Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

:çok üzgünüm:Yabanım canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun canım.ALlaha emanet ol :Saruboceq:

yabangülüm ne diyeyim geçmiş olsun
tedavisini ihmal etme
herşeyden nce biz önemliyiz ya
boşveeeer
bebiş gelirse başımızın üstünde yeri var

ülkücüm canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce tedavine başlarsın ....:1hug:

tedavisini ihmal etme
boşveeeer

canım hayırlısı inşallah bebişlerine yaklaştın artık tüm dularımız seninle olacak canım yumurta sayından maşallah yani inşallah allahın izniyle tutar canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

inşallah canım yaa sen bu cumamı gelecektin hastaneye başlamadı daha adetin demi

canım olsun hakkında hayırlı olan buymuş demekki usanamdan sıkılmadan isyan etmeden yola devam canım elbet pozitif sonucu alacağız zamanı gelince canım
geçmiş olsun canım allahım çaresi olmayan dertler vermesin canım ilaçlarla guatır tedavi edilebiliyor canım

yabangülüm çok geçmiş olsun.
tedavisi nasıl oluyomuş bunun,hiç duymamıştım zehirli guatr.
Allah şifalar versin.

slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama

iyiyiz cucum sen nasılsın bakim yoktum ben bu aralar özlememişsiniz zate beni :dilcikar: valla bende çok heycanlıyım dua ettim akşam hep inşallah seviniriz hep birlikte :Saruboceq:
bitanemm bende yoktum epeydirrr.ama ösledim tabii caduu..nerdeydin sen bakiyimmmsengözlerimebaksanab
günaydın.

iyi olmaya çalışıyoruz canım ya. sen nasılsın.
bende iyiyim bitanem,diyetteyim,kosturup duruyorumm:dance:
corni icin bende cok üzüldüm canim ama insallah sen pozitifi görüceksin bitanemm,dualarim seninle:1hug:
kiz aymesimm sendemi diyet yapiosun..gel yaza bomba gibi girelimmyerimseniben
güzel arkadasim benim...cok iyi anliyorum seni...kismetten öteye yol gitmezmis...hayirlisini dilemekten baska yapilacak bisey yok maalesef..
en kisa zamanda bu sevinci hepimiz tadacagiz insallah canim benim:teselli:

yok canım iğneleri ben kalçadan oluyodum. ve iğnelerimin 2. paketine gerek kalmadı açtık keşke açmasaydık diye düşündüm ama .olurda tutmazsa diğerine kullanırım artık
özlemcim cok sevindim,massallah diyelim yumoslara
en kisa zamanda sende burdan bagirirsin insallah hamileyim diye:Saruboceq:

canim kiyamam sana:teselli:
cok cok gecmis olsun..korkma ama,yengemdede vardi ilac tedavisi gördü,arkasindan hamile kaldi hemen..engelmis falan diye düsünme,Rabbim dermensiz dert vermesin bitanem..bunuda atlatacaksin sena.s.

canım umudunu kaybetme................doktorlar hep öyle der moralinizi bozmayın rabbimden umut kesilmez yeterki ol desin öyle değil mi...........doktorların olmaz dediği arkadaşlarımız var normal yolla olan umudunuzu kaybetmeyin ltffff

saol canım...
benimde süt hormonu çıkıyordu o şimdi normal şimdide tsh çıktıbilmiyorum ya şaştım kaldım valla.

canım şimdilik hap verdi.cuma günü ultrasonda bakacaklar çünkü doktor boğazımda baktı büyüme var dedi.ultrason mutlaka çektirin kist olabilr dedi.cumaya belli olur..

canım üzülme inan bak benim eltime tüp bebek bile olmaz demiş doktor yıkılmışlardı ama ilk aşılaması tutu . Rabbim ol deyince olur

cucummmm sağol canım ayyy gırtlağım yırtılana kadar bağırcam inşallahhh:sm_cool:

cok gecmıs olsun cnm moralini bozma ilaçla hallolur inş. Dua et bol bol içinide ferah tut guatr stresle çok alakalı o yuzden stres yapma kendine.
ço saolun ya moralim düzeldi biraz..
:çok üzgünüm:Yabanım canım benim çok üzüldüm geçmiş olsun canım.ALlaha emanet ol :Saruboceq:
teşekür ederim balım allah beterinden korusun..
tedavisini ihmal etme
boşveeeer
ne engelse onu aşmaya çalışacam..
ülkücüm canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce tedavine başlarsın ....:1hug:
işallah canım 3 hafta sonra kontrole gidicem bakalım işte.
tabiki canım biliyorum beteerin beterri var.çok şükür.

yabangülüm çok geçmiş olsun.
tedavisi nasıl oluyomuş bunun,hiç duymamıştım zehirli guatr.
Allah şifalar versin.
şu an ilaç verdi kullanmaya başladım.cuma günkü ultrason önemli korkum ondan.
canim kiyamam sana:teselli:
cok cok gecmis olsun..korkma ama,yengemdede vardi ilac tedavisi gördü,arkasindan hamile kaldi hemen..engelmis falan diye düsünme,Rabbim dermensiz dert vermesin bitanem..bunuda atlatacaksin sena.s.

işallah canım iyileşsinde bebiş gelir allahın izniyle.desteğiniz için çok teşekür ederim rahatladım biraz.iyiki varsınız..hepinizi çok seviyorum.:1hug:

canım benim yaa ciddimisin ne kadarda inanmıştık değilmi
bizi üzmedin sen üzülme emi 2 çıkmış ama bıu kullandığın ilaçlardanmı
belki vardır artar ne dediler
ayrıca pes etmek yok tamammı çıtırım benim:asigim:

cornelıa vardır bundada bır hayır be arkadasım...uzulme yasın daha cok genc.yası ılerı olanlar ne yapsın.ınsallah bırgun bızlerde anne olacagız allahın ıznıyle..

cornelıa vardır bundada bır hayır be arkadasım...uzulme yasın daha cok genc.yası ılerı olanlar ne yapsın.ınsallah bırgun bızlerde anne olacagız allahın ıznıyle..

saolun kızlarrr ewt seıham bnde cok ınamıştım bakalım hyrlsı adetı bklıcem olmazsam gene yptrcm testii bakalım psikolojım düzelirse devam edıcem bıraz unutayım toparlanıyımda..ewet fatıma hyrlısı olsun allah bılıo zamnımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…