Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bana cvp yazıcakmısınızz 13mm iimi 11.güne göre büyürmüü doktr gayt ii dedi ama nblm yaaa iimii iğne verrrmi banada
canım arkaşalar iyi dediya...
şimdilik güzelbüyüyor...inşallah bir kaç gün içinde daha iyi olacak...

canım seni özledikŞenizama olsun sen kendine iyi bak...
bize arada böyle haber versen yeterŞeniz

allah yardımcınız olsun canım....inşallah sperm bulunur....

ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin
rabbim sabır versin canım:çok üzgünüm:
inşallah yerine kardeşleri gelir.....

ayknds sende aramıza hoşgeldin canıma.s.inşallah bebişin kısa zamanda gelir...
]

nevrocum canim hadi gozun aydin, bebisinide gordun rabbim kucagina almayida nasip eder insallah, ve sana tekrar tekrar gecmis olsun....a.s.

bende diyorumki tulin neden burda yok, calisma varmista haberim yok:jeyyar:
hayirli olsun canim emeklerinizin karsiligini alirsiniz insallah

ayknds sende aramıza hoşgeldin canıma.s.inşallah bebişin kısa zamanda gelir...
][/B][/QUOTE]

hoşbulduk.inşallahh...........:çok üzgünüm:

slm canım kaan hacaya yaptırcaktık fakat kendisi ankara tıp fakültei cebecide çalışıyo cebecinin tüp bebek bölümü tadilattaymış iki ay bide oraya güvnemedim labaratuar felan çok kalabalıktı biz rapor çıkartamıyoz evlilik üç sene olması lazım bizim iki sene oldu cebecidede aynı fiyat 4 buçuk civarı genartta aynı 4 buçuk microtese olursa 900 milyonda ona verceğiz genartta ssk rapor olursa 800 milyon ama biz herşeyikendimiz parayla yaptırıyoz

arkadaşım öncelikle sağol eşimin tehalil sonuçları ultrason muanesi hep iyi çıktı gittiğimiz doktorlar sperm çıkmamam sebebini anlayamadılar o yüzde üç ay ilaç kullandı samsundaki doktorumuz kesin çıkar dedi sonra kaan hocada aynısını dedi sizin herşey normal ikia y daha ilçakullanın tekrar seperm tessti yaptırım eğer çıkmazsa microtese önerdi bakalım inşallah ameliyata gerek kalmaz canım benim

ayknds canım aramıza hoşgeldinnn.ınşallahh bu topik uğurlu gelir sanada kısa zamanda hamile haberinizi alırız inşallahha.s.

anladım canımmm
hayırlısı olsun inşallah
4buçuk a ilaçlara dahilmi
sadece micro yaptırmak orda ne kadar
aslında eşin azosperm ise rapor vermeleri geekmezmiydi yaa:sm_confused:

erkencimiyim neyim ayolsositososito
herkese günaydın
ve iyi pazarlar canlarkaydirigubbakcemile5

bala bak 09:14 te yazmış

erkencimiyim neyim ayolsositososito
herkese günaydın
ve iyi pazarlar canlarkaydirigubbakcemile5

bala bak 09:14 te yazmış

:roflol:Semihamm erkenciyiimm hehe eşimim biraz işleri vardı dışarda bende fırdatı buldum açtım neti:roflol:
:asigim:Şimdide kahvaltı hazırlıyorum kocişime birazdan gelir aşkum:asigim:
Senin bu saatt ne iş burdakaydirigubbakcemile3

Ballkafa yine rüya serüvenleri ile geri döndüüü..:roflol:
Foslaşacak rüyaya hazır ball :jeyyar:

Dün akşam rüyamda dışardan bir muhabbet kuşunun evin içine girdiğini görüyorum.Vee anneme diyorumkii kuşu yakalıycam anne çok güzel diyorum..Sonra kuş kaçıyor ben kovalıyorum kaydirigubbakcemileve hemen kuşu yakalayıp elimde sıkı sıkı tutuyorumm.Sonra kuşu elimde sıkı sıkı tutarken babamın yanına gidip kuşu gösteriyorum.Sonra annem yanıma geliyorr.Hadiiiiii annneee diyorum bizim bir kuş kafesi vardı onu getirdeee koyayım diyorum.Annemde sıkı tut kaçırma sakın diyorr ..Bende hayırr annee kaçmaz diyordum.Ama kuş o kadar tatlıydıki yemyeşil tüyleri vardı.Hayır olsun inşallahh

ŞİMDİ RÜYALARIN ANlamına baktımm..
:1shok:
Baba görmek:Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en HAYIRLI rüya, anası, babasını görmesidir.İNŞALLAHHHH:Saruboceq:
Anne görmek:Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanır.İNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
Kuş görmek:Rüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir...iNŞALLAHHH:Saruboceq:
Yakalamak :)yani kuşu yakadım ya:):Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır:Saruboceq:

ÜFFFFF sabah saatlerinde hayır olsun diyorum tekrardan.Bu kadar birbirne zincir gibi bağlanmış bir yorum olabilirmi
:Saruboceq:

nevrooomm gözün aydın cnm kalp atışınıda duymuşsun süper allah tamamına erdircek inşallah hasta da olmuşsun geçmiş olsun cnm bebişin şifa olsun sana dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3

Günaydııınnnn Balım, hayırlara gelsin inşallah. Ne güzel rüya görmüşsün, Allah gönlünün muradını versin:Saruboceq:.

Günaydın Kızlar!!a.s.

günaydın kızlar bugün gününüz nasıl geçiyor sanırım hafta sonu fazla giren olmuyor pek kimse yok eskiden ne çok giren olurdu ya çogu hamiş kalınca buraya girmez oldular
balım çok güzel rüya görmüşsün hayırdır inş. bu rüyanın yorumunu yapacak olursam gelecek aylarda seni hamiş olarak görecegiz gibime geliyor inş.

Günaydııınnnn Balım, hayırlara gelsin inşallah. Ne güzel rüya görmüşsün, Allah gönlünün muradını versin:Saruboceq:.

Günaydın Kızlar!!a.s.

Sizlerede günaydınn kızlarra.s.
Aminn kızlarrr inşallahhh:asigim:

balım hayra yoralım hayır çıksınŞeniz
rüyan çok güzelmiş:asigim:Şeniz

herkese günaydın hayırlı pazarlar şekerlerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…