Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aymescim yapma böyle ya ben korkarım rüzgardan tahmin ediyorum nasıl olduğunu
burda da hava bozuk sakin sakin yağsın yaz yağmuru gibi

Yok canım ya ne sakini çok rüzgar var
kapılar kendi kendine açılıp duruyo
bende korkuyom valla Allahtan kalabalığız burda:çok üzgünüm:

Yok canım ya ne sakini çok rüzgar var
kapılar kendi kendine açılıp duruyo
bende korkuyom valla Allahtan kalabalığız burda:çok üzgünüm:

ya bak sen kalablıksın böylesin ben yanlızım bide böyle düşün ne olacak rabbim hayırlısı versin korkutmasın bizleri kötü olurum ben oladuğunu duysam bile etkilenirim

:roflol::roflol:
aymes kız rejime başlamadın mı?

Başlamammı anacım pazartesinden beri sıkı bi rejimdeyim internetten buldum 3 günlük diye bugün 3 gün oldu ama pek bi değişiklik farkedemedim ben tartılmadımda henüz ama ben devam edicem daha bakalım inşallah faydasını görürüm
yoksa aynaya bakmaktan korkar oldum inankikötükedihüso okadar şiştimki arkadaşlarım dalga geçiyolar benimle ne hale geldin sen diye:çok üzgünüm:

zaten yağmur başlarsa rüzgarda diner ben büyüklrimden öyle duydum öyle derlerdi bana artık nekdarı doğru orasını bilememde inanmak istiyorum

ya bak sen kalablıksın böylesin ben yanlızım bide böyle düşün ne olacak rabbim hayırlısı versin korkutmasın bizleri kötü olurum ben oladuğunu duysam bile etkilenirim

Canım benim yalnızmısın sen:bbo:
İnşallah düzelir hava ama bi kaçgün böyle gidicekmiş galiba
sen korkma bizler burdayız seni yalnız bırakmayızŞeniz

kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...

Canım benim yalnızmısın sen:bbo:
İnşallah düzelir hava ama bi kaçgün böyle gidicekmiş galiba
sen korkma bizler burdayız seni yalnız bırakmayızŞeniz

sağol bitanem küçüklüğümden beri yenemediğim bir korku bu işte neyapsamda geçmiyor kapalı bir mekandayım ama allahtan net var sizlerle birlikte oluyorum unutmak istiyorum dışarıyı kendimi böyle avutuyorum

yok canım iğneleri ben kalçadan oluyodum. ve iğnelerimin 2. paketine gerek kalmadı açtık keşke açmasaydık diye düşündüm ama .olurda tutmazsa diğerine kullanırım artık

canım ya inş rabbim en kısa zamanda gönderir meleklerini hepimize teker teker

canım herşeyin hayırlısı. ama aşılamanı bence arka arkaya yap.ikincide sans daha çok oluyormuş. yılmak yok hihoyyyt

İnşallah faydasını görürsün aymesim.
İğneler şişmanlatıyo dimi?
Ben de yandım bu ay.
Bende çok kilo alır mıyım acaba?

yok canım iğneleri ben kalçadan oluyodum. ve iğnelerimin 2. paketine gerek kalmadı açtık keşke açmasaydık diye düşündüm ama .olurda tutmazsa diğerine kullanırım artık

Diğerine kullanırım deme.:mymeka:
Tutucak inşallah.:Saruboceq:
Gönlünü ferah tut.a.s
Allaha bol bol dua et.Tamam mı?:Saruboceq:a.s

cornelia canım herşeyin hayırlısı.
Demek ki daha zamanı gelmemiş.
özlemin dediği gibi bence ara verme.
2.aşılamaya start ver.

Diğerine kullanırım deme.:mymeka:
Tutucak inşallah.:Saruboceq:
Gönlünü ferah tut.a.s
Allaha bol bol dua et.Tamam mı?:Saruboceq:a.s

canım olacağına inanaıyorum daa ama olsun kendimi aylardır kaptırıyorum ama bu ay kaptırmayacağım .olursa gelsin buyursun olmazsa yola devam :sm_cool:

canım nasip kısmet bu işler bende çok üzüldüm :çok üzgünüm:
bide hamissin sen diye yazdım buralarda :çok üzgünüm:
rabbim hakkında herşeyin hayırlısını versin canım daha yolun başı sayılır rabbim önce sağlık versin sonra bebişler gelir allahın izniyle :Saruboceq:

kıyamam sana ....hissettiklerini o kadar iyi anlıyorumm ki....canımm benimmm...umudunun kırılması kadar kötü bişey yoktur...hepimiz yaşadık bunu....ama sen çift çizgi görüncee umudun daha çok arttı.inandınnnn....ama malsefff...(( sonrasıda yıkımmm (( çok iyi anlıyorummm.....tedavilerr.. bu beklemeler ...umutlanmakk...hayal kırıklığına uğramakkk ...hem ruhen hem bedenen bizi çok yıpratıyorr...ama bu bi sınav canımmm....biz elimizden geleni yapıyoruzz gerisi rabbime kalmışş..olmuyorsa da bunda da bi hayır vardır..zamanı gelmemiştirr..nasip kısmet değilmiş demekten başka çaremiz yok cornimm...ama ben inanıyorumm allah hepimize nasip edecekk..bizim mucizelerimizi de bize gönderecekk....sabretmemiz dua etmemiz ve herşeyin allahtan geldiğine inanmaktan başka çaremiz yokk...rabbim kulu için kötü bişey istemezz....herşey vakti zamanı gelince olur inşalalhh...şu anda hissettiklerini anlıyorumm ama inan insan zamanla herşeye alışıyorr...allah sabrını veriyorr...bu arada benimde umutlarımm bitti...adet öncesi başağrımlarımm başladıı çok umutluydumm ama inanmak istediğim şeye inandımm galiba..ne yapalımmm rabbim nasip ederse olurr etmezse de zamanı vakti değilmiş derimm....herşeyin hayırlısı....allah hepimizin gönlüne göre versinn...

saolun kızlar bılmıorum kafam cok karışık henuz...
ama ben test için cok acelecı davrandım daha dün asılamamın 9.gunuydu bundan sonra sonuc değişmez dimi?

özlem-sevcan-elchin-tulinym ve tedavideki tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin canlarım inşallah hayırlısı tatliş,tatliş bebişler olur :Saruboceq:

ewet duygum bu belırtıler yasyıp sonucun husran olması cok buyuk yıkım..inş senın sonucun bu olmaz cnm ınş se bnm gıbı aglamazsın yuzun guler..suanda hala kıvranıyorum agrıdan acaba kist felanmı oluştu bnde kasıklrım belım kopuo yaaaa ölcm sankıı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…