Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
saolunnn kızlarrr inşallahh dediğiniz gibidir yafuuuuu uyyyhhhh terledim haa:))

bubuşcum eşimin sayı ve morfolojisi iyiydi ama hareket biraz yavaştı yani şöyle diyim sayı 55-60milyon morfoloji%65 ve hareket tplamda %50 idi ama hızlı hareketli sayısı %4 tü dr um olur bebeğiniz ama sabredin diyordu inşallahh olmuştur yaa

bengüsu canımmm rabbim sağsalim kavuştursun eşinle seni ve hemencik bebek yapın okişşşşş

benimde kociş daha gitmedi askere offff

herkese günaydııııın
ELCHIN ooooooohhhhhhhh
silik milik var ya önemli olan oooooo
2 gün sonra kesinleşir Rabbimin izniyle

kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...

bana gelince kan verdim sağlık ocağında.. sonucu cumaya alıcam.. ama gebelik bakılmıyor.. halsizliğimin nedenini bulmak için almışlar.. zaten adete de 6 gün kaldı.. günümü beklicem.. herşeyin hayırlısı bizlerle olsun.. varsa çok sevinirim ama yoksa da üzülmem.. önce sağlık sağlığımız yerinde olsun da yine çalışırız biz... önümüzde aylar var daha....

kızlar günaydın hayırlı haberler alacağımız bir gün olur inşallah

unutmadigin icin tskler canim
evet cikti yeni ogrendim herzamanki gibi kocaman negatif hic ama hic uzulmedimkaydirigubbakcemile2
canım elbet birgün pozitif olacak allahın izniyle bizlerde o duyguyu yaşayacağız ama tabiki önemli olan sağlıcakla ve hayırlı olarak kucaklarımıza alabilmek canım
kızlar galıba hamıleyımmmmmmm test yaptım bugun asılamanın 9.gunu bır saat sonra sılık ikinci bariz sekılde cıktı şoktayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım tebrikler allahın izniyle kan testi sonucunuda alınca dahada çok seviniriz canım
inşallah allahım seninde bebişini yollamıştır canım tebrikler
seninde allahın izniyle hamiş haberini alırız inşallah canım hayırlısı olsun inşallah
evet canım oldum.adetin 21. günü yine co-cultur yaptırcam inşallah :1hug:
canım hoşgeldin inşallah en kısa zamanda mucizene yeniden kavuşacaksın allahın izniyle
canım biliyorum hepimiz aynı sorunları yaşıyoruz ama elbet bizlerde aynı sevinci yaşayacağımız günler gelecek allahım zamanı gelince bizlerede mucizelerimiz yollayacak önemli olan hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmamız o yüzden sabır edip beklemenin en büyük mükafatını elbet bizlerde birgün alacağız canım

canım eşine allah kavuştursun seni az kalmış inşallah gelince hemencicikte bebişinize kavuşursunuz allahın izniyle canım

canım yaa corni için üzüldüm gerçekten ama hayırlısı olan buymuş demekki inşallah adeti gecikirde belki hamiş olma ihtimali yeniden canlanır senin içinde hakkında hayırlısı olan neyse o olsun canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tatlım haber verdiğin için tşk...evet bencede mutsuzlugunun vermiş oldugu bir şeyle öyle söylemiştir canım onu bizde yaşıyoruz çünkü....sana gelince de keşke bende senin gibi davranabilsem sen çok güçlüsün maşallah doğru söylüyosun bizler çalışmalara devam edecez..meleklerimiz gelene kadar ...ondan sonra çalışmam ben bananeee
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Elchincim bencede ikinci çizgiyi gördüğüne göre kesindir artık
Bi kaç gün sonra değerin dahada katlanıcaktır kanda tebrikler canım:lepi:

ayyyyyyyy bugünnnn beklediğimiz haberler var cornelia - tulint - elchin bugün yer yerinden oynayacak kızlarrrr uyanın hadi ya bugünde uyunulurmu hiç kalkın pirelendiniz iyice

saol casperım .. ama yazdığım gibi sonuçlar malesef.. Şeniz

günaydin kizlar casper33+, Rylai+, sevcangoksel+, sidelya01+
nasilsiniz bakalim???
bugün cok heyecanliyim corni,tuliny ve elchin icinnnndelikafadulden
cücüm benim önce sağlık hayırlısı Allah'tan.. Şeniz

semihacım canım benim üzülme.. :1hug: ne kadar düşünsekte zamanı gelmeyince kendimizi yıpratmaktan öteye gidemiyoruz.. en hayırlı zamanda olsunlar.. sağlıklı olsunlar inş.. Şeniz

elçincim sana yazdığım gibi canım.. inş bi daha ki testte değer katlanır da kesinleşir.. Şeniz

bengücüm az kaldı hadi.. bizim memleketten uçuyor eşin senin yanında delikafadulden bol bol :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

hadi yaaaaa ben çok ümitliydim corneliadan off hayırlısı buymuş demekki kısmett

hepiniz sağolun kızlar.. cornimde gelir nasılsa geçsin bi kaç gün.. hayırlısını dilemek en güzeli.. yaradan mevlam herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize..

sidelya çalışmalar sadece bebek için değil haaa kocişi de üzme çalışmalar her zaman devam :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

canım valla senin koçiş duymasın adamcağız bebek sahbi olduktan sonra başına geleceğini bir öğrense valla bu fikirden vazgeçebilir :roflol::roflol:delikafadulden

hadi ya cornimin demek negatifmiş.zamanı değilmiş demekki belkide test için erkendi adetini beklesin bir bakalım.
çok umutlanmıştı hayal kırıklığı oldu tabiki ondan öyle demiştir o. o bizsiz yapamz bizde onsuz yapamayız.

tuliny hayırlısı olsun sende bekle bakalım adetini. sendeki bu pozitiflik ve güçlülükle eminim bu yıl kesin hamiş kalacaksın canım

saol canım.. gelir yine corni haklısın..

bana gelince de hep öyle düşünüyorum.. olmazsa da üzülmem inan.. hayırlısı Allah'tan demekki henüz zamanı değilmiş der yoluma devam ederim.. önce sağlık.. sonra çalışma çalışma çalışma :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…