Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok saol darısı başına inşşşşşş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

5çok ii yumurtam 10 12 de küçük vardı iğne ile oldu
evet oldukça iiçıktı hele yıkamadan sonra çokdaha iyiidi

hoşgeldin cicim.. özledik ayol nerdeydin bakem sen.. klava: annem başlıyor ben kaçacam.. Şeniz
annem aradı sabah taşınacaklar yaa hazırlıklar var sabah işe geçerken eşim bıraktı tulinn morelim bozuk yaa
ben bu testlerden hiç bi halt anlamadım ya yumurtlamadım yada kaçırdımmı ne kafamçokkarıştı

biz gonal f ve merional kullandık iğne yani ya adete 4 gün var ve15.gün aşılamamın düşükmü doktor iidedi ama korktummmm

hımm anladım tatliş
değerin katlanırsa iyi tabii morelini bozma

saol canım yaaaaaaa amin darısı szilere inşşşşş

dün demiştin canım hatırladım.. doktora gitme imkanın yok mu canım.. gidip bi ultrasonda baktır.. testleri ben kullanmadım nasıl kullanılıyor onu da bilmiyorum.. sende ilk başta yanlış kullandın şimdi biliyorsundur nasıl olduğunu.. git bi baktır güzelim.. içinde rahat etsin emi.. Şeniz

artık gıcığım doktorlara iyi bi dr rastgelemedim yaa
insan bi takip edelim gel der demi
yok işteklava:
acaba aşılamayı bu aya mı çeksem :bbo:
kafam çook karışıkkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
neyse sen dizine bak canem
görüşürüz yarın inşallah :asigim:Şeniz

bende kendime iyi bir doktor bulamadım canım.. ilgilenen anlatan birini bulmak zor sanki.. mayısta sonuçlarınızı alın bi duruma göre başlarsın canım.. sıkılma .. testleri harcama boşuna.. başka bir doktora git.. ultrasona gir.. devlete git yine canım.. iyi değil demiştin ama bi kerelik katlan.. Şeniz

hoşbuldum canımmmm

sevgi tebrikler canımmmmma.s.

sevgii..Allah saglikli bir hamilelik gecirmeni ve neticesinde saglikli sihhatli bir bebeginin olmasini nasip etsin insallah...darisi hayirlisiyla tum bebek isteyenlere

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ana kız o kadar bekledimki haberini hiç beklemediğim binada verdin müjdeni ooooohhh be canım hayırlı uğurlu olsun 8 ay yapışsında bırakmasın annesinin göbişini :teytey::teytey::teytey: gözümüz aydın
canım değerin kaç çıktı tekmi çiftmi acaba şimdide bunu merak ederim canım valla çok sevindim allah seninde sevincini artırsın kat kat üzmesin rabbim seni allah tamamına erdirsin canım hadi öptüm taze hamişim seniŞenizŞeniz

canım çok sevindim rabbim sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına almayıda nasip etsin değerinde bence gayet güzel kafana takma hamişliğin tadını çıkar

ama düşük değer sanki aman ne bileyim yaaaaaaa doktor iidedi ama....adetime 3gün varrrrrrrr pazartesi gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…