Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında dışarda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum okuldu,dersti, teftişti, 23 nisandı derken zavallım çok bunaldı buaralar, söyleyeceğin bişeyler varsa değerlendirmeye alayım hemen şekerim

valla cnm dışarda istiyosan ya güzel bi yerde yer ayırtcaksın süpriz olcak arkadaşlarınız da önceden orda olur mesala yada ben bi gün yapmıştım bi tane piknik sepeti hazırladım çaktırmadan bagaja koydum sonra ben biraz hava almak istiyorum dedim yeşillik bi yere gittik piknik yeri gibi kocişi bi yere yolladım o ara bişey almaya geldiğinde çok şaşırmıştı tabi bu iki kişilik romantik bi buluşma oluyo :jeyyar: :jeyyar: şöle kalabalık neşeli bişiler istersen o ayrı

canımm benim eşimin de ayın 17sinde doğum günü.şimdi sen yazınca hatırladım.bana da fikir lazımmm kızlarrr.bide biz o gün yola gidiyoruz...CADIARZU
:uhm:

canım öyle galiba çektireceğim.herkes ihmal etme diyorsen çektirdin mi peki?CADIARZU

selam arkadaşlar ,eşimin değerleri düşük çıkmıştı.doktor l-argınıne monohydrochlorıde adında beyaz toz halinde bir ilaç verdi.bu ilacı aranızda kullanıp fayda sağlayan var mı çok merak ettim.bazı ilaçların değerleri daha da düşürdüğünü duymuştum.tedirginliğim bunda dolayı.şimdiden teşekkür ederim.tedavi yolunda olan herkese de hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması dileğiyle...

selam arkadaşlar ,eşimin değerleri düşük çıkmıştı.doktor l-argınıne monohydrochlorıde adında beyaz toz halinde bir ilaç verdi.bu ilacı aranızda kullanıp fayda sağlayan var mı çok merak ettim.bazı ilaçların değerleri daha da düşürdüğünü duymuştum.tedirginliğim bunda dolayı.şimdiden teşekkür ederim.tedavi yolunda olan herkese de hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması dileğiyle...

rylai canım sağol tavsiyelerin için, bu piknik fikri çok güzelmiş ama pazartesiye geliyo ya yapamam ama biyerlerde yer ayarlayabilirim mesela bi düşüniiim ben, sağol canım

ay çok şükür buldum cevabını tatlım.ben ara ara giriyorum işyerinde bi bakıyorum sayfalar ilerlemiş ne zamandır senin cevabını arıyodum.çok teşekkür ederim.
cnm hamileliğine çok sevindim öncelikle allah sağlıkla taamına erdirsin.
biz özel dr a gittik. gitmedende sadece sayı ve hareketliliğe bakıldı.hatırlarsan süperdi.
sonra dr beni ilk gidince ultrasona aldı.rahim ağzında şişlik var bide renk farklı sanki yara olabilir dedi.birde yumurtalar duruyor çatlamamış dedi. neyse adet ol bitince gel dedi.
bu arada eşim ilaç kullandı test verdi morfolojide istedik ama dr yönlendirdi lab a.
adet bitti, ilaç bitti,test yapıldı gittik. dr morfolojiye 14 olması gerekiyor dedi.
evicap, one a day for man, coraspin birde kırmızı kore gingengi verdi.
ginseng dışındakileri aldım keçiboynuzu özü aldım
eşime bunları 2 ay kullan sonra tekrar test yaptır dedi. benide ultrasona falan almadı.yarayada bakmadı 2 ay sonunda bakarız dedi. buda benim aklımı çok karıştırdı.
şimdi karar verdim özel hastaneye gidicem kendi sorunlarımı halletircem. sonrada vitaminler bitince eşimin testine bakıp ona göre başka dr a gitmeyi düşünüyorum.
bu dr ilaçlar işe yarayabilirde hiç yükselmeyebilirde dedi.böyle işte cnm.
sende kendine iyi bak geçmiş olsun tekrar görüşmek üzere.:1hug:

ebruuuuuumm fıstığım napıyosun nasılsın???

benim eşim kullanıyor canım onu.. bizde şükür değerler düzeldi.. inş sizde de işe yarar..

ilgilenme konusunda Engin bey daha iyi.. karar sizin tabi.. eşim ameliyatı geçen sene 25 nisanda oldu.. o zaman ameliyat ücreti 200 lira verdik.. başka da masrafımız olmadı.. Engin bey zaten ameliyat yapamıyor doğum hastanesi olduğu için.. [/QUOTE]

canım benim çok teşekkür ederim cevapların için. Peki sizdeki süreç nedir şimdi. Doğal yoldan mı olmasını bekliyorsunuz?

kizlar yardima ve duaya ihtiyacim var ve fikrinize
bilen bilir ablamin 7 yildir bebisi yoktu 2.tup bebek denediler
pko vardi ablamda
test yapti bugun 12.gun negatif
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
ama 46 cikmis fikirlerinizi bekliyorum
ellerim titriyor sevinemiyorum bile

canım benim çok teşekkür ederim cevapların için. Peki sizdeki süreç nedir şimdi. Doğal yoldan mı olmasını bekliyorsunuz?

bu ay klomen kullandım ilk kez.. çatlatma iğnesini de vuruldum cuma günü.. 3 gündür çalışıyoruz işte.. :jeyyar::jeyyar::jeyyar: olursa da olmazsa da kısmet artık.. olmazsa adetin 3. günü tekrar gidicem ege doğuma..

canım inş gebedir ablan.. değeri düşükte değil.. :sm_confused: üstüne göriyordur belki de.. Allah hayırlısını nasip etsin.. bu sonuca göre hamile aslında.. çünkü 11 değerle hamile olan arkadaşımız vardı..

canm INS hamledr amabence hamile 46 yni

kızlar aşılama yaptırdım dün dua edin lütfen
normalde eşimin sperm sayısı 14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
eşi arginmax kullanan arkadaş var mı
ben almayı düşünüyorum bi arkadaşın eşi kullanıyodu 4 aydır ve 8 milyon spermle normal yolla hamile kaldı
ve 8 milyon tüm spermiyogramları içinde ençok çıkan sonuçmuş drlar kesin tüp bebek derken olmuş normal yolla
hareket için tavsiyeniz var mı havuç suyu diyolar ama denemedim hiç

canım hemen gitti dr a dimi kanaması varsa
12.gün için değeri iyi gibi aslında ama ilaçların etkisi olabilir mi bilmyorum
inşallah hamiledir

canım inş hamiledir doktorları ne demiş peki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…