Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin canım nasılsın toparlandınmı inşallah elbet bizimde dualarımız kabul olacak ve bebişlerimiz gelecek önemli olan hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak canım :1hug:
iyiyim bitanem cok sagol..zaten cok kafama takmiyorum..
cani ne zaman isterse,ne zaman saglikli gelicekse gelsin meleklerimiz...

hoşgeldin cucum nasılsın gelmeyeli buralara yerimseniben

iyiyim canimm,sagolasin..sükür iyiyim,geziyorum bol bol,kafami dagitiyorum,bebis düsüncesini uzaklastirmaya calisiyorum..sen nasilsinna.s.

sonuçta birşey kaybetmeyiz yapmakla süt bildiğimiz birşey bence valla zaten ne duyduysak yapıyoruz allahın izniyle hayırlısıyla gelseydi biran önce şu bebişler :ecrin_bebek:

öyle valla gerisi neysede eşlere ne duysak yedirip içiriyoruz inş ilerde bir problem olmaz ya ondan korkuyorum valla

selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))

canım hoş gelmişsin iyiki geldin nasılsın bakalım

en iyisini yapıyosun canım biz üstüne düştükçe nazlanıyo bebişler zaman herşeyin ilacı inşallah bizimde ilacımız dermanımız olurda kavuşuruz bebişlerimize
bende iyi deyim iyi oluyum canım işte benim tedavide haftaya başlıyoya stres var bol bol nolsun işte

günaydın kızlar...
dün akşam mr çekildim.bırakmadım haftaya.sabah ta gidip kaydımı yaptırıp geldim. cuma akşam 4 te çıkacak.bakalım bellki öğlen çıkar da alıp gelir doktoruma gösteririm...cuma akşamı yola çıkıyorum çünkü.en azından içim rahat gideyim...

canım inşallah sonuçların iyi çıkar da için rahat eder korktuğumuz yerlere uğratmasın rabbim hiçbirimizi:Saruboceq:

günaydin canim,cok gecmis olsun...
senden neden mr istemislerdi bitanem?ve nereye gidiosunnnnbenneyaptımki

ayyy basliyorsun demek..stres yapma canim benimm,asilamami yaptiracaksin?
1 hafta giremedim herseyi kacirdim valla:çok üzgünüm:
yengemden görümcemden gördükce kendimi teselli ediyorum bebis büyütmek cok zor bu zamanlarimiz cok degerli diye..öyle öyle gecicek zaman iste:sm_confused:

selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))
hoşgeldin yawrucumm bizde seni özledmiştik :1rolleyes:

iyi yapmışsın nesricim yaa bende korkmuştum mr diyince inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

yok canım keşke aşılama yapılacak kadar düzgün olsaydı durumumuz malesef azosperm bizimki tüp bebek yani 13 mayısta muhtemel mikrotese günümüz. bakalım nereye kadar devam edebilecek tedavimiz canlı sperm bulabileceklermi bunları düşünüp stres yapıyorum işte:1no2:

hoşgeldin yawrucumm bizde seni özledmiştik :1rolleyes:

iyi yapmışsın nesricim yaa bende korkmuştum mr diyince inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

bende cok öslemistim bitanem..
bak buralardan bile daha güzel firsat buldum gelmek icin..kocisi postaladim,bende odaya kapandim...sansimdan internet var:lepi:
sende ne var ne yok bitanemmŞeniz

canım çok iyi etmişsin hemen çektirmekle aklında bişey kalmaz en azından inş da bişey de çıkmaz bakalım

anladim bitanem...
icini rahat tut canim,spermde bulunur,bebisinde sorunsuz gelir insallah:Saruboceq:
stres insani mahvediyor...hep olumlu düsünmeye calis olur muŞeniz

eferin yavrum.
iyi yapmışsın.
inşallah olumsuz bişey çıkmaz.:Saruboceq:
bu Cuma mı gidiyodun yaa?:çok üzgünüm:
özliycem seni.:çok üzgünüm:

anladim bitanem...
icini rahat tut canim,spermde bulunur,bebisinde sorunsuz gelir insallah:Saruboceq:
stres insani mahvediyor...hep olumlu düsünmeye calis olur muŞeniz

canım ya nasılda başkalarını teselli ediyosun :teselli: :teselli: :teselli:rabbim inş bir gün sanada bizede meleklerini gönderecek inş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…