Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin cücüm.. herşey geride kaldı artık.. eskiyi düşünme ileri bak.. adet olmuşsun ne güzel.. dene yine madem şans daha yüksek.. ama yine de sen bilirsin canım.. özledim seni Şeniz hihoyyyt hihoyyyt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:

Cucum canımm hoşgeldinnnn özledikk senii :asigim:
Canım hayırlısı böyleymiş hakkında.Hiçç üzülme ..Boll boll dua et Allaha ..Sabrettt..Sabırlıı oll..Rabbim imtahandan geçiriyor .Eğer bu sınavı geçersen rabbim işte hiç beklemediğin zamanda Ol dediğinn olucak ve bebeğin sana konucak:CüvCüv::Saruboceq:

cucucum üzülme canım sen aşılamamı yaptırdın bilmiyorum takip edemedim canım ama bidakine inş. hamile kalırsın bende geçen hafta senin yaşadıklarını yaşamıştım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı böyleymiş üzülme..:teselli:.

badem bence sen hamilesin ya.kız ne inatçı çıktın sen böle...dilimde tüy bitti ya git test yaptır diesüprizzzzz

cnmmm hoşgeldin üzülme artık tatlım kısmetinde yokmuş bu ay bi daha dene bencede pes etmek yok herşey çok güzel olucak allahın izniyle kaydirigubbakcemile3

nevromm
ne mutlu sana bebişinin kalpatışlarını görmüşsünnŞeniz
yagmurumm
canım sen dinlenmene bak inşallah bebişin senii üzmezzŞeniz
balımm
rüyann çok ama çok güzell yakın birarkadaşımın annesii bu rüyaya benzer gördüü
aşagı yukarıı aynısı 2gün sonrada kızının hamilelik haberini aldıı inşallah seninde öyle olurr:Saruboceq::Saruboceq:
tüliiiiinnnnn
çalıışşş çalıııışşşş yine çalıııışşşa.s

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakımızda hayırlısı işn sonrası güzel olur üzme kendini RABİM bizleride güldürecek bir gün innşşşş :Saruboceq::Saruboceq:

nevrooomm gözün aydın cnm kalp atışınıda duymuşsun süper allah tamamına erdircek inşallah hasta da olmuşsun geçmiş olsun cnm bebişin şifa olsun sana dikkat et kendine kaydirigubbakcemile3

canım hayırlı olsun inşşş darı bütün arkadaşlarımıza olsun sende inşş hayırlısıyla kucağına alırsın a.s.:asigim:süprizzzzz

canım harırlı olsun darısı tüm arakadaşlarımızın başına olsun sende hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin innnşşşkaydirigubbakcemile3:lepi:a.s.:1hug::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın kızlar....hihoyyytkaydirigubbakcemile5
Umarım çok güzel, bol hamileli bi hafta olurkaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

Herkese günaydın arkadaşlara.s.
umarım çok güzel bi hafta geçiririz hep beraber

nevrocum bebişinin kalp atışlarını duymuşsun ne kadar güzel sağlıklıymışta çok sevindim inşallah herley hep böyle yolunda gider sende tez zamanda sağlığına kavuşursun tatlım:1hug:

sositosositoHerkeze GüNaYdIN güzel biR hafta geçirmenzi diliyorumsositososito
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

slm kızlar umarım herkes ii benimde aşılama olalı bugün 12.günüm çok heyecanlıyım yaaa:bbo:

günaydın topiğin şekerleriiiii, nasılsınız bu sabah??? haftaya güzel başlamanız ve güzel haberler almanız dileğiyle...kaydirigubbakcemile5

İnşallah aşılaman tutar sevgicim.:Saruboceq:
İnşallah hamilesindir:CüvCüv::Saruboceq:

hayrlısı inş. tutar canım aslında şeytan dürtüyo git yaptır test diye .varsa bugünde çıkmaz mı...ama kendimi tutmalıyım beklicem ilkgünler gectide son günler gecmioooo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…