Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senağlamasenağlamaYinee bozdumm pcyiii...Allahım yaa deli olucam..Bu seferde şarj aleti bozulduu.İlk önce çalışmadıı.şimdi başladı çalışmaya heran PATTT DİYE patlayabilir bu şarjlarr öyleeee ufff yaaa yineee pc açamıcam sanırım..idare et beniii yaaaaa klava:klava:

maşallah özleeeeeeeeem
aceleci yumurtadan aceleci bebiş ya daaaaaaaa bebişler gelsin bekletmeden hayırlı olsun

canım ne güzel ya ......bu kadar yumişi nasıl yapıyosun ne yiyip ne içiyosun ...............inş herşey yolunda gider

maşallah özleeeeeeeeem
aceleci yumurtadan aceleci bebiş ya daaaaaaaa bebişler gelsin bekletmeden hayırlı olsun

ayy canım hakattennn 16. gunu olucam aşılamayı derken 11, gunu olucam sabırsız benimkiler bana çekmişler .inşallah yaa ikiz olsa keşke ama tekede razıyım . rahmim teki ancak taşır. hayırlısı yaa cuma hayırlı gundur. benim için dua edin olmaz mı?

bitanem niye kendini böyle yıpratıyosun o silik çizgiyi görmesekte her ay varlığına inanmak istemiyomuyuz sanki hatta bazen öle inanaıyoruz ki adet tarihimizi bile geciktirebiliyoruz sakın böyle düşünme en ufak şey bile umut oluyo işte bizim için hayırlısını bekle sen gene ,gerçekten olupta kaybetmek daha zor allahım bunu yaşatmasın sana üzme kendini tatlım çalışmaya devam :teselli:

canım ne güzel ya ......bu kadar yumişi nasıl yapıyosun ne yiyip ne içiyosun ...............inş herşey yolunda gider

canım adetten beridir bu ay ilk defa inciri geceden zaytin yagında bekletip sabah aç karnına yedim. 2 kutu aldırdı doktor iğneyi ama biri yetti bana .belki incir etki etti bilmiyorum doktor bile şaşırdı aaaaa 20 tane var bu tarafda da dedi. yoksa ne kadar oldugunu sölemiyolardı. kaç kişi giriyo yanlarına napsın onlarda bıktı herhalde.

canım benim üzme kendini her şeyde vardır bir hayır. kendinide suçlama o iki çizgiyi kim görse aynı şeyleri yaşardı canım. çatlatma iğnesinin etkisinden öyle oldu heralde. hemende öyle umutsuzluğa düşmek yok bebiş gelene kadar elinden geleni yapacaksın canım.onlar inatçıysa bizler daha inatçı olucaz daha annelerini tanımıyo onlar ne kadar güçlü olduğumuzu bilmiyolar.

her tedavi başladığında kaçıncı olursa olsun insanı bir heyecan kaplıyo bebişe yaklaştığını hissediyor elimizde olmadan ister istemez umutlanıyoruz umudumuz olmasada yaşayamayızki canım.allah yardımcımız olsun. sende yıpratma kendini dinlen toparlanmaya bak emi canım.

slm cnm,,sabah açtığımda msj la sevindim ama neden öle diyosun reglimi oldun hcg yemi bakıldı daha erken bence ağrın olabilir gayet normal

Amin canım inşallah
valla ben tam 6 kilo aldım
inşallah sen benim kadar almazsın canım

vallaha kızlar bende çok kilo aldım ya. evlenince almıştım zaten birde tedaviye başladım tedaviden bu yana 6 kiloda ben aldım. bende nisanın 6 sından beri rejime başladım.15 günde 3 kilo verdim bakalım elimden geldiğince vermeye çalışıyorum bende tüpbebeğe hazırlık yapıyorum şimdiden kilo çok 2010 na kadar anca gider heralde

Canım iyi vermişsin ne yapıyosun rejimde yani
ben tamamen ekmeği kestim bide ara öğünlerde meyve yada glisini yiyorum
bakalım inşallah veririm.:1hug:

balımmmmmmmmmm yaaa sana da pc dayanmıyorr haa...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

canım benim kıyamam bende cok suclu hissediorum kendimi cnmsın benim duaedicem hep cnmsın benimmm kıyamam sana yaaa bende enaz senn kadar sevindm ve yıkıldımmmmm allahtan umudunu kesme cnmsın benim....allah büyüktür

Canım iyi vermişsin ne yapıyosun rejimde yani
ben tamamen ekmeği kestim bide ara öğünlerde meyve yada glisini yiyorum
bakalım inşallah veririm.:1hug:

ekmek yok - pilav yok - makarna yok -tatlı yok hamurişi yok. sadece sebze yiyorum ama eskiden ne kadar yiyosam şimdi yarısı kadar yiyorum.aralarda meyva yada galeta.

saolun kızlar bılmıorum kafam cok karışık henuz...
ama ben test için cok acelecı davrandım daha dün asılamamın 9.gunuydu bundan sonra sonuc değişmez dimi?

cnm ya lütfen üzme kendini hangimiz yapmıyoruz ki erkenden testi ben bile düşünüyorum ki eşim ilaç kullanıyo şu anda.işte umut insana herşeyi denettiriyor.
sen lütfen moralini yüksek tut eğer tutmadıysada devam et 2. ye.
biz uğraşalım mücadele edelim sonrasınıda rabbime bırakalım.
benim bildiğim 9. gün baya erken 14 gün sonunda çıkıyor kanda sanki yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
seni seviyoruz cnm kendine yii bak.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…