kız tülincim iyiyimde kuşum dötümün üstüne oturamıyommmm yumoşlar saolsun heheh
sağol tulincim inşallah yaa.ne nalet şeymiş böylekötükedihüsobiran önce kurtulayımda. hafta sonu eşimin teyzesi rahatsızmış oraya gittik.eşimin teyzesinin oğluda bizimle aynı dönemde evlendi ve karısı hamile şimdi 5 aylık.görecesin bi anlatışları var. ben daha yeni evliyim düşünmüyorum.kocamla yalnızlığın keyfini sürüyoruz.haftaya da tatile çıkıyoruz dedik.kız bozuldu birazdelikafadulden
elçin benimde sağ tarafımda ağrım çok canım.. bugün biraz daha iyiyim ama.. ilişkide zor oluyor ama napalım katlanıcaz.. dostinex kızlardan bildiğim kadarıyla iyi geliyormuş.. düşürüyormuş..
kızlar bi derdim var bakıverin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdik biz bu ay tekrar takip yapılıyoruz ve ben yine gonal-f kullandım bu ay 4 yımırtam oluştu ovitrelle ile çatlattım ama dötümün üstüne oturunca sankim zannediyorumki kasıklarım mideme çıkıyo acayip ağrıyo
sizlerdede böyle oldumu hiç
bide benim prolaktinim 35 olmuş diye daktırcım dostinex verdi bu ilacı kullanan varmı düşürüyomu bu hormonu
kuzum yaaaa benim iki yanımda öyle evet hemde ne zor oluyor heç sormayapacak bişi yok inşallahh tutarda balıklar çektiğimiz sıkıntılara değer dümü canım benim :ecrin_bebek:
kızlar bi derdim var bakıverin nolurrrrrrrrrrrrrrrrr
şimdik biz bu ay tekrar takip yapılıyoruz ve ben yine gonal-f kullandım bu ay 4 yımırtam oluştu ovitrelle ile çatlattım ama dötümün üstüne oturunca sankim zannediyorumki kasıklarım mideme çıkıyo acayip ağrıyo
sizlerdede böyle oldumu hiç
bide benim prolaktinim 35 olmuş diye daktırcım dostinex verdi bu ilacı kullanan varmı düşürüyomu bu hormonu
nesrincim saol canım ya inşallah düşer ben ilk ilacımı cumartesi aldım çünkü ogün geldi ancak şimdi hangi gün içmeliyim salı veya çarşamba dimi
nesrinim çoook sevindim adet olmana:sm_cool:
inşallah bi daha gecikmez:sm_cool:
hejacım benimde gülümsemeler çıkmıyo neden bilmiyorum ama bende herhngibir yere dokunmadım.
gülümsemeler açık yazıyo ama anlamadım neden
canım aynen gülümsemeler açık diyor ama kullanamıyorum neyse inşallah düzelir gülümsemeler olmayınca güzel olmuyor
hoşgeldin cücüm.. herşey geride kaldı artık.. eskiyi düşünme ileri bak.. adet olmuşsun ne güzel.. dene yine madem şans daha yüksek.. ama yine de sen bilirsin canım.. özledim seni Şeniz hihoyyyt hihoyyyt:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool:
Cucum canımm hoşgeldinnnn özledikk senii :asigim:
Canım hayırlısı böyleymiş hakkında.Hiçç üzülme ..Boll boll dua et Allaha ..Sabrettt..Sabırlıı oll..Rabbim imtahandan geçiriyor .Eğer bu sınavı geçersen rabbim işte hiç beklemediğin zamanda Ol dediğinn olucak ve bebeğin sana konucak:CüvCüv::Saruboceq:
cucucum üzülme canım sen aşılamamı yaptırdın bilmiyorum takip edemedim canım ama bidakine inş. hamile kalırsın bende geçen hafta senin yaşadıklarını yaşamıştım bu yüzden seni çok iyi anlıyorum canım hayırlısı böyleymiş üzülme..:teselli:.
cnmmm hoşgeldin üzülme artık tatlım kısmetinde yokmuş bu ay bi daha dene bencede pes etmek yok herşey çok güzel olucak allahın izniyle kaydirigubbakcemile3
canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun hakımızda hayırlısı işn sonrası güzel olur üzme kendini RABİM bizleride güldürecek bir gün innşşşş :Saruboceq::Saruboceq:
zuzumm hoşgeldin tatlım bende dün akşam seni düşündüm
bu kız gelmediğine göre bahsettiği tatile çıktı falan diye düşünüyodum
bitaneciğim bana kızma ama sen pco sun adet olamıyosun ve hayliyle ymurtada ne zaman oluşuyo ne zaman oluşmuyo belli değil
(bende bu grupta sayılırım malesef)
bi tedaviye başladın vücudun buna cevap verdi
herşeye alıştı dr ne dedi rahim kendini hamileliğe hazırladı belki bu sefer gelecek meleğin
neden ertelemek istiyosun ne olur etleme zuzu
yinede sen bilirsin ama ne olur erteleme
senin kadar bende çook istiyorum inan
öperim gözlerinden özletme ne olur:asigim:
yokluğunçook belli:çok üzgünüm:
cucum hoşgeldin.elbet bir gün meleklerimiz gelecek. geçen günleri boşver önümüze bakalım canım.
balım hayırdır inşallah. çok güzel bir rüya. allahım inşiallah bu rüya ile meleğinin geleceğine dair işaret vermiştir sana.
nevrocum kalp atışlarını duymuşsunuz hadi gözünüzaydın. ainşallah sonuna kadarda sorunsuz bir şekilde gider canım.
yağmurum korkularının olması çok doğal.ama allahın izniyle bu sefer her şey yolunda gidecek canım.sen dinlenmene bak.
ben böyle birşey hiç duymadım:sm_confused:
ben 3 kere düşük yaptım...korundum ama ilişki serbesti....
üçünde de antibiyotik kullanmıştım...hiç bir enfeksiyon falan da yaşamadım...
bitanem özledik seniŞeniz
bende başlamışken devam etsen diyeceğim...ama sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öğle yap canımŞeniz
çok güzelmiş...
kısırı bu yeşillikteni yiyeceğizdelikafadulden
hemen geliyorum
aaa bugünmüydü...rabbim yardımcısı olsun..,inşallah sonucu pozitif olur...
bence bir üroloğa gösterin canım...maşallah sayı çok güzel..belki hareket için ilaçta verir...
doğrudur canım...bizimki pek kucağına almaz...ama ya şu telefonlar ne olcak:çok üzgünüm:hergün yanlarında:çok üzgünüm:
yağmurcum korkuların çok normal canım rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip edecek :ecrin_bebek:
cucuuummm hakkında hayırlısı canım ne zaman hazır hissedersen o zaman devam edersin tedavine ama bende aynı şeyi söyleyeceğim başlamışken devam etmeni isterim rabbim yardımcımız olsun :1hug:
balooommm rüyan çok güzel hayırlara çıksın canım rabbim gönlündeki muradını versin :CüvCüv:
tulınycim önceki sayfalarda kalmış cevabın cnm alıntı yapamadım sayfa o kadar hızlı ilerliyorki ara ara baktıgım için yetişemiyorum.cnm bencede bizim sonuçlar normal değil.ya dr la lab ın danışıklıı dövüşü yada o anda değerlerde bı tuhaflık vardı. anlamadık şimdi vitaminleri içiyor eşim bi tek gingengi almadık adam çatlayacak gibi geliyo bana.
yani hadi sorun yoksa aslında zarar değilmi bu vitaminler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?