Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

efferim yavrımmmmm... aşılama olsun ne olursa olsun ama vücudun hazırken yarım bırakma.. bu duruma gelmesi için tekrar aynı şeyleri yaşaman lazım yine.. iyisi mi doktorunla konuşup gelince başla yeniden.. ŞenizŞenizŞeniz

canım benim çok sağol evet ben çok olumsuz bakıyordum ama çok şükür yanıldım rabbim inşallah tez zamanda sizlerede tattırır benim hep yanımda oldunuz allahım gönlünüze göre hayırlı bebişler nasip etsin ben de seni öpüyorum

cucucum hoşgeldin bitanemmmmmmm nasılsın biraz daha iyisindir inşallah
iyiyim sabirsizim,hatta bomba gibiyim...
aklima gelince gözlerim doluyo ama herseyin hayirlisi tabiii,oda gecicek insallah
sen nasilsinnŞeniz

haklisin bitanem...
su bir haftayida bir atlatayim haftaya pazartesi yada sali günü bi gideyim doktora,enine boyuna konusalim,bakalim o ne dicek yine..
Şeniz

canlarr bu arada ben hayit tohumu cayina basladim...
kayinvalidem türkiyeden elma yagi getirmis ama tatli elma yagi cikti..oda olmuyormus maalesef...
bende pede wicks sürdüm koydum...kac gün yapilcak,hayit kac gün icilcek fikriniz varmi?
denemekte fayda var

vitaminin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım.. sonuçta günde bir tane içiyordur.. başka yerde tekrar yaptırın tahlili.. inş doğru sonucu alırsınız artık..

sağol tatlım biz şu aldığımız vitaminler bitince gidicez kendimiz test yaptırmaya çünkü dr çok soru işareti bıraktı bizde morfolojının 2 cıktıgı testi aldı önüne bizim ilkyaptırdıgımız en azından sayı ve hareketliliğin çok iyi olduğu testi gözardı edip bir sürü vitamin yazdı hepsi özel tabi hiç sormuyolar bile siz bunu alabilirmisiniz alamazmısınız neyse başta ilk beni ultrasona aldığında rahim ağzında yara olabilir bi şişlik var ve normalden uzun dedi. yumurtaların var büyümüş ama çatlamamış dedi.sonra adet oldum bitiminde gittim hem alt muayene yapacaktı yaraya kesin teşhis koyarsada donduracaktı hiçbirini yapmadı.
neymiş eşim 2 ay bu ilaçları kullanacakmış bu arada yumurta ister çatlasın ister patlasın önemli değil dedi.
sıkıntılı bi iş dedi.2 ay sonunda sana bakalım.
sencede tuhaf değilmi? madem öyle bu arada benim problemlerimide çöz. eşimin ilaçları bitiğinde bende hazır olayım dimi yani süreci uzatacak eşime ilacın fayda ettiği dönemde beni tedavi edecek sonra hadi olmadı aşılama yok bilmem ne benim mantığım hiç almadı.

merhaba arkadaşlar sitede yeniyim
8 yıllık evliyim,bu zamana kadar çocuk düşünmediğimizden doktora gitmemiştik.şubat ayında karar verdik ve ilk kontrollerimizi yaptırdık. sonuç eşimde çift taraflı varikosel çıktı nekrosperm dediler. ölü hücre varmış canlıya rastlayamadılar malesef. bende herhangi bir problem çıkmadı. keçiboynuzu kürü ve e vitamini kullanmaya başladık hemen .martta tekrar tahlile gitti 100 bin sperm buldular. mayıs ayında ameliyat olacak .....
düzelirmi yoksa tüp bebek yaptırmak zorundamı kalırız bilmiyoruz henüz.

kızlar hormon sonuçlarımı doktora gösterdim prolaktin yüksek ve E2 düşük. beyin mr istedi.bu hafta çektiririm inşallah.çünkü önümüzdeki hafta yokum.olmaz sa artık kastamonuda çektiririm bir yerden kafam rahatken...senağlama

Neden düzelemesinki, düzelen bir sürü insan var burada, ayrıca keçiboynuzunuda düzenli kullanın, bizdede hareketli sperm eksikliği var 1,5 2 aydır keçiboynuzu kullanıyoruz. bu ay geciktim ama hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum. eğer hamile isem keçiboynuzunun etkisiyle olmuş olacak sanırım. umutsuzluğa kapılma arkadaşım, çevremde de varikosel ameliyatından sonra çocuk sahibi olan bir sürü insan biliyorum. Allah yardım edecektir.

