bu manzara uzak bir yerdede degil tam evimizin yanında kızlar bana gelinde dışarıda kısır yapalım da yiyelim atlayın otobuse hadi bekliyorum haaa...
amanııııınnn biri kısırmı dedi, ilk otobüsle geliyorum tatlım ben gelmeden başlamayın sakın haaayasakkelime
Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek::asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
Canlarım sizlere haber vereyim dedim. Dün giremedim. Dün doktora gittik. Bir tane bebişim varmış. :ecrin_bebek::asigim: Kesinleşti. :asigim: Bebeğimizi gördük , kalp atışlarını duyduk. Gayet iyi dedi doktor. 2 gün önden gidiyormuş. Mutluyuz. :dance: :sm_cool: Allah isteyen , gönlünden geçiren herkese bu mutluluğu tez zamanda yaşatsın inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı başınıza diyorum. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kocaman öpüyorum. Şeniz Şeniz Şeniz
otobüsü beklet canım bende geliyorummmmmmmm
tamam canım seni almadan gitmem, eee hani yok mu başka gelen
kalkıyooooo
kalkıyooooo
mekselinanın evine hadi kısır partisine cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hiç yolcu kalmasınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
ya ben hamile olduğu ilk zaman grip olan çok duydum yani hamile olanlar sıkça olurmuş doğrumu yaaaa hiç duydunuzmu bunu...
tamam canım seni almadan gitmem, eee hani yok mu başka gelen
kalkıyooooo
kalkıyooooo
mekselinanın evine hadi kısır partisine cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hiç yolcu kalmasınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.
bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.
cnm allah sağlık versin tek olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun inş. darısı bizlere.
cnm siz morfolojiyi yükseltmişmiydiniz sizinkinide 2 diye hatırlıyorum.doğalmı oldu bebişin ben yeni katıldımya aranıza bu ayrıntıları bilmiyorum.sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?