Saboooooo puhahahaha ne oldu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:anladın sen onu sırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
klava: :mymeka: :mymeka::mymeka: duygularımla oynadın hayin
bende yapim olmazsa süt buharını nasıl olsa14. günüm bu pazar :))
kızlar yanlış hatırlamıyorsam bu buhar işi iltihap ve tüpleri falan açmak için....sonuçta birşey kaybetmeyiz yapmakla süt bildiğimiz birşey bence valla zaten ne duyduysak yapıyoruz allahın izniyle hayırlısıyla gelseydi biran önce şu bebişler:ecrin_bebek:
selam canıma.s.selamm kizlarr,nasilsiniz?
hasretinize dayanamadim geldim:))))
canım inşallah hiç birşey çıkmaz....günaydın kızlar...
dün akşam mr çekildim.bırakmadım haftaya.sabah ta gidip kaydımı yaptırıp geldim. cuma akşam 4 te çıkacak.bakalım bellki öğlen çıkar da alıp gelir doktoruma gösteririm...cuma akşamı yola çıkıyorum çünkü.en azından içim rahat gideyim...
inşallah sperm bulunur canım...rabbim yardımcınız olsun...yok canım keşke aşılama yapılacak kadar düzgün olsaydı durumumuz malesef azosperm bizimki tüp bebek yani 13 mayısta muhtemel mikrotese günümüz. bakalım nereye kadar devam edebilecek tedavimiz canlı sperm bulabileceklermi bunları düşünüp stres yapıyorum işte:1no2:
olabilirkineay şimdi haber okuyorum kızlar
14 yaşındaki kız kendisinden 13 yaş büyük sevgilisinden hamile kalmış yaaa hemde tr de boluda :1no2::1shok:
:dilcikar: görürsün sen :dilcikar: komploma kurban gidicen bigün :mymeka::roflol: :roflol: :roflol:Sabom nasılda inandın
asicim meraba kanama cok onemli ama Allahım kal deyince kalıyo ben ogrendikten 4 gun sonra kanamam basladı ama cok sukur degerim katlanmıstı 8 haftalıkken cok buyuk kanama gecirdim 17 gun hastanede yattım bu hafta pazrteside kanama oldu solugu hastanede aldık cok sukur minigim zıplıyordu:asigim: hala kanamam var ama alıstım yatmayada alıstım ablan yatsın sakın kalkmasın kan degeri cok onemli Allahım herkese saglıklı gebelik ve saglıklı bebekler nasip etsin. Kızlar dualarınıza hala ihtiyacımız var bende size ediyorum cok sık giremiyorum beni unutmayın emi kimsenin kucagı bos kalmasın:Saruboceq:
canım benim bizi bizden iyi kim anlar inşşş MEVLAM YÜZÜNE BAKAR VE BU 7 YILIK BEKLEYİŞ GÜZELER GÜZELİ BİR MELEĞİN GELİŞİYE BİTER DUALARIMIZ HEPİMİZ İÇİN RABİM HÇİ BİRİMİZ BEKLETMEZ İNŞŞŞ ARTIK ANNE OLAK İSTEYEN HERKESE KOLAYLIK VERSİN YOLUMUZU AÇIN HEPİMİZİN İNNNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞ O GÜNLER UZAK DEĞİLDİR :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asicim ablan için çok sevindim hayırlısıyla inşallah değeri artar ve mucizesi onunla birlikte kalır darısı başına canım allahım dularımızı kabul eylesin hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı evlatler nasip etsin tüm isteyenlere :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
asicim inşallah ablanın değerleri kat kat artar:Saruboceq:
Ve İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alır yavrusunu:Saruboceq::ecrin_bebek:
Darısı hepimizin başına:CüvCüv::Saruboceq:
:dilcikar: görürsün sen :dilcikar: komploma kurban gidicen bigün :mymeka:
İyi geceler benim için yazdığınız bütün dilekler ve teselli cümleleriniz için teşekkür ederim.Rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin arkadaşlar.Rabbim kimseye evlat acısı ve evlat hasreti yaşatmasın ümmeti muhammede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.....