ya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
gelelim bize simdi sabah gittk işte esım verdı örnegı sonra sonucu ve örnegı alıp asılama yolunu tuttuk.biraz heyecan bıraz korku bıraz duygusalllık hepsi bıarada..
neyse spekulum yerleştridi bıraz o acıdı oda cok hafif sonra spermı verdı ben öle bakıom hiç bişşiy hissetmıom..doktor bıttık bukadar dedi aa dedım sasırdım kolaymış en azından hsg den daha kolay cok hafif bi agrım oldu sonra işlem bittikten snra belımde agrı oldu nedense..işlem bitti herkes cıktı ben kalkdım tek basıma 2 saat yatırdılar o sırada agladım biraz duygulandım bebişimi hissetmeye calıştım içimde inş suan benımledır hep de öle olur 9ay boyunca..işlerimiz hep ras gitti herşey carcabuk gelşti basından beri..eşimin morfoljı %100 bas anomolisi %80 olmuş cok sevındım birazda olsa duzelme olmuş şükür...suan ewdeyım yatıorum eşim bebekler gibi bakıo birhafta yatcam kalkdırmıo kimse bı de süreklı vcye gidiırum 2 den berı 3.gıdışım oldu yaaa..hepinize tekrar tekrar tesekkurler allah hepimizin yüzünü güldürür inş hepinizi öptm cok saolun kızlar iyiki varsınız...

cnm hosgeldın bende cok eskı sayılmam bu konuda ama şimdiye kadar okuduklarımdan yola cıkarak soylemelıyımkı hıc umudunuzu kaybetmeyin. şimdiye kadar varikosel ameliyatından sonra doğal yolla bebeği olan bir sürü arkadaşımız oldu. kürlerde işe yaramış görünüyor.allahtan ümit kesilmez.en azından bi ilerleme kaydetmişsiniz 1 ayda.ameliyatıondan sonra inş. herşey düzelir.

canım hayırlısı olsun umarım tutunmuştur bebeişin :dance:

masallah nazar değmesin sonuna kadar böyle iyi gitsin herşey.cnm bişey sorucam morfolıjıyı nasıl yükselttiniz ne kullandı eşin bziimde 2 şu anda evicap one a day for man falan basladık.sence etkisi olurmu

inşalalh bitanem o günler de gelecek:1hug:Şeniz
amin :Saruboceq:fadiğim :asigim:
o göbek bendede var malesef
ve malesef kilo almanın önüne geçemiyorum
gün geçtikçe davul gibim olucam yazda geldi offf yaa off
inşallah işe yarar yararsa sende içersin bacim

selam kizlar nbr ne var ne yok
cornelia insallah bebisine kavusur asilmasi varmis bugun
nesrincim insallah bir daha gecikmez adetin
kendize iyi bakin kizlar iyi haberlerle gorusmek uzere insallah
asicim bebnkim ne var ne yok bi görünüp bi kayboluyosun yaa
selam kızlar herkes iyidir inşallah
öpüyorum kocamannnnnn
:sm_cool:
sabom sen nerelerdesin bakimmm

kızlar merhaba benim eşimde de azosperm var.bizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor. tavsiyelerinizi bekliyorumsenağlama
merhaba arkadaşım çook geçmişler olsun Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
hiç bi ilaç takviye bişey kullanmıyomusunuz:uhm:

canım öncelikle dr eşinin değerlerini umursamış doğal olaraktan
çünkü 2. testteki değerlere göre hamile kalam oranı baya düşüyo
verdiği vitaminler şifa olur inşallah sen Ankarada kime gidiyosun doktora
dediğin gibi süreci uzatacakta olsa herşeyin hayırlısı
zaten spermlerin yeni değerlere ulaşması 3 ay sürüyo
drun dediği gibi 2 ayın sonu iyi aslında

canım hayırlı olsun inşallah emeğinin karşılığını alırsın inşallah bebişlerin sana sımsıkı tutunur kendine iyi bak sakın stres yapma öptüm seni

zuzucumm özledim seni yaaa
dediğin gibi bu süreci sen evde değilde
dr lar aşılama yaparak devam etseler
bak buna bende katılıyorum
inşallah güzel gelişmeler olur
dr a sonucu söyledinizmi ne dedi
bakalım neler olacak sabırsızlıkla bekliyorum
hayıt tohumununmu bilmiyorum benimki karışık içine hayıtta var tadı zehir gibi acı ama mecburen içiyorum işte
işe yaradığını söylüyolar ki
inşallahta öyle olur
umut ediyorum
şimdiden yumurtluycakmıyım veya adetim zamanında olacakmı korkusu başladı inan
peki tatlım bu elma yağı veya viks ne işe yarıyo onu duymadım ben

Corneliam aşılaman hayırlıı olsun canım.Rabbim yüzünü güldrüsün inşaallah.Allaha emanet ol ...a.s.

kızlar selam nasılsınızzzzzzzzzz?kaç gündür temizlik yapıyordum giremedim ve sizleri özledim...

canım biz iyiyiz sen nasılsın maşallah temizliğinide bitirmişsin valla ben tam on beş gündür hiç temizlik yapmadım halada yapmıyorum bakalım bir hafta daha geçsin bir kadın tutup yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…