ya siz ne kadar tatlisiniz,ne kadar düsüncelisinizŞeniz
bu yüzden kopamiyorum burdan,aklim hep sizlerde...
gecmise dönemedim henüz yazamadigim arkadaslar kusuruma bakmayin nolur,Allah hepinizden razi olsun...
yine gideyim geleyim,doktora mecbur gidicem zaten,ama kizlar yeniden bu stresi yasamaktansa direk asilama olsa daha iyi degil mi?
2-3 ay yine bunlari yasamaktan korkuyorum..doktorumlada böyle konusacagim.
esim tamamen bana birakti,oda farkinda neler yasadigimin...
dedigim gibi sizinde fikirleriniz benim icin cok cok önemli ve eger asilama yapalim derse baslayacagim:lepi:
bu arada cornelia canimm asilama olmussun...insallah bebislerin tutunur sana bitanem...
ve hejacim hamismissin bitanem,cok cok sevindim inan..saglicakla gelsin melegin:teytey:
selam kızlar herkes iyidir inşallah
nevocum keseyi görmüssün maşallah meleğineçok sevindim canımcım darısı başımıza artık :sm_cool:
nesrinim kırmızılar gelmiş gözün aydın canım :teytey:
beter ablam senağlama hakkında hayırlısı olsun çok üzüldüm hayırlısı buymuş :1no2:
veeeeeeeeeeeeeeeee hejaa bitanecimm :hooray: tebrik ediyorum seniçok sevindim sen hep olumsuz baktın ama bak bebeğin seni utandırdı :teytey: :teytey: öpüyorum kocamannnnnn :sm_cool:
iyiyim sabirsizim,hatta bomba gibiyim...cucucum hoşgeldin bitanemmmmmmm nasılsın biraz daha iyisindir inşallah
haklisin bitanem...efferim yavrımmmmm... aşılama olsun ne olursa olsun ama vücudun hazırken yarım bırakma.. bu duruma gelmesi için tekrar aynı şeyleri yaşaman lazım yine.. iyisi mi doktorunla konuşup gelince başla yeniden.. ŞenizŞenizŞeniz
vitaminin bi zararı olacağını düşünmüyorum canım.. sonuçta günde bir tane içiyordur.. başka yerde tekrar yaptırın tahlili.. inş doğru sonucu alırsınız artık..
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim
8 yıllık evliyim,bu zamana kadar çocuk düşünmediğimizden doktora gitmemiştik.şubat ayında karar verdik ve ilk kontrollerimizi yaptırdık. sonuç eşimde çift taraflı varikosel çıktı nekrosperm dediler. ölü hücre varmış canlıya rastlayamadılar malesef. bende herhangi bir problem çıkmadı. keçiboynuzu kürü ve e vitamini kullanmaya başladık hemen .martta tekrar tahlile gitti 100 bin sperm buldular. mayıs ayında ameliyat olacak .....
düzelirmi yoksa tüp bebek yaptırmak zorundamı kalırız bilmiyoruz henüz.
merhaba arkadaşlar sitede yeniyim
8 yıllık evliyim,bu zamana kadar çocuk düşünmediğimizden doktora gitmemiştik.şubat ayında karar verdik ve ilk kontrollerimizi yaptırdık. sonuç eşimde çift taraflı varikosel çıktı nekrosperm dediler. ölü hücre varmış canlıya rastlayamadılar malesef. bende herhangi bir problem çıkmadı. keçiboynuzu kürü ve e vitamini kullanmaya başladık hemen .martta tekrar tahlile gitti 100 bin sperm buldular. mayıs ayında ameliyat olacak .....
düzelirmi yoksa tüp bebek yaptırmak zorundamı kalırız bilmiyoruz henüz.
ya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
gelelim bize simdi sabah gittk işte esım verdı örnegı sonra sonucu ve örnegı alıp asılama yolunu tuttuk.biraz heyecan bıraz korku bıraz duygusalllık hepsi bıarada..
neyse spekulum yerleştridi bıraz o acıdı oda cok hafif sonra spermı verdı ben öle bakıom hiç bişşiy hissetmıom..doktor bıttık bukadar dedi aa dedım sasırdım kolaymış en azından hsg den daha kolay cok hafif bi agrım oldu sonra işlem bittikten snra belımde agrı oldu nedense..işlem bitti herkes cıktı ben kalkdım tek basıma 2 saat yatırdılar o sırada agladım biraz duygulandım bebişimi hissetmeye calıştım içimde inş suan benımledır hep de öle olur 9ay boyunca..işlerimiz hep ras gitti herşey carcabuk gelşti basından beri..eşimin morfoljı %100 bas anomolisi %80 olmuş cok sevındım birazda olsa duzelme olmuş şükür...suan ewdeyım yatıorum eşim bebekler gibi bakıo birhafta yatcam kalkdırmıo kimse bı de süreklı vcye gidiırum 2 den berı 3.gıdışım oldu yaaa..hepinize tekrar tekrar tesekkurler allah hepimizin yüzünü güldürür inş hepinizi öptm cok saolun kızlar iyiki varsınız...
masallah nazar değmesin sonuna kadar böyle iyi gitsin herşey.cnm bişey sorucam morfolıjıyı nasıl yükselttiniz ne kullandı eşin bziimde 2 şu anda evicap one a day for man falan basladık.sence etkisi olurmuya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
gelelim bize simdi sabah gittk işte esım verdı örnegı sonra sonucu ve örnegı alıp asılama yolunu tuttuk.biraz heyecan bıraz korku bıraz duygusalllık hepsi bıarada..
