kizlar herkese slm nasilsiniz ben iyiyim bu arada keci boynuzu kurune basladik
rabbim kimsenin emegine bosa goturmesin insallah
Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESİ günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.
selam canım inşallah şifa olur size bu kür amin canım rabbim inşallah emeklerinizi boşa çıkarmaz
kizlar herkese slm nasilsiniz ben iyiyim bu arada keci boynuzu kurune basladik
rabbim kimsenin emegine bosa goturmesin insallah
tuliny canım çok sağol yaaaa beni biraz rahatlattın vallahihoyyyt.inşallah bizimde öyle olur.ameliyattan kaç ay sonra düzelme olmuştu sizin?:1hug:bizdede ameliyat öncesi morfoloji normaldi.. sonrasında 2 oldu.. ama doktorumuz sayının hızlı artması yüzünden oldu düzelir demişti.. düzeldi.. merak etme düzelir sizinki de..
amin canm insallah allah seninde yardimcin olsun insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim keseyi gormeni ve kalp atislarin duymani nasip etsinn insallah
şifa olsun bebek getirsin size de meryemcim..
canım sitresini anlıyorum:1hug:yok tatlım hızlı cevap yazmassamda kullanamıyorum görüntüleri var ama kullanamıyorum canım ben iyiyim çok şükür ama karnımın ağrısı hiç geçmedi ben testimi transferin onuncu günü yapmıştım sonra iki gün bekleyip yine test yapmaya gittim doktorum izin vermedi gerek yok dedi on gün sonra gel dedi sanırım on gün sonra keseyi görürüm inşallah yani inan şuan sevincimi tam yaşayamıyorum inan burda yazarlardı iş hamile kalmakla bitmiyor keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahatlayamıyoruz diye ben içimden niye böyle düşünüyorlar diyordum işte bal gibi hamileler diye içimden geçiriyordum ama gerçekten çok haklılarmış rabbim inşallah keseyi görmeyi kalp atışlarını duymayıda nasip eder darısı hepinizin başına bunu gerçekten candan istiyorum rabbim inşallah en tez zamanda sizlerede tattırsın
canım kan testinde kesin çıkar....aslında 3 günlük gecikme umutlanmak için yeterli değil biliyorum. hafta sonuna kadar beklemeye çalışıcam test için tabi buyurup gelmezse hastalığım. of yokmudur bunu erken anlamak için bir ip ucu.
inşalalh bitanem o günler de gelecek:1hug:Şeniz
bende çift çigi olduğuna inanmıyorum gibi
inşallah bizde o günleri görürüz canımmm:1hug:
tuliny canım çok sağol yaaaa beni biraz rahatlattın vallahihoyyyt.inşallah bizimde öyle olur.ameliyattan kaç ay sonra düzelme olmuştu sizin?:1hug:
sıkılma düzelir mutlaka.. bizim bu ayki sonuç düzgündü.. 9. ayki sonuç bozuktu hala.. 25 nisanda 1 sene oluyor ameliyat olalı.. sabırla beklemek gerekiyor.. 3. ay aynı çıkmıştı. 6. ay sayı düştü hareket morfoloji bozuldu.. 9.ayda aynıydı.. son testi 6 nisanda yaptırdık herşey normal düzelmiş artık..hihoyyythihoyyythihoyyyt darısı sizin başınıza..
Kızlar benim kırmızılar geldi.11 ocak CUMARTESİ günü kavuştuk birbirimize:))
bugun adetimin 3.günü ve hormon profillerim istendi.sonuç bekliyorum şimdi ama prolaktinim 29 dan 32.8 e yükselmiş.
sıkılma düzelir mutlaka.. bizim bu ayki sonuç düzgündü.. 9. ayki sonuç bozuktu hala.. 25 nisanda 1 sene oluyor ameliyat olalı.. sabırla beklemek gerekiyor.. 3. ay aynı çıkmıştı. 6. ay sayı düştü hareket morfoloji bozuldu.. 9.ayda aynıydı.. son testi 6 nisanda yaptırdık herşey normal düzelmiş artık..hihoyyythihoyyythihoyyyt darısı sizin başınıza..
canım sitresini anlıyorum:1hug:
inşallah kalp atışınıda duyacaksın...
rabbim sağsalim kucağına almayı da nasip etsin....
canım kan testinde kesin çıkar....
inşalalh bitanem o günler de gelecek:1hug:Şeniz
cok sevindim hersey normal cikmis insallah en kisa zamanda hamis kalirsin
selamlarrr nasılsınız pc kuşları
değerlerinizin düzelmesine çok sevindim canım:sm_cool:inşallah bizimde düzelir
kızlar bi derdim var bakıverin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdik biz bu ay tekrar takip yapılıyoruz ve ben yine gonal-f kullandım bu ay 4 yımırtam oluştu ovitrelle ile çatlattım ama dötümün üstüne oturunca sankim zannediyorumki kasıklarım mideme çıkıyo acayip ağrıyo
sizlerdede böyle oldumu hiç
bide benim prolaktinim 35 olmuş diye daktırcım dostinex verdi bu ilacı kullanan varmı düşürüyomu bu hormonu
Ablacım sağol.Ah keşke elimden öle bişi gelse valla ama malesef.ya ben pko muyum diye düşünmeye başladım ama 3 aydır böle daha öncesinde yoktu.benimkini muhtemelen prolaktin engelliyor. düzenlerse seni adetlerini bende içim o çaydan.göbişim hala şiş.hamilemisin diye soruyorlar bana.önce sivri bir göbeknesrin bebenkimm
gözün aydın
söyleyiverde hepimizin adetlerini düzenleyiversinler ne olurr
diken üstündeyim bu ay nasıl olcek diye
zehir gibi acı karışım çaya devam :tomato:
sonunda şükür .. aksın aksın kurtarsın seni şişkinlikten sıkıntıdan.. inş sonuçlarda iyi çıkar nesrinim..
ablam benim yüksek değil belki ama kırmızıların gelmesine engel ve yükselmeye devam ediyor.18 gün önce 29 iken şimdi 32.8 olmuş.önnlemini almak gerekiyor galiba:1shok:canım hadi hayırlısı olsun prolaktininde bence yüksek değil inşallah rabbim yüzünü güldürür
canım prolaktinin biraz yükselmiş evet.benneyaptımkibir ara benim de 29,3 e kadar yükselmişti benim daktır dostinex diye bir hap verdi ve değeri 4,32 ye kadar düştü umarım senin de öyle olurhihoyyyt inşallah diğer hormon sonuçlarında iyi çıkar :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?