ya ben gülümsemeleri niye kullanamıyorum
inciri eşime mi yediricem kendimmi yicem
canım sen hızlı cevap yazıyosun sanırsam
gelişmiş cevabı tıklarsan ordan kullanabilirsin
ee anlat bakalım nasıl gidiyo
kontrol ne zaman:uhm:
aymes, can_iso, Ceylin_naz, heja, inci 26, sabina hepinize merhaba, uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı gelemiyordum. sizinle birşey paylaşmak istiyorum. bugün gecikmemin 3. günü ama çok korkuyorum test yapamıyorum. çünkü eşimin yelkenleri suya bırakalı çok oldu. onada bahsedip heyecanlandırmak istemiyorum. ama ayın 10 unda gelmesi gereken hastalığımdan hala ses yok. ve hiç olmadığım kadar enerjik bir hafta sonu geçirdim. sebebini bilmiyorum. hastalanmadan önce yorgun olurudum eser yok. göğüslerimde acı yok. karnımda hafif bir ağrı var ama adet ağrısından farklı bir ağrı , kas çekilmesi gibi sanki. yaklaşık 2 yadır keçiboynuzu kürü uyguluyorduk. acaba olabilirmi. çok tuhafım.
heja nasılsın güzel anne.. nasıl gidiyor bebişle.. gittiniz mi doktora.. canım gülümsemelerişu işaretten de kullanabilirsin.. hızlı yanıtta..
aymes, can_iso, Ceylin_naz, heja, inci 26, sabina hepinize merhaba, uzun zamandır işlerimin yoğunluğundan dolayı gelemiyordum. sizinle birşey paylaşmak istiyorum. bugün gecikmemin 3. günü ama çok korkuyorum test yapamıyorum. çünkü eşimin yelkenleri suya bırakalı çok oldu. onada bahsedip heyecanlandırmak istemiyorum. ama ayın 10 unda gelmesi gereken hastalığımdan hala ses yok. ve hiç olmadığım kadar enerjik bir hafta sonu geçirdim. sebebini bilmiyorum. hastalanmadan önce yorgun olurudum eser yok. göğüslerimde acı yok. karnımda hafif bir ağrı var ama adet ağrısından farklı bir ağrı , kas çekilmesi gibi sanki. yaklaşık 2 yadır keçiboynuzu kürü uyguluyorduk. acaba olabilirmi. çok tuhafım.
canım benim iyiyim bitanem bebişte inşallah iyidir dediğim gibi doktor ikinci teste gerek duymadı on gün sonra gel dedi artık bu sefer bu on gün geçmez bana rabbim sağlık versinde beklerim ama şimdi gebelik testi aldım yaptım ve hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm ya ben bu testlerde inan artık çift çizginin olduğuna inanmıyordum ama varmış hala inanamıyorum rabbim herkese çift çizgiyi görmeyi nasip etsin
canım bide smiller gösterilmesim butonu var altta onuda tıkladıysanyok tatlım hızlı cevap yazmassamda kullanamıyorum görüntüleri var ama kullanamıyorum canım ben iyiyim çok şükür ama karnımın ağrısı hiç geçmedi ben testimi transferin onuncu günü yapmıştım sonra iki gün bekleyip yine test yapmaya gittim doktorum izin vermedi gerek yok dedi on gün sonra gel dedi sanırım on gün sonra keseyi görürüm inşallah yani inan şuan sevincimi tam yaşayamıyorum inan burda yazarlardı iş hamile kalmakla bitmiyor keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlayamıyoruz diye ben içimden niye böyle düşünüyorlar diyordum işte bal gibi hamileler diye içimden geçiriyordum ama gerçekten çok haklılarmış rabbim inşallah keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayıda nasip eder darısı hepinizin başına bunu gerçekten candan istiyorum rabbim inşallah en tez zamanda sizlerede tattırsın
canım benim iyiyim bitanem bebişte inşallah iyidir dediğim gibi doktor ikinci teste gerek duymadı on gün sonra gel dedi artık bu sefer bu on gün geçmez bana rabbim sağlık versinde beklerim ama şimdi gebelik testi aldım yaptım ve hayatımda ilk defa çift çizgiyi gördüm ya ben bu testlerde inan artık çift çizginin olduğuna inanmıyordum ama varmış hala inanamıyorum rabbim herkese çift çizgiyi görmeyi nasip etsin
canım bide smiller gösterilmesim butonu var altta onuda tıkladıysan
bak böyle altta
Çeşitli Seçenekler
Mesajda linkleri otomatik olarak göster
Automatically retrieve titles from external links
Gülümsemeler gösterilmesin
başka bi sorun varsada site yönetimi ile görüş
hadi inşallah güzel güzel haberlerini alırız canımm
bende çift çigi olduğuna inanmıyorum gibi
inşallah bizde o günleri görürüz canımmm:1hug:
cornelianın aşılaması yapılmış kızlar.. şimdi hastanede dinleniyormuş.. hayırlısı olur inş.. güzel haberler alırız.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESİ günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.
kızlar yaaa size birşey sormak istiyorum varikosel ameliyatından sonra eşimin morfolojisi bozuldu acaba ameliyattan dolayı olmuş olabilir mi? ameliyttan önce morfolojide sorun yoktu. ameliyat öncesi ve sonrası test yaptırdığımız yerde değerler hep aynı morfoloji iyi ama başka bir merkezde yaptırdığımızda morfoloji %3 çıkmıştı.şimdi kafama takıldı ameliyat oldu diye morfolojisi bozulmuş ollabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?