Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar kızlar.nasılsınızz...dualarınıza ihtiyacımm var...yarın sabah ikinci aşılamam olacakk..inşallah yüce rabbim nasip etmiştirr...ama ben çok umutlu ve pozitifimm...içime doğuyor galiba bu defa olacakk..rabbim bilir tabi hayırlısı...nasip kısmett..inşallah artık zamanı gelmiştir..ve o zaman bu aydırr..az önce bol bol dua ettimm kendimm ve bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkez için.dualarınızı esirgemeyinn..allah hepimizin gönlüne göre versinn...

saol cnm bnm:1hug: 60 çıktı tek bebk ama değer sıktı canımı neyse bakalım nolcak

tebrıkk edeerım sevgı allh kucagına almayı nasip etsın bizimde normal morfoljı%1 bende asılama yaptırdım bugun 4.gunum 10 gun snrada inş benden haber alırsınızz dua edın kızlar ya cok umutlandım ben hep hamılelık için işaretlerle karsılasıom

saol cnm inş seninde tutarrrrrrrrrrrrrrr

aşılamamın 15günü adetime 4gün var 60 çıktı yaaaaa....nasıl kiiiiiiiiiiiii

aaaa çok acayipsin canım değerin çok güzel canım hiç yorma o tatlı iki canını :CüvCüv:
herşey güzel olcak canım benim şöyle rahaaaatt huzurlu bi uyku çek bugün hiç uyumadığın kadar huzurlu uyu bebişinle beraber canım benim cidden çok sevindim bugün iyi bi haber alacağımı biliyodum sabahtan beri içim içime sığmadı belli oldu sonunda sebebi:dance::dance:

canım inşallah bebiş vardır ama nekadar çok kendini dinlersen okadar çok belirti bulursunn
bence belirti arama ve rahat ol bol bol dua ettt
allahım en hayırlısını versin sana inşallah bebişin seninledir:Saruboceq::Saruboceq:

zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey

hadi hayırlısı canım inşallah seninde güzel haberlerini alırız rabbim yardımcın olsun emeğini boşa çıkarmasın

zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey

inşallah canım rüyaların hayra çıkar bide senin için sevinçten çığlık atarız :sm_cool:

canım senin de güzel hayırlı haberlerini almaya az kaldı inşallah hamişsindir

canım lütfen beni yanlış anlama tabiki bende çook ama çook isterim hamiş kalmanı
ama geçen ayy klomen kullandım ben ve umudum azda olsun vardıı
belirtiler vardııkii biçook
rüyalarıma 1er gün arayla hep girdi testt yaptım hamileyimm deyip durdum rüyamda ama gel görkii olmadıı üzüldümmü tabi ama biryandanda bu sonuçç olabilir diyordumm onun için çok sarsılmadımm umursamadım kırmızılar gelince
inşallah 10gün sonra hamileyimm dedigin msjı okurummmŞeniz

corneliacim insallah hamileisnidr

duygu canim sanada simdiden hayirlisini diliyorum allah gonlune gore versin

iyi geceler canlarım hoşçakalın size iyi geceler ben çıkıyorum... allah rahatlık versin size....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…