anladim bitanem..insallah sonuclar süper cikicak..ve bebisin en kisa zamanda gelicek...cucum hoşgeldin... umarım iyisindir? prolaktin hormonum tekrar yükseldiği için mr istediler canım.dün akşam çektirdim.cuma günü izine ayrılıyorum.ayın 27sine kadar yokum..kastamonuya gidiyoruz canım eşimle 10 günlüğüne kafa dinlicez ve eşim gelince gemiye çıkacak tekrardan...:çok üzgünüm:
inşallah canım ya sağol desteğin için. ben bişi çıkacağına inanmıyıorum ama önlem olsun iştea.s
sağol canım ablacım...inşallah çıkmaz...:1hug:
sağol canım.içim rahat gitcemnaniknanik
evet canım cuma günü gidiyorum.10 gün aranızda değilim.gelince alırım artık gelişmeleri sizden.zaten fırsat bulursam nete de girmeye çalışırım.sırnaşık şeyben de sizleri özleyeceğim:1hug:
canzim canım benim sağolsın... kilo vermen iyi gidiyormuş çok sevindim canım.hadi bakalım inşallah güzel gelişmelerle başlar tedavin. bu arada ben göbiş şiş ne güzel indirmiştim yaaa...kafamçokkarıştı
amin canim...seninde bebisin iyidir eminim...oyy minicikk:))canım valla şuan için hiç bir fikrim yok bebiş nasıl diye inşallah pazartesi öğrenicem inan canım rabbim çok büyük her kesen bebişi hayırlsı ile gelicek inşallah
hoşgeldin cücüm .. ama gitmişsin bile.. :çok üzgünüm:
inş güzel şeyler çıkar sonucunda canım.. iyi yapmışsın hemen çekilmekle.. şimdiden iyi tatiller sana..Şeniz
merhaba kızlar,
asim canım inşalah ablanın bebeği onu bırakmıyacak,7 sene hasretlikten sonra ne güzel rabbim yavrusunu ona bağışlasın :Saruboceq:
nesrincim mr işini gitmeden halletmen iyi olmuş umarım sonucuda iyi çıkar sende tatilinin keyfini çıkartırsın canım :1hug:
cucum sende hoşgeldin canım,nasılsın yerimseniben
merhaba kızlar,
asim canım inşalah ablanın bebeği onu bırakmıyacak,7 sene hasretlikten sonra ne güzel rabbim yavrusunu ona bağışlasın :Saruboceq:
nesrincim mr işini gitmeden halletmen iyi olmuş umarım sonucuda iyi çıkar sende tatilinin keyfini çıkartırsın canım :1hug:
cucum sende hoşgeldin canım,nasılsın yerimseniben
asicim hemen kötü düşünmeyin canım ya inş yerleşiyodur melegi....doktoru ne demiş canım tekrar kan testi yaptırdınız mı
oh canım iyi yapmışsıngünaydın kızlar...
dün akşam mr çekildim.bırakmadım haftaya.sabah ta gidip kaydımı yaptırıp geldim. cuma akşam 4 te çıkacak.bakalım bellki öğlen çıkar da alıp gelir doktoruma gösteririm...cuma akşamı yola çıkıyorum çünkü.en azından içim rahat gideyim...
canım Allah yardımcınız olsunyok canım keşke aşılama yapılacak kadar düzgün olsaydı durumumuz malesef azosperm bizimki tüp bebek yani 13 mayısta muhtemel mikrotese günümüz. bakalım nereye kadar devam edebilecek tedavimiz canlı sperm bulabileceklermi bunları düşünüp stres yapıyorum işte:1no2:
sevcaaaaaaaaaaannnneferin yavrum.
iyi yapmışsın.
inşallah olumsuz bişey çıkmaz.:Saruboceq:
bu Cuma mı gidiyodun yaa?:çok üzgünüm:
özliycem seni.:çok üzgünüm:
iki yaramdan biri kapansın demiştin hiç unutmuyorumsidelyacim tsk canim amin insallah bir gun hepimiz anne oluruz
ben 2.5yildir istiyorum ama daha onceden bu konuda hassastim yani tam 7 yildir bebek hasreti cekiyoruz
hep dusundum gecen mikro yaptigimda ablama nasil soylerim diye mevlam yuzumuze bakar ve insallah o benden once hamile kalir yani ben hamile kaldigimda allah izin verirse tabi tam sevinemiycektim o yuzden cok istiyorum
RYLAİ çatlatmışsın yumoşu
hadi kolay gelsin :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?