sevgi hamileymişsin canım. tebrikler canım.allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
günaydın canımmmm
ben ne anladım biliyormusun yazdığını
""""Sevgi hamileyimm canımmm"""""""
o kadar heyecanlandım ki anlatamam
umarım sende en kısa zamanda pembe köşeye geçersin...:1hug:
kızlar ben geldim bugün test yaptırdım ve...........................hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydın sabah şekerleri, sevcanıııımm nasılsın balım?
sevgi canım tebrik ederim inşallah hamileliğin güzel geçerde hayırlısıyla bebişi alırsın kucağına
sevgi hamileymişsin canım. tebrikler canım.allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
günaydın sabah şekerleri, sevcanıııımm nasılsın balım?
sevgi canım tebrik ederim inşallah hamileliğin güzel geçerde hayırlısıyla bebişi alırsın kucağına
sevgi tebrik ederim canım.:sm_cool::teytey::dance:
İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.:Saruboceq:
Allah tamamına erdirsin.:Saruboceq:
Darısı bizim başımıza.:Saruboceq:
Kan testi yaptırdın mı?Kan değerin kaç çıktı?
Sevgi Tebrikler..Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallaha.s.
çok saol cnm belki kırmızıları görmezsin inş bebişin enyakın zamanda göbişine konarrrrrrr
hemen heyecan yapma diyosun her zamanki gibi sabırla beklebende kendime iyi bir doktor bulamadım canım.. ilgilenen anlatan birini bulmak zor sanki.. mayısta sonuçlarınızı alın bi duruma göre başlarsın canım.. sıkılma .. testleri harcama boşuna.. başka bir doktora git.. ultrasona gir.. devlete git yine canım.. iyi değil demiştin ama bi kerelik katlan.. Şeniz
Ooooooo kimleri görüyorumm.Benim kırmızı kart treni yola çıkmış bile kızlarrr yarınn yanımda olurr ...:jeyyar:]Gell canım benimm çok özledim seni zaten bir ay ayrı kalmakk zorduu sensizz..:jeyyar:Kırmızıı kartlarr etrafa saçılıyorrr delikafadulden..Ama bakın ilk vagona benim herşeye rağmenn yüzüm gülüyorr:1rolleyes:Ooooo bizim klomende bacadan çuff çufluyooo hadii git işine nannn toz duman ol bulut ol
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:EHUEHUEHUEHU
sevgiii gözünaydın cnm allah sağlıkla mutlulukla kucağına verir inşallah.darısıda bilere olsun.
ama yazılarını gördümde ne kadar umutsuzsun sıkı sıkı tut bebeğini sen kalbinide ferah tut. ne gelirse rabbimden ama sende moralli ol.doya doya hamileliğinin sevincini yaşa. bir dakika önceyi bile geri getiremezken sen bu güzel anlamlı günlerini kaçırma lütfen.
herkese hayırlı cumalar allah dualarımızı duyar ve hayırlıysa kabul eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?