Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Meraba arkadaşlar
nete girip sadecedeğişiklik varmı diye bakabiliyorum.
bu aralar midem rahatsız ediyo.
bu sırada bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür.
Rabbim bu mübarek gecede sizlerede yaşatır canlarım bu duyguyu
dualarım sizinle biricik arkadaşlarım

Son düzenleme:
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:dance:
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:sm_cool::sm_cool:ayyy canım benim yaaa tam nete grdim varmı bişi diye senin haberini aldımmdelikafadulden

:teytey::teytey::teytey:işte budur yaaaaaaaaaaaa:dance::dance:
umarım bu sefer meleğini kucağına almak nasip olur hayatım:sm_cool::sm_cool:

ne güzelll:)) Allah analı babalı büyütsün canımmm.... herhangı bır tedavı uygulaması olmusmuydu? tekrardan tebrik ederimm...:1hug:

tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin.doğal yolla mı oldu?ben pek takip edemiyorum da topiği.benim eşimde de sperm sayı ve hareket eksikliği var da 1 aşılama yaptık olmadı şimdi yaz sonuna kadar kür ,ilaç deneyip olmazsa ağustos gibi tekrar aşı düşünüyoruz da ondan sordum.güzel haberlere ihtiyacım var.tekrar tebrikler

canim tebrik ederima.s.
saglikla al yavrunu kucagina insallah:Saruboceq:

sağol canım arkadasım bu yolda bana en çok destek verenlerdin hatta ençok destek verenndin.çok saol sıra sende inş senden güzel haberler alacam bende.duam sen ve senin gibi isteyenler için canım arkadfasımmmŞeniz

saol cnm adetime 4gün var bhcg değerim 60 doktor ii dedi ama bakalım pazartesi tekrar gitcem......allahım sanada nasip etsin inş...:CüvCüv::CüvCüv:

saool canım valla bizdede morfoloji %1 ve hareket sorunu vardı ilk aşılamamdı ve tutttu inş...allahım sanada verir inş..aşılama boş diyenler bence yanlış düşünüolar vakit kaybı falan dio kimi ama kimi probleme çok ii gelio umarım sende 2.aşılamada yakalarsın ve sımsıkı tutarsın bebişini..........

Ben Geldimm Hatunlarımm
özlemedinizmi beni:uhm:
sayfaları okudum bi çok arkadaşımız tatile çıkıyomuş onlara iyi gezmeler iyi tatiller diliyorumŞeniz
tedavisi şekillenneler olmuş onlara hayırlı tedaviler diliyorum:Saruboceq:

demek canım arkadaşıma yasak gelmiş:asigim:
üzülmedim desem yalan olur
çook özlüyoruz onu cidden
inşallah sağlığı iyidir:Saruboceq:
kısa sürede görüşürüz inşallah canım benim yaa:1hug:

güzel dileklerin için sağol.hem de ilk aşılamada tutmuş süper sorunsuz bi hamilelik geçirirsin işallah

tebrik ederim arkadaşımm:teytey: Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
sen benim umut ılığım oluyosun yaa bizimde morfoloji %1 ya hareketiniz gerçi sizin var biraz bizim % 0 malesef
peki tatlım ilaç olarak ne kullandınız klomenmi iğnemi:uhm:

hoşgeldin cicim.. özledik ayol nerdeydin bakem sen.. klava: annem başlıyor ben kaçacam.. Şeniz

selam kızlar ben geldimmm

hoşgeldin canım.. Şeniz

sevgi kucağına alman nasip olur inş.. tebrikler... :teytey::teytey::teytey::teytey:

valla canım son sperm degerleri çok daha iiyiydi inanmıycaksın belki ama buay eşim acaip ceviz ve kuruüzüm yedi belkide ondan tabi allahtan

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bugun çok yorulmustum ama bu haberi duyupta yerimde oturmak olmaz:teytey::teytey:

çok sevindim canim, insallah rabbim kucagina almayida nasip etsin, bu mubarek gecede allahim dualarimizi kabul etsin ve bizleride en yakin zamnada anne baba olmayi nasip etsin

biz gonal f ve merional kullandık iğne yani ya adete 4 gün var ve15.gün aşılamamın düşükmü doktor iidedi ama korktummmm

valla canım son sperm degerleri çok daha iiyiydi inanmıycaksın belki ama buay eşim acaip ceviz ve kuruüzüm yedi belkide ondan tabi allahtan

aa yok yok sen yumurta geliştirici olarak dr sana ne verdi iğnemi oldun hapmı aldın adı ne
ayrıca kaç yumurtan oluşmuştu
bende aşılama yaptıracağımda bilgi almak istiyorum
aşılama için değerler yüksekmi çıktı aa maşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…