Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balsuratcım ncınarcım çalışmalar yoğun galiba biz yalnızız gene

evet canim ya zaten badem aklima geldikce seviniyorum cunku en iyi ornek oydu
ay kizlar valla cok mutluyum ya agliyorumù suanda allahim ne buyuk umut kesmek yok yarabbim sen koru melegimizi
teyze olmak istiyorummmmmmmmmmm
:Saruboceq::Saruboceq:

asicim meraba kanama cok onemli ama Allahım kal deyince kalıyo ben ogrendikten 4 gun sonra kanamam basladı ama cok sukur degerim katlanmıstı 8 haftalıkken cok buyuk kanama gecirdim 17 gun hastanede yattım bu hafta pazrteside kanama oldu solugu hastanede aldık cok sukur minigim zıplıyordu :asigim: hala kanamam var ama alıstım yatmayada alıstım ablan yatsın sakın kalkmasın kan degeri cok onemli Allahım herkese saglıklı gebelik ve saglıklı bebekler nasip etsin. Kızlar dualarınıza hala ihtiyacımız var bende size ediyorum cok sık giremiyorum beni unutmayın emi kimsenin kucagı bos kalmasın:Saruboceq:

kızlar bende dün akşam çatlatma iğnemi oldum bu akşam kocişi kaçırmamam lazım :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:
demek sende:jeyyar::jeyyar:

canım ablan bol bol dinlensin...sakın ayağa kalkmasın...inşallah 2 gün sonra değerleri 2 ye katlar...
bencede şuan için 46 iyi...

aşılaman hayırlı olsun canım...
maşallah değerleriniz çok güzel çıkmış...

kızlar bende doktora gidicem cuma günü yumişlerime bakılacak inş yeterli sayıda ve büyüklüktedirrr.....canlar ltf duanızda bizlerede yer vermeyi unutmayın.................
büyümüşlerdir canım inşallah...tabiki sanada dua ederiz...
elimizden başka birşey gelmiyor zaten...

canım benim bildiğim kadarıyla bütün ilaçlar içer içmez spermlere etkii etmiyor....ama cinselliklede alaklı olduğu için çalışmaların sıkı olduğu zaman içse daha iyi olur galiba...

anaaa :1shok:benden başka kimse kalmamış sayfada :çok üzgünüm:şakkıdı
herkes çalışmayamı gitti ayol:jeyyar: :jeyyar:
ben burdayım canım çalışmaya gitmedim bugün...

amiinnn...

Yok canım çalışma falan şafak 3 benim çalışma bundan sonra boş
canım adete mi 3 gün kaldı...az kalmış...hadi bakalım hayırlısı....

günaydın kıslaaaaaaaar hepinizi öpüyorummŞeniz
yetercim sanada günaydın hayırdır canım bu satte:teselli:

canım benim bizi bizden iyi kim anlar inşşş MEVLAM YÜZÜNE BAKAR VE BU 7 YILIK BEKLEYİŞ GÜZELER GÜZELİ BİR MELEĞİN GELİŞİYE BİTER DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN RABİM HÇİ BİRİMİZ BEKLETMEZ İNŞŞŞ ARTIK ANNE OLAK İSTEYEN HERKESE KOLAYLIK VERSİN YOLUMUZU AÇIN HEPİMİZİN İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ O GÜNLER UZAK DEĞİLDİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

doğru bizi bizden başka kim anlar ki,
pat diye çocuğunuz olmuyomu diye soranlarmı?
kucağında bebeğiyle kinaye yapanlarmı?
bizi bizden başka kimse anlayamaz...

saçma olacak ama bişey sorucam. Sadece 14. gün yapmak yerine yumurtlama döneminde gün aşırı yapılsa bu süt baharı acep daha mı etkili olur?
o sadece 14. gün yapmış ama bende senin dediğin gibi yapmayı düşünüyorum çünkü ben mesala 17. gün falan yumutluyorum asıl o zaman yapmam lazım herkesin farklı zamanda
canım ben hiç duymamıştım onu yaa neye iyi geliyormuş o yazarmısın tatlım:bbo: :bbo: CADIARZU CADIARZU
valla canım neye iyi geldiğini tam bilmiyorum herhalde rahimi bebek için hazırlıyor olabilir spermin yumurtaya ulaşması için ortam hazırlıyor olabilir çünkü tam yumurtlama yani genelde 14.gün olduğu için ozaman yapın demişler yani yumurtlama sonrası için birşeyler yapıyor demekki canım :uhm:

mirmirmirmirGünaydın kızlarr herkeze hayırlı günlerr.Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin:Saruboceq:

asicim ablan için çok sevindim hayırlısıyla inşallah değeri artar ve mucizesi onunla birlikte kalır darısı başına canım allahım dularımızı kabul eylesin hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatler nasip etsin tüm isteyenlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…