hoşgeldin cicim.. özledik ayol nerdeydin bakem sen..klava: annem başlıyor ben kaçacam.. Şeniz
hoşgeldin canım.. Şeniz
sevgi kucağına alman nasip olur inş.. tebrikler... :teytey::teytey::teytey::teytey:
aa yok yok sen yumurta geliştirici olarak dr sana ne verdi iğnemi oldun hapmı aldın adı ne
ayrıca kaç yumurtan oluşmuştu
bende aşılama yaptıracağımda bilgi almak istiyorum
aşılama için değerler yüksekmi çıktı aa maşallah:Saruboceq:
annem aradı sabah taşınacaklar yaa hazırlıklar var sabah işe geçerken eşim bıraktı tulinn morelim bozuk yaahoşgeldin cicim.. özledik ayol nerdeydin bakem sen..klava: annem başlıyor ben kaçacam.. Şeniz
biz gonal f ve merional kullandık iğne yani ya adete 4 gün var ve15.gün aşılamamın düşükmü doktor iidedi ama korktummmm
güzel dileklerin için sağol.hem de ilk aşılamada tutmuş süper sorunsuz bi hamilelik geçirirsin işallah
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugun çok yorulmustum ama bu haberi duyupta yerimde oturmak olmaz:teytey::teytey:
çok sevindim canim, insallah rabbim kucagina almayida nasip etsin, bu mubarek gecede allahim dualarimizi kabul etsin ve bizleride en yakin zamnada anne baba olmayi nasip etsin
annem aradı sabah taşınacaklar yaa hazırlıklar var sabah işe geçerken eşim bıraktı tulinn morelim bozuk yaa
ben bu testlerden hiç bi halt anlamadım ya yumurtlamadım yada kaçırdımmı ne kafamçokkarıştı
sevgii tebrikler canım çok şanslısın ALLAHIM kucağına almanı nasip etsin inşş..
tebriklerrr sevgiiiiiiiiii çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin...
dün demiştin canım hatırladım.. doktora gitme imkanın yok mu canım.. gidip bi ultrasonda baktır.. testleri ben kullanmadım nasıl kullanılıyor onu da bilmiyorum.. sende ilk başta yanlış kullandın şimdi biliyorsundur nasıl olduğunu.. git bi baktır güzelim.. içinde rahat etsin emi.. Şeniz
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
artık gıcığım doktorlara iyi bi dr rastgelemedim yaa
insan bi takip edelim gel der demi
yok işteklava:
acaba aşılamayı bu aya mı çeksem :bbo:
kafam çook karışıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
neyse sen dizine bak canem
görüşürüz yarın inşallah :asigim:Şeniz
saol canım çok saol allahım sizde versin inş
hoşgeldin cicim.. özledik ayol nerdeydin bakem sen..klava: annem başlıyor ben kaçacam.. Şeniz
hoşgeldin canım.. Şeniz
sevgi kucağına alman nasip olur inş.. tebrikler... :teytey::teytey::teytey::teytey:
tebrikler sevgii rabbim tamamına erdirsin :CüvCüv:
darısı başımıza olsuuunnnn :Saruboceq:
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin değerinde bence gayet güzel kafana takma hamişliğin tadını çıkar
ama düşük değer sanki aman ne bileyim yaaaaaaa doktor iidedi ama....adetime 3gün varrrrrrrr pazartesi gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?