Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
..ELCHIN.. kullanıcısından alıntı
şimdi sıra bende.........

kızlar bugün benim adetimin 24. günü ve benim dr um herkesinkinden farklı olarak adetimin 20 veya21 gününde progesteron ve bhcg tahlili istiyo bende bu ay 20.günümde yaptırdım tahlilleri yani cuma günü ve bugün aldım

progesteron........60.00
bhcg.................5.20

kızlar çatlatma iğnem 14. gün yapılmıştı acaba ben bu değere göre hamile olabilirmiyim çok heyecanlıım yaa belirtilerimde var

ooo süper valla masallah kızlar hadi bakalım sırayla hepimizin yüzü güler inş.
benim bildiğim 5,20 de ihtimal yüksek inşallah katlanarak devam eder.sağlıklı güzel bir hamişimiz daha olur.

ah bitanem aynen...kilo vermeye,önceliklerimi degistirmeye baslamistim haniiii:1no2:
yok olmuyor...önceligimiz her zaman bebek bebek bebek...benneyaptımki
bende tedaviyi birakiyimmi birakmayimmi diye bocalarken yeniden birakmamaya egilimim artti yaa:çok üzgünüm:

günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden

iyiyiz cucum sen nasılsın bakim yoktum ben bu aralar özlememişsiniz zate beni :dilcikar: valla bende çok heycanlıyım dua ettim akşam hep inşallah seviniriz hep birlikte :Saruboceq:

Canım emin olki seni çok iyi anlıyoruz bu duyguların çoğunu bizde yaşıyoruz bende cucunun dediği gibi çok kilo almıştım tüp bebk tedavisinde önceliğimi kilo vermeye sonrada gezmeye ayırıcaktım bebek fikrini en az bi 3 ay aklıma getirmiycektim ama olmuyo olmuyo her lafta her olayda her hamiş haberinde içinde bir yer acıyo işte. Allahım inşallah tez zamanda bizede nasip eder bu duyguyu:Saruboceq:[/QUOTE]

aynı valla rabbim inş tez zamanda bizlerede meleklerini gönderir inş

kızlardan ne zaman gelcek güzel haber ya inş bizlerinde keyflerini getirirler.....sevindirirler...de halay çekeriz...

iyi dileklerinizi benden esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edeiyorum kızlarrr iyiyki varsınız sizi çok sewiyorum ben yawwww

ben bu sabah tet yaptım dayanamayıp aslında çok ereken adetimin 25. günü daha bugün ama merak işte dayanamadım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok dikkatli bakınca görülüyor inşallah erken olduğu için az görünmüştür tekrarlıycam iki üç gün sonra testi

yok sidelyacım yumurta takibi yaptırıyorum daktırım aşılamaya gerek yok şimdilik dedi ama aşılama için kullanılan iğnelerden kullandım hep hiç hap içmedim

günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,uzun zamandır giremedim,bahar temizliği,sergi hazırlığı vs. derken ancak bugün yazabildim fakat birazdan yine çıkmak zorundayım banka işlerim var,çok şükür ki hayatım hep koşuşturmacayla geçiyor yoksa eşimin hasretine zor dayanırdım bu arada bizim şafağımız 24 yani 24 gün sonra eşim yanımda olacak inşallah,askerlik bitecek nihayet ,inşallah sonra da sizlere güzel haberler verebilirim,bu arada hamile sayımız artmış hatta hamile adaylarımız var,inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden,kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok seviyorum Şeniz

yok sidelyacım yumurta takibi yaptırıyorum daktırım aşılamaya gerek yok şimdilik dedi ama aşılama için kullanılan iğnelerden kullandım hep hiç hap içmedim

cnm inş. iki üç gün sonra kocaman bier ikinci çizgi görürsün.
bişey sormak istiyorum. eşinin sonuçları nasıldı herhangi bi tedavi şekli kullandımı?

:dance:Elchım canımm silik çizgiyidee gördün ohhhh.Bence var bişilerrr sositososito

elchin o ikinci çizgi boşuna çıkmaz canım bence hamilesin. ne silik çizgiler gördük örneklerde biliyosun neredeyse görünmeyecek gibi ama sonuçları pozitifti canım. süper ya. inanıyorum iki gün sonra değerin artacak göreceksin

allah kavustursun cnm bende zamanında 18 ay bekledim iyi bilirim o geçmeyen günleri.
sağ salim gelir yanına inş. sonra bebeğiniz gelir umarım.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…