Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım sen hızlı cevap yazıyosun sanırsam
gelişmiş cevabı tıklarsan ordan kullanabilirsin
ee anlat bakalım nasıl gidiyo
kontrol ne zaman:uhm:

yok tatlım hızlı cevap yazmassamda kullanamıyorum görüntüleri var ama kullanamıyorum canım ben iyiyim çok şükür ama karnımın ağrısı hiç geçmedi ben testimi transferin onuncu günü yapmıştım sonra iki gün bekleyip yine test yapmaya gittim doktorum izin vermedi gerek yok dedi on gün sonra gel dedi sanırım on gün sonra keseyi görürüm inşallah yani inan şuan sevincimi tam yaşayamıyorum inan burda yazarlardı iş hamile kalmakla bitmiyor keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlayamıyoruz diye ben içimden niye böyle düşünüyorlar diyordum işte bal gibi hamileler diye içimden geçiriyordum ama gerçekten çok haklılarmış rabbim inşallah keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayıda nasip eder darısı hepinizin başına bunu gerçekten candan istiyorum rabbim inşallah en tez zamanda sizlerede tattırsın

heja nasılsın güzel anne.. nasıl gidiyor bebişle.. gittiniz mi doktora.. canım gülümsemeleri
şu işaretten de kullanabilirsin.. hızlı yanıtta..

aymes, can_iso, Ceylin_naz, heja, inci 26, sabina hepinize merhaba, uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı gelemiyordum. sizinle birşey paylaşmak istiyorum. bugün gecikmemin 3. günü ama çok korkuyorum test yapamıyorum. çünkü eşimin yelkenleri suya bırakalı çok oldu. onada bahsedip heyecanlandırmak istemiyorum. ama ayın 10 unda gelmesi gereken hastalığımdan hala ses yok. ve hiç olmadığım kadar enerjik bir hafta sonu geçirdim. sebebini bilmiyorum. hastalanmadan önce yorgun olurudum eser yok. göğüslerimde acı yok. karnımda hafif bir ağrı var ama adet ağrısından farklı bir ağrı , kas çekilmesi gibi sanki. yaklaşık 2 yadır keçiboynuzu kürü uyguluyorduk. acaba olabilirmi. çok tuhafım.

ne desem bilemiyorum ki .. gecikince umutlanmamak elde değil valla.. inş vardır bebiş.. zamanı geldiyse neden olmasın..

heja nasılsın güzel anne.. nasıl gidiyor bebişle.. gittiniz mi doktora.. canım gülümsemeleri
şu işaretten de kullanabilirsin.. hızlı yanıtta..

canım benim iyiyim bitanem bebişte inşallah iyidir dediğim gibi doktor ikinci teste gerek duymadı on gün sonra gel dedi artık bu sefer bu on gün geçmez bana rabbim sağlık versinde beklerim ama şimdi gebelik testi aldım yaptım ve hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm ya ben bu testlerde inan artık çift çizginin olduğuna inanmıyordum ama varmış hala inanamıyorum rabbim herkese çift çizgiyi görmeyi nasip etsin

aslında 3 günlük gecikme umutlanmak için yeterli değil biliyorum. hafta sonuna kadar beklemeye çalışıcam test için tabi buyurup gelmezse hastalığım. of yokmudur bunu erken anlamak için bir ip ucu.

canım inşallah bebişin gelmiştir yap bir test şimdi bizde meraklandık inşallah vardır bebiş

evet canım ben yazarken sende yazmışsın sonra gördüm gelişmelerini.. sağlık olsun sağlıklı olsun seninle olsun da 10 gün sonra görünsün sorun değil.. hayırlısıyla kucağına alırsın inş.. Şeniz

canım bide smiller gösterilmesim butonu var altta onuda tıkladıysan
bak böyle altta
Çeşitli Seçenekler
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin

başka bi sorun varsada site yönetimi ile görüş
hadi inşallah güzel güzel haberlerini alırız canımm

bende çift çigi olduğuna inanmıyorum gibi
inşallah bizde o günleri görürüz canımmm:1hug:

cornelianın aşılaması yapılmış kızlar.. şimdi hastanede dinleniyormuş.. hayırlısı olur inş.. güzel haberler alırız.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol ama ben hiç bir yere dokunmadım sanırım casper arkadaşımızında çıkmıyo gülümsemeler neyse sonuçta yazabiliyorum ya buna da şükür yardımın için sağol tatlım umarım rabbim sizede çift çizgiyi görmeye nasip eder hepinizi çok seviyorum

cornelianın aşılaması yapılmış kızlar.. şimdi hastanede dinleniyormuş.. hayırlısı olur inş.. güzel haberler alırız.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

rabbim inşallah emeğini boş çıkarmaz hayırlı haberlerini alırız aminnnnnnnnnn

Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESı günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.

kızlar yaaa size birşey sormak istiyorum varikosel ameliyatından sonra eşimin morfolojisi bozuldu acaba ameliyattan dolayı olmuş olabilir mi? ameliyttan önce morfolojide sorun yoktu. ameliyat öncesi ve sonrası test yaptırdığımız yerde değerler hep aynı morfoloji iyi ama başka bir merkezde yaptırdığımızda morfoloji %3 çıkmıştı.şimdi kafama takıldı ameliyat oldu diye morfolojisi bozulmuş ollabilir mi acaba?

Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESİ günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.

nesrin bebenkimm
gözün aydın
söyleyiverde hepimizin adetlerini düzenleyiversinler ne olurr
diken üstündeyim bu ay nasıl olcek diye
zehir gibi acı karışım çaya devam :tomato:

sonunda şükür .. aksın aksın kurtarsın seni şişkinlikten sıkıntıdan.. inş sonuçlarda iyi çıkar nesrinim..

canım hadi hayırlısı olsun prolaktininde bence yüksek değil inşallah rabbim yüzünü güldürür

bizdede ameliyat öncesi morfoloji normaldi.. sonrasında 2 oldu.. ama doktorumuz sayının hızlı artması yüzünden oldu düzelir demişti.. düzeldi.. merak etme düzelir sizinki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…