Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim ya zaten badem aklima geldikce seviniyorum cunku en iyi ornek oydu
ay kizlar valla cok mutluyum ya agliyorumù suanda allahim ne buyuk umut kesmek yok yarabbim sen koru melegimizi
teyze olmak istiyorummmmmmmmmmm
:Saruboceq::Saruboceq:

ahhh cnmm bide bizz ANNNNEEEEYYY olablsek:) inş.olmşsundrrrrr

kızlar ben çıkıyorum asim inş kanaması devam etmez tatlım ama sen içini rahat tut teyze oluyosun inşşşşş
öpüldünüz kızlar ALLAH a emanet olun yarın grş inş

asicim bence endiselenmeyin, 46 gayet guzel, olmasi gereken 5in ustu,
benim bile en son denememde 0-5arasi olmsina ragmen adet gelmezse tekrar kan vereceksin demistiler, dusun yani 0-5arasi nerde 46 nerde, allahim insallah ablanin yuzunu guldurur, en onemlisi stres yapmasin rahat olmaya calissin...bana burdaki hastane kitapcik vermisti ve orda adet gorseniz bile kan testinizi yaptirin en dogru sonuc kanda belli olur diyo

birde ablana soyle yatsin dinlensin, kesinlikle kalkmasin, ayaginin altina yastik filan koysun...
burda pek anlamiyorlar, ben simdi burda yasananlari okudukca o kadar isyan ediyorumki kendime, dusuk yaptigimda kanamam basladiginda keske doktorlari dinlemeyip yatsaydim, yanilmiyosan ncinar arkadasimizinda oyle olmustu hatta onunda kan degeri dusmustu ama (eger yanlis hatirlamiyorsam) sonradan hersey yoluna girmisti...burdaki doktorlar kani gorunce dusuk hemen kurtaj yinede rabbim bilir ama belki su an 6aylik bi bebek annesi olacaktim

maşallah sonuna gelmişsin rabbim dogumunu kolay eylesin inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucagına alırsın

yok canım tekrar test yaptırmadım aminiyo sentezde yaptırmıcam düşüğe neden olabiliyor bu riski göze alamam 2. düzey ultrason sanırım bu kontrolde ister ondada el parmakları burun kemiği ve beyindeki bir yerin ölçümüde bilgi veriyomuş bilmiyorum dua ediyorum bol bol rabbim sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

sungercim canim insallah ultrasonda hersey çok guzel çikar, allah bebeginizi size bagislasin

ahhh cnmm bide bizz ANNNNEEEEYYY olablsek:) inş.olmşsundrrrrr

evet canim tabiki sonrada anne olmak istiyorum
insallah bizlerde birgun anne olucaz

kızlar ben çıkıyorum asim inş kanaması devam etmez tatlım ama sen içini rahat tut teyze oluyosun inşşşşş
öpüldünüz kızlar ALLAH a emanet olun yarın grş inş

amin canim insallah

insallah canim dedigin gibi olur pek dusuk degil normal seviyede kan ama herkesin daha fazla olunca biraz kafamiz karisti insallah adetide hemen kesilir :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bu gün adet oldum muhtemel adet tarihim mayıs 12 galiba

asicim inşallah ablanın değerleri katlanır rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın rabbim yardımcısı olsun

asicim inşallah ablanın değerleri katlanır rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın rabbim yardımcısı olsun

amin canim insallah senin kac cikmisti kan degerinikinciyi yaptinmi nasilsin canim keyifler iyidir insallah bebsinle:CüvCüv:

amin canim insallah senin kac cikmisti kan degerinikinciyi yaptinmi nasilsin canim keyifler iyidir insallah bebsinle:CüvCüv:

iyiyim canım benim kan değerim onuncu gün 45 çıktı iki gün sonra kan vermeye gittim ama doktorum bırakmadı gerek yok dedi o yüzden hiç rahat değilim hep acebalarım var aceba iki katına çıktımı gibi ama hiç bir fikrim yok pazartesi randevum var inşallah keseyi görmeyi rabbim nasip eder

insallah canim ikiye katlanir ve bebisini saglicakla gorursun

kızlar geçen akşam tv dan albatros kahve siparişi vermiştim bugün geldi....sperm sayısını ve yoğunluğunu,cinsel isteği artırıyormuş.metebolizmayı hızlandırıyormuş....bugün adetim biteli iki gün oldu.acaba kahveyi bu akşam mı kullansak yoksa yumurtlama dönemimde mi kullansak karar veremedim....tek içimlik bir kahve....sizce nezaman kullansam daha iyi olur bir fikriniz var mı?

nevrom canım nasılsın keseyı gormuşsun inşşşşşşşşşş tekmelerınıde hıssetmeye başlarsın hayırlısısylada kucagına alırsın
aşılama ve tupbebek yatıran arkadaşlarımada dua edıyorum bebişlerı sımsıkı tutunurlar dualarım sızlerle:Saruboceq: ben tedavı falan yaptıramıyorum maddı yonden ev yaptırıyoruz bazen dıyorum evım olmasaydıda bebişim olsaydı:çok üzgünüm: dıye etrafımdakı dostlarım ne guzel genç yaşta ev sahıbı oldun çocuk yokken çalışırsınnız borçlar bıter dıyorlar ama :bbo:evde hıç gozum yokkı ben annem gıbı olmak istıyorum anne olmak ıstıyorum:çok üzgünüm::a015:

inşallah cnm o günde gelir :CüvCüv:

kizlar bir derdim varrrrrrrrr
ergenlik cagina dondum, ilaclari birakali yuzumu sivilceler kapladi ve gitmiyo:1no2:
sagol tulin ama benim cildim zaten çok kuru ve sivilcelerde kuru sivilce, yinede dove yararmiki?
Ayşe canım strestenmi hormonlardanmı bu sivilceler yaa
sebamed in sabununu al sabah akşam yıka biraz gerecektir ama gül suyun varsada onunlada yüzünü silersin hafif nemlendirir en azından sivilcelerin kurur
yada yeni bir nemlendirici kreme falanmı geçtin sivilce yapacak yada

Allah sabır ve kolaylık versin
yorumuna bittim :roflol: :roflol:

kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
sendemii canımmm bu ay baya çalışma var desene herkes çatlatıyo bu ay hadi bakalım topiğimizde nüfus patlaması bekliyoruz
asicim inşallah güzel haber hayırlı haber gelir bitanemm inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı olsun canım inşallah tutar
benim eşim 3 aya yakın kullandı argınmax ve mega men i malesef bizde işe yaramadı :çok üzgünüm:
havuç suyunu ise sigara içenlere önermiyolar canım haberin ola keçi boynuzu kürü deneyin

canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :Saruboceq:

anaaa :1shok:benden başka kimse kalmamış sayfada :çok üzgünüm:şakkıdı
herkes çalışmayamı gitti ayol:jeyyar: :jeyyar:

İyi geceler benim için yazdığınız bütün dilekler ve teselli cümleleriniz için teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar.Rabbim kimseye evlat acısı ve evlat hasreti yaşatmasın ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…