yyyaaaa tulos agrm yol rylaiy ann sancn vrmi cok
aslında dışarda olsa daha iyi olur diye düşünüyorum okuldu,dersti, teftişti, 23 nisandı derken zavallım çok bunaldı buaralar, söyleyeceğin bişeyler varsa değerlendirmeye alayım hemen şekerim
geçmiş olsun canım.. üşütme mi.. havalar aldatıyor artık.. dikkat etmek lazım...
evt cnm yaa grip oldu tamda zamanında :sm_confused:
kızlar yaa sizi görünce aklıma geldi, güzel fikirler çıkar bizim topiğin şekerlerinden diye size bi soriim dedim ayın 20 si kocişin doğum günü klasik bi şekilde hediye alıp kutlamak istemiyorum, daha farklı, bööööle değişik bişi ne yapabilirim bi fikri olan varmıııııfisfisfis
canım prolaktin hormonu beyindeki hipofiz bezinden slgılandığı için dr beyin emarı istemiştir.benim daktırdan biliyorum çünki bana öyle demişti hipofiz bezinde büyüme olduğu zaman prolaktin de yükseliyomuş.geçmiş olsun
yyyaaaa tulos agrm yol rylaiy ann sancn vrmi cok
yok tatlım aslında bu her aykinden farklı bi çatlama diil önceki aylarda gününü bilmediğimiz için bu kadar hassas olmuyoruz ama şimdi biliyoruz ya ondan bize geliyo senin sancınmı var
canm bnde Ayni buaay ilksancm yol ann vrmi cokkorkuorm Bose olmck die
Canım öncelikle bu iki test farklı merkezlerde yapılmış anladığım kadarıyla. Çünkü ilkinde morfoloji WHO'ya göre ikincisinde krugere göre bakılmış. Ya da aynı merkezde krugere göre istediğinizi belirterek yaptırmışsınız.
Bundan sonra yapacağınız her tahlili aynı yerde yaptırmanızı öneririm. Çünkü merkezden merkeze farkediyor incelenmesi ve yorumu. Gerçek değişimleri görmek için aynı merkezde yaptırmak en doğrusu olacaktır.
İltihap geçmiş çok şükür. Kullandığı ilaçlar fayda etmiş. Hareket ve sayı biraz düşmüş. Ama önemli değil. Yine normalin üstünde.
Morfoloji normalin altında çıkmış. Ama günümüz şartlarında morfolojiyi çok güzel bulmak hayal oldu. Zaman içinde değişim de gösterebilir.
Doktora gittiniz mi bilmiyorum. İltihap geçtiği için o ilaçları kesecektir. Belli bir süre sonra yine spermiogram isteyecektir. O zaman belki çok daha güzel çıkar sonuçlar.
Şimdiden canını sıkma. Bir kerelik spermiogram ile morfoloji hakkında kesin birşey söylemek doğru olmaz. En az 3 kere krugere göre bakılmalı canım.
Diğer değerler iyi olduğundan morfoloji de biraz hareketlenirse , iltihabın da geçtiğini düşünürsek doğal yoldan gelebilir bebiş tatlım. allah inşallah gönlüne göre verir bitanem.
Benim tüp bebek ile oldu canım. Normal morfoloji %0 idi bizim. a.s.
selam arkadaşlar ,eşimin değerleri düşük çıkmıştı.doktor l-argınıne monohydrochlorıde adında beyaz toz halinde bir ilaç verdi.bu ilacı aranızda kullanıp fayda sağlayan var mı çok merak ettim.bazı ilaçların değerleri daha da düşürdüğünü duymuştum.tedirginliğim bunda dolayı.şimdiden teşekkür ederim.tedavi yolunda olan herkese de hayırlı ve sağlıklı evlatlar olması dileğiyle...
canım benim çok teşekkür ederim cevapların için. Peki sizdeki süreç nedir şimdi. Doğal yoldan mı olmasını bekliyorsunuz?
kizlar yardima ve duaya ihtiyacim var ve fikrinize
bilen bilir ablamin 7 yildir bebisi yoktu 2.tup bebek denediler
pko vardi ablamda
test yapti bugun 12.gun negatif
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
ama 46 cikmis fikirlerinizi bekliyorum
ellerim titriyor sevinemiyorum bile
bu ay klomen kullandım ilk kez.. çatlatma iğnesini de vuruldum cuma günü.. 3 gündür çalışıyoruz işte.. :jeyyar::jeyyar::jeyyar: olursa da olmazsa da kısmet artık.. olmazsa adetin 3. günü tekrar gidicem ege doğuma..
canım inş gebedir ablan.. değeri düşükte değil.. :sm_confused: üstüne göriyordur belki de.. Allah hayırlısını nasip etsin.. bu sonuca göre hamile aslında.. çünkü 11 değerle hamile olan arkadaşımız vardı..
pko vardi ablamda
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
pko vardi ablamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?