ana kız o kadar bekledimki haberini hiç beklemediğim binada verdin müjdeni ooooohhh be canım hayırlı uğurlu olsun 8 ay yapışsında bırakmasın annesinin göbişini :teytey::teytey::teytey: gözümüz aydın
canım değerin kaç çıktı tekmi çiftmi acaba şimdide bunu merak ederim canım valla çok sevindim allah seninde sevincini artırsın kat kat üzmesin rabbim seni allah tamamına erdirsin canım hadi öptüm taze hamişim seniŞenizŞeniz
kaçıncı gün ve değerin kaç canımm:uhm:
sevgii..Allah saglikli bir hamilelik gecirmeni ve neticesinde saglikli sihhatli bir bebeginin olmasini nasip etsin insallah...darisi hayirlisiyla tum bebek isteyenlere
tebrıkk edeerım sevgı allh kucagına almayı nasip etsın bizimde normal morfoljı%1 bende asılama yaptırdım bugun 4.gunum 10 gun snrada inş benden haber alırsınızz dua edın kızlar ya cok umutlandım ben hep hamılelık için işaretlerle karsılasıom
saol cnm ama çok mutlu değilim ya artmazsa bide düşük geldi değer.canım sıkıldı valla
aşılamamın 15günü adetime 4gün var 60 çıktı yaaaaa....nasıl kiiiiiiiiiiiii
tebrıkk edeerım sevgı allh kucagına almayı nasip etsın bizimde normal morfoljı%1 bende asılama yaptırdım bugun 4.gunum 10 gun snrada inş benden haber alırsınızz dua edın kızlar ya cok umutlandım ben hep hamılelık için işaretlerle karsılasıom
iyi akşamlar kızlar.nasılsınızz...dualarınıza ihtiyacımm var...yarın sabah ikinci aşılamam olacakk..inşallah yüce rabbim nasip etmiştirr...ama ben çok umutlu ve pozitifimm...içime doğuyor galiba bu defa olacakk..rabbim bilir tabi hayırlısı...nasip kısmett..inşallah artık zamanı gelmiştir..ve o zaman bu aydırr..az önce bol bol dua ettimm kendimm ve bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkez için.dualarınızı esirgemeyinn..allah hepimizin gönlüne göre versinn...
zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey
zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?