Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sidelya eşin ne zaman test yaptırıcak?
inşallah değerleri artmıştır.

inş tatlım da testi biraz daha erteledik bakalım haziran gibi düşünüyoruz
inş hepimizin eşlerimizin degerleri artmıştır da
hamişlerimiz sıralanır

canım valla senin koçiş duymasın adamcağız bebek sahbi olduktan sonra başına geleceğini bir öğrense valla bu fikirden vazgeçebilir :roflol::roflol:delikafadulden

kız sidelya vallaha kocişin duymasın ha bebişten sonrada istersin oda vermezse görürsün kız ))))))))))

ya öyle de ben yinede ara vercem azcık banane olan bana oluyor hep

cornelia negatifmi almış hayırlısı olsun şimdilik zamanı değilmiş ..çok üzüldüm ALLAHIM tez zamanda bebişini göndersin ona inşş..

erken oldugu icin cikmamaistir ins canim kedi maymun derken tuttrudunmu kizsırnaşık şey

canim hosgeldin.seni gormusken soyleyim aklima geldi bizim bi akraba vardi dogum yapti yaptiktan sonra soylediler ayni dedigin gibi 5.ayinda rahmini dikmisler hemen aklima sen geldin valla oyle devamli yatmadida gezip dolaniyordu.

canim hadi hayirlisi ins hamiledirsin zaten 5 ciktigina gore vardir birsey 2 3 gun sonra kanda baktirsan

canim hadi az kalmis ne guzel gidecek diyip uzuluyordun vakit ne cabuk geciyor degilmi
vaybe biz bu topikte hamileyim diyip doguranida gorduk askere gidip geri donenide
ve hala benim bebsi yoksırnaşık şey

canim hakkinda hayirlisi neyse o olsun tabiki ins hamiledirsin maymunlar yaradimi ise ne kaydirigubbakcemile3

cornelia icin cok heveslenmistim cok sevinmistim canim benim kendide hayal kirikligi yasadi olsun saglik olsun
canim hayirlisi buymus saglik olsun uzulme okis hemen gel

biz çok heyecanlandık akşam acaba erken mi heyecan yaptık
yani cornelia için diyorum
hatamız oldu mu acaba

İNŞ. CNM BİZİMDE SAYI HAREKET İYİ AMA MORFOLOJİ %2 ONUN İÇİN EŞİM İLAÇ İÇİYOR.BAKALIM HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN ALLAHIM İSTERSE OLACAK.

cornelia cnm üzme kendini sağlık olsun bak hepimiz her ay umutlanıyoruz sonra bakıyoruz yok sonra yeni ay yeni umutlar allah sabır versin hepimize.

tulinycim bencede ilk duyunca sinirinden öyle demiştir. sonra rahatlar inş.
sanada masallah tatlım sabrından dolayı kutluyorum seni.çalış çalış çalış.:roflol:

kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum

bitanem inşallah en kısa zaman da:Saruboceq::Saruboceq:
:1hug::1hug:Şeniz

corninin durumuna bende üzüldüm:çok üzgünüm:
ama hayırlısı olsun canım...
çok ümitlenmiştin...hatta bizde...
biliyoruz bu seni daha çok yıprattı...
bitanem kendini iyi hissettiğinde seni tekrar armızda görmek istiyoruzŞeniz
canım inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

bitanem maşallah az kalmış:1hug:
allah kavuştursun:...

bengusu canım az kalmış eşinle tez zamanda kavuşun inşşş...
özlem hayırlı olsun tedavin inşş yumoşlar bebiş oluverir hayırlısıyla tatlım..bol şanslar..

cornelia canım üzldümm
bende hatalıyım galiba hamişsin dedimm
tülinim hayırlısı olsunnn
elchinn canım sende bikaçgün bekle hüsrana ugramayalımm

cornalia canım benim kısmet güzelim adetini bekle bakalım daha herşey bitmiş değil rabbim hakkında hayırlısını versin

tuliny canım senin içinde aynı dileklerim var inşallah beklentilerin gerçekleşir sağlık olsun
elçincim bekle biras kanda da belli olur umarım
bende smsh gibiyim unutmak istesemde aklıma o düşünceyi getirmesemde hep karşıma çıkıyor ve yavaştan yavaştan acıtıyor gizlediğim hislerimi rabbim hakkımızda hayırlsıını versin
eşlerinin değerleri yüksek çıkanlara imreniyorum kimse yanlış anlamsın kıskanmak değil bu rabbim bizlere azcığından nasip et diyorum olucak buna inanıyorum ama nezaman belki bir yıl belki yıllar sonra
içimizdeki ümit hiç tükenmesim adetimin geçikeli bugün 7 gün oldu sanırım alışıcam bu duruma ben pcosluyum kendime inkar etsemde gerçek bu hepinize sevgiler

Çok kötü bi rüzgar var istanbulda
yağmurda başladı tam yaz geldi diye seviniyodum
hava bozdu yine hava böyle kötü olunca
içim sıkılıyo nedense yaz gelsin artık:çok üzgünüm:

özlem canım çok sevindim inan.:sm_cool:
İnşallah aşılaman güzel geçer
E sen iğnelerini göbekten olmuyo muydun?İlk defa göbekten olucam demişsin.CADIARZU
Yumoşlarına da maşallah.
İnşallah ikizlerin olur.:CüvCüv:

selam kızlar ben geldim merak ettim sonuçları bakayım diye. Misafirim gelcek hemen çıkcam.
tulin canım hayırlısı olsun inş. sende bu pozitiflik varken inş. mutlu haber alırsın.
cornicim canım sana da hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tez zamanda isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin.

aymescim yapma böyle ya ben korkarım rüzgardan tahmin ediyorum nasıl olduğunu
burda da hava bozuk sakin sakin yağsın yaz yağmuru gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…