Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım.. sayınız çok iyi evet.. doktorunuz ilaç vermedi mi.. hareket için.. keçiboynuzu kürü içiriyoruz eşlerimize.. çoğumuz faydasını gördük.. sıcaktan uzak dursun eşin.. sıcak spermlerin düşmanı.. dar pantolonlar çok dar slipler kötü etki ediyor..

cnm eşin üroloğa gittimi varikosel falan varmı eşinde

kızlar dün bi yerde okudum lap topu kucakta tutmak erkekler için çok sakıncalıymış ben yeni duydum kanıtlanmış hatta ben dünden beri kocişe yasakladım masaya yada sehpaya koy diyorum benneyaptımki

selam kızlar..iyi günler..laptop u dizde tutmak sakıncalıymış demek doğrudur cep tel içinde öyle dediler ya radyasyon yayıyor..

hadi kızlar kısırımı yapmaya başlıyorum bak yanına da pastalar kurabiyeler yapayım siz bişey getirmeyin ben şimdi 5 dk da döktürrüm hepsini şöylede güzel manzaralı bir yere savanımı da sereyim yatılıyada beklerim bak ama buradan ayrılması kolay degil öyle geldinizmi bir günde kalacanız yatak bende çok hadi bekliyorum acele edin.

kıss....şimdi kapıyı çalcaz bak....acıkmayada başlamışken......süper olurdu valla......tşk tatlım

sadece bir gün mü.. havası sarhoş edicek zaten.. bi günde kalkmamız imkansız.. 3 günde anlaşalım hadi.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tahlılı benıŞm doktorum ıstemıŞtı. HenÜz sonuÇları gÖsterme ımkanımız olmadı. Bır gÖsterelım ona. EĞer ÜroloĞa gıtmemız gerekırse gıderız heralde. ıncır kÜrÜ hızı arttırıyormu arkadaŞlar.

evet canım o da iyiymiş.. inciri zeytinyağına koyucaksın gece.. sabahta aç karnına yiyeceksin.. üroloğa kesin gidip gösterin.. varikosel varsa ameliyat olması gerekir..

bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.

bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.
aa evet öyle demişti cidden
hadi hayırlı olur inşallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun önce bir ürolog la görüşseniz aslında daha iyi olur
keçi boynuzu kürü uygulayabilirsiniz onun haricinde

ben böyle birşey hiç duymadım:sm_confused:
ben 3 kere düşük yaptım...korundum ama ilişki serbesti....
üçünde de antibiyotik kullanmıştım...hiç bir enfeksiyon falan da yaşamadım...

bitanem özledik seniŞeniz
bende başlamışken devam etsen diyeceğim...ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öğle yap canımŞeniz

çok güzelmiş...
kısırı bu yeşillikteni yiyeceğizdelikafadulden
hemen geliyorum

bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.

bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.
aaa bugünmüydü...rabbim yardımcısı olsun..,inşallah sonucu pozitif olur...

bence bir üroloğa gösterin canım...maşallah sayı çok güzel..belki hareket için ilaçta verir...
kızlar dün bi yerde okudum lap topu kucakta tutmak erkekler için çok sakıncalıymış ben yeni duydum kanıtlanmış hatta ben dünden beri kocişe yasakladım masaya yada sehpaya koy diyorum benneyaptımki
doğrudur canım...bizimki pek kucağına almaz...ama ya şu telefonlar ne olcak:çok üzgünüm:hergün yanlarında:çok üzgünüm:

herkese hayırlı günler canlara.s.

günaydın ballı lokma tatlılarıııııı :dance:
nörüyonuz bakiyim mersine yolculuk var anlaşılan benide bekleyin anacım bende geleyim
mekselinacım manzara harika çayır çimen çiçekler mis gibi hava ne güzelmiş yaşadığın yer benim evin manzarası beton yığını benneyaptımki

kaç gündür gelemedim kızlar neler olmuş yokluğumda bir bakiyim bakiyim sengözlerimebaksanab

nevroooommmm gözün aydın canım bebişinin kalp atışınıda duydun ne güzel hisler rabbim bizlerede yaşatır inşallah :Saruboceq:
rahatsızlığınıda allahın izniyle yavaş,yavaş atlatacaksın canım :1hug:

yağmurcum korkuların çok normal canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip edecek :ecrin_bebek:

cucuuummm hakkında hayırlısı canım ne zaman hazır hissedersen o zaman devam edersin tedavine ama bende aynı şeyi söyleyeceğim başlamışken devam etmeni isterim rabbim yardımcımız olsun :1hug:

balooommm rüyan çok güzel hayırlara çıksın canım rabbim gönlündeki muradını versin :CüvCüv:

sevgii cim bir test yaptırsan bizde merak ettik bak şimdi inşallah bebeğin seninledir canım :CüvCüv:

cornelıa canım aşılaman güzel geçer inşallah rabbim fazla uğraştırmadan bebeğini sana hediye eder :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…