sidelya eşin ne zaman test yaptırıcak?
inşallah değerleri artmıştır.
hepiniz sağolun kızlar.. cornimde gelir nasılsa geçsin bi kaç gün.. hayırlısını dilemek en güzeli.. yaradan mevlam herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize..
sidelya çalışmalar sadece bebek için değil haaa kocişi de üzme çalışmalar her zaman devam :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
canım valla senin koçiş duymasın adamcağız bebek sahbi olduktan sonra başına geleceğini bir öğrense valla bu fikirden vazgeçebilir :roflol::roflol:delikafadulden
kız sidelya vallaha kocişin duymasın ha bebişten sonrada istersin oda vermezse görürsün kız))))))))))
inş canım inş .. değerin katlanır da tam sevinç yaşarız.. benim idrarda çıkmadı daha 11. günüm corniden heveslendim yaptım .. delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden halsizliğimden dolayı bi kanda bakalım dedi doktor yaptırıcam yarın.. hayırlısı neyse o olsun inş.. hepimiz için.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Dün önce eşimle meleklerimi ziyaret ettik,çiçek ektik topraklarına...Ben uzun bir otobüs yolculuğundan sonra ailemin yanına geldim.Bir daha hamile kaldığımda gelebilme ihtimalim zor olur diye..Çünkü yatarak geçirmek zorunda kalacağım bir hamileliğim olucak..Sen nasılsın canım?:1hug:
ben bu sabah tet yaptım dayanamayıp aslında çok ereken adetimin 25. günü daha bugün ama merak işte dayanamadım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok dikkatli bakınca görülüyor inşallah erken olduğu için az görünmüştür tekrarlıycam iki üç gün sonra testi
günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,uzun zamandır giremedim,bahar temizliği,sergi hazırlığı vs. derken ancak bugün yazabildim fakat birazdan yine çıkmak zorundayım banka işlerim var,çok şükür ki hayatım hep koşuşturmacayla geçiyor yoksa eşimin hasretine zor dayanırdım bu arada bizim şafağımız 24 yani 24 gün sonra eşim yanımda olacak inşallah,askerlik bitecek nihayet ,inşallah sonra da sizlere güzel haberler verebilirim,bu arada hamile sayımız artmış hatta hamile adaylarımız var,inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden,kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok seviyorum Şeniz
kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...
bana gelince kan verdim sağlık ocağında.. sonucu cumaya alıcam.. ama gebelik bakılmıyor.. halsizliğimin nedenini bulmak için almışlar.. zaten adete de 6 gün kaldı.. günümü beklicem.. herşeyin hayırlısı bizlerle olsun.. varsa çok sevinirim ama yoksa da üzülmem.. önce sağlık sağlığımız yerinde olsun da yine çalışırız biz... önümüzde aylar var daha....
saolunnn kızlarrr inşallahh dediğiniz gibidir yafuuuuu uyyyhhhh terledim haa:))
bubuşcum eşimin sayı ve morfolojisi iyiydi ama hareket biraz yavaştı yani şöyle diyim sayı 55-60milyon morfoloji%65 ve hareket tplamda %50 idi ama hızlı hareketli sayısı %4 tü dr um olur bebeğiniz ama sabredin diyordu inşallahh olmuştur yaa
kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...
bana gelince kan verdim sağlık ocağında.. sonucu cumaya alıcam.. ama gebelik bakılmıyor.. halsizliğimin nedenini bulmak için almışlar.. zaten adete de 6 gün kaldı.. günümü beklicem.. herşeyin hayırlısı bizlerle olsun.. varsa çok sevinirim ama yoksa da üzülmem.. önce sağlık sağlığımız yerinde olsun da yine çalışırız biz... önümüzde aylar var daha....
bitanem inşallah en kısa zaman da:Saruboceq::Saruboceq:dün akşam gene canım sıkıldı sanki unutmuşum (aslında unutmadımda bi yerlerime saklaşım ) bu duyguyu sizin hamile haberlerinizle biranda ateşleniverdi duygularım:çok üzgünüm:
üstünü kapatmaya çalışmışım belkide
uyuyamadım düşünmekten
ne zaman olucak ne olur artık olsun
Allahım lütfen:Saruboceq: :Saruboceq:
corninin durumuna bende üzüldüm:çok üzgünüm:kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...
canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:ben bu sabah tet yaptım dayanamayıp aslında çok ereken adetimin 25. günü daha bugün ama merak işte dayanamadım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı çok dikkatli bakınca görülüyor inşallah erken olduğu için az görünmüştür tekrarlıycam iki üç gün sonra testi
bitanem maşallah az kalmış:1hug:günaydın,hayırlı sabahlar arkadaşlar,uzun zamandır giremedim,bahar temizliği,sergi hazırlığı vs. derken ancak bugün yazabildim fakat birazdan yine çıkmak zorundayım banka işlerim var,çok şükür ki hayatım hep koşuşturmacayla geçiyor yoksa eşimin hasretine zor dayanırdım bu arada bizim şafağımız 24 yani 24 gün sonra eşim yanımda olacak inşallah,askerlik bitecek nihayet ,inşallah sonra da sizlere güzel haberler verebilirim,bu arada hamile sayımız artmış hatta hamile adaylarımız var,inşallah bugün güzel haberler gelir sizlerden,kendinize çok iyi bakın,hepinizi çok seviyorum Şeniz
Çok kötü bi rüzgar var istanbulda
yağmurda başladı tam yaz geldi diye seviniyodum
hava bozdu yine hava böyle kötü olunca
içim sıkılıyo nedense yaz gelsin artık:çok üzgünüm:
he he yürürken rüzgar beni itekliyodu sırnaşık şey
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
Sorma canım ya berbat bi rüzgar var
Allah tan kiloluyum yoksa uçardım havayakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?