nasılsın görüşmeyeli neler yaptın :1hug:
ayyyyyyyy bugünnnn beklediğimiz haberler var cornelia - tulint - elchin bugün yer yerinden oynayacak kızlarrrr uyanın hadi ya bugünde uyunulurmu hiç kalkın pirelendiniz iyice
canım inş üçünden de güzerl haberler alırız............ben dün doktora gittim doktoru beklerken o kadar hamilenin içinde sinir küpü oldummm az kalsın hüngür hüngür aglıcaktım zor tuttum gözyaşlarımı eşim sonradan geldi ona bir sürü surat yaptımmm.............çok zor yaaa..........bir tek yaşayan bilir...............rabbim hepimize ilk önce sabır versinn
günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden
kızlar selam
ben döndüm e bitiğim yerimden kalkamıyorum
geçmişi okuyayım dedim ama olacak gibi değil
ilerleyemiyorum bir türlü
CİVCİV kızına kavuşmuş...çok sevindim...Rabbim hayırlı bir ömür versin
SEVGİ beni şaşırtmadı...Allah tamamına erdirsin
HEJA ikizmiş çok sevindim gözünüz aydın...
ben iyiyim tatlin ikinci günü kırmızı kart gördüm yeni adet tarihim 17 mayıs
italyaya gittik buradan yakın değerlendirelimdedik
Tip ve hareketler Türklere çok benziyor ama hiç beğenmedim
bizim kızlarımız çok çok güzel
memleketimi çok özledim bir an önce dönmek istiyorum
burnumda tütüyor
her haliyle bir başka benim memleketim yahu
ewet ama emın olamıorum yarın kan testıne gıtcem cok belırtım var göğüslerım damarlaştı ucu karardı pütür pütür agrım var bel agrısı cok kasık batmaları ates yuksek gıdıo bılmıorum yaa cok saskınım asım bende sok durumdayımmm
dün akşam gene canım sıkıldı sanki unutmuşum (aslında unutmadımda bi yerlerime saklaşım ) bu duyguyu sizin hamile haberlerinizle biranda ateşleniverdi duygularım:çok üzgünüm:
üstünü kapatmaya çalışmışım belkide
uyuyamadım düşünmekten
ne zaman olucak ne olur artık olsun
Allahım lütfen
evet canım seni şu an çok iyi anlıyorum. bende rafa kaldırmıştım bu durumu. ben aşılamamı bile ertelemiştim kendiliğimden. taki dün eşimin morfoloji sonucu gelene kadar. içimde bir canavar uyandı sanki dünden beri sürekli neden neden demeye başladı gene
Kızlar uzun zamandır yoktum. 15 Nisan itibarı ile sezeryanla doğum yaptım. Hamile kalmak güzel bebek taşımak çok güzel doğumdan sonra her nedense insan tuhaf oluyor hayatının merkezi değişiyor ve evdeki küçük sana muhtaç yeni bir bireye alışmak kolay olmuyor. Hergün ağlıyorum nedenmi bende bilmiyorum. Zannediyorum bu hormonlardan olsa gerek. Şimdilik hepinizi öpüyorum. Bebeğimin resmini profile koydum bakabilirsiniz. Ayrıca hastanede hepiniz için dua ettim sizleride tez zamanda anne yapsın diye.
şimdi sıra bende.........
kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım
progesteron........60.00
bhcg.................5.20
kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?