senağlamasenağlamaYinee bozdumm pcyiii...Allahım yaa deli olucam..Bu seferde şarj aleti bozulduu.İlk önce çalışmadıı.şimdi başladı çalışmaya heran PATTT DİYE patlayabilir bu şarjlarr öyleeee ufff yaaa yineee pc açamıcam sanırım..idare et beniii yaaaaaklava: klava:
İNŞ. CNM BİZİMDE SAYI HAREKET İYİ AMA MORFOLOJİ %2 ONUN İÇİN EŞİM İLAÇ İÇİYOR.BAKALIM HAYIRLISI HEPİMİZ İÇİN ALLAHIM İSTERSE OLACAK.
inş bir an önce düzelir canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
cornelia cnm üzme kendini sağlık olsun bak hepimiz her ay umutlanıyoruz sonra bakıyoruz yok sonra yeni ay yeni umutlar allah sabır versin hepimize.
tulinycim bencede ilk duyunca sinirinden öyle demiştir. sonra rahatlar inş.
sanada masallah tatlım sabrından dolayı kutluyorum seni.çalış çalış çalış.:roflol:
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
cornelia canım üzldümm
bende hatalıyım galiba hamişsin dedimm
tülinim hayırlısı olsunnn
elchinn canım sende bikaçgün bekle hüsrana ugramayalımm
cornalia canım benim kısmet güzelim adetini bekle bakalım daha herşey bitmiş değil rabbim hakkında hayırlısını versin
tuliny canım senin içinde aynı dileklerim var inşallah beklentilerin gerçekleşir sağlık olsun
elçincim bekle biras kanda da belli olur umarım
bende smsh gibiyim unutmak istesemde aklıma o düşünceyi getirmesemde hep karşıma çıkıyor ve yavaştan yavaştan acıtıyor gizlediğim hislerimi rabbim hakkımızda hayırlsıını versin
eşlerinin değerleri yüksek çıkanlara imreniyorum kimse yanlış anlamsın kıskanmak değil bu rabbim bizlere azcığından nasip et diyorum olucak buna inanıyorum ama nezaman belki bir yıl belki yıllar sonra
içimizdeki ümit hiç tükenmesim adetimin geçikeli bugün 7 gün oldu sanırım alışıcam bu duruma ben pcosluyum kendime inkar etsemde gerçek bu hepinize sevgiler
selam kızlar ben geldim merak ettim sonuçları bakayım diye. Misafirim gelcek hemen çıkcam.
tulin canım hayırlısı olsun inş. sende bu pozitiflik varken inş. mutlu haber alırsın.
cornicim canım sana da hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyor elden. Rabbim tez zamanda yüzünü güldürür inşallah.
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın. Tez zamanda isteyen herkese sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü, hayırlı evlatlar nasip etsin.
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
özlem-sevcan-elchin-tulinym ve tedavideki tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin canlarım inşallah hayırlısı tatliş,tatliş bebişler olur :Saruboceq:
tulıncım cok haklısın sagol cnm ama npıyım ılktı oldu dedım ama olmamış nyazıkkı allh bılır gersını ben elımden gelenı yptım o bılıyor ıçimi bana mucızemı gönderecegıne ınanıorum onun adını dılıme gtrınce bana sabır dayanma gucu ver allhım sen hyrlısını bılıorsun dıe dua edınce rahtlıorum olck inş bigun ınş ykındr süprız olurrrr
tamam o zaman sorun yok.. sen ne kadar olumlu olursan o kadar iyi.. varsa da yoksa da kendi ruh sağlığımız için iyi düşünmeye ihtiyacımız var.. etrafımızdan da iyileri duymaya.. Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyor.. bizim kaderiimizde de kolay anne olmak yokmuş napalım.. yazımız böyleymiş.. zorlu yollardan geçip o kıymetlilerimizi alcaz kucağımıza.. sonra da uf bu çocuk durmuyor hiç halim kalmadı uyuyamıyorum.. deyip yakınıcaz belki.. herşeyi yaşayıp görücez canım.. topla kendini.. eşine de iyi görünmelisin.. sorun eşlerimizde olduğundan onlar bizden fazla da üzülebilirler..
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
puanım 1988 olmuş doğum tarıhım:)))rep vermyınn:)
hadi hakkinda hayirlisi canim ins asilama ile gelir bebsinde seni cok yormaz
canim benim hic uzulme belkide gelir bebisin adetin gelsiye bekle bence bi dahada test yapma biz hep yanindayiz ok
rep veriyimmi kizzzsırnaşık şey
gelmiş bile bak cornimiz.. :sm_cool::sm_cool: öyle olmak lazım canım napalım.. kaderde ne varsa o önüne geçemeyiz.. vakti zamanı geldiğinde buyursun gelsin.. hayattan geri kalıyoruz bebek diye.. hem tadını çıkarmaya kendimi yıpratmamaya hem de çalışmaya devam ediyorum napim .. :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
özlemcim hayırlısı olsun inş.. maşallah çok yumoşun olmuş.. hepsi büyümemiştir herhalde.. yoksa ağrıdan duramazsın.. olanlar da yeter zaten.. cuma mübarek günde dualarımız kabul olsun inş.. seninde aşılaman tutsun.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol zambakım.. Şeniz
saol canım.. senin adette düzene girer inş.. ilaç kullandırmıyor mu doktor..
saol tuğbacım.. nasibimizde ne varsa artık.. ne gelcekse o gelsin.. amin canım amin.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..
canım yaseminim kendini koyvermek olmaz öyle hemen.. tedavi bitemez.. bu yola çıktık mı çıktık bebek istiyormuyuz istiyoruz.. o halde elimizden geleni biz yine yapalım gerisini Allah bilir.. biz kullarını da unutmayacaktır.. er ya da geç mutlaka hepimize göndericektir meleklerimizi.. önce sağlık.. sende eşinde sağlıklı olun ki bol bol çalışın.. umutlarımızı yitirmeyelim her ne olursa olsun.. insan umut etmeden yaşar mı ay.. adetin gelirse de pes etmek yılmak yok nerde kaldıysan ordan devam.. bende tekrar gidicem.. haklısın ilaçlar hormonlar dengeyi alt üst ediyor ama mecburuz bunları içmeye.. bu şekilde oluyormuş bu şekilde yapıyoruz.. yüce mevlam daha beter dertlerden korusun bizleri.. bebek özlemimiz çok ama bir gün mutlaka gelicekler.. bizde anne olucaz eşlerimize güzel evlatlar vericez.. bunları düşünmeden kendini bırakarak olur mu hiç.. ben yazdıkça yazıyorum neyse.. iyi düşün bırakcam falan deme.. hayatta mucizeler bizleri bekliyor.. kimleri gördük hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına alacakları günü bekliyorlar.. nasip olsun inş.. Şeniz
saol ceylincim.. inş hepimizin olsun... Şeniz
cok haklısın tulınımmmm kndımı topluorum klkçm abdest alıp kuran okucm dua etcm akşmada esıme suslencmmm olmaz böleee kafayı yerım:asigim::1hug:
canım geceleri ateşten ve ağrıdan uyuyamıyorum her ay bu kadar yumurtam olsa dayanamam herhalde ekrandan bende gördüm birsürülerdi. ama kasıklarım çok beter ayakta dururken zorlanıyorum.ve miğde bulantım çok oluyo .bu yumrtanın çok olmasındanmı acaba:bbo:
uffff balım ya her hafta bi yerini bozuyosun pcnin.kafamçokkarıştı
inşallah çabucak düzelir.
balımmmmmmmmmm yaaa sana da pc dayanmıyorr haa...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
canım benim kıyamam bende cok suclu hissediorum kendimi cnmsın benim duaedicem hep cnmsın benimmm kıyamam sana yaaa bende enaz senn kadar sevindm ve yıkıldımmmmm allahtan umudunu kesme cnmsın benim....allah büyüktür
cnm bnmm üzülme nediyeceğimi blemiorummmm offffff sözün biittiidiği yer seni çok seviorm kıyamam yaa cnm allah büyüktür..
selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?