Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
anladim bitanem...
icini rahat tut canim,spermde bulunur,bebisinde sorunsuz gelir insallah:Saruboceq:
stres insani mahvediyor...hep olumlu düsünmeye calis olur muŞeniz

cucum nasılsın bitanem biraz geç oldu ama inan çok üzüldüm ama rabbimin bir bildiği var elbet inşallah rabbim çok aratmadan gelir meliğin

asicim inşallah ablanın değerleri kat kat artar:Saruboceq:
Ve İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır yavrusunu:Saruboceq::ecrin_bebek:
Darısı hepimizin başına:CüvCüv::Saruboceq:

canım gözün aydın bakalım inşallah hayırlı sonuçlarda çıkar kafan rahat gidersin gezmene sonrasında da en kısa zamanda bebişinin gelmesi için tüm sorunlar ortadan kalkar inşallah bebişinde gelir daha mutlu oluruz hep beraber :Saruboceq::Saruboceq:

canım allah yardımcınız olsun inşallah allahız izniyle 13 mayısta canlı sperm bulunur hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sanada canım kendini strese sokma bol bol dua et hayırlısını iste allahtan elbet vakti zamanı gelince allahım verir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ay şimdi haber okuyorum kızlar
14 yaşındaki kız kendisinden 13 yaş büyük sevgilisinden hamile kalmış yaaa hemde tr de boluda :1no2::1shok:

canım canzicim ve cucum inşallah canlı sperm bulunurda size bende birgün güzel haberler veririrm bir günde ben sevindiririm inşallah inşallah bebişlerimizle bulluşma vaktimiz gelmiştir... dualarınızda unutmayın benide kızlar....:Saruboceq:

aaaaa çok şükür öğrendim çoklu alıntı yapmayııı:roflol:
tekrar teşekkürler kızlar desteğiniz için rabbim hepinizin gönlünün muradını versin tez zamanda inşalllaaaaaahhhhh

canım ya nasılda başkalarını teselli ediyosun :teselli: :teselli: :teselli:rabbim inş bir gün sanada bizede meleklerini gönderecek inş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
canim benimmm:asigim:üzüntümüzde sevincimizde beraber bizim:1hug:
hersey bir gün hepimiz icin güzel olucak insallahyerimseniben

cucum nasılsın bitanem biraz geç oldu ama inan çok üzüldüm ama rabbimin bir bildiği var elbet inşallah rabbim çok aratmadan gelir meliğin
hejam benimm,cok sagolasinŞeniz
amin canim hepimizin yavrulari gelsin sagliklica...
ben seni tebrik etmistim yine edeyim..inan bana ilac gibi geldi senin hamis haberin
sagliklica kucagina alirsin insallah...nasil minik melek,büyüyormu annesiii:asigim:

günaydın kızlar nasılsınız?? bugün havada kapalı iyice içim bunaldı yani..
güzel haberlerinizi bekliyorum

günaydin canim,cok gecmis olsun...
senden neden mr istemislerdi bitanem?ve nereye gidiosunnnnbenneyaptımki

cucum hoşgeldin... umarım iyisindir? prolaktin hormonum tekrar yükseldiği için mr istediler canım.dün akşam çektirdim.cuma günü izine ayrılıyorum.ayın 27sine kadar yokum..kastamonuya gidiyoruz canım eşimle 10 günlüğüne kafa dinlicez ve eşim gelince gemiye çıkacak tekrardan...:çok üzgünüm:

canım inşallah sonuçların iyi çıkar da için rahat eder korktuğumuz yerlere uğratmasın rabbim hiçbirimizi:Saruboceq:

inşallah canım ya sağol desteğin için. ben bişi çıkacağına inanmıyıorum ama önlem olsun iştea.s

iyi yapmışsın nesricim yaa bende korkmuştum mr diyince inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:

sağol canım ablacım...inşallah çıkmaz...:1hug:
canım çok iyi etmişsin hemen çektirmekle aklında bişey kalmaz en azından inş da bişey de çıkmaz bakalım

sağol canım.içim rahat gitcemnaniknanik

eferin yavrum.
iyi yapmışsın.
inşallah olumsuz bişey çıkmaz.:Saruboceq:
bu Cuma mı gidiyodun yaa?:çok üzgünüm:
özliycem seni.:çok üzgünüm:

evet canım cuma günü gidiyorum.10 gün aranızda değilim.gelince alırım artık gelişmeleri sizden.zaten fırsat bulursam nete de girmeye çalışırım.sırnaşık şeyben de sizleri özleyeceğim:1hug:

canzim canım benim sağolsın... kilo vermen iyi gidiyormuş çok sevindim canım.hadi bakalım inşallah güzel gelişmelerle başlar tedavin. bu arada ben göbiş şiş ne güzel indirmiştim yaaa...kafamçokkarıştı

canım valla şuan için hiç bir fikrim yok bebiş nasıl diye inşallah pazartesi öğrenicem inan canım rabbim çok büyük her kesen bebişi hayırlsı ile gelicek inşallah

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler..nesrin tatile çıkıyormuşsun fırsatı değerlendir çok çalış cnm..a.s

selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))

hoşgeldin cücüm .. ama gitmişsin bile.. :çok üzgünüm:

inş güzel şeyler çıkar sonucunda canım.. iyi yapmışsın hemen çekilmekle.. şimdiden iyi tatiller sana..Şeniz

sağolasın acanım senin göbiş benimki kadar şiş olamıyacağına göre yerimseniben:teytey::Saruboceq::Saruboceq:sorun yok canım olsun sonuçta sıkıntının nedeni belli inşallah tedavi olursun göbişte iner bebişte gelir canım

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler..nesrin tatile çıkıyormuşsun fırsatı değerlendir çok çalış cnm..a.s

pinkim canım benim hoşgeldin.bayağı oldu görüşmeyeli nasılsın?
evet cuma günü tatile çıkıyorum.dönüşüm muhteşem olacak

sağol bitanem...

günaydın kızlar nasılsınız bakiyim dün giremedim gezmedeydim pasta çörek yedim niye kısır partime gelmediniz o kadar da beklemiştim sizi bizde komşularla yaptık yedik ziyafeti kaçırdınız neyse ben bugün geç kalktım gidiyim kendime kahvaltı hazırlayım hadi sonra görüşürüz kızlar.

Saboooooo puhahahaha ne oldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:anladın sen onu sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…