Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kız tülincim iyiyimde kuşum dötümün üstüne oturamıyommmm yumoşlar saolsun heheh

benimde öyleydi canım.. bugün daha iyiyim.. olan olsun tutan tutsun da bu da geçsin bari..

iyi demişsin canım.. kaydirigubbakcemile5 geçmiş olsun..

kuzum yaaaa benim iki yanımda öyle evet hemde ne zor oluyor heç sorma yapacak bişi yok inşallahh tutarda balıklar çektiğimiz sıkıntılara değer dümü canım benim :ecrin_bebek:

ohhh iyi demişin nesrin kommm bende yukardaki yemekçi kadına sinir oldum gelmiş bu kızın bebeğide yok kariyer yapıyo galiba dedi güldü .keyfimden yapmıyom sanki .kızı gitmiş çocuk aldırmaya onu anlatıyo.

elchıncım merhaba canım.prolaktinin dostinex ile düşüyor canım ama benim 23 e düştü.inşallah senin ki hepten düşer.düzenli olarak pazartesi ve perşembe akşamları iç canım.umarım sonuç güzel olur

kuzum yaaaa benim iki yanımda öyle evet hemde ne zor oluyor heç sorma yapacak bişi yok inşallahh tutarda balıklar çektiğimiz sıkıntılara değer dümü canım benim :ecrin_bebek:

evet canım zor ama çektiğimiz acılara değsin inş.. kaydirigubbakcemile5

nesrincim saol canım ya inşallah düşer ben ilk ilacımı cumartesi aldım çünkü ogün geldi ancak şimdi hangi gün içmeliyim salı veya çarşamba dimi

canım yumoşların büyüp çatladığı için ağrıların normal:teselli:.... benimde öyle olmuştu bende zor oturuyordum canım boğazıma geliyodu sanki....inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz ve karşılığını alırsınız.....dostinexsi bende kullandım ve değeri oldukça düşmüştü.delikafaduldeninşallah seninde öyle olur canım

nesrincim saol canım ya inşallah düşer ben ilk ilacımı cumartesi aldım çünkü ogün geldi ancak şimdi hangi gün içmeliyim salı veya çarşamba dimi

CANIM ONU BİLMİYORUM AMA BANA PAZARTESİ PERŞEMBE İÇ DEMİŞTİ DOKTORUM.AYRICA İLACIM PROSPEKTÜSÜNDE DE PAZARTESİ PERŞEMBE İÇ DENİLİYOR Bİ BAK İSTERSEN:1rolleyes:

tulınycim önceki sayfalarda kalmış cevabın cnm alıntı yapamadım sayfa o kadar hızlı ilerliyorki ara ara baktıgım için yetişemiyorum.cnm bencede bizim sonuçlar normal değil.ya dr la lab ın danışıklıı dövüşü yada o anda değerlerde bı tuhaflık vardı. anlamadık şimdi vitaminleri içiyor eşim bi tek gingengi almadık adam çatlayacak gibi geliyo bana.
yani hadi sorun yoksa aslında zarar değilmi bu vitaminler.

slm kızlar nasılsınız uzun zaman oluyo gelemıyorum pek aranıza bebeısde bende cok ıyıyız allaha sukur sızlerde ıyısınızdır ınsallah guncellenmıs son hamıs lıstesıne nerden ulasabılırım bıraz bakındım ama bulamadım yollarsanız sevınırım opuyorum hepınızı

hejacım benimde gülümsemeler çıkmıyo neden bilmiyorum ama bende herhngibir yere dokunmadım.

gülümsemeler açık yazıyo ama anlamadım neden

selam kizlar nbr ne var ne yok
cornelia insallah bebisine kavusur asilmasi varmis bugun
nesrincim insallah bir daha gecikmez adetin
kendize iyi bakin kizlar iyi haberlerle gorusmek uzere insallah

hejacım benimde gülümsemeler çıkmıyo neden bilmiyorum ama bende herhngibir yere dokunmadım.

gülümsemeler açık yazıyo ama anlamadım neden

canım aynen gülümsemeler açık diyor ama kullanamıyorum neyse inşallah düzelir gülümsemeler olmayınca güzel olmuyor

selam kızlar herkes iyidir inşallah
nevocum keseyi görmüssün maşallah meleğine çok sevindim canımcım darısı başımıza artık :sm_cool:
nesrinim kırmızılar gelmiş gözün aydın canım :teytey:
beter ablam senağlama hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm hayırlısı buymuş :1no2:
veeeeeeeeeeeeeeeee hejaa bitanecimm :hooray: tebrik ediyorum seni çok sevindim sen hep olumsuz baktın ama bak bebeğin seni utandırdı :teytey: :teytey: öpüyorum kocamannnnnn
:sm_cool:

cnmmm hoşgeldin üzülme artık tatlım kısmetinde yokmuş bu ay bi daha dene bencede pes etmek yok herşey çok güzel olucak allahın izniyle kaydirigubbakcemile3

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakımızda hayırlısı işn sonrası güzel olur üzme kendini RABİM bizleride güldürecek bir gün innşşşş :Saruboceq::Saruboceq:

ya siz ne kadar tatlisiniz,ne kadar düsüncelisinizŞeniz
bu yüzden kopamiyorum burdan,aklim hep sizlerde...
gecmise dönemedim henüz yazamadigim arkadaslar kusuruma bakmayin nolur,Allah hepinizden razi olsun...
yine gideyim geleyim,doktora mecbur gidicem zaten,ama kizlar yeniden bu stresi yasamaktansa direk asilama olsa daha iyi degil mi?
2-3 ay yine bunlari yasamaktan korkuyorum..doktorumlada böyle konusacagim.
esim tamamen bana birakti,oda farkinda neler yasadigimin...
dedigim gibi sizinde fikirleriniz benim icin cok cok önemli ve eger asilama yapalim derse baslayacagim:lepi:
bu arada cornelia canimm asilama olmussun...insallah bebislerin tutunur sana bitanem...
ve hejacim hamismissin bitanem,cok cok sevindim inan..saglicakla gelsin melegin:teytey:

vitaminin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım.. sonuçta günde bir tane içiyordur.. başka yerde tekrar yaptırın tahlili.. inş doğru sonucu alırsınız artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…