kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aminn canımm hepimizinn inşallahhh..........corneliacim insallah hamileisnidr
duygu canim sanada simdiden hayirlisini diliyorum allah gonlune gore versin
caninmm muklemmelsinnn cok saol aallah razi olsn aallah gonlune goreversniyi geceler kızlar nasılsınız
yarın mübarek gün cuma şimdiden hepinize hayırşı olsun
ve bu mübarek gün hürmetine hepinize rabbim çifter çifter meleklerini yollasın
dualarım sizlerle
duygum hayırlı haberlerini almak nasip olsun bize
canlarım benim hepinizin hayır haberlerini alalım inşallah her gün birinizin hayır haberini alıp bayram etmek nasip etsin Rabbim:Saruboceq:
şüphesiz ki Rahman ve Rahim olan Allah merhamet edenlerin en merhametlisidir
bazen sevdiği kullarını çeşitli şekillerde sınar sizin imtihanınızda bu kardeşlerim inşallah sabredip bu imtihanı başarıyla atlatırsanız çok güzel meleklerle ödüllendirileceksiniz
hiç üzülmeyin asla isyan etmeyin sabredip dimdik durun bakın görün sonucu ne kadar güzel olucak her gün ben kendi adıma bol bol dua ediyorum sizlere Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah
geçerken topiğinizi gördüm selam vermek istedim
Allah'a emanet olun güzel kardeşlerimŞeniz
sagol zeynep, insallah sabrimizin sonu bebekler olur
allahim istegen herkese versin
iyi gecelr kızlar
Şeniz sırnaşık şey
kızııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seviommmmmmm seniiiii hamişşsinnn hamişşşşşş cicim pislikkk seni :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
bnde senı sevıom cadı kıs adam edecem senııı :roflol::roflol:inş öledır cnm bklım ongun snra bellı olckk:1hug::asigim::asigim:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:
canımya bu testler senin iyice aklını karıştırdı....annem aradı sabah taşınacaklar yaa hazırlıklar var sabah işe geçerken eşim bıraktı tulinn morelim bozuk yaa
ben bu testlerden hiç bi halt anlamadım ya yumurtlamadım yada kaçırdımmı ne kafamçokkarıştı
duygucum allah yardımcın olsun...iyi akşamlar kızlar.nasılsınızz...dualarınıza ihtiyacımm var...yarın sabah ikinci aşılamam olacakk..inşallah yüce rabbim nasip etmiştirr...ama ben çok umutlu ve pozitifimm...içime doğuyor galiba bu defa olacakk..rabbim bilir tabi hayırlısı...nasip kısmett..inşallah artık zamanı gelmiştir..ve o zaman bu aydırr..az önce bol bol dua ettimm kendimm ve bebek hasretiyle yanıp tutuşan herkez için.dualarınızı esirgemeyinn..allah hepimizin gönlüne göre versinn...
canım inşallah sende şuan hamilesindir...zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey
aramıza hoşgeldin canıma.s.kızlar merhabalar 1,5 yıldır deniyoruz bebişi ancak olmuyor aralıkta regl olamayınca druma gittim daha öncesinde de olmuştu 3 ay sonra gel bebek olayına bakalım bi kendiliğinizden deneyin demişti biz 9 ay denedik sonunda aralıkta kist nedeniyle dr a tekrar gittik kist için ilaç verdi yumruta takibi yapıldı eşimden semen analizi istendi sayı 14 mlndu morfoloji %4 yumurta takibi olumlu sonuçlanmayınca HSG çekildi tüpler açık ancak eşim FMF hastası kullandığı kolşisin isimli ilaç sperm sayısını etkiliyor ikinci semen analizinde sayımız 7 mlyna düştü ben o ara eşime keçi kürü uygulamaya başlamıştım ama 7 mlyna düşmesi çok üzmüştü beni dr a gitti eşim varikosel başlangıcı dedi ürolog ameliyat dedi. eşim ameliyat olayım dedi bende bekleyelim biraz daha dedim, 4. ayımız keçi kürü yanında çinko ve evicap verdim eşime 2 aydır bugün aşılama oldum aşılama için sprmleri yıkandı ve inanılmaz bi sonuçla karşılaştık sayı 7 mlyndan 65 mlyna çıkmış :))) drumda çok şaşırdı tabi sölemedim ben eşime kür uyguladım haplar verdim diye, sonuç şu an beklemdeyiz umarım herkesin gönlüne göre versin Rabbim.. İnşallah hepimizin bebişleri bekletmden gelir..
çok sevindim canım...Meraba arkadaşlar
nete girip sadecedeğişiklik varmı diye bakabiliyorum.
bu aralar midem rahatsız ediyo.
bu sırada bebişimin kalp atışını duyduk çok şükür.
Rabbim bu mübarek gecede sizlerede yaşatır canlarım bu duyguyu
dualarım sizinle biricik arkadaşlarım
:teytey::teytey::teytey:kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?