evet canim ya zaten badem aklima geldikce seviniyorum cunku en iyi ornek oydu
ay kizlar valla cok mutluyum ya agliyorumù suanda allahim ne buyuk umut kesmek yok yarabbim sen koru melegimizi
teyze olmak istiyorummmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba kızlarr !!
çarşamba günü Allah kısmet ederse meleğime kavuşacağım dualarınıza ihtiyacım var ...
ve Allah yine kısmet ederse hepiniz için dua ediceğim ..
Rabbim hepinize bu heyecanı mutluluğu yaşatsın inşAllahhh :Saruboceq::Saruboceq:
şimdiye kadar desteğini esirgemeyen bütün arkadaşlarıma tşk ediyorum hakkınızı helal edin kızlar alaha emanet olun inşAllahhh ŞenizŞenizŞeniz
tüh yaaaa sünger53 kaçırmışım arkadaşlar siz biliyormusunuz acaba tekrar tarama testi yaptırdımı bebişi nasıl iyimi tekrar dr gidecekti test ultrason falan yaptıracaktı inşallah sonuçları temiz çıkmıştır
ahhh cnmm bide bizz ANNNNEEEEYYY olablsek:) inş.olmşsundrrrrr
kızlar ben çıkıyorum asim inş kanaması devam etmez tatlım ama sen içini rahat tut teyze oluyosun inşşşşş
öpüldünüz kızlar ALLAH a emanet olun yarın grş inş
asicim bence endiselenmeyin, 46 gayet guzel, olmasi gereken 5in ustu,
benim bile en son denememde 0-5arasi olmsina ragmen adet gelmezse tekrar kan vereceksin demistiler, dusun yani 0-5arasi nerde 46 nerde, allahim insallah ablanin yuzunu guldurur, en onemlisi stres yapmasin rahat olmaya calissin...bana burdaki hastane kitapcik vermisti ve orda adet gorseniz bile kan testinizi yaptirin en dogru sonuc kanda belli olur diyo
birde ablana soyle yatsin dinlensin, kesinlikle kalkmasin, ayaginin altina yastik filan koysun...
burda pek anlamiyorlar, ben simdi burda yasananlari okudukca o kadar isyan ediyorumki kendime, dusuk yaptigimda kanamam basladiginda keske doktorlari dinlemeyip yatsaydim, yanilmiyosan ncinar arkadasimizinda oyle olmustu hatta onunda kan degeri dusmustu ama (eger yanlis hatirlamiyorsam) sonradan hersey yoluna girmisti...burdaki doktorlar kani gorunce dusuk hemen kurtaj yinede rabbim bilir ama belki su an 6aylik bi bebek annesi olacaktim
haja hamileymişsin çok asevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
asicim inşallah ablanın değerleri katlanır rabbim kimsenin emeğini boş çıkarmasın rabbim yardımcısı olsun
amin canim insallah senin kac cikmisti kan degerinikinciyi yaptinmi nasilsin canim keyifler iyidir insallah bebsinle:CüvCüv:
iyiyim canım benim kan değerim onuncu gün 45 çıktı iki gün sonra kan vermeye gittim ama doktorum bırakmadı gerek yok dedi o yüzden hiç rahat değilim hep acebalarım var aceba iki katına çıktımı gibi ama hiç bir fikrim yok pazartesi randevum var inşallah keseyi görmeyi rabbim nasip eder
nevrom canım nasılsın keseyı gormuşsun inşşşşşşşşşş tekmelerınıde hıssetmeye başlarsın hayırlısısylada kucagına alırsın
aşılama ve tupbebek yatıran arkadaşlarımada dua edıyorum bebişlerı sımsıkı tutunurlar dualarım sızlerle:Saruboceq: ben tedavı falan yaptıramıyorum maddı yonden ev yaptırıyoruz bazen dıyorum evım olmasaydıda bebişim olsaydı:çok üzgünüm: dıye etrafımdakı dostlarım ne guzel genç yaşta ev sahıbı oldun çocuk yokken çalışırsınnız borçlar bıter dıyorlar ama :bbo:evde hıç gozum yokkı ben annem gıbı olmak istıyorum anne olmak ıstıyorum:çok üzgünüm::a015:
kizlar bir derdim varrrrrrrrr
ergenlik cagina dondum, ilaclari birakali yuzumu sivilceler kapladi ve gitmiyo:1no2:
Ayşe canım strestenmi hormonlardanmı bu sivilceler yaasagol tulin ama benim cildim zaten çok kuru ve sivilcelerde kuru sivilce, yinede dove yararmiki?
Allah sabır ve kolaylık versinay kızlar gözüm aydınnnnnnnnnnnnnnnnn şimdi telefonum çaldı ve çok sevdiğim bir ses kaynanatörüm geliyormuş......mutluluktan ayaklarım yere değmiyor nede özlemiştim ya daha 2 gün oldu göreli ....resmen tavan yaptı mutluluk hormonlarım...........allahım sen bana sabır ver inşallah uzun zamn kalmaz gözümün çiçeği
sendemii canımmm bu ay baya çalışma var desene herkes çatlatıyo bu ay hadi bakalım topiğimizde nüfus patlaması bekliyoruzkızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
asicim inşallah güzel haber hayırlı haber gelir bitanemm inşallah:Saruboceq: :Saruboceq:kizlar yardima ve duaya ihtiyacim var ve fikrinize
bilen bilir ablamin 7 yildir bebisi yoktu 2.tup bebek denediler
pko vardi ablamda
test yapti bugun 12.gun negatif
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
ama 46 cikmis fikirlerinizi bekliyorum
ellerim titriyor sevinemiyorum bile
hayırlı olsun canım inşallah tutarkızlar aşılama yaptırdım dün dua edin lütfen
normalde eşimin sperm sayısı 14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
eşi arginmax kullanan arkadaş var mı
ben almayı düşünüyorum bi arkadaşın eşi kullanıyodu 4 aydır ve 8 milyon spermle normal yolla hamile kaldı
ve 8 milyon tüm spermiyogramları içinde ençok çıkan sonuçmuş drlar kesin tüp bebek derken olmuş normal yolla
hareket için tavsiyeniz var mı havuç suyu diyolar ama denemedim hiç
canım inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah sağlıcakla:Saruboceq: :Saruboceq:yok canım tekrar test yaptırmadım aminiyo sentezde yaptırmıcam düşüğe neden olabiliyor bu riski göze alamam 2. düzey ultrason sanırım bu kontrolde ister ondada el parmakları burun kemiği ve beyindeki bir yerin ölçümüde bilgi veriyomuş bilmiyorum dua ediyorum bol bol rabbim sağlıklı bir şekilde yavrumu kucağıma almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?