maşallah özleeeeeeeeemkıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
maşallah özleeeeeeeeem
aceleci yumurtadan aceleci bebiş ya daaaaaaaa bebişler gelsin bekletmeden hayırlı olsun
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
canım ne güzel ya ......bu kadar yumişi nasıl yapıyosun ne yiyip ne içiyosun ...............inş herşey yolunda gider
İnşallah faydasını görürsün aymesim.
İğneler şişmanlatıyo dimi?
Ben de yandım bu ay.
Bende çok kilo alır mıyım acaba?
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
ewet duygum bu belırtıler yasyıp sonucun husran olması cok buyuk yıkım..inş senın sonucun bu olmaz cnm ınş se bnm gıbı aglamazsın yuzun guler..suanda hala kıvranıyorum agrıdan acaba kist felanmı oluştu bnde kasıklrım belım kopuo yaaaa ölcm sankıı..
Amin canım inşallah
valla ben tam 6 kilo aldım
inşallah sen benim kadar almazsın canım
özlem-sevcan-elchin-tulinym ve tedavideki tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin canlarım inşallah hayırlısı tatliş,tatliş bebişler olur :Saruboceq:
tuanaCIM bhcg yptrdım negatıf
vallaha kızlar bende çok kilo aldım ya. evlenince almıştım zaten birde tedaviye başladım tedaviden bu yana 6 kiloda ben aldım. bende nisanın 6 sından beri rejime başladım.15 günde 3 kilo verdim bakalım elimden geldiğince vermeye çalışıyorum bende tüpbebeğe hazırlık yapıyorum şimdiden kilo çok 2010 na kadar anca gider heralde
tuanaCIM bhcg yptrdım negatıf
senağlamasenağlamaYinee bozdumm pcyiii...Allahım yaa deli olucam..Bu seferde şarj aleti bozulduu.İlk önce çalışmadıı.şimdi başladı çalışmaya heran PATTT DİYE patlayabilir bu şarjlarr öyleeee ufff yaaa yineee pc açamıcam sanırım..idare et beniii yaaaaaklava: klava:
canım benim kıyamam bende cok suclu hissediorum kendimi cnmsın benim duaedicem hep cnmsın benimmm kıyamam sana yaaa bende enaz senn kadar sevindm ve yıkıldımmmmm allahtan umudunu kesme cnmsın benim....allah büyüktürkızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
Canım iyi vermişsin ne yapıyosun rejimde yani
ben tamamen ekmeği kestim bide ara öğünlerde meyve yada glisini yiyorum
bakalım inşallah veririm.:1hug:
saolun kızlar bılmıorum kafam cok karışık henuz...
ama ben test için cok acelecı davrandım daha dün asılamamın 9.gunuydu bundan sonra sonuc değişmez dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?