anladim bitanem...
icini rahat tut canim,spermde bulunur,bebisinde sorunsuz gelir insallah:Saruboceq:
stres insani mahvediyor...hep olumlu düsünmeye calis olur muŞeniz
günaydın kızlar...
dün akşam mr çekildim.bırakmadım haftaya.sabah ta gidip kaydımı yaptırıp geldim. cuma akşam 4 te çıkacak.bakalım bellki öğlen çıkar da alıp gelir doktoruma gösteririm...cuma akşamı yola çıkıyorum çünkü.en azından içim rahat gideyim...
yok canım keşke aşılama yapılacak kadar düzgün olsaydı durumumuz malesef azosperm bizimki tüp bebek yani 13 mayısta muhtemel mikrotese günümüz. bakalım nereye kadar devam edebilecek tedavimiz canlı sperm bulabileceklermi bunları düşünüp stres yapıyorum işte:1no2:
ayyy basliyorsun demek..stres yapma canim benimm,asilamami yaptiracaksin?
1 hafta giremedim herseyi kacirdim valla:çok üzgünüm:
yengemden görümcemden gördükce kendimi teselli ediyorum bebis büyütmek cok zor bu zamanlarimiz cok degerli diye..öyle öyle gecicek zaman iste:sm_confused:
canım allah yardımcınız olsun inşallah allahız izniyle 13 mayısta canlı sperm bulunur hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder sanada canım kendini strese sokma bol bol dua et hayırlısını iste allahtan elbet vakti zamanı gelince allahım verir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canim benimmm:asigim:üzüntümüzde sevincimizde beraber bizim:1hug:canım ya nasılda başkalarını teselli ediyosun :teselli: :teselli: :teselli:rabbim inş bir gün sanada bizede meleklerini gönderecek inş :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
hejam benimm,cok sagolasinŞenizcucum nasılsın bitanem biraz geç oldu ama inan çok üzüldüm ama rabbimin bir bildiği var elbet inşallah rabbim çok aratmadan gelir meliğin
günaydin canim,cok gecmis olsun...
senden neden mr istemislerdi bitanem?ve nereye gidiosunnnnbenneyaptımki
canım inşallah sonuçların iyi çıkar da için rahat eder korktuğumuz yerlere uğratmasın rabbim hiçbirimizi:Saruboceq:
iyi yapmışsın nesricim yaa bende korkmuştum mr diyince inşallah kötü bişey çıkmaz :Saruboceq:
canım çok iyi etmişsin hemen çektirmekle aklında bişey kalmaz en azından inş da bişey de çıkmaz bakalım
eferin yavrum.
iyi yapmışsın.
inşallah olumsuz bişey çıkmaz.:Saruboceq:
bu Cuma mı gidiyodun yaa?:çok üzgünüm:
özliycem seni.:çok üzgünüm:
canım gözün aydın bakalım inşallah hayırlı sonuçlarda çıkar kafan rahat gidersin gezmene sonrasında da en kısa zamanda bebişinin gelmesi için tüm sorunlar ortadan kalkar inşallah bebişinde gelir daha mutlu oluruz hep beraber:Saruboceq::Saruboceq:
canim benimmm:asigim:üzüntümüzde sevincimizde beraber bizim:1hug:
hersey bir gün hepimiz icin güzel olucak insallahyerimseniben
hejam benimm,cok sagolasinŞeniz
amin canim hepimizin yavrulari gelsin sagliklica...
ben seni tebrik etmistim yine edeyim..inan bana ilac gibi geldi senin hamis haberin
sagliklica kucagina alirsin insallah...nasil minik melek,büyüyormu annesiii:asigim:
selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))
günaydın kızlar...
dün akşam mr çekildim.bırakmadım haftaya.sabah ta gidip kaydımı yaptırıp geldim. cuma akşam 4 te çıkacak.bakalım bellki öğlen çıkar da alıp gelir doktoruma gösteririm...cuma akşamı yola çıkıyorum çünkü.en azından içim rahat gideyim...
canzim canım benim sağolsın... kilo vermen iyi gidiyormuş çok sevindim canım.hadi bakalım inşallah güzel gelişmelerle başlar tedavin. bu arada ben göbiş şiş ne güzel indirmiştim yaaa...kafamçokkarıştı
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler..nesrin tatile çıkıyormuşsun fırsatı değerlendir çok çalış cnm..a.s
sağolasın acanım senin göbiş benimki kadar şiş olamıyacağına göre yerimseniben:teytey::Saruboceq::Saruboceq:sorun yok canım olsun sonuçta sıkıntının nedeni belli inşallah tedavi olursun göbişte iner bebişte gelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?