hihoyyytSevgii canım inşallahh aşılaman tutmuşturr.Az kaldı inşallah müjdeli haberler alırsın :Saruboceq:
Aslında tahlil yaptırsan çıkarr sonuçç.Bende geçen ay yaptırmıştım aşılama ama zaman o kadar çabuk geçmiştiki çünkü tutmadıgından emindim .Test bile yapmadım..Sende belirtiler varmıı:jeyyar:hayrlısı inş. tutar canım aslında şeytan dürtüyo git yaptır test diye .varsa bugünde çıkmaz mı...ama kendimi tutmalıyım beklicem ilkgünler gectide son günler gecmioooo:1no2:
saol arkadasım buarada rüyan çok hoşmuş ya allahım hayırlara çıkarsın..aslında bu tür rüyaları anlatmamk lazımmış neyse artıkkk.umarım kuşun bu ay senledir annesi...:CüvCüv:
zuzumm hoşgeldin tatlım bende dün akşam seni düşündümmerhabalar canlarr
kisa bi zaman buldum hemen kactim yaniniza :asigim:
sonucumu semosa ve tüline söylemistim,size iletmis olmalilar,maalesef negatif.
sonucu ögrendim,telefonu kapattim,lavobaya gittim ve kocaman bi pihti düsürdüm..sonra arka arkaya 3 gün devam etti maalesef..ne oldugunu bende anlayamadim,hala arada devam ediyor ve sancidan beni kivrandiriyor...misafirlerimde var..
doktor adet olursa adetten sonra gelsin yeniden baslayalim,sans daha yüksek demis...
simdilerde düsünme asamasindayiz...sanirim devam etmeyecegim simdilik...
kismet degilmis,cok agladim cok üzüldüm ama hayirlisi buymus...
gecmisi maalesef okuyamayacagim:1no2:
yarin misafirleri gönderir göndermez bikac saat aranizdayim insallah...
sizleri cok seviyorum ve cok özledimm:asigim:
Arkadaşlar merhaba,hafta sonu şehir dışına gittik..Kayınpederime yemek falan yaptım,evi toparladık biraz..
Bu arada adetime 3 gün var..2 gün evvel 2 damla kan vardı iç çamaşırımda...Bu günlerde gene arada kahverengi lekelenme ve minik kahve-pembe pıhtılar geliyor parmağıma..Ama kanama yok....:sm_confused:
Hormonlarım ne durumda bilmiyorum ama yüzüm sivilce ve leke doldu !!! benneyaptımki:bbo::1no2:
Aslında tahlil yaptırsan çıkarr sonuçç.Bende geçen ay yaptırmıştım aşılama ama zaman o kadar çabuk geçmiştiki çünkü tutmadıgından emindim .Test bile yapmadım..Sende belirtiler varmıı:jeyyar:
Aminn canım sağolsın inşallah..Hep anlatıyorum valla 9 audır gördüğüm rüyaların sayısı yok ..sırnaşık şeyVarsın çıkmasın rüyam alıştım artık:jeyyar::roflol:
slm kızlar umarım herkes ii benimde aşılama olalı bugün 12.günüm çok heyecanlıyım yaaa:bbo:
eşim kızmasa hemen ama o acele etme deyip frenliyo beni.neyse beklicez artık...valla canım ara sıra kasığıma iğne batar tarzda bişey saplanıo.anlık ama çok sürmüo.bide göğüslerim heray adete yakın ağrırdı ama bu kadar şiddetli değildi... çok hassaslar bide eşim farketti uçları hafif kararmış ama bize öle gelioda olabilir bakalım...
sen duydunmu böle bişeyi bilmiom ama aşılamadan sonraki ay hamile kalan çok oluyomuş bi arastır istersen topiklerde çok duydum bunu..umarım bebişin buaya süpriz yapıp kendiğinden gelirryerimseniben
cnmm inşallah göbişin doludur :Saruboceq: :Saruboceq: sırnaşık şey
günaydınnnnnnnnn kızlar bugün hava çok güzel tam bahar havası var bizim buralarda etraf yemyeşil rengarenk misssss gibi çiçeklerle kokuyor bugün hepimiz için inş. güzel bir gün olur bu hafta bakalım kaç hamişimiz çıkacak.
savgicim seninde aşılaman inş. tutar bu hafta bize inş.güzel bir haber verirsin canım.
inş canım.buarada sende iisin inş.umarım enyakın zamanda bebişine kavuşursun sennde...5 tane kaliteli yumurtam oluşmuştu 12 13 tanede küçük doktor çoğul gebelik ihtimalin çok dedi bende daha çok heyacanlandım tabi...beklemek çok zormuş helede sayılı günleriii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?