balsurat ne guzel bir ruya gormussun hayirlara gelsin insallah
selam kızlar hayırlı günler..balıımm hayır olsun rüyan tatlişim...
balım hayra yoralım hayır çıksınŞeniz
rüyan çok güzelmiş:asigim:Şeniz
4buçuk a ilaçlara dahilmi
sadece micro yaptırmak orda ne kadar
aslında eşin azosperm ise rapor vermeleri geekmezmiydi yaa:sm_confused:
Sakınan göze çöp batar derler hani. kaydirigubbakcemile3Çekiyorum paratoner gibi. kaydirigubbakcemile3 Ben bir de grip oldum kızlar. :roflol:lülülülülülü İki gündür baya kötüydüm. Dün bebişimin kalp atışını duydum da serum gibi geldi çok şükür. :Saruboceq: İnsan kendini kollasa da oluyor işte böyle. Akacak kan nasıl kanda durmuyorsa biz de hasta olduk. Eşim bana çok iyi bakıyor. Hep uzanıyorum dinleniyorum. Herşeyimi yapıyor ediyor , bakıyor. Hasta olunca şok oldu. O kadar da iyi bakıyordum nasıl hasta oldun sen diyor. Bakmasam ne olur halin senin diyor. :roflol: Babam annem kızıyor. Sanıyorlarki bakmıyorum kendime , dikkat etmiyorum. Yüz felcinin üstüne grip de olunca baya kızdılar. Ama inanın çok iyi bakıyorum. Kısmet böyleymiş. :1rolleyes: Bir de salgın var sanırım. Başka hasta var mı aranızda bilmiyorum ama çok dikkat edin. Gerçekten çok sümüklü görüyorum çevremde. kaydirigubbakcemile3
Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek::asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
slm kızlar nasılsınız bakim 2 gündür gözlerim yaşlı yaşlı kendimi bırakmış bakımsız bir şekilde çaresiz saçlar başlar dagınık yüzünü bile yıkamaya aciz olmuş halde ortalarda geziniyorum çok sarsıldım yahu...dün akşam biraz mutfak dolabımı temizledim biraz olsun temizlik yapmak iyi geldi bugün daha iyiyim ütü yapacam daha buzdolabını temizliyecem çok işlerim var yani kafamı bunlarla meşgul etmesem olmuyor agla agla nereye kadar yahu bu ay yumurtlama falan hesaplama yok adet günümüde hesaplamıyacam kendi haline bırakacam bide böyle deniyim bakiyim...
Kızlarrr canlarumm merhabalarr özledim valla hepinizi
koptum valla kusura bakmayınn Şeniz
evde değilim korkularım devam biliyorsunuz bir erken doğumöum olduğu için yatmaya çalışıyorum genelde bi kayınvalidemde bi annemde kalıyorum
sıkılıyorum ama napim miniğim için değer diyorum yeterki o sağlıkla gelsin yatarım ben
Bugün gittik dr önümüzdeki hafta ense kalınlığı için çağırdı inşallaj-h yine yolunda gider herşey
umutlanmak istemyordum ilk bebklerimi kaybettiğim için ama bugün miniğimi grünce onu kucağıma almayı hayal etmemek eimde değildi yerinde durmuyodu onun kalbini dinlerken benim kalbim daha hzlı atıyordu
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
Bu arada yeni hamişlerimiz var Rabbim kucağımıza almayı nasip etsinn
nevrom cnm geçmiş olsun ama ne yalan söyliyeyim bebeğinin tek olmasına sevindim çoğul gebelik risk hoş Rabbim ol dedikten sonra oda önemli değil ya neyse işte ben bi kere yaşadım ya korkuyorum işte elimde değil
Herkesssii a.s.
slm kızlar nasılsınız en bugün çok dalgınım canımda sıkkın şöyleki dün kaan hocaya gitmiştik eşim azospermdi oda iki aydaha ilaç kullan olmazsa microtese yaparız dedi eşimden umutlu oldunnu söledi kaan hoca cebeci de çalışıyo tıpa bağlı bende orada tüp bebek yapmak istemedim genarta gittik çok memun kaldık onların üroloğu varmış kaah hocanın verdiği ilaçları kullanıp tüp bebeğe geçiyoz genarta aysun hanım bana mayıs adetin ikinci günü kallanıcağım ialçları verdi birden kendimi tedavinin içinde buldum ama ben çok korkuyorum ya eşimden normal menide çıkmazda tese olursa diye arkadaşlar sizde böyle olmuşmuydunuz tüp bebeğe başlarken kafanız karışıkmıydı bide daha şimdiden acaba olackmı sorusu kafamda bana yardım edin
bu arada ben yeniyim aranızda eşimde varikosel çıktı. tüp bebek dediler. biz ameliyatta şansımızı denedik. varikoseli araştırır ken buldum kadınlar kulübünü buradaki arkadaşlıklar çok hoşuma gitti üye oldum hemen:jeyyar:
ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin
bende diyorumki tulin neden burda yok, calisma varmista haberim yok:jeyyar:
hayirli olsun canim emeklerinizin karsiligini alirsiniz insallah
Herkeze hayırlıı günlerr kızlarr.Aminnnnn inşallahhhh hayırrr olsunnn...Bu rüya yakında çıkıcak hissediyorum:asigim:
Tulinyimm sağolasın canım amin inşallah:Saruboceq:balım rüyan hayırlara vesile olsun inş..
