Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu arada ben yeniyim aranızda eşimde varikosel çıktı. tüp bebek dediler. biz ameliyatta şansımızı denedik. varikoseli araştırır ken buldum kadınlar kulübünü buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti üye oldum hemen:jeyyar:

[/COLOR]
hoşgeldin aramıza canım benimde eşimde varikosel var ama dr lar sperm sayısına normal diyorlar dogal yolla olur diyorlar yoksa ben aşılama yaptırmayı düşünüyorum bakalım eger yaza kadar bebiş olmazsa ameliyat o zaman düşünürüz senin eşin sanırım varikosel ameliyat oldu.eşinin ameliyat olması daha iyi olmuş tüp bebek yapsanız bile bunun bide ilerisi var ilerde tekrar çocuk düşündügünüzde tekrar tüp bebek denemek zorunda kalırdınız :Saruboceq: inş.sonuçlarınız yükselir ameliyat nasıl zormuydu kaç saat sürdü?

İyi akşamlar kıslar herkes iyidir inşallah bugün giremedim misafifirm vardı yeni gittiler etrafı biraz yoparlayıp hemen daldım bende:jeyyar:

canım nevrom Allah bebişini sağlıkla sıhhatle göndersin inşallah :Saruboceq: Rabbim seni ve tüm bebek bekleyen anneleri bebişleriyle birlikte korusun,hayırlı doğumlar nasip etsin :1hug:

canım bizim çift taraflı yaptılar 1 saat sürdü sonra 1 saat tede kacam kendine geldi ama ben daha kolay bir ameliyat zannediyordum. bu arada bana cvp verdiğin için çok tşk ederimm..

canım kendine dikkat et inci taneni ve seni öpüyorum..Şeniz

nevrosky canım çok geçmiş olsun sana.allah sağlıklı bir şekilde bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bitanemmm geçmişler olsun
bende grip olacak gibiyim boğazım burnum yanıyo sorma
demek yavrucağın tek
olsunda sağlıcakla olsun onu bulbilmek adına nelerden vazgeçiyoruz neler veriyoruz
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin nevromm:asigim::Saruboceq:
kilolar konusuda aynı kapıya çıkıyo canın sağolsun senin

kuzucummm özledik bizde seni hoş geldinn
bol bol dinlen ara sıra kendinden haber et sen ve bebeğin iyi ol yeter
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar alttaki çizelgelerden bende koymak istiyorum nasıl yapıcam acaba bana yardımcı olurmusunuz????????

merhaba canım hoşgeldin
geçmiş olsun demek tüp bebk dediler
ameliyattan sonra sonuç almak baya uzun sürüyo kiminde siz inşallah kısa sürede sonuç alırsınız:Saruboceq:

burdan çizelge yapmaya bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/198325-evlilik-takvimi-vs-vs-nasil-yapilir-anlatimi-burada.html

merhaba canım neden kaan hoca ile devam etmiyosunuz
inşallah sperm bulunur DEMEK gen art ta tedaviniz olacak
raporlamı yaptıracaksınız acaba fiyatı hakkında bilgi verebilirmisin canım
Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin

arkadaşım öncelikle normal menide çıkmazsa demekle ne demek istedin anlayamadım zaten dr demimya m.tese yaparız diye orayı bana bi açıkla.soruna gelecek olursak ben daha önce tüp denemiş biri olarak evet kafam karışıktı ama hep çıkacagını hayal ettim asla kötü düşünmedim sende sakın kötü düşünme hep pozitif ol allah büyük arkadaşım:teselli:

ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin
canım benim amin allahım herkese nasıp etsin senin adınada çok üzüldüm allahım birdaha yaşatmasın bu acıyı sana ve kimseye:Saruboceq:

allah sabır versin canım.eşinin sperm sayısı çok mu düşük.allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah doğal yolla :CüvCüv:kalırız.allah isteyen herkeze hayırlısıyla nesip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…