da serum gibi geldi çok şükür. :Saruboceq: İnsan kendini kollasa da oluyor işte böyle. Akacak kan nasıl kanda durmuyorsa biz de hasta olduk. Eşim bana çok iyi bakıyor. Hep uzanıyorum dinleniyorum. Herşeyimi yapıyor ediyor , bakıyor. Hasta olunca şok oldu. O kadar da iyi bakıyordum nasıl hasta oldun sen diyor. Bakmasam ne olur halin senin diyor. :roflol: Babam annem kızıyor. Sanıyorlarki bakmıyorum kendime , dikkat etmiyorum. Yüz felcinin üstüne grip de olunca baya kızdılar. Ama inanın çok iyi bakıyorum. Kısmet böyleymiş. :1rolleyes: Bir de salgın var sanırım. Başka hasta var mı aranızda bilmiyorum ama çok dikkat edin. Gerçekten çok sümüklü görüyorum çevremde. kaydirigubbakcemile3
Tedaviden sonra birşeyin içine de giremez oldum. :roflol: Dombiş nevro. delikafadulden Gidip birşeyler almamız lazım. Bir hafta daha idare edecek hal kalmadı. İşe gitmek kabus oldu. -tatlicadiarzu- İzmir'de hava güzel görünüyor. Bismillah deyip kalkıp , yola koyulmalı. Ben size dediydim , fotoğrafımı da yolladıydım Hüsmen Dayı diye ama inanmadınız. :roflol: :roflol::roflol: Hadi Allaha emanet olun , öpüyorummmmmm. Şeniz
Kızlarrr canlarumm merhabalarr özledim valla hepinizi
koptum valla kusura bakmayınn Şeniz
evde değilim korkularım devam biliyorsunuz bir erken doğumöum olduğu için yatmaya çalışıyorum genelde bi kayınvalidemde bi annemde kalıyorum
sıkılıyorum ama napim miniğim için değer diyorum yeterki o sağlıkla gelsin yatarım ben
Bugün gittik dr önümüzdeki hafta ense kalınlığı için çağırdı inşallaj-h yine yolunda gider herşey
umutlanmak istemyordum ilk bebklerimi kaybettiğim için ama bugün miniğimi grünce onu kucağıma almayı hayal etmemek eimde değildi yerinde durmuyodu onun kalbini dinlerken benim kalbim daha hzlı atıyordu
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Bu arada yeni hamişlerimiz var Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinn
nevrom cnm geçmiş olsun ama ne yalan söyliyeyim bebeğinin tek olmasına sevindim çoğul gebelik risk hoş Rabbim ol dedikten sonra oda önemli değil ya neyse işte ben bi kere yaşadım ya korkuyorum işte elimde değil
Herkesssii a.s.
merhaba arkadaşlar alttaki çizelgelerden bende koymak istiyorum nasıl yapıcam acaba bana yardımcı olurmusunuz????????
bu arada ben yeniyim aranızda eşimde varikosel çıktı. tüp bebek dediler. biz ameliyatta şansımızı denedik. varikoseli araştırır ken buldum kadınlar kulübünü buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti üye oldum hemen:jeyyar:
slm kızlar nasılsınız en bugün çok dalgınım canımda sıkkın şöyleki dün kaan hocaya gitmiştik eşim azospermdi oda iki aydaha ilaç kullan olmazsa microtese yaparız dedi eşimden umutlu oldunnu söledi kaan hoca cebeci de çalışıyo tıpa bağlı bende orada tüp bebek yapmak istemedim genarta gittik çok memun kaldık onların üroloğu varmış kaah hocanın verdiği ilaçları kullanıp tüp bebeğe geçiyoz genarta aysun hanım bana mayıs adetin ikinci günü kallanıcağım ialçları verdi birden kendimi tedavinin içinde buldum ama ben çok korkuyorum ya eşimden normal menide çıkmazda tese olursa diye arkadaşlar sizde böyle olmuşmuydunuz tüp bebeğe başlarken kafanız karışıkmıydı bide daha şimdiden acaba olackmı sorusu kafamda bana yardım edin
arkadaşım öncelikle normal menide çıkmazsa demekle ne demek istedin anlayamadım zaten dr demimya m.tese yaparız diye orayı bana bi açıkla.soruna gelecek olursak ben daha önce tüp denemiş biri olarak evet kafam karışıktı ama hep çıkacagını hayal ettim asla kötü düşünmedim sende sakın kötü düşünme hep pozitif ol allah büyük arkadaşım:teselli:slm kızlar nasılsınız en bugün çok dalgınım canımda sıkkın şöyleki dün kaan hocaya gitmiştik eşim azospermdi oda iki aydaha ilaç kullan olmazsa microtese yaparız dedi eşimden umutlu oldunnu söledi kaan hoca cebeci de çalışıyo tıpa bağlı bende orada tüp bebek yapmak istemedim genarta gittik çok memun kaldık onların üroloğu varmış kaah hocanın verdiği ilaçları kullanıp tüp bebeğe geçiyoz genarta aysun hanım bana mayıs adetin ikinci günü kallanıcağım ialçları verdi birden kendimi tedavinin içinde buldum ama ben çok korkuyorum ya eşimden normal menide çıkmazda tese olursa diye arkadaşlar sizde böyle olmuşmuydunuz tüp bebeğe başlarken kafanız karışıkmıydı bide daha şimdiden acaba olackmı sorusu kafamda bana yardım edin
canım benim amin allahım herkese nasıp etsin senin adınada çok üzüldüm allahım birdaha yaşatmasın bu acıyı sana ve kimseye:Saruboceq:ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin
ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?