Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım, özel hastanede bır doktor bunu öneren.. ama ekledi ki; zaten amelıyatı burada olmayın devlet hastanesınde olun sizin için daha uygun olurda dedi... o yüzden kafamı karıştırdı. ben şimdi eşimin üstüne gıdemıyorum bır daha devlette muayene olalım falan dıye.. bana cok kafana takıyorsun yazın operasyonu geırır hallederız seklınde rahat gözüküyor yada gözükmeye calısıyor. şimdi benım merak ettıgım mevzu su; doktorun amelıyat dıye önerip hıc kendılıgınden hamıle kalan varmıdır acaba :) bende cok mu sey ıstıyorum bılmıyorum. sizin durumunuz nasıl? amelıyatlık durumunuz var mı? ne düşünüyorsunuz?

canım bahsettiğin varikosel ameliyatı sanırım tam anlamadım . eğer oysa canım o gerçekten çok önemli bişey değil bizimde iki arkadaşımıza varikosel olun demişti ama doğal yoldan kaldılar ikisininde eşi hamile hemde öyle çokta beklemediler. canım bence biraz sbitkiseller uygula beslenmesine dikkat edin fındık fıstık ceviz keçiboynuzu filan deneyin bence varikoselle hamile kalamamanın tam bi alakası yok. bencede böyle hemen kafaya takma canım sağlam kişilerde bile stres yapınca niye olmuyo niye olmuyo deyince olmuyo beslenmenize dikkat edip bi süre oluruna bırakın inşallah olur canım doğal yollarla değerleriniz güzel çünkü

canım eğer ameliyat olmak istemiyorsa keçi boynuzu kürü içsin.. 3 ay deneyin bi..keçi boynuzu sayıyı yükseltiyor.. benim eşimde ameliyat oldu evet.. morfoloji 4 tü öncesinde.. sonra 2 ye düştü ve 1 sene sonunda 6 oldu.. düzelme görülüyor mutlaka.. eğer varikoselse testislerdeki damarlar geniştir.. ve kan toplandığı için sıcak kalıyor spermleri öldürüyor.. sizin değerleriniz çok iyi.. ameliyat olunca sanırım sayı sorunu da ortadan kalkıcak.. ama bir kaç doktora gösterin sonuçlarınızı..

neler oluyor kızlar kahveler, msnler hıımm gidiyor geliyor sengözlerimebaksanab
kahve de isterem msn de benneyaptımki

neler oluyor kızlar kahveler, msnler hıımm gidiyor geliyor sengözlerimebaksanab
kahve de isterem msn de benneyaptımki

kahve yapim yavrımm.. çayı neslihan yaptı.. msn i de asiyle balkafa verdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ne istiyosun de sen :1hug:

kızlar bizim evde pek kahvenin yüzüne bakılmıyo bide geçenlerde eşim görevde diye üç ay annemlerde kaldım geldimki neskafe küflenmiş
gidiyim azcık üstünün küfünü siliyimde içiyim bari canım çekti şimdi şöyle mis gibi küf kokan bi neskayfe:roflol:

zehirlencen kız aman diyim..süprizzzzzkaydirigubbakcemile3

anaaa deli hakkaten içecek... hu huuuuu sakın .. yasakkelimeyasakkelimekafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

neyse korkulacak bi durum yokmuş canım daha açılmamış bitürk kahvesi buldum onla atlatıyım bari kafe krizimi. içermiyiym kız hiç kocişte yok zaten yusuf yusuf ediyo bi taraflarım bide bayılır kalırım neme lazım onca iğne ilaçtan ölmedim pisboğazlıktan gitcem vallakafamçokkarıştı

kızlar merhabalar 1,5 yıldır deniyoruz bebişi ancak olmuyor aralıkta regl olamayınca druma gittim daha öncesinde de olmuştu 3 ay sonra gel bebek olayına bakalım bi kendiliğinizden deneyin demişti biz 9 ay denedik sonunda aralıkta kist nedeniyle dr a tekrar gittik kist için ilaç verdi yumruta takibi yapıldı eşimden semen analizi istendi sayı 14 mlndu morfoloji %4 yumurta takibi olumlu sonuçlanmayınca HSG çekildi tüpler açık ancak eşim FMF hastası kullandığı kolşisin isimli ilaç sperm sayısını etkiliyor ikinci semen analizinde sayımız 7 mlyna düştü ben o ara eşime keçi kürü uygulamaya başlamıştım ama 7 mlyna düşmesi çok üzmüştü beni dr a gitti eşim varikosel başlangıcı dedi ürolog ameliyat dedi. eşim ameliyat olayım dedi bende bekleyelim biraz daha dedim, 4. ayımız keçi kürü yanında çinko ve evicap verdim eşime 2 aydır bugün aşılama oldum aşılama için sprmleri yıkandı ve inanılmaz bi sonuçla karşılaştık sayı 7 mlyndan 65 mlyna çıkmış :))) drumda çok şaşırdı tabi sölemedim ben eşime kür uyguladım haplar verdim diye, sonuç şu an beklemdeyiz umarım herkesin gönlüne göre versin Rabbim.. İnşallah hepimizin bebişleri bekletmden gelir..

inşallah canım hayırlı olsun aşılaman inşallah bebişlerin seninledir sıkıca tututnurlar 12 gün sonra alırız iyi haberini öptüm canım...

iyi yapmışsın canım.. çok güzel artmış.. aşılaman hayırlı olsun.. inş 14 günün sonunda pozitifi görürsün... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

saolun kızlar Allah razı olsun inşallah herkese nasip olur..
iyi akşamlar

çok sevındım sızın adınıza canım:) çinko ve evicap nedir bıraz acarmısız???

evet en güzeli yarın hemen bir keçi boynuzu kürü almak ve yaza kadar denemek..morfolojinin kaç oması gerekıyor? bızım testte ona bakmadıkları ıcın olması gereken deger aralıklarını bılmıyorum. bır ay sonra spermografı yineliyeceğiz o zaman özellikle morfolojıyede bakılsın dıye bizimmi talepte bulunmamız gerekir?
eşin ne zaman ameıyat oldu? nasıl bır operasyon bu? ameliyat sonrası denemelere başlamak ıcın ortalama ne kadar beklenıyor? bılıyorum cok soru sordum :)))

keçi boynuzunun kendisini alıp kaynatıcaksın canım.. suyunu içicek eşin.. morfolojiye 2 şekilde bakıyorlar.. kruger kriterlerine göre %14 normal.. who ya göre %50 normal değerler.. eşim ameliyat olalı bu ay 1 sene oldu.. kasıktan ufak bir kesiyle yapılan bir ameliyat.. normal yaşama dönmesi kısa zamanda oluyor.. eşim 3 gün evde durdu.. masa başı olduğu için işe gitti.. çalışmalara da 1 haftaya kadar başlarsınız.. siz yine de bi sorun morfolojiye bakılan bir yerde yaptırın testi...

sağol canımmm :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…