Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgi hamileymişsin canım. tebrikler canım.allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
günaydın canımmmm
ben ne anladım biliyormusun yazdığını
""""Sevgi hamileyimm canımmm"""""""
o kadar heyecanlandım ki anlatamam
umarım sende en kısa zamanda pembe köşeye geçersin...:1hug:

günaydın sabah şekerleri, sevcanıııımm nasılsın balım?
sevgi canım tebrik ederim inşallah hamileliğin güzel geçerde hayırlısıyla bebişi alırsın kucağına

günaydın canımmmm
ben ne anladım biliyormusun yazdığını
""""Sevgi hamileyimm canımmm"""""""
o kadar heyecanlandım ki anlatamam
umarım sende en kısa zamanda pembe köşeye geçersin...:1hug:

ayyyyyyyyyyyy allah söyletmiştir inşallah canım. inşallah en kısa zamanda bizde hamile kalırız canım

kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

sevgi tebrik ederim canım.:sm_cool::teytey::dance:
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.:Saruboceq:
Allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Kan testi yaptırdın mı?Kan değerin kaç çıktı?

günaydın sabah şekerleri, sevcanıııımm nasılsın balım?
sevgi canım tebrik ederim inşallah hamileliğin güzel geçerde hayırlısıyla bebişi alırsın kucağına

iyiyim can_isom sen nasılsın?:asigim::1hug:
geldik yine işe çalışıyoruzkafamçokkarıştı
ufffffff çok sıkıldım artık çalışmaktankafamçokkarıştı
evimde oturmak istiyorum.:çok üzgünüm:

Herkese hayırlı CUMALAR.:Saruboceq:
ALLAHIM ettiğimiz bütün duaları kabul eylesin.:Saruboceq:
Hepimize sağlıklı bebekler versin.:Saruboceq::CüvCüv:

Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:EHUEHUEHUEHU

saol cnm inş aşılaman tutar seninde...kan değerim 15.gün ve 60 doktor iidedi adetimede 3 gün var ama başka arkadasların değerini görünce korktum düşük diye doktor sorun yok hamilesin değer ii desede aklım orda mutlu bile olamıom eşimde bana kızıo hep umutsuzsun die aman offffffff ne zormuş anne olmak:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

hayirli cumalar arkadaslar.....bol bol hayirli haberler alirsiniz, verirsiniz insallah...
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Yâ Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

Aşağıdaki ayetler dua makamında okundukları vakit, çocuk istemeye ve hayırlı bir mirasçı dilemeye yaramaktadır. Çünkü Zekeriya aleyhisselam Rabbine böyle dua eylemiştir. Bu bakımdan bizlerin de bu çeşit sıkıntısı olduğu zaman bu ayetlerle dua etmemiz menfaatımız icabıdır. (11)
"Fe hebli min ledünke veliyya"
"Binnaenaleyh, bana tarafından bir veli oğul ihsan et"
(Meryem, 5)
"Yerisüni ve yerisü min âli Yâkûb."
"Ki bana da mirasçı olsun, Yâkub hanedanına mirasçı olsun" (Meryem, 6)
"Yühricüküm tıflen sümme li tebluğû eşüddeküm"
"Sonra bebek olarak çıkarmakta, sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmeniz için"
Mümin, 67

günaydın kızlar camanız hayırlı olsun rabbim bu büyük günde ettiğiniz duaları kabul etsin

hemen heyecan yapma diyosun her zamanki gibi sabırla bekle
hayırlısı olsun be tülinin inşallahyok bebeğim hergün bir test yaptım harcamadım
bakalım öbür aya bi tıp merkzine falan gidip beni takip edermisiniz diycem

delü bal yerimseniben

sevgiii gözünaydın cnm allah sağlıkla mutlulukla kucağına verir inşallah.darısıda bilere olsun.
ama yazılarını gördümde ne kadar umutsuzsun sıkı sıkı tut bebeğini sen kalbinide ferah tut. ne gelirse rabbimden ama sende moralli ol.doya doya hamileliğinin sevincini yaşa. bir dakika önceyi bile geri getiremezken sen bu güzel anlamlı günlerini kaçırma lütfen.

herkese hayırlı cumalar allah dualarımızı duyar ve hayırlıysa kabul eder inşallah..

saol cnm haklısın toparladım kendimi eşimde kızıo değer gayet ii adetine daha var dio ama işte..............düşünmücem artık hakkımda hayırlısı hem doktor düşük olsa düşük derdi demi......gayet ii gözünüzaydın dedi....daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktannnnnnnnnnn saol moral verdinnn allhım sanada hayırlısından nurtopu gibi bi evlat versinn inşşş şu mübarek cuma günü dualrım sizlerle cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…