Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh

evet canım inş sevgiden güzel haberler alcaz sonra dahada şenlenecegiz inş

insallah canim sabah ugramis sevgi ama galiba test yaptirmamisti cunku yazmamis hic
listemizin hamisleri cogaldikca siranin bize gelecegi gunde yaklasiyo yani ben boyle dusunuyorum
insallah hepimiz:CüvCüv:boyle olalim

kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh

canım hoşgeldin...

aaa izine mi çıktın hiç haberim yokkaydirigubbakcemile3
dosyan açılacak demekCADIARZUheyecan var mı heyecannn:roflol:

hayırdır canım neden ameliyattan vazgeçtin...
hayırlısı olsun...demek sende aşıalmaya başlıyorsun....

evet oyle demistim oylede gercektende canim allahim bize ayni sinavi verdi insallah sonuna gelmisizdir bu sinavin
canim benim cok tsk ederim
darisi hepimizin basina yarin buyuk gun
:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sağol. Tüp bebek bölümündeki doktor gerek görmedi.
anladım canım...hayırlısı olsun:1hug:

evet oyle demistim oylede gercektende canim allahim bize ayni sinavi verdi insallah sonuna gelmisizdir bu sinavin
canim benim cok tsk ederim
darisi hepimizin basina yarin buyuk gun
:lepi::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

asicim kardeşinin kanaması devam ediyomumuymuş....
birde kardeşine sıkı sıkı tembih et aman ayağa kalkmasın...bol bol dinlensin...
inşallah değerler artar canım...

canlar ben çıkıyorum inş sevgiden güzel haber gelir asim rabbim hayırlısı neyse onu hayırlısıda melegi olur ablanın tatlım dualarımdasınız ALLAH a emanet olun inş hoşçakalın

sıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa

cnm benim bildiğim belinin ağrıması iyiye işaret bişeyler hissetmen için henüz çok erken.lütfen kendi moralini bozma vücut zaten ilk zamanlar o oluşan hücreleri yabancı madde gibi algılayıp atmak istermiş.sen tam aksine düşün umudunu kaybetme.inş. bebişin seninledir.

asicim canım allah yardımıcınız olsun inşallah ablanın değerleride bademin mucizesi gibi olur sende ablanın peşinden hamiş kalırsın umarım

canlar ben çıkıyorum inş sevgiden güzel haber gelir asim rabbim hayırlısı neyse onu hayırlısıda melegi olur ablanın tatlım dualarımdasınız ALLAH a emanet olun inş hoşçakalın

sagol canim ins guzel haberler vercem
fadikcim evet devam ediyor kanamsi ne diyelim hayirlisi allahim herseyin en iyisini bilir

özlem hamile kalırsan rahim taşıyabilecek mi bebeği.. ameliyat neden iptal oldu.. hakkında hayırlısı canım.. vardır doktorlarında bildiği.. aşılaman hayırlısı olsun şimdiden.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dayak istiyon heeeee... :mymeka: vücudunu dinlemeyi bırak.. yat dinlen gezin nette.. hemen nerden anlıcaksın olup olmadığını.. iyi düşün güzelim sonu da iyi olsun.. aklını kalbini bir an içinde olsa bozma.. olucak gibi düşün.. Allah hayırlısını biliyordur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…