arkadaşlar meraba. benim eşimdede sperm sayısı 189 milton çıktı. sayı iyi ama hareketlilik %7 en az %50 olmalıymış. belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır ama sayfa sayısı o kadar çokki okuyayım hepsini dedim ama olmadı. böyle sorun yaşayıpta bitkisel kür yada ilaçlarla sperm hareketliliğini arttıran varmı. lütfen yardımcı olun bana. cevaplarınızı bekliyorum.
arkadaşlar meraba. benim eşimdede sperm sayısı 189 milton çıktı. sayı iyi ama hareketlilik %7 en az %50 olmalıymış. belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır ama sayfa sayısı o kadar çokki okuyayım hepsini dedim ama olmadı. böyle sorun yaşayıpta bitkisel kür yada ilaçlarla sperm hareketliliğini arttıran varmı. lütfen yardımcı olun bana. cevaplarınızı bekliyorum.
hadi kızlar kısırımı yapmaya başlıyorum bak yanına da pastalar kurabiyeler yapayım siz bişey getirmeyin ben şimdi 5 dk da döktürrüm hepsini şöylede güzel manzaralı bir yere savanımı da sereyim yatılıyada beklerim bak ama buradan ayrılması kolay degil öyle geldinizmi bir günde kalacanız yatak bende çok hadi bekliyorum acele edin.
hadi kızlar kısırımı yapmaya başlıyorum bak yanına da pastalar kurabiyeler yapayım siz bişey getirmeyin ben şimdi 5 dk da döktürrüm hepsini şöylede güzel manzaralı bir yere savanımı da sereyim yatılıyada beklerim bak ama buradan ayrılması kolay degil öyle geldinizmi bir günde kalacanız yatak bende çok hadi bekliyorum acele edin.
Tahlİlİ benİŞm doktorum İstemİŞtİ. HenÜz sonuÇları gÖsterme İmkanımız olmadı. Bİr gÖsterelİm ona. EĞer ÜroloĞa gİtmemİz gerekİrse gİderİz heralde. İncİr kÜrÜ hızı arttırıyormu arkadaŞlar.
aa evet öyle demişti ciddenbugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.
bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.
canım geçmiş olsun önce bir ürolog la görüşseniz aslında daha iyi olurarkadaşlar meraba. benim eşimdede sperm sayısı 189 milton çıktı. sayı iyi ama hareketlilik %7 en az %50 olmalıymış. belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır ama sayfa sayısı o kadar çokki okuyayım hepsini dedim ama olmadı. böyle sorun yaşayıpta bitkisel kür yada ilaçlarla sperm hareketliliğini arttıran varmı. lütfen yardımcı olun bana. cevaplarınızı bekliyorum.
evet canım o da iyiymiş.. inciri zeytinyağına koyucaksın gece.. sabahta aç karnına yiyeceksin.. üroloğa kesin gidip gösterin.. varikosel varsa ameliyat olması gerekir..
ben böyle birşey hiç duymadım:sm_confused:herkese iyi pazarlar kızlar...2 hafta öncesinde düşük yapmıştım dr. bir ay hiç beraber olmayın enfeksiyon olmaın dedi sonra ki 1 ay da korunun dedi normal mi böle bi durumla karşılaşan var mı yani korunmayı anladımda enfeksiyon olmasın die hiç beraber olamamk die bişey duymamaıştm düşükten sonra???
bitanem özledik seniŞenizmerhabalar canlarr
kisa bi zaman buldum hemen kactim yaniniza :asigim:
sonucumu semosa ve tüline söylemistim,size iletmis olmalilar,maalesef negatif.
sonucu ögrendim,telefonu kapattim,lavobaya gittim ve kocaman bi pihti düsürdüm..sonra arka arkaya 3 gün devam etti maalesef..ne oldugunu bende anlayamadim,hala arada devam ediyor ve sancidan beni kivrandiriyor...misafirlerimde var..
doktor adet olursa adetten sonra gelsin yeniden baslayalim,sans daha yüksek demis...
simdilerde düsünme asamasindayiz...sanirim devam etmeyecegim simdilik...
kismet degilmis,cok agladim cok üzüldüm ama hayirlisi buymus...
gecmisi maalesef okuyamayacagim:1no2:
yarin misafirleri gönderir göndermez bikac saat aranizdayim insallah...
sizleri cok seviyorum ve cok özledimm:asigim:
çok güzelmiş...
aaa bugünmüydü...rabbim yardımcısı olsun..,inşallah sonucu pozitif olur...bugün cornelianın aşılaması vardı dimi kızlar. saatini bilmiyorum ama dua edelim onun için.
bu ilk aşılaması inşallahda son olur ve bebişleri sımsıkı tutunur.
bence bir üroloğa gösterin canım...maşallah sayı çok güzel..belki hareket için ilaçta verir...arkadaşlar meraba. benim eşimdede sperm sayısı 189 milton çıktı. sayı iyi ama hareketlilik %7 en az %50 olmalıymış. belki daha önceki sayfalarda yazılmıştır ama sayfa sayısı o kadar çokki okuyayım hepsini dedim ama olmadı. böyle sorun yaşayıpta bitkisel kür yada ilaçlarla sperm hareketliliğini arttıran varmı. lütfen yardımcı olun bana. cevaplarınızı bekliyorum.
doğrudur canım...bizimki pek kucağına almaz...ama ya şu telefonlar ne olcak:çok üzgünüm:hergün yanlarında:çok üzgünüm:kızlar dün bi yerde okudum lap topu kucakta tutmak erkekler için çok sakıncalıymış ben yeni duydum kanıtlanmış hatta ben dünden beri kocişe yasakladım masaya yada sehpaya koy diyorum benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?