dün akşam gene canım sıkıldı sanki unutmuşum (aslında unutmadımda bi yerlerime saklaşım ) bu duyguyu sizin hamile haberlerinizle biranda ateşleniverdi duygularım:çok üzgünüm:
üstünü kapatmaya çalışmışım belkide
uyuyamadım düşünmekten
ne zaman olucak ne olur artık olsun
Allahım lütfen:Saruboceq: :Saruboceq:
günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden
günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden
dün akşam gene canım sıkıldı sanki unutmuşum (aslında unutmadımda bi yerlerime saklaşım ) bu duyguyu sizin hamile haberlerinizle biranda ateşleniverdi duygularım:çok üzgünüm:
üstünü kapatmaya çalışmışım belkide
uyuyamadım düşünmekten
ne zaman olucak ne olur artık olsun
Allahım lütfen:Saruboceq: :Saruboceq:
Canım emin olki seni çok iyi anlıyoruz bu duyguların çoğunu bizde yaşıyoruz bende cucunun dediği gibi çok kilo almıştım tüp bebk tedavisinde önceliğimi kilo vermeye sonrada gezmeye ayırıcaktım bebek fikrini en az bi 3 ay aklıma getirmiycektim ama olmuyo olmuyo her lafta her olayda her hamiş haberinde içinde bir yer acıyo işte. Allahım inşallah tez zamanda bizede nasip eder bu duyguyu:Saruboceq:
iyi dileklerinizi benden esirgemediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edeiyorum kızlarrr iyiyki varsınız sizi çok sewiyorum ben yawwww
yok sidelyacım yumurta takibi yaptırıyorum daktırım aşılamaya gerek yok şimdilik dedi ama aşılama için kullanılan iğnelerden kullandım hep hiç hap içmedim
ben bu sabah tet yaptım dayanamayıp aslında çok ereken adetimin 25. günü daha bugün ama merak işte dayanamadım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok dikkatli bakınca görülüyor inşallah erken olduğu için az görünmüştür tekrarlıycam iki üç gün sonra testi
günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,uzun zamandır giremedim,bahar temizliği,sergi hazırlığı vs. derken ancak bugün yazabildim fakat birazdan yine çıkmak zorundayım banka işlerim var,çok şükür ki hayatım hep koşuşturmacayla geçiyor yoksa eşimin hasretine zor dayanırdım bu arada bizim şafağımız 24 yani 24 gün sonra eşim yanımda olacak inşallah,askerlik bitecek nihayet ,inşallah sonra da sizlere güzel haberler verebilirim,bu arada hamile sayımız artmış hatta hamile adaylarımız var,inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden,kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok seviyorum Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?