Fadikomm bilmiyom bu ay ne oldu bana :roflol::roflol:
balım sen iyi şeylerde hissedermiydinkaydirigubbakcemile3:
canım senin hislerin kuvvetli...hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniz
tülincim sana iyi çalışmalar:jeyyar:kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
inşallah bu ay bu çalışmaların karşılığını alırsınızŞeniz
Yağmuurm gelmişşş hoşgeldinn canım güzel hamişimizz..Amin canım inşalah hayır olsun:):asigim:tuliynimm smshmhhimmmm fadiğiimmmm çok sağoln güzel dilekleriniz için hee bal sende
rüyanda hayırlara gelsin inşallahh :)) anladın sen onu
balım sen iyi şeylerde hissedermiydinkaydirigubbakcemile3:
canım senin hislerin kuvvetli...hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniz
sonunda doğru yolu buldu balkafalı.. hihoyyyt hihoyyyt
tülincim sana iyi çalışmalar:jeyyar:kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
inşallah bu ay bu çalışmaların karşılığını alırsınızŞeniz
herkese iyi pazarlar kızlar...2 hafta öncesinde düşük yapmıştım dr. bir ay hiç beraber olmayın enfeksiyon olmaın dedi sonra ki 1 ay da korunun dedi normal mi böle bi durumla karşılaşan var mı yani korunmayı anladımda enfeksiyon olmasın die hiç beraber olamamk die bişey duymamaıştm düşükten sonra???
Ballkafa yine rüya serüvenleri ile geri döndüüü..:roflol:
Foslaşacak rüyaya hazır ball :jeyyar:
Dün akşam rüyamda dışardan bir muhabbet kuşunun evin içine girdiğini görüyorum.Vee anneme diyorumkii kuşu yakalıycam anne çok güzel diyorum..Sonra kuş kaçıyor ben kovalıyorum kaydirigubbakcemileve hemen kuşu yakalayıp elimde sıkı sıkı tutuyorumm.Sonra kuşu elimde sıkı sıkı tutarken babamın yanına gidip kuşu gösteriyorum.Sonra annem yanıma geliyorr.Hadiiiiii annneee diyorum bizim bir kuş kafesi vardı onu getirdeee koyayım diyorum.Annemde sıkı tut kaçırma sakın diyorr ..Bende hayırr annee kaçmaz diyordum.Ama kuş o kadar tatlıydıki yemyeşil tüyleri vardı.Hayır olsun inşallahh
ŞİMDİ RÜYALARIN ANlamına baktımm..:1shok:
Baba görmek:Rüyada babasini gören kimse muradina erisir, insanin gördügü en HAYIRLI rüya, anası, babasını görmesidir.İNŞALLAHHHH:Saruboceq:
Anne görmek:Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanır.İNŞALLAHHHHH:Saruboceq:
Kuş görmek:Rüyasinda bildigi veya bilmedigi bir kusa sahip oldugunu görmek, hayra ve muradina ermege isarettir...iNŞALLAHHH:Saruboceq:
Yakalamak :)yani kuşu yakadım ya:):Rüyasında birşeyler yakalayan insan kısmet alır. Yakalanan şeye göre de yorumlanır:Saruboceq:
ÜFFFFF sabah saatlerinde hayır olsun diyorum tekrardan.Bu kadar birbirne zincir gibi bağlanmış bir yorum olabilirmi:Saruboceq:
kızlar gebelik bölümünde sizlere çocuk olması için bir dua buldum okumanızı tavsiye edrim bir bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/270909-cocugu-olmayanlar-icin-dua.html
balim cok guzel bir ruya ya hertarafi hayir insallah guzel haberler veririsin bizlere
nevrocum canim hadi gozun aydin bebisinin kalp atisini duymusun bir tane olduguda belli oldu kazasiz bir sekilde kucagina alirsin insallah
tuliny destegin için teşekkür ederim sagolsun eşim bugün benim psikologum oldu bugün eşimin sayesinde daha dinamigim kendimi toparladım kaç gündür evde çok bakımsız dolaşıyordum bugün kendime çeki düzen verdim bebek konusunuda yaza kadar sonlardırdım artık düşünmüyorum oluruna bıraktım hesap derdi falan bitti olacaksa böylede olur zaten senin çalışmaların bakıyorum son sürat devam ediyor inş.bebişine en kısa zamanda kavuşursun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?