ben tülini kaçırmışım nolcak şimdi
Ayyyyyyyyy
yer yerinden oynamadan yetiştim çoooook şüküüüüüür
çok ayıp çok :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: beni fasulyeden saydın sen delikafaduldendelikafadulden
inş canım inş .. değerin katlanır da tam sevinç yaşarız.. benim idrarda çıkmadı daha 11. günüm corniden heveslendim yaptım .. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden halsizliğimden dolayı bi kanda bakalım dedi doktor yaptırıcam yarın.. hayırlısı neyse o olsun inş.. hepimiz için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ah birikmiş geçmişi okumak ölüm
o yüzden şey ettiydim ben
yani bilemedim
nolur bini bağışla
canım benim inşallah yarın güzell haberini alırızzz
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaç gibi gideceksin hastaneye
yok yok affedilemez bir durum söz konusu olan :mymeka: :dilcikar: :dilcikar: Şeniz
sabah gidicez canım corniyle bi aksilik çıkmazsa.. Şeniz
bu arada bademcim hoşgeldin canım gitme bi daha(
Allah evladını sana bağışlasın gözün aydın canım:Saruboceq:
teşekkürlera.s.
aaa geldinmi canım
hoşgeldin
nerelerdeydin neler yaptın anlat lütfen:1hug:
allah analı babalı büyütsün canım...
çok çok sevindim:teytey:
bu çok güzel bir haber canım...
inşallah kalp atışlarınıda duyarsın...
canım test sonucunu yazmamışsın:uhm:
geçmiş olsun canıma.s.
diş ağrısı çok zordur...
maşallah canım:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
tulincim inşallah:CüvCüv:
bunu çok istiyorumŞeniz
canım benim anladığım kadarıylada sorun yok...
canım ya çok sevindim:teytey:
kan testide yaptır bakalım...
inşallah hamilesindir...
canım inşallah sende hamilesindir:teytey:
gözünüz aydın canıma.s.
allah analı babalı büyütsün...
hoşgeldin bademcima.s.
özledik seni...
halsizim, kasık ağrım ve bel ağrım var, başım ağrıyor, ateş olmuş 37,4 37,7 ama ateşim var gibi değilim.. bunun gibi şeyler işte.. sabah midem bulanıyordu biraz tuzlu bişeyler yedim iyi geldi gibi.. amannnn neyse belirti aramıyorum ama bunlar olunca da insan düşünmeden edemiyor..
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
bademcim sen ne yaptın güzelim kesin adet oldunmu tedaviye başlıyormusun .............inşallah en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın
BADEM hoşgeldin canım tekrar aramızaaa Şeniz
inşallah canım tekrar mucizeyi yaşarsın......... mevlam sana çifter çifter bebiş nasip eder hayırlısıylada taşımayı kucağına almayıda nasip eder....burada bebişlerinin yaramazlığından bahsettiğin günleride görürüz inşallahhhhhhhhhhhhhevet canım oldum.adetin 21. günü yine co-cultur yaptırcam inşallah :1hug:
inşallah canım tekrar mucizeyi yaşarsın......... mevlam sana çifter çifter bebiş nasip eder hayırlısıylada taşımayı kucağına almayıda nasip eder....burada bebişlerinin yaramazlığından bahsettiğin günleride görürüz inşallahhhhhhhhhhhhh
Hoşbuldum bitanema.s. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?