Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ben tülini kaçırmışım nolcak şimdi
Ayyyyyyyyy
yer yerinden oynamadan yetiştim çoooook şüküüüüüür

canım benim inşallah yarın güzell haberini alırızzz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaç gibi gideceksin hastaneye

ah birikmiş geçmişi okumak ölüm
o yüzden şey ettiydim ben
yani bilemedim
nolur bini bağışla

yok yok affedilemez bir durum söz konusu olan :mymeka: :dilcikar: :dilcikar: Şeniz

canım benim inşallah yarın güzell haberini alırızzz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaç gibi gideceksin hastaneye

sabah gidicez canım corniyle bi aksilik çıkmazsa.. Şeniz

Güzel dilekleriniz ve resimlere yaptıgınız tatlı yorumlar için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. Ben bu topiğe ilk adım attığımda tüp tedavim devam ediyordu ve ilk hamilelik haberimi bu topikte vermiştim gelişmeleri hep bu topikte ilettim ve ben bu topiğin arkadaşlığını çok sevdim. Hep burda oldum ve her hamilelik haberi ile sevindim her negatif sonuçla üzüldüm.Şu andada 2 arkadaşımızın hamilelik haberini aldım ve çok sevindim. Elcin ve Cornellayı tebrik ederim. ınanıyorumki bu topikte bir enerji var ve bizleri ayakta tutup motive ediyor. Dileğim burda bebeksiz hiçkimse kalmasın. Sevgilerimle.....

kızlar misafirim var geçmişe pek bakamadım ama corni hamileymiş ölemi ayyy çok sevindim yaaaa :teytey: :teytey: çıtırım benim gözün aydınnnn

bu arada bademcim hoşgeldin canım gitme bi daha(

Allah evladını sana bağışlasın gözün aydın canım:Saruboceq:
teşekkürlera.s.

aaa geldinmi canım
hoşgeldin
nerelerdeydin neler yaptın anlat lütfen:1hug:

Hoşbuldum,ben de sizleri çok özledim...:asigim: :asigim: :asigim:

Bu gün çok mutluyum inci26 ya bir dr u tavsiye etmiştim ,3.denemesiydi..O dr a gitmiş.Şu an hamileymiş ve değeri 600 küsurlarda :hooray::asigim:

Darıısı her isteyenin başına inşallah :dance:

cornella35 hayırlı uğurlu olsun canım inşallah yarın hamişliğin kesinleşir burada bol bol halayını çekeriz...........elchin güzelim inşallah sende burada hamiş olduğunu duyurursun değerlerin bol bol katlanır

bademcim sen ne yaptın güzelim kesin adet oldunmu tedaviye başlıyormusun .............inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın

terledimmm haaaa :CüvCüv: delikafadulden

kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm

canım benimm gözün aydınn olsunn ..:teytey:rabbim tamamına erdirsin inşşşş :Saruboceq:

amin canım inşşşş....bizlerde bebeğimizi kucağımı alırız bir gün inş..:Saruboceq: bebişinle mutluuu ,sağlıklı ömürler diliyorum sizee Şeniz

canımmm iki gün sonra kanda tekrar baktır bence..evet 5' in üstü olunca gebelik oluyor ama ..yinede emin olursun ..inşş katlanır değerin canımm :Saruboceq:

evet canım oldum.adetin 21. günü yine co-cultur yaptırcam inşallah :1hug:
inşallah canım tekrar mucizeyi yaşarsın......... mevlam sana çifter çifter bebiş nasip eder hayırlısıylada taşımayı kucağına almayıda nasip eder....burada bebişlerinin yaramazlığından bahsettiğin günleride görürüz inşallahhhhhhhhhhhhh

Allah hepimize bebeklerinin yaramazlığından konuşmayı nasib etsin inşallah..:asigim:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…