Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Nurrrrrrr:sm_cool::asigim:
canımın içi:asigim:
adetimi bekliyorum
4-5 gün sonra gelir
adetin 3.günü başlıycam inşallah

kıslarr ben geldim evdeyim izne çıktım ama pazartesi başlıyacağım. bu arada ameliyat olmuyorum .aşılamaya başlıyorum bu ay dosyam açılıcak yarın inşallahhhh

Canım çok sevindim aşılama olucaksın sende.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılaman tutar canım:Saruboceq::CüvCüv:
"Mayıs ayında aşılama yaptırcaklar topiğinde" görüşürüz bol bol
:1hug:

kızlar şu marketlerde satılan balın içinde bir sürü yemiş oluyorya badem fındık fıstık falan onu deneyen varmı faydası oluyormu sizce??

Canım çok sevindim aşılama olucaksın sende.:sm_cool:
İnşallah ilk aşılaman tutar canım:Saruboceq::CüvCüv:
"Mayıs ayında aşılama yaptırcaklar topiğinde" görüşürüz bol bol
:1hug:

evet bitanem mayıs ayı olucak inşallah dosyayı yarın açabilirsek. bu ay tutarsa bana yıldönümü hedyemiz olucak yani bize birinci yılımız doluyor tam aşılama zamanı. inşallah tuıtar cnaım hepimizinki

kiss caduuu bende kiricam kafani heee:mymeka:
aklina bi saniye bile negatif getirmee,ben getirdimde ne oldu heeekaydirigubbakcemile3
insallah hamissindir canim benimmmmmmŞeniz

cok kötüyümm yardımm edinn bana cevap yazınn bana. çıldırıcam artık dün değil ondan önceki gün iğnemi vuruldum 18mm. idi bgnde doktr cagrdı dün ilişki günü verdi ilşkiye girdk sattlerce yattım bgn gittiimm catlamamışşşşş kızlar 24mm olmş napıcamm yardm edn banaaaa lütfen nolursunuz kızlar ne bu 48saat oldu ya neden catlamadı doktor dediki yarın ilşki sora gü aşırı ya bgn catlarsa kaçırıccam bugunu yardm edin napiim bugunde yapiimii 24olunca kalitesizmi oluo nedn catlamadı yardmedin :1no2: :1no2: :1no2:

merhabalarrr.ben yeni üyeyim bu siteyee.bir sey sormak istiyorum.benim eşimdede siperm hareketsizlik problemi var tedavi edilebilyomu bilgilendrirsenz sevinrm arkadslar

benim dediklerimi biliyosun canım.. düşünüp durma kırcam kafanı.. :mymeka:

merhabalarrr.ben yeni üyeyim bu siteyee.bir sey sormak istiyorum.benim eşimdede siperm hareketsizlik problemi var tedavi edilebilyomu bilgilendrirsenz sevinrm arkadslar

değerleriniz nasıl dilek.. ilaç ve bitkisellerle düzelme oluyor.. keçi boynuzu kürü işe yarıyor.. sigara içmiyorsa havuç suyu olabilir.. bal badem fındık fıstık yesin.. varikosel var mı.. doktorunuz ne dedi..

volüm:5ml
likefaksiyon:20dak.
viskozite:normal
aklütinasyon:yok
yuvarlak hücre:7milyon/ml
sayı:36milyon
motilite:%53
progresif motilite:%35
total progresif motilsperm(tpmss):63milyon
normal krugers criteria:%3 perhiz süresi 4gün
bu eşimin sonuçları cevap verin nolur bakın sunlara kızlarrrr

canimm önce bi sakin ol sen bakiyim aaayerimseniben
catlamamis,olabilir..bu demek degilki hersey bosa gitti..bugün yarin catlar elbet,belliki nazli senin yumoslar.o gün catlicak diye bisey yok..
doktorunun dediklerini yap ama önce stresi uzaklastir,kendini kasma bi...
sen gün asiri iliskiye devam et relax ol..yumosunda catlar,bebisinde tutar insallah..
kalitesiz falan diyede düsünme,bazen gec cevap verebilir bu cok normalyerimseniben

merhabalar.ben yeni üye oldm çare arıyorm her yerde.eşimde sperm hareketsizliği var.2 kez aşılama yapıldı ikisindede sonuc alamadk keçiboynuzu kullanıyoruz bikaç aydr insalh fayda verir.merak ettiğim gerçekten fayda gören varmı keçi boynuzndan.cevaplarsanz sevinrmmm

ya ama iğne vurulalı kaç saat olduu olmck biliorm buaydaooffffff cok kötüyüm yaaaa cokkk 24 cok büyük oldugu için kalitesiz oluomuş.ya bugun catlarsa kaçırmış olmayacakmıyım peki bugun yarın yapsam daha ii olmuomu fikir verin doktr bugun yarın catlıcak dedi nolcak nolur napiim senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…