neyse spekulum yerleştridi bıraz o acıdı oda cok hafif sonra spermı verdı ben öle bakıom hiç bişşiy hissetmıom..doktor bıttık bukadar dedi aa dedım sasırdım kolaymış en azından hsg den daha kolay cok hafif bi agrım oldu sonra işlem bittikten snra belımde agrı oldu nedense..işlem bitti herkes cıktı ben kalkdım tek basıma 2 saat yatırdılar o sırada agladım biraz duygulandım bebişimi hissetmeye calıştım içimde inş suan benımledır hep de öle olur 9ay boyunca..işlerimiz hep ras gitti herşey carcabuk gelşti basından beri..eşimin morfoljı %100 bas anomolisi %80 olmuş cok sevındım birazda olsa duzelme olmuş şükür...suan ewdeyım yatıorum eşim bebekler gibi bakıo birhafta yatcam kalkdırmıo kimse bı de süreklı vcye gidiırum 2 den berı 3.gıdışım oldu yaaa..hepinize tekrar tekrar tesekkurler allah hepimizin yüzünü güldürür inş hepinizi öptm cok saolun kızlar iyiki varsınız...
amin :Saruboceq:fadiğim :asigim:
inşalalh bitanem o günler de gelecek:1hug:Şeniz
o göbek bendede var malesefAblacım sağol.Ah keşke elimden öle bişi gelse valla ama malesef.ya ben pko muyum diye düşünmeye başladım ama 3 aydır böle daha öncesinde yoktu.benimkini muhtemelen prolaktin engelliyor. düzenlerse seni adetlerini bende içim o çaydan.göbişim hala şiş.hamilemisin diye soruyorlar bana.önce sivri bir göbekklava:
asicim bebnkim ne var ne yok bi görünüp bi kayboluyosun yaaselam kizlar nbr ne var ne yok
cornelia insallah bebisine kavusur asilmasi varmis bugun
nesrincim insallah bir daha gecikmez adetin
kendize iyi bakin kizlar iyi haberlerle gorusmek uzere insallah
sabom sen nerelerdesin bakimmmselam kızlar herkes iyidir inşallah
öpüyorum kocamannnnnn :sm_cool:
merhaba arkadaşım çook geçmişler olsun Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:kızlar merhaba benim eşimde de azosperm var.bizde yaklaşık 2 yıldır uğraşıyoruz ama bir türlü olmuyor. tavsiyelerinizi bekliyorumsenağlama
sağol tatlım biz şu aldığımız vitaminler bitince gidicez kendimiz test yaptırmaya çünkü dr çok soru işareti bıraktı bizde morfolojının 2 cıktıgı testi aldı önüne bizim ilkyaptırdıgımız en azından sayı ve hareketliliğin çok iyi olduğu testi gözardı edip bir sürü vitamin yazdı hepsi özel tabi hiç sormuyolar bile siz bunu alabilirmisiniz alamazmısınızneyse başta ilk beni ultrasona aldığında rahim ağzında yara olabilir bi şişlik var ve normalden uzun dedi. yumurtaların var büyümüş ama çatlamamış dedi.sonra adet oldum bitiminde gittim hem alt muayene yapacaktı yaraya kesin teşhis koyarsada donduracaktı hiçbirini yapmadı.
neymiş eşim 2 ay bu ilaçları kullanacakmış bu arada yumurta ister çatlasın ister patlasın önemli değil dedi.
sıkıntılı bi iş dedi.2 ay sonunda sana bakalım.
sencede tuhaf değilmi? madem öyle bu arada benim problemlerimide çöz. eşimin ilaçları bitiğinde bende hazır olayım dimi yani süreci uzatacak eşime ilacın fayda ettiği dönemde beni tedavi edecek sonra hadi olmadı aşılama yok bilmem ne benim mantığım hiç almadı.
ya siz nekar tatlı iyi dostlarsınız kızlar duarınız için hepinize cok tesekkur ederm hepiniz bıtanesınız...iyiki sızler tanımışım..
ya siz ne kadar tatlisiniz,ne kadar düsüncelisinizŞeniz
bu yüzden kopamiyorum burdan,aklim hep sizlerde...
gecmise dönemedim henüz yazamadigim arkadaslar kusuruma bakmayin nolur,Allah hepinizden razi olsun...
yine gideyim geleyim,doktora mecbur gidicem zaten,ama kizlar yeniden bu stresi yasamaktansa direk asilama olsa daha iyi degil mi?
2-3 ay yine bunlari yasamaktan korkuyorum..doktorumlada böyle konusacagim.
esim tamamen bana birakti,oda farkinda neler yasadigimin...
dedigim gibi sizinde fikirleriniz benim icin cok cok önemli ve eger asilama yapalim derse baslayacagim:lepi:
bu arada cornelia canimm asilama olmussun...insallah bebislerin tutunur sana bitanem...
ve hejacim hamismissin bitanem,cok cok sevindim inan..saglicakla gelsin melegin:teytey:
canlarr bu arada ben hayit tohumu cayina basladim...
kayinvalidem türkiyeden elma yagi getirmis ama tatli elma yagi cikti..oda olmuyormus maalesef...
bende pede wicks sürdüm koydum...kac gün yapilcak,hayit kac gün icilcek fikriniz varmi?
denemekte fayda var
kızlar selam nasılsınızzzzzzzzzz?kaç gündür temizlik yapıyordum giremedim ve sizleri özledim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?