Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kıslar herkes iyidir inşallah
bu aralar biraz yoğunum fazla giremiyorum
fırsat buldum şimdi acaba hamiş varmıdır diye koşa koşa pc başına geldim:1hug:

bende yapim olmazsa süt buharını nasıl olsa14. günüm bu pazar :))

sonuçta birşey kaybetmeyiz yapmakla süt bildiğimiz birşey bence valla zaten ne duyduysak yapıyoruz allahın izniyle hayırlısıyla gelseydi biran önce şu bebişler :ecrin_bebek:
kızlar yanlış hatırlamıyorsam bu buhar işi iltihap ve tüpleri falan açmak için....
benim bildiğim adetten sonra yapılıyor...
ondördünden sonra yapılmasa daha iyi olur...
çünkü hamilelik oluşursa bebeğe zararrı olabilir...
birde bu buhara oturduğun ay kendine çok çok dikkat edeceksin...soğuğa karşı...illada o oturduğun günü....

selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))
selam canıma.s.
hoşgeldina.a.

canım inşallah hiç birşey çıkmaz....
gitmeden çekilmekte iyi yapmışsın...

inşallah sperm bulunur canım...rabbim yardımcınız olsun...

ay şimdi haber okuyorum kızlar
14 yaşındaki kız kendisinden 13 yaş büyük sevgilisinden hamile kalmış yaaa hemde tr de boluda :1no2::1shok:
olabilirkine

asicim inşallah ablanın değerleri kat kat artar:Saruboceq:
Ve İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır yavrusunu:Saruboceq::ecrin_bebek:
Darısı hepimizin başına:CüvCüv::Saruboceq:

kizlar cok tsk ederim guzel dilek ve dualariniz icin
allahim korusun artik diyicek birseyimiz kalmadi cunku adeti hizlanmis uzgunuzzz
bademin mucizesi bizide bulur insallah

merhaba kızlar,

asim canım inşalah ablanın bebeği onu bırakmıyacak,7 sene hasretlikten sonra ne güzel rabbim yavrusunu ona bağışlasın :Saruboceq:

nesrincim mr işini gitmeden halletmen iyi olmuş umarım sonucuda iyi çıkar sende tatilinin keyfini çıkartırsın canım :1hug:

cucum sende hoşgeldin canım,nasılsın yerimseniben

asicim hemen kötü düşünmeyin canım ya inş yerleşiyodur melegi....doktoru ne demiş canım tekrar kan testi yaptırdınız mı

laluzcum haberini yeni okudum :çok üzgünüm:rabbim böylesini uygun görmüş senin için allahın izniyle tekrar kavuşacaksın meleğine :teselli:
rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın :Saruboceq:

anladim bitanem..insallah sonuclar süper cikicak..ve bebisin en kisa zamanda gelicek...
iyi yaparsin canim,sende is is is epey yoruldun bence..harika bi tatil diliyorum sana..

canım valla şuan için hiç bir fikrim yok bebiş nasıl diye inşallah pazartesi öğrenicem inan canım rabbim çok büyük her kesen bebişi hayırlsı ile gelicek inşallah
amin canim...seninde bebisin iyidir eminim...oyy minicikk:))
teyzesinden kocaman öpücüklerrŞeniz

hoşgeldin cücüm .. ama gitmişsin bile.. :çok üzgünüm:

inş güzel şeyler çıkar sonucunda canım.. iyi yapmışsın hemen çekilmekle.. şimdiden iyi tatiller sana..Şeniz

gitmedim tülinim benim..ögleden sonraya kadar otelde kalicak..hava cok sicak,cikilmaz simdi,yatiyorum,kafa dinliyorummmhihoyyyt

canimmm iyiyim hosbulduk,sen nasilsin bakalim??Şeniz

evet canim bayram olur bize valla suanada pek oyle degilde yarin ins 7 senden sonra yuzumuz gulecek

asicim hemen kötü düşünmeyin canım ya inş yerleşiyodur melegi....doktoru ne demiş canım tekrar kan testi yaptırdınız mı

ins canim yarin tekrar test istedi bakalim yarin hersey belli olucak canim

asicim rabbim inş yarın yüzünüzü güldürür hayatım
ama en başta elbette hayırlı diyelim bende çok isterim ablanın melegine kavuşmasını dua edicem inş hayırlısıyla teyzoş olursun sende tatlım

oh canım iyi yapmışsın
aklın rahat olsun cennet gibi yerde
inş güzel haberler erirsin bizlere

canım Allah yardımcınız olsun
inş kıpır kıpır duramasın yerinde spermler
hayırlı olsun

eferin yavrum.
iyi yapmışsın.
inşallah olumsuz bişey çıkmaz.:Saruboceq:
bu Cuma mı gidiyodun yaa?:çok üzgünüm:
özliycem seni.:çok üzgünüm:
sevcaaaaaaaaaaannnn
iğneler başlama zamanın geldi mi?

sidelyacim tsk canim amin insallah bir gun hepimiz anne oluruz
ben 2.5yildir istiyorum ama daha onceden bu konuda hassastim yani tam 7 yildir bebek hasreti cekiyoruz
hep dusundum gecen mikro yaptigimda ablama nasil soylerim diye mevlam yuzumuze bakar ve insallah o benden once hamile kalir yani ben hamile kaldigimda allah izin verirse tabi tam sevinemiycektim o yuzden cok istiyorum

iki yaramdan biri kapansın demiştin hiç unutmuyorum
bugün o gündür inş canım
yarın güzel haberler bekliyoruz
hassasiyetin ne güzel
Rabbim ikinizin yüzünü peş peşe güldürsün inş.
sıkıntıyı beraber çektiniz hamilelik paylaşımlarınıda baraber yaşarsınız inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba kizlar kisa bir aradan sonra topik senlenmis oh be
bu gun sevgii:) arkadasimizin test gunuydu insallah pozitifi gorur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…