kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canim tebrik ederima.s.
saglikla al yavrunu kucagina insallah:Saruboceq:
:dance:
:sm_cool::sm_cool:ayyy canım benim yaaa tam nete grdim varmı bişi diye senin haberini aldımmdelikafadulden
:teytey::teytey::teytey:işte budur yaaaaaaaaaaaa:dance::dance:
umarım bu sefer meleğini kucağına almak nasip olur hayatım:sm_cool::sm_cool:
ne güzelll:)) Allah analı babalı büyütsün canımmm.... herhangı bır tedavı uygulaması olmusmuydu? tekrardan tebrik ederimm...:1hug:
tebrik ederim Allah sağlıkla kucağıa almayı nasip etsin.doğal yolla mı oldu?ben pek takip edemiyorum da topiği.benim eşimde de sperm sayı ve hareket eksikliği var da 1 aşılama yaptık olmadı şimdi yaz sonuna kadar kür ,ilaç deneyip olmazsa ağustos gibi tekrar aşı düşünüyoruz da ondan sordum.güzel haberlere ihtiyacım var.tekrar tebrikler
kızlar merhaba
nevrosky den haberlerle geldim hihoyyyt
hepinize çok selamı var. iş yerinden artık nete giremiyormuş.
sanırım siteler yasaklanmış kaytarmasınlar diyekaydirigubbakcemile
biraz grip olmuş annesinde kalıyormuş şimdi
onun dışında gayet iyi gibi geldi bana sesi
yarım saat geyik yaptık telefondakaydirigubbakcemile3
haftasonu evine geçecekmiş o zaman kavuşurum diye şimdiden hayaller kurmaya başlamış
ehuehuehu hepinizi öptü bende öptüm Şeniz
saool canım valla bizdede morfoloji %1 ve hareket sorunu vardı ilk aşılamamdı ve tutttu inş...allahım sanada verir inş..aşılama boş diyenler bence yanlış düşünüolar vakit kaybı falan dio kimi ama kimi probleme çok ii gelio umarım sende 2.aşılamada yakalarsın ve sımsıkı tutarsın bebişini..........
saool canım valla bizdede morfoloji %1 ve hareket sorunu vardı ilk aşılamamdı ve tutttu inş...allahım sanada verir inş..aşılama boş diyenler bence yanlış düşünüolar vakit kaybı falan dio kimi ama kimi probleme çok ii gelio umarım sende 2.aşılamada yakalarsın ve sımsıkı tutarsın bebişini..........
Ben Geldimm Hatunlarımm
özlemedinizmi beni:uhm:
sayfaları okudum bi çok arkadaşımız tatile çıkıyomuş onlara iyi gezmeler iyi tatiller diliyorumŞeniz
tedavisi şekillenneler olmuş onlara hayırlı tedaviler diliyorum:Saruboceq:
selam kızlar ben geldimmm
tebrik ederim arkadaşımm:teytey: Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
sen benim umut ılığım oluyosun yaa bizimde morfoloji %1 ya hareketiniz gerçi sizin var biraz bizim % 0 malesef
peki tatlım ilaç olarak ne kullandınız klomenmi iğnemi:uhm:
tebrik ederim arkadaşımm:teytey: Allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:
sen benim umut ılığım oluyosun yaa bizimde morfoloji %1 ya hareketiniz gerçi sizin var biraz bizim % 0 malesef
peki tatlım ilaç olarak ne kullandınız klomenmi iğnemi:uhm:
valla canım son sperm degerleri çok daha iiyiydi inanmıycaksın belki ama buay eşim acaip ceviz ve kuruüzüm yedi belkide ondan tabi allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?