merhaba kizlar kisa bir aradan sonra topik senlenmis oh be
bu gun sevgii:) arkadasimizin test gunuydu insallah pozitifi gorur
evet canım inş sevgiden güzel haberler alcaz sonra dahada şenlenecegiz inş
kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
canım hoşgeldin...
aaa izine mi çıktın hiç haberim yokkaydirigubbakcemile3
dosyan açılacak demekCADIARZUheyecan var mı heyecannn:roflol:
kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
yok bitaneem heycan sevinç var ameliyattan kurtuldum diye:dance::dance::dance:
hadi hadi iyisin.
İbocuma dua et sen:roflol::roflol:...bak adam hayatını kurtardıkaydirigubbakcemile3
hayırdır canım neden ameliyattan vazgeçtin...
Hayırlısı olsun...demek sende aşıalmaya başlıyorsun....
iki yaramdan biri kapansın demiştin hiç unutmuyorum
bugün o gündür inş canım
yarın güzel haberler bekliyoruz
hassasiyetin ne güzel
Rabbim ikinizin yüzünü peş peşe güldürsün inş.
sıkıntıyı beraber çektiniz hamilelik paylaşımlarınıda baraber yaşarsınız inş. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
anladım canım...hayırlısı olsun:1hug:canım sağol. Tüp bebek bölümündeki doktor gerek görmedi.
evet oyle demistim oylede gercektende canim allahim bize ayni sinavi verdi insallah sonuna gelmisizdir bu sinavin
canim benim cok tsk ederim
darisi hepimizin basina yarin buyuk gun:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hakkatten yaaa onun kuyruğuna toka alıcam ALLAH RAZI OLSUN VESİLE OLANLARDAN ŞEKERİMMMM . :teselli:
hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin:CüvCüv:kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
sıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa
anladım canım...hayırlısı olsun:1hug:
asicim kardeşinin kanaması devam ediyomumuymuş....
birde kardeşine sıkı sıkı tembih et aman ayağa kalkmasın...bol bol dinlensin...
inşallah değerler artar canım...
canlar ben çıkıyorum inş sevgiden güzel haber gelir asim rabbim hayırlısı neyse onu hayırlısıda melegi olur ablanın tatlım dualarımdasınız ALLAH a emanet olun inş hoşçakalın
sıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?