Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
teşekkür ederim balım bizim buralar çok güzel eşimin tayini bu köye çıktı ben köyde oturuyorum dogayla başbaşayım.....sizleride evime beklerim buyrun gelin....

bu manzara uzak bir yerdede degil tam evimizin yanında kızlar bana gelinde dışarıda kısır yapalım da yiyelim atlayın otobuse hadi bekliyorum haaa...

cucum hoşgeldin.elbet bir gün meleklerimiz gelecek. geçen günleri boşver önümüze bakalım canım.

balım hayırdır inşallah. çok güzel bir rüya. allahım inşiallah bu rüya ile meleğinin geleceğine dair işaret vermiştir sana.

nevrocum kalp atışlarını duymuşsunuz hadi gözünüzaydın. ainşallah sonuna kadarda sorunsuz bir şekilde gider canım.

yağmurum korkularının olması çok doğal.ama allahın izniyle bu sefer her şey yolunda gidecek canım.sen dinlenmene bak.

amanııııınnn biri kısırmı dedi, ilk otobüsle geliyorum tatlım ben gelmeden başlamayın sakın haaayasakkelime

günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar diliyorum sevgicim inşallah aşılaman tutar canım tüm dualarımız seninle tatlım :Saruboceq::Saruboceq:

bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.

bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.

nevrommm canım gözün aydınn canım darısı başımıza inşallah

cnm allah sağlık versin tek olsun sağlıklı olsun hayırlı olsun inş. darısı bizlere.
cnm siz morfolojiyi yükseltmişmiydiniz sizinkinide 2 diye hatırlıyorum.doğalmı oldu bebişin ben yeni katıldımya aranıza bu ayrıntıları bilmiyorum.sevgiler

otobüsü beklet canım bende geliyorummmmmmmm

tamam canım seni almadan gitmem, eee hani yok mu başka gelen
kalkıyooooo
kalkıyooooo
mekselinanın evine hadi kısır partisine cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
hiç yolcu kalmasınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bende geliyorumm

ya ben hamile olduğu ilk zaman grip olan çok duydum yani hamile olanlar sıkça olurmuş doğrumu yaaaa hiç duydunuzmu bunu...

Hamilelikte bünyenin her tür hastalığa karşı direnci azaldığından grip vs gibi bulaşıcı şeylere daha çabuk yakalanma olasılığı var...Bu yüzden derler ya hani hamile kadın öpülmez diye...

ağzım sulandıcokacimcoook
otobüste bana da yer açın
geliyorum bende kısır yemeyecokacimcoook

bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.

bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.

evet canım.. henüz daha olmamıştır.. aşılama yapıldıktan sonra da 3 saat yatırıyorlardı galiba.. akşama haber alırız.. hayırlısı olur inş.. ilk denemesi son denemesi olur da bebeğine kavuşur.. cornimmmmm güzel haberler al sonunda canım..Şeniz

bubuş nevrosky tüp bebek yaptırdı canım.. morfoloji sıfırdı yanlış hatırlamıyorsam..

herkese selam yavrılarım.. delikafadulden delikafadulden mersine kısıra gidiyoruz.. mekselina hazırlığını yap canım.. benden bi arzun varsa söyle yapim.. Şeniz

arkadaşlar meraba. benim eşimdede sperm sayısı 189 milton çıktı. sayı iyi ama hareketlilik %7 en az %50 olmalıymış. belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır ama sayfa sayısı o kadar çokki okuyayım hepsini dedim ama olmadı. böyle sorun yaşayıpta bitkisel kür yada ilaçlarla sperm hareketliliğini arttıran varmı. lütfen yardımcı olun bana. cevaplarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…