Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi geceler kızlar nasılsınız
yarın mübarek gün cuma şimdiden hepinize hayırşı olsun
ve bu mübarek gün hürmetine hepinize rabbim çifter çifter meleklerini yollasın
dualarım sizlerle
duygum hayırlı haberlerini almak nasip olsun bize
canlarım benim hepinizin hayır haberlerini alalım inşallah her gün birinizin hayır haberini alıp bayram etmek nasip etsin Rabbim:Saruboceq:
şüphesiz ki Rahman ve Rahim olan Allah merhamet edenlerin en merhametlisidir
bazen sevdiği kullarını çeşitli şekillerde sınar sizin imtihanınızda bu kardeşlerim inşallah sabredip bu imtihanı başarıyla atlatırsanız çok güzel meleklerle ödüllendirileceksiniz
hiç üzülmeyin asla isyan etmeyin sabredip dimdik durun bakın görün sonucu ne kadar güzel olucak her gün ben kendi adıma bol bol dua ediyorum sizlere Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah
geçerken topiğinizi gördüm selam vermek istedim
Allah'a emanet olun güzel kardeşlerimŞeniz

caninmm muklemmelsinnn cok saol aallah razi olsn aallah gonlune goreversn

kızııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm seviommmmmmm seniiiii hamişşsinnn hamişşşşşş cicim pislikkk seni :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bnde senı sevıom cadı kıs adam edecem senııı :roflol::roflol:inş öledır cnm bklım ongun snra bellı olckk:1hug::asigim::asigim:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:

bnde senı sevıom cadı kıs adam edecem senııı :roflol::roflol:inş öledır cnm bklım ongun snra bellı olckk:1hug::asigim::asigim:a.s.:CüvCüv::ecrin_bebek:

kızımız olcaakk hiççç üzülme cnmsınnn cokkkkk destek oldn bana kahrımı cektin zorgünlermdeee cnmsnnn bnm olck beben :1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 a.s. a.s. :içelim: :içelim: haallaay cekcez burdaaaaaa cnmmmmm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canımya bu testler senin iyice aklını karıştırdı....
hayırlısı olsunŞeniz

duygucum allah yardımcın olsun...
inaşlalh bu sefer pozitif olur...

zmbakcım sadece belırtı deıl agzımdan hamıleyım hamıle kalmadn önce vs gıbı laflar cıkıo bzen ruyalrımda göruom herkes hamılesın dıo onlarda göruo ruyalrında daha bıçok şey
canım inşallah sende şuan hamilesindir...

aramıza hoşgeldin canıma.s.
maşallah değerleriniz ne güzel artmış...
aşılamanızda hayırlı olsun....
inşallah sonuç pozitif olur...

çok sevindim canım...
allah sağ salim kucağına almayıda nasip etsin...

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:teytey::teytey::teytey:
tebrikler sevgicim....
inşallah normal bir hamilelik yaşayıp bebeğini kucağına alırsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…