kızlar varıkosel amelıyatı olan varmı eşi aranızda lütfen cvp verin
oh canım iyi yapmışsın
aklın rahat olsun cennet gibi yerde
inş güzel haberler erirsin bizlere
canım Allah yardımcınız olsun
inş kıpır kıpır duramasın yerinde spermler
hayırlı olsun
sevcaaaaaaaaaaannnn
iğneler başlama zamanın geldi mi?
tmm tülinim oldu gözuyle bkıom hamiş gibi düşünuom olumsuz deılım okişş
kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh
hadi hayırlısı allah gönlüne göre versin:CüvCüv:
Canım çok sevindim aşılama olucaksın sende.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılaman tutar canım:Saruboceq::CüvCüv:
"Mayıs ayında aşılama yaptırcaklar topiğinde" görüşürüz bol bol
:1hug:
sıdelyam iyiyim cnm süreklı ytıroum vcye kalkıorum bıde bışıler almak için kalkıom bıde telefon için onun dışında yatkta yatıom hep belım agrıo bebişler yok galıba hıc bışıy hıssetmıom yaa
umutsuzzz arkadsm senin adındamı dilek?allh yardmcmz olsn ne kadar zormuş bebiş beklemek.rabbm herkese versin...
cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana.çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:
merhabalarrr.ben yeni üyeyim bu siteyee.bir sey sormak istiyorum.benim eşimdede siperm hareketsizlik problemi var tedavi edilebilyomu bilgilendrirsenz sevinrm arkadslar
cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana.çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:
canimm önce bi sakin ol sen bakiyim aaayerimseniben
catlamamis,olabilir..bu demek degilki hersey bosa gitti..bugün yarin catlar elbet,belliki nazli senin yumoslar.o gün catlicak diye bisey yok..
doktorunun dediklerini yap ama önce stresi uzaklastir,kendini kasma bi...
sen gün asiri iliskiye devam et relax ol..yumosunda catlar,bebisinde tutar insallah..
kalitesiz falan diyede düsünme,bazen gec cevap verebilir bu cok normalyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?