selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
canım hayırlısı inşallah bebişlerine yaklaştın artık tüm dularımız seninle olacak canım yumurta sayından maşallah yani inşallah allahın izniyle tutar canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım olsun hakkında hayırlı olan buymuş demekki usanamdan sıkılmadan isyan etmeden yola devam canım elbet pozitif sonucu alacağız zamanı gelince canımkızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
geçmiş olsun canım allahım çaresi olmayan dertler vermesin canım ilaçlarla guatır tedavi edilebiliyor canımselam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
bitanemm bende yoktum epeydirrr.ama ösledim tabii caduu..nerdeydin sen bakiyimmmsengözlerimebaksanabiyiyiz cucum sen nasılsın bakim yoktum ben