Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hihoyyytSevgii canım inşallahh aşılaman tutmuşturr.Az kaldı inşallah müjdeli haberler alırsın :Saruboceq:

saol arkadasım buarada rüyan çok hoşmuş ya allahım hayırlara çıkarsın..aslında bu tür rüyaları anlatmamk lazımmış neyse artıkkk.umarım kuşun bu ay senledir annesi...:CüvCüv:

günaydınnnnnnnnn kızlar bugün hava çok güzel tam bahar havası var bizim buralarda etraf yemyeşil rengarenk misssss gibi çiçeklerle kokuyor bugün hepimiz için inş. güzel bir gün olur bu hafta bakalım kaç hamişimiz çıkacak.
savgicim seninde aşılaman inş. tutar bu hafta bize inş.güzel bir haber verirsin canım.

Son düzenleme:
hayrlısı inş. tutar canım aslında şeytan dürtüyo git yaptır test diye .varsa bugünde çıkmaz mı...ama kendimi tutmalıyım beklicem ilkgünler gectide son günler gecmioooo:1no2:
Aslında tahlil yaptırsan çıkarr sonuçç.Bende geçen ay yaptırmıştım aşılama ama zaman o kadar çabuk geçmiştiki çünkü tutmadıgından emindim .Test bile yapmadım..Sende belirtiler varmıı:jeyyar:
saol arkadasım buarada rüyan çok hoşmuş ya allahım hayırlara çıkarsın..aslında bu tür rüyaları anlatmamk lazımmış neyse artıkkk.umarım kuşun bu ay senledir annesi...:CüvCüv:

Aminn canım sağolsın inşallah..Hep anlatıyorum valla 9 audır gördüğüm rüyaların sayısı yok ..sırnaşık şeyVarsın çıkmasın rüyam alıştım artık:jeyyar::roflol:

zuzumm hoşgeldin tatlım bende dün akşam seni düşündüm
bu kız gelmediğine göre bahsettiği tatile çıktı falan diye düşünüyodum
bitaneciğim bana kızma ama sen pco sun adet olamıyosun ve hayliyle ymurtada ne zaman oluşuyo ne zaman oluşmuyo belli değil
(bende bu grupta sayılırım malesef)
bi tedaviye başladın vücudun buna cevap verdi
herşeye alıştı dr ne dedi rahim kendini hamileliğe hazırladı belki bu sefer gelecek meleğin
neden ertelemek istiyosun ne olur etleme zuzu
yinede sen bilirsin ama ne olur erteleme
senin kadar bende çook istiyorum inan
öperim gözlerinden özletme ne olur:asigim:
yokluğunçook belli:çok üzgünüm:

iyi yapmışsınız bademcim elleriniz dert görmesin inşallah
sabırlı hatunum iyi bari 3 gün kalmış
yine söylüyorum hayırola inşallah:Saruboceq:

eşim kızmasa hemen ama o acele etme deyip frenliyo beni.neyse beklicez artık...valla canım ara sıra kasığıma iğne batar tarzda bişey saplanıo.anlık ama çok sürmüo.bide göğüslerim heray adete yakın ağrırdı ama bu kadar şiddetli değildi... çok hassaslar bide eşim farketti uçları hafif kararmış ama bize öle gelioda olabilir bakalım...
sen duydunmu böle bişeyi bilmiom ama aşılamadan sonraki ay hamile kalan çok oluyomuş bi arastır istersen topiklerde çok duydum bunu..umarım bebişin buaya süpriz yapıp kendiğinden gelirryerimseniben

Hadi hayırlısı olsun bakalım belirtiler güzell görünüyorr.inşallahh bebişler tutunmuştur:jeyyar::Saruboceq:
Dur bakam araştırayım ama bende o şanss nerdee :) rabbim sen büyüksündelikafadulden

cnmm inşallah göbişin doludur :Saruboceq: :Saruboceq: sırnaşık şey

inş canım.buarada sende iisin inş.umarım enyakın zamanda bebişine kavuşursun sennde...5 tane kaliteli yumurtam oluşmuştu 12 13 tanede küçük doktor çoğul gebelik ihtimalin çok dedi bende daha çok heyacanlandım tabi...beklemek çok zormuş helede sayılı günleriii

çok saol canım inş ben ve benim gibi isteyenler bebişlerine kavusur aminnnnn

ya ben hamile olduğu ilk zaman grip olan çok duydum yani hamile olanlar sıkça olurmuş doğrumu yaaaa hiç duydunuzmu bunu...

bilirim tatlım zordur beklemek ama stres yapma sakın kendine şimdi test yapsan çıkmıycak zaten büyük olasılıkla gününü bekle sen yinede :Saruboceq: aminn cnm inşallah hepimiz kavuşuruz

bu arada hayırlı haftalar diliyorum herkeze ayrıca bol hamiş haberlerinide aldıgımız bir hafta yaşarız inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…