Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kizlar herkese slm nasilsiniz ben iyiyim bu arada keci boynuzu kurune basladik
rabbim kimsenin emegine bosa goturmesin insallah

Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESİ günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.

canım prolaktinin biraz yükselmiş evet.benneyaptımkibir ara benim de 29,3 e kadar yükselmişti benim daktır dostinex diye bir hap verdi ve değeri 4,32 ye kadar düştü umarım senin de öyle olurhihoyyyt inşallah diğer hormon sonuçlarında iyi çıkar :1hug:

selam canım inşallah şifa olur size bu kür amin canım rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz

amin canm insallah allah seninde yardimcin olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim keseyi gormeni ve kalp atislarin duymani nasip etsinn insallah

bizdede ameliyat öncesi morfoloji normaldi.. sonrasında 2 oldu.. ama doktorumuz sayının hızlı artması yüzünden oldu düzelir demişti.. düzeldi.. merak etme düzelir sizinki de..
tuliny canım çok sağol yaaaa beni biraz rahatlattın vallahihoyyyt.inşallah bizimde öyle olur.ameliyattan kaç ay sonra düzelme olmuştu sizin?:1hug:

canım sitresini anlıyorum:1hug:
inşallah kalp atışınıda duyacaksın...
rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin....

aslında 3 günlük gecikme umutlanmak için yeterli değil biliyorum. hafta sonuna kadar beklemeye çalışıcam test için tabi buyurup gelmezse hastalığım. of yokmudur bunu erken anlamak için bir ip ucu.
canım kan testinde kesin çıkar....

bende çift çigi olduğuna inanmıyorum gibi
inşallah bizde o günleri görürüz canımmm:1hug:
inşalalh bitanem o günler de gelecek:1hug:Şeniz

tuliny canım çok sağol yaaaa beni biraz rahatlattın vallahihoyyyt.inşallah bizimde öyle olur.ameliyattan kaç ay sonra düzelme olmuştu sizin?:1hug:

sıkılma düzelir mutlaka.. bizim bu ayki sonuç düzgündü.. 9. ayki sonuç bozuktu hala.. 25 nisanda 1 sene oluyor ameliyat olalı.. sabırla beklemek gerekiyor.. 3. ay aynı çıkmıştı. 6. ay sayı düştü hareket morfoloji bozuldu.. 9.ayda aynıydı.. son testi 6 nisanda yaptırdık herşey normal düzelmiş artık.. hihoyyythihoyyythihoyyyt darısı sizin başınıza..

cok sevindim hersey normal cikmis insallah en kisa zamanda hamis kalirsin

değerlerinizin düzelmesine çok sevindim canım:sm_cool:inşallah bizimde düzelir

amin fadiğim çok sağol bitanem allahım hepinize tattırsın

kızlar bi derdim var bakıverin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr

şimdik biz bu ay tekrar takip yapılıyoruz ve ben yine gonal-f kullandım bu ay 4 yımırtam oluştu ovitrelle ile çatlattım ama dötümün üstüne oturunca sankim zannediyorumki kasıklarım mideme çıkıyo acayip ağrıyo
sizlerdede böyle oldumu hiç

bide benim prolaktinim 35 olmuş diye daktırcım dostinex verdi bu ilacı kullanan varmı düşürüyomu bu hormonu

cok sevindim hersey normal cikmis insallah en kisa zamanda hamis kalirsin

saol canım.. kısmetimizde ne var bakalım bu ay..

selamlarrr nasılsınız pc kuşları

selam elçin nasılsın.. durumlar ne.. ne yaptın yumoşları..kaydirigubbakcemile5

değerlerinizin düzelmesine çok sevindim canım:sm_cool:inşallah bizimde düzelir

saol canım.. sizinde düzelir mutlaka sıkılma..

elçin benimde sağ tarafımda ağrım çok canım.. bugün biraz daha iyiyim ama.. ilişkide zor oluyor ama napalım katlanıcaz.. dostinex kızlardan bildiğim kadarıyla iyi geliyormuş.. düşürüyormuş..

nesrin bebenkimm
gözün aydın
söyleyiverde hepimizin adetlerini düzenleyiversinler ne olurr
diken üstündeyim bu ay nasıl olcek diye
zehir gibi acı karışım çaya devam :tomato:
Ablacım sağol.Ah keşke elimden öle bişi gelse valla ama malesef.ya ben pko muyum diye düşünmeye başladım ama 3 aydır böle daha öncesinde yoktu.benimkini muhtemelen prolaktin engelliyor. düzenlerse seni adetlerini bende içim o çaydan.göbişim hala şiş.hamilemisin diye soruyorlar bana.önce sivri bir göbekklava:

sonunda şükür .. aksın aksın kurtarsın seni şişkinlikten sıkıntıdan.. inş sonuçlarda iyi çıkar nesrinim..

sağol tulincim inşallah yaa.ne nalet şeymiş böylekötükedihüsobiran önce kurtulayımda. hafta sonu eşimin teyzesi rahatsızmış oraya gittik.eşimin teyzesinin oğluda bizimle aynı dönemde evlendi ve karısı hamile şimdi 5 aylık.görecesin bi anlatışları var. ben daha yeni evliyim düşünmüyorum.kocamla yalnızlığın keyfini sürüyoruz.haftaya da tatile çıkıyoruz dedik.kız bozuldu birazdelikafadulden

canım hadi hayırlısı olsun prolaktininde bence yüksek değil inşallah rabbim yüzünü güldürür
ablam benim yüksek değil belki ama kırmızıların gelmesine engel ve yükselmeye devam ediyor.18 gün önce 29 iken şimdi 32.8 olmuş.önnlemini almak gerekiyor galiba:1shok:

bende dostinex kullandım bir ay ama benimki sadece 23e düştü.senin ki güzel düşmüş.ayrıca korkuyorum ya prolaktin çok nalet bişi bi yapıştı mı bırakmıyor diyorlar.stresli ortamda çalışıyorum etkisi varmıdır ki...:uhm:inşallah.şimdi sonuçlarıma baktım hepsi iyi ama prolaktinklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…