Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balsurat ne guzel bir ruya gormussun hayirlara gelsin insallah

selam kızlar hayırlı günler..balıımm hayır olsun rüyan tatlişim...

balım hayra yoralım hayır çıksınŞeniz
rüyan çok güzelmiş:asigim:Şeniz

herkese günaydın hayırlı pazarlar şekerlerŞeniz[/B]

Herkeze hayırlıı günlerr kızlarr.Aminnnnn inşallahhhh hayırrr olsunnn...Bu rüya yakında çıkıcak hissediyorum:asigim:

anladım canımmm
hayırlısı olsun inşallah
4buçuk a ilaçlara dahilmi
sadece micro yaptırmak orda ne kadar
aslında eşin azosperm ise rapor vermeleri geekmezmiydi yaa:sm_confused:

canım ilaçlar dahil canım evlilik süresi 3 yıl olması lazımmış yoksa rapor olmuyomuş bizde 2 yıllık evliyiz bakalım

:dance: :dance: :dance:Hadiyinn ama kızlar hala uyanamadınızmı
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
:CüvCüv:

Amaney gecmis olsun sekercim. Sen kendine bi kursun doktur arkadasım nazar var sende nazaaaarrrr. Gerci mevsim gecislerinde soguk algınlığı grip nezle filan oluyor insan umarım tez atlatırsın allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş sende güçlüsün tez zamanda iyileşeceksin.

nevrocum gözün aydın canım.. Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.. hayırlısıyla tüm dertlerini de atlatırsın inş.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:

kendini bu kadar yıpratmaaaaaaaaaaaaaaa... sonunda ölüm yok ya kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz canım.. sağlığınız yerinde olsun.. bu ay çok çalışırsınız.. moral çok önemli bak.. topla kendini iyice.. bizde varız artık yanında.. Şeniz

yağmurrrr Allah nazardan saklasın bebişinle seni.. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. yat boşver.. doğunca çok koşturucan..

hayırlısı olsun canım.. artık herşeyin çaresi var.. erkek infertilitesinin çözümü daha kolaymış.. allah izin verdikten sonra herşey olur..

hoşgeldinnnn aramıza.. burası çok eğlenceli.. bize katıldığına pişman olmayacaksın.. eşinde son durum ne.. sperm testinizi yaz.. kullandığınız ilaçları yaz.. artık ne varsa ne yapıyorsanız.. yerimseniben

ben 6 aylık ikiz bekliyordum ama kaybettik eşimin sperm sayısı düşük yeniden denemeye cesaret edebilecekmiyim bilemiyorum 5 ay oldu allahım isteyen herkese dogal yolla nasip etsin

Başınız sağolsun.. Allah size yeniden anne olmayı bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

bende diyorumki tulin neden burda yok, calisma varmista haberim yok:jeyyar:
hayirli olsun canim emeklerinizin karsiligini alirsiniz insallah

yaaa evet canım.. çalışmalar başladı dün itibariyle.. :jeyyar::jeyyar:

Herkeze hayırlıı günlerr kızlarr.Aminnnnn inşallahhhh hayırrr olsunnn...Bu rüya yakında çıkıcak hissediyorum:asigim:

balım sen iyi şeylerde hissedermiydinkaydirigubbakcemile3:
canım senin hislerin kuvvetli...hadi bakalım hayırlısı:asigim:Şeniz

tülincim sana iyi çalışmalar:jeyyar:kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
inşallah bu ay bu çalışmaların karşılığını alırsınızŞeniz

tuliynimm smshmhhimmmm fadiğiimmmm çok sağoln güzel dilekleriniz için hee bal sende
rüyanda hayırlara gelsin inşallahh :)) anladın sen onu

balım rüyan hayırlara vesile olsun inş..
Tulinyimm sağolasın canım amin inşallah:Saruboceq:
Fadikomm bilmiyom bu ay ne oldu bana :roflol::roflol:
Negatif karudan birdenn umutt dolu hale geldim:roflol::roflol:
Demek sende farkındaydın negatifliğimi Puhahahahakaydirigubbakcemile3
tuliynimm smshmhhimmmm fadiğiimmmm çok sağoln güzel dilekleriniz için hee bal sende
rüyanda hayırlara gelsin inşallahh :)) anladın sen onu
Yağmuurm gelmişşş hoşgeldinn canım güzel hamişimizz..Amin canım inşalah hayır olsun:):asigim:

herkese iyi pazarlar kızlar...2 hafta öncesinde düşük yapmıştım dr. bir ay hiç beraber olmayın enfeksiyon olmaın dedi sonra ki 1 ay da korunun dedi normal mi böle bi durumla karşılaşan var mı yani korunmayı anladımda enfeksiyon olmasın die hiç beraber olamamk die bişey duymamaıştm düşükten sonra???

amin fadiğim bakalım kısmetimizde ne var..

canım enfeksiyon olayını bilmiyorum.. ama rapunzel öyle birşey yapmadı diye hatırlıyorum.. korunun demişlerdi ama ilişki yasak dememişlerdi..

tuliny destegin için teşekkür ederim sagolsun eşim bugün benim psikologum oldu bugün eşimin sayesinde daha dinamigim kendimi toparladım kaç gündür evde çok bakımsız dolaşıyordum bugün kendime çeki düzen verdim bebek konusunuda yaza kadar sonlardırdım artık düşünmüyorum oluruna bıraktım hesap derdi falan bitti olacaksa böylede olur zaten senin çalışmaların bakıyorum son sürat devam ediyor inş.bebişine en kısa zamanda kavuşursun canım...

balim cok guzel bir ruya ya hertarafi hayir insallah guzel haberler veririsin bizlere

nevrocum canim hadi gozun aydin bebisinin kalp atisini duymusun bir tane olduguda belli oldu kazasiz bir sekilde kucagina alirsin insallah

kızlar gebelik bölümünde sizlere çocuk olması için bir dua buldum okumanızı tavsiye edrim bir bakın isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/270909-cocugu-olmayanlar-icin-dua.html

Mekselinam canım baktım linke okudum yazdıklarınıı Okumak lazımmm :):Saruboceq:
balim cok guzel bir ruya ya hertarafi hayir insallah guzel haberler veririsin bizlere

nevrocum canim hadi gozun aydin bebisinin kalp atisini duymusun bir tane olduguda belli oldu kazasiz bir sekilde kucagina alirsin insallah

Asiim canım sağolasınn amin inşallahmirmirmirmir

senden bunları duymak çok güzel canım.. toparlandığına sevindim.. inş en kısa zamanda bebişin gelir.. valla bende çalışıyorum napim.. ağrım oluyor biraz ama olsun.. :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

merhabalar canlarr
kisa bi zaman buldum hemen kactim yaniniza :asigim:
sonucumu semosa ve tüline söylemistim,size iletmis olmalilar,maalesef negatif.
sonucu ögrendim,telefonu kapattim,lavobaya gittim ve kocaman bi pihti düsürdüm..sonra arka arkaya 3 gün devam etti maalesef..ne oldugunu bende anlayamadim,hala arada devam ediyor ve sancidan beni kivrandiriyor...misafirlerimde var..
doktor adet olursa adetten sonra gelsin yeniden baslayalim,sans daha yüksek demis...
simdilerde düsünme asamasindayiz...sanirim devam etmeyecegim simdilik...
kismet degilmis,cok agladim cok üzüldüm ama hayirlisi buymus...
gecmisi maalesef okuyamayacagim:1no2:
yarin misafirleri gönderir göndermez bikac saat aranizdayim insallah...
sizleri cok seviyorum ve cok özledimm:asigim:

Arkadaşlar merhaba,hafta sonu şehir dışına gittik..Kayınpederime yemek falan yaptım,evi toparladık biraz..

Bu arada adetime 3 gün var..2 gün evvel 2 damla kan vardı iç çamaşırımda...Bu günlerde gene arada kahverengi lekelenme ve minik kahve-pembe pıhtılar geliyor parmağıma..Ama kanama yok....:sm_confused:
Hormonlarım ne durumda bilmiyorum ama yüzüm sivilce ve leke doldu !!! benneyaptımki:bbo::1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…