Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ya kızlar bende kilolar aldı başını gidiyor........56 dım 58 olmuşum aşırı dercede abur cubura iştahım var canım devamlı tatlı istiyor tuzlularıda çok tüketiyorum .....zaten ilk tüpbebekte 49 kiloydum sonra bir kilo alımı başladı kendimi tutamaz oldum 56 ya geldim bundan öteye gitmek istemiyorum ama yine hızlandım eşimle her ana çene ne bu göbek iğrenç diyor onda kilo takıntısı var acil kilo vermem lazım zaten yazda geldi deniz falan en önemliside tekrar tedaviye başlayacağız hormon ilaçları kesin kilo yapar erimem lazım hiç değilse eski kiloma geri dönmeliyim yok şimdi kesin karar aldım diyete spora başlıyorum...diğer topiklerde araştırma yapıyorum hadi bana rastgele

nasılsın görüşmeyeli neler yaptın :1hug:

Dün önce eşimle meleklerimi ziyaret ettik,çiçek ektik topraklarına...Ben uzun bir otobüs yolculuğundan sonra ailemin yanına geldim.Bir daha hamile kaldığımda gelebilme ihtimalim zor olur diye..Çünkü yatarak geçirmek zorunda kalacağım bir hamileliğim olucak..Sen nasılsın canım?:1hug:

ayyyyyyyy bugünnnn beklediğimiz haberler var cornelia - tulint - elchin bugün yer yerinden oynayacak kızlarrrr uyanın hadi ya bugünde uyunulurmu hiç kalkın pirelendiniz iyice

günaydın kızlar sevgi hamişmiş sanırım çok sevindim geçen cumadan beri giremedim inş bu gün güzel haberler alcaz sizleri çok özledim

ayyyyyyyy bugünnnn beklediğimiz haberler var cornelia - tulint - elchin bugün yer yerinden oynayacak kızlarrrr uyanın hadi ya bugünde uyunulurmu hiç kalkın pirelendiniz iyice

canım inş üçünden de güzerl haberler alırız............ben dün doktora gittim doktoru beklerken o kadar hamilenin içinde sinir küpü oldummm az kalsın hüngür hüngür aglıcaktım zor tuttum gözyaşlarımı eşim sonradan geldi ona bir sürü surat yaptımmm.............çok zor yaaa..........bir tek yaşayan bilir...............rabbim hepimize ilk önce sabır versinn

ayyyy canım benim ya. bozma moralini boşver. eşlerimizde ne yapsın onlarda şaşırmış durumdalar valla. gözümüzün içine bakıyolar . evet çok zor allah yardımcımız olsun

günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden

Hoşgeldin Nur.a.s.
Çok ösledim seni canım.:1hug::asigim:
Yokluğun hissedildi valla topikte.:sm_cool:
Ne güzel değişik yerler görmüşsün.:sm_cool::teytey:
Öptüm seni.Şeniz

dün akşam gene canım sıkıldı sanki unutmuşum (aslında unutmadımda bi yerlerime saklaşım ) bu duyguyu sizin hamile haberlerinizle biranda ateşleniverdi duygularım:çok üzgünüm:
üstünü kapatmaya çalışmışım belkide
uyuyamadım düşünmekten
ne zaman olucak ne olur artık olsun
Allahım lütfen:Saruboceq: :Saruboceq:

Son düzenleme:

Canım çok sevindim tebrikler:teytey::teytey::teytey:
bugün kan testinde dahada belli olur artık herşey ama bütün belirtiler zaten hamiş olduğun yönünde. Allah sağlıklı bi hamilelik nasip eder inşallah tatlım:dance::dance::dance:

günaydın kızlarr..
yeni günde herkese yeni umutlar. allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

Son düzenleme:

Çok tebrik ederim canım.
İnşallah bu güzel duyguyu bizde yaşarız.

cornelia belirtilerin güzel arkadaşım inşallah olumlu sonuç alırsın. allahım kucağına nur topu gibi sağlıklı hayırlı evlat versin inş.

Canım ne kadar güzel bi haberle geldin böyle inşallah değerin katlanır senide hamiş listemizde görürüz. Allah yardımcın olsun belirtilerde varmış zaten müjdeyi bekliyoruz artık.

Bugün güne ne güzel haberlerle başladım Allah nazarlardan saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…