bu ay klomen kullandım ilk kez.. çatlatma iğnesini de vuruldum cuma günü.. 3 gündür çalışıyoruz işte.. :jeyyar::jeyyar::jeyyar: olursa da olmazsa da kısmet artık.. olmazsa adetin 3. günü tekrar gidicem ege doğuma..
canım inş gebedir ablan.. değeri düşükte değil.. :sm_confused: üstüne göriyordur belki de.. Allah hayırlısını nasip etsin.. bu sonuca göre hamile aslında.. çünkü 11 değerle hamile olan arkadaşımız vardı..
canm INS hamledr amabence hamile 46 yni
canım hemen gitti dr a dimi kanaması varsa
12.gün için değeri iyi gibi aslında ama ilaçların etkisi olabilir mi bilmyorum
inşallah hamiledir
canım inş hamiledir doktorları ne demiş peki :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canımm benim eşimin de ayın 17sinde doğum günü.şimdi sen yazınca hatırladım.bana da fikir lazımmm kızlarrr.bide biz o gün yola gidiyoruz...CADIARZU
:uhm:
canım öyle galiba çektireceğim.herkes ihmal etme diyorsen çektirdin mi peki?CADIARZU
kizlar yardima ve duaya ihtiyacim var ve fikrinize
bilen bilir ablamin 7 yildir bebisi yoktu 2.tup bebek denediler
pko vardi ablamda
test yapti bugun 12.gun negatif
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
ama 46 cikmis fikirlerinizi bekliyorum
ellerim titriyor sevinemiyorum bile
bu ay klomen kullandım ilk kez.. çatlatma iğnesini de vuruldum cuma günü.. 3 gündür çalışıyoruz işte.. :jeyyar::jeyyar::jeyyar: olursa da olmazsa da kısmet artık.. olmazsa adetin 3. günü tekrar gidicem ege doğuma..
İnşallah güzel haberlerini alırız.
kızlar aşılama yaptırdım dün dua edin lütfen
normalde eşimin sperm sayısı 14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
eşi arginmax kullanan arkadaş var mı
ben almayı düşünüyorum bi arkadaşın eşi kullanıyodu 4 aydır ve 8 milyon spermle normal yolla hamile kaldı
ve 8 milyon tüm spermiyogramları içinde ençok çıkan sonuçmuş drlar kesin tüp bebek derken olmuş normal yolla
hareket için tavsiyeniz var mı havuç suyu diyolar ama denemedim hiç
insallah asilaman sonucu hayirli olur canim
ne guzel esinin sperm sayisida artmis
canim insallah ablanin bebisi onunladir:Saruboceq:
insallah asilaman sonucu hayirli olur canim
ne guzel esinin sperm sayisida artmis
cnmmm inş.tutmşştr havuc suyuu kaymak kaymaklı dondurma keçiboynuzu karışık çerez kavonozda ballı marketlerde satılıoooo ondanda all cokkk etkili.....bildklerm bunlar inş.tutmştr cmnmmm bnmde bgn catlck yumurtammm asılama yok bende ama
amin canim insallah ya cok heycanlandim allahim sen koru insallah gitmemmistir insallah normal kanamadir
46 dusukmu kizlar 12.gun icin:uhm:
inşallah canımm senin bebeğin de normal yolla gelircnmmm inş.tutmşştr havuc suyuu kaymak kaymaklı dondurma keçiboynuzu karışık çerez kavonozda ballı marketlerde satılıoooo ondanda all cokkk etkili.....bildklerm bunlar inş.tutmştr cmnmmm bnmde bgn catlck yumurtammm asılama yok bende ama
kızlar aşılama yaptırdım dün dua edin lütfen
normalde eşimin sperm sayısı 14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
eşi arginmax kullanan arkadaş var mı
ben almayı düşünüyorum bi arkadaşın eşi kullanıyodu 4 aydır ve 8 milyon spermle normal yolla hamile kaldı
ve 8 milyon tüm spermiyogramları içinde ençok çıkan sonuçmuş drlar kesin tüp bebek derken olmuş normal yolla
hareket için tavsiyeniz var mı havuç suyu diyolar ama denemedim hiç
kizlar dua edin lutfen bogazima bisey oturdu gecmiyordu evde deli deli donuyom
gel gitler var kac gundur 9. gun test yapti negatif sonra bi kac damla geldi yok dedik sonra kesildi kan var dedik
aksam yine adet olmaya basladi bugun test gunuydu idrar yapti negatif kesin yok diye tlf bekliyorum
46.mis dediler herkes sokda yarabbim sen buyuksun cok korkuyorum olmasa bi turlu ama boylesi cok korkutuyor
7 senelik bekleyisin arkasi mutlu olur insallah
dr aradi var demisler test yaptigi yerde var dedi 2 gun sonra yine test ama neden adet goruyor
badem gibi oldu galiba badem sana ihtiyacim vardi ama banlanmisin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar bende doktora gidicem cuma günü yumişlerime bakılacak inş yeterli sayıda ve büyüklüktedirrr.....canlar ltf duanızda bizlerede yer vermeyi unutmayın.................
saol canım.. inş.. Şeniz
canim 46 dusukmu hicbir bilgim yok ama iki gun sonra insallah degerleri artar
doktora ne zaman gidicek ablan
aşılaman hayırlı olsun canım.. değerlerde yükselmiş ne güzel.. dediğin ilacı bilmiyorum.. eğer sigara içmiyorsa havuç suyunu içsin..
canım doktora gitsinler.. bencede kesin hamile.. inş 2 gün sonra değeri katlanır.. rahat bi hamilelik geçirir.. kanama oluyor artık herkeste.. Allah korusun yardımcısı olsun inş..
canım inş zamanı gelmiştir.. iğneni de vurulursun.. sonrası Allah Kerim artık..
saol canım.. inş.. Şeniz
3. hafta 5 - 130
4. hafta 75 - 2.600
5. hafta 850 - 20.800
6. hafta 4.000 - 100.200
7/12. hafta 11.500 - 289.000
13/16.hafta 18.300 - 137.000
17/24.hafta 1.400 - 53.000
25/40.hafta 940 - 60.000
asicim olması gereken değerler bunlarmış.. ablanınki normal bence.. sende üzülme.. ablanı da sakinleştir.. inş bebeği onunla olur hep..
amin canim insallah ya cok heycanlandim allahim sen koru insallah gitmemmistir insallah normal kanamadir
46 dusukmu kizlar 12.gun icin:uhm:
inş...cnm bnmmm yaaaa dur bakalım bgn işimmm var:)bakıcaz inş.olur yaaa strestnn catladmm:1no2: benneyaptımki kızlarıda yedim bitirdim kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile delikafadulden cıldırdılarinşallah canımm senin bebeğin de normal yolla gelir
kaymak çok yedi bu ay artış bundan oldu heralde
asicim canım bencede ablan bencede kesin hamile doktorunu aradımı kanamadan haberi varmı yani bademde aşırı kanaması olmuş 50 çıkmıştı değeri ve ikizdi hiç bişey olmamıştı allahın izniyle sonradan vücuduyla ilgili başka bi durumdan dolayı düşük olmuştu anlattığına göre ablan inşallah kavuşur canım bebişine gözünüz aydın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?