evet canim ya zaten badem aklima geldikce seviniyorum cunku en iyi ornek oydu
ay kizlar valla cok mutluyum ya agliyorumù suanda allahim ne buyuk umut kesmek yok yarabbim sen koru melegimizi
teyze olmak istiyorummmmmmmmmmm:Saruboceq::Saruboceq:
birde ablana soyle yatsin dinlensin, kesinlikle kalkmasin, ayaginin altina yastik filan koysun...
burda pek anlamiyorlar, ben simdi burda yasananlari okudukca o kadar isyan ediyorumki kendime, dusuk yaptigimda kanamam basladiginda keske doktorlari dinlemeyip yatsaydim, yanilmiyosan ncinar arkadasimizinda oyle olmustu hatta onunda kan degeri dusmustu ama (eger yanlis hatirlamiyorsam) sonradan hersey yoluna girmisti...burdaki doktorlar kani gorunce dusuk hemen kurtaj yinede rabbim bilir ama belki su an 6aylik bi bebek annesi olacaktim
balsuratcım ncınarcım çalışmalar yoğun galiba biz yalnızız gene
balsuratcım ncınarcım çalışmalar yoğun galiba biz yalnızız gene
demek sende:jeyyar::jeyyar:kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
canım ablan bol bol dinlensin...sakın ayağa kalkmasın...inşallah 2 gün sonra değerleri 2 ye katlar...kizlar yardima ve duaya ihtiyacim var ve fikrinize
bilen bilir ablamin 7 yildir bebisi yoktu 2.tup bebek denediler
pko vardi ablamda
test yapti bugun 12.gun negatif
ama kan verdi 46 cikmis cok mutluyum ama saskin ne yapmamiz gerek yada kimyasal gebelikmi aksam adetide gelmeye basladi biz negatif diyorduk
ama 46 cikmis fikirlerinizi bekliyorum
ellerim titriyor sevinemiyorum bile
aşılaman hayırlı olsun canım...kızlar aşılama yaptırdım dün dua edin lütfen
normalde eşimin sperm sayısı 14 milyondu
aşılamada 30 milyon çıktı çok şükür
eşi arginmax kullanan arkadaş var mı
ben almayı düşünüyorum bi arkadaşın eşi kullanıyodu 4 aydır ve 8 milyon spermle normal yolla hamile kaldı
ve 8 milyon tüm spermiyogramları içinde ençok çıkan sonuçmuş drlar kesin tüp bebek derken olmuş normal yolla
hareket için tavsiyeniz var mı havuç suyu diyolar ama denemedim hiç
büyümüşlerdir canım inşallah...tabiki sanada dua ederiz...kızlar bende doktora gidicem cuma günü yumişlerime bakılacak inş yeterli sayıda ve büyüklüktedirrr.....canlar ltf duanızda bizlerede yer vermeyi unutmayın.................
canım benim bildiğim kadarıyla bütün ilaçlar içer içmez spermlere etkii etmiyor....ama cinselliklede alaklı olduğu için çalışmaların sıkı olduğu zaman içse daha iyi olur galiba...kızlar geçen akşam tv dan albatros kahve siparişi vermiştim bugün geldi....sperm sayısını ve yoğunluğunu,cinsel isteği artırıyormuş.metebolizmayı hızlandırıyormuş....bugün adetim biteli iki gün oldu.acaba kahveyi bu akşam mı kullansak yoksa yumurtlama dönemimde mi kullansak karar veremedim....tek içimlik bir kahve....sizce nezaman kullansam daha iyi olur bir fikriniz var mı?
ben burdayım canım çalışmaya gitmedim bugün...anaaa :1shok:benden başka kimse kalmamış sayfada :çok üzgünüm:şakkıdı
herkes çalışmayamı gitti ayol:jeyyar: :jeyyar:
amiinnn...ıyi geceler benim için yazdığınız bütün dilekler ve teselli cümleleriniz için teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar.Rabbim kimseye evlat acısı ve evlat hasreti yaşatmasın ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....
canım adete mi 3 gün kaldı...az kalmış...hadi bakalım hayırlısı....Yok canım çalışma falan şafak 3 benim çalışma bundan sonra boş
canım adete mi 3 gün kaldı...az kalmış...hadi bakalım hayırlısı....
kizlar dua edin lutfen bogazima bisey oturdu gecmiyordu evde deli deli donuyom
gel gitler var kac gundur 9. gun test yapti negatif sonra bi kac damla geldi yok dedik sonra kesildi kan var dedik
aksam yine adet olmaya basladi bugun test gunuydu idrar yapti negatif kesin yok diye tlf bekliyorum
46.mis dediler herkes sokda yarabbim sen buyuksun cok korkuyorum olmasa bi turlu ama boylesi cok korkutuyor
7 senelik bekleyisin arkasi mutlu olur insallah
dr aradi var demisler test yaptigi yerde var dedi 2 gun sonra yine test ama neden adet goruyor
badem gibi oldu galiba badem sana ihtiyacim vardi ama banlanmisin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
o sadece 14. gün yapmış ama bende senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum çünkü ben mesala 17. gün falan yumutluyorum asıl o zaman yapmam lazım herkesin farklı zamandasaçma olacak ama bişey sorucam. Sadece 14. gün yapmak yerine yumurtlama döneminde gün aşırı yapılsa bu süt baharı acep daha mı etkili olur?
valla canım neye iyi geldiğini tam bilmiyorum herhalde rahimi bebek için hazırlıyor olabilir spermin yumurtaya ulaşması için ortam hazırlıyor olabilir çünkü tam yumurtlama yani genelde 14.gün olduğu için ozaman yapın demişler yani yumurtlama sonrası için birşeyler yapıyor demekki canım :uhm:canım ben hiç duymamıştım onu yaa neye iyi geliyormuş o yazarmısın tatlım:bbo: :bbo: CADIARZU CADIARZU
bende yapim olmazsa süt buharını nasıl olsa14. günüm bu pazar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?