Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

uffff balım ya her hafta bi yerini bozuyosun pcnin.kafamçokkarıştı
inşallah çabucak düzelir.

gelmiş bile bak cornimiz.. :sm_cool::sm_cool: öyle olmak lazım canım napalım.. kaderde ne varsa o önüne geçemeyiz.. vakti zamanı geldiğinde buyursun gelsin.. hayattan geri kalıyoruz bebek diye.. hem tadını çıkarmaya kendimi yıpratmamaya hem de çalışmaya devam ediyorum napim .. :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

özlemcim hayırlısı olsun inş.. maşallah çok yumoşun olmuş.. hepsi büyümemiştir herhalde.. yoksa ağrıdan duramazsın.. olanlar da yeter zaten.. cuma mübarek günde dualarımız kabul olsun inş.. seninde aşılaman tutsun.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

cornelia canım üzldümm
bende hatalıyım galiba hamişsin dedimm
tülinim hayırlısı olsunnn
elchinn canım sende bikaçgün bekle hüsrana ugramayalımm

saol zambakım.. Şeniz

saol canım.. senin adette düzene girer inş.. ilaç kullandırmıyor mu doktor..

saol tuğbacım.. nasibimizde ne varsa artık.. ne gelcekse o gelsin.. amin canım amin.. hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim..

canım yaseminim kendini koyvermek olmaz öyle hemen.. tedavi bitemez.. bu yola çıktık mı çıktık bebek istiyormuyuz istiyoruz.. o halde elimizden geleni biz yine yapalım gerisini Allah bilir.. biz kullarını da unutmayacaktır.. er ya da geç mutlaka hepimize göndericektir meleklerimizi.. önce sağlık.. sende eşinde sağlıklı olun ki bol bol çalışın.. umutlarımızı yitirmeyelim her ne olursa olsun.. insan umut etmeden yaşar mı ay.. adetin gelirse de pes etmek yılmak yok nerde kaldıysan ordan devam.. bende tekrar gidicem.. haklısın ilaçlar hormonlar dengeyi alt üst ediyor ama mecburuz bunları içmeye.. bu şekilde oluyormuş bu şekilde yapıyoruz.. yüce mevlam daha beter dertlerden korusun bizleri.. bebek özlemimiz çok ama bir gün mutlaka gelicekler.. bizde anne olucaz eşlerimize güzel evlatlar vericez.. bunları düşünmeden kendini bırakarak olur mu hiç.. ben yazdıkça yazıyorum neyse.. iyi düşün bırakcam falan deme.. hayatta mucizeler bizleri bekliyor.. kimleri gördük hayırlısıyla evlatlarını kucaklarına alacakları günü bekliyorlar.. nasip olsun inş.. Şeniz

özlem-sevcan-elchin-tulinym ve tedavideki tüm arkadaşlar rabbim hakkınızda hayırlısını versin canlarım inşallah hayırlısı tatliş,tatliş bebişler olur :Saruboceq:

saol ceylincim.. inş hepimizin olsun... Şeniz

tulıncım cok haklısın sagol cnm ama npıyım ılktı oldu dedım ama olmamış nyazıkkı allh bılır gersını ben elımden gelenı yptım o bılıyor ıçimi bana mucızemı gönderecegıne ınanıorum onun adını dılıme gtrınce bana sabır dayanma gucu ver allhım sen hyrlısını bılıorsun dıe dua edınce rahtlıorum olck inş bigun ınş ykındr süprız olurrrr

tamam o zaman sorun yok.. sen ne kadar olumlu olursan o kadar iyi.. varsa da yoksa da kendi ruh sağlığımız için iyi düşünmeye ihtiyacımız var.. etrafımızdan da iyileri duymaya.. Allah kimseye taşıyamayacağı yükü vermiyor.. bizim kaderiimizde de kolay anne olmak yokmuş napalım.. yazımız böyleymiş.. zorlu yollardan geçip o kıymetlilerimizi alcaz kucağımıza.. sonra da uf bu çocuk durmuyor hiç halim kalmadı uyuyamıyorum.. deyip yakınıcaz belki.. herşeyi yaşayıp görücez canım.. topla kendini.. eşine de iyi görünmelisin.. sorun eşlerimizde olduğundan onlar bizden fazla da üzülebilirler..

cok haklısın tulınımmmm kndımı topluorum klkçm abdest alıp kuran okucm dua etcm akşmada esıme suslencmmm olmaz böleee kafayı yerım:asigim::1hug:

hadi hakkinda hayirlisi canim ins asilama ile gelir bebsinde seni cok yormaz

puanım 1988 olmuş doğum tarıhım:)))rep vermyınn:)

canim benim hic uzulme belkide gelir bebisin adetin gelsiye bekle bence bi dahada test yapma biz hep yanindayiz ok
rep veriyimmi kizzz
sırnaşık şey

hadi hakkinda hayirlisi canim ins asilama ile gelir bebsinde seni cok yormaz

canim benim hic uzulme belkide gelir bebisin adetin gelsiye bekle bence bi dahada test yapma biz hep yanindayiz ok
rep veriyimmi kizzz
sırnaşık şey

inşallah canım aceleci yumoşlarıma aceleci bebiş gelir çabucak .aminnn hepimizinki inşallah:Saruboceq:

canım geceleri ateşten ve ağrıdan uyuyamıyorum her ay bu kadar yumurtam olsa dayanamam herhalde ekrandan bende gördüm birsürülerdi. ama kasıklarım çok beter ayakta dururken zorlanıyorum.ve miğde bulantım çok oluyo .bu yumrtanın çok olmasındanmı acaba:bbo:

bana göstermiyor cadı karı :mymeka: :mymeka: bulantıyı bilmiyorum da ağrılar olmazsa olmazlar arasında malesef.. mecburen katlanıcaz.. sanırım fazla olduğu içindir..

uffff balım ya her hafta bi yerini bozuyosun pcnin.kafamçokkarıştı
inşallah çabucak düzelir.

balımmmmmmmmmm yaaa sana da pc dayanmıyorr haa...:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:Hadii bakalım idare ediyorrr.Kablo fırlamış heran patlayabilirrr kıvılcımm çıkabilir bu gecelik idare etse bariii kaydirigubbakcemile3

selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:

yabangülüümm çok geçmş olsn üzülme canım benim....duaet cok geçmşolsn..nediimm
kızlar benimde son günler inş.hastalanmam yaaa off sters bastı yinee umutluym cok nebilim..... ilk tedavim falan bide offff olcakmıyım acaba

cnm bnmm üzülme nediyeceğimi blemiorummmm offffff sözün biittiidiği yer seni çok seviorm kıyamam yaa cnm allah büyüktür..

kndını suclu hıssetme cnm boşver hyrlısı böleymiiş nasıbımızde olnları ysıoruz hiç düşünme ben dedım dıe tmmm...umudumu kesmıcm bnde hepimz için dua edıyorum allh kbul etck ıns cnmm bnde senı sevıorum mucuk..:1hug:a.s.

alla halla ilk defa duydum onuda canım ya ne denilirki şimdi...........bende kötü oldum....doğru söylüyosun canım birini halletsek başka bişey çıkıyor bendede süt hormonu aç karnınada olsa yüksek çıktı dün ....rabbim hayırlısını versin elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor dualarımızdasın canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yabangülüm gebelik için sağlık olsun.. guatr için tedavi vardır canım.. doktorlar konuştun mu ne dedi.. çok geçmiş olsun inş bir an önce atlatırsın.. kullandığımız ilaçlar yapıyor malesef.. Allah beterinden korusun ve acil şifalar versin canım.. :1hug:

slm kızlar işim çok bi ce eeeeeee diyip çıkıcam kendinize iyi bakın.........

cok gecmıs olsun cnm moralini bozma ilaçla hallolur inş. Dua et bol bol içinide ferah tut guatr stresle çok alakalı o yuzden stres yapma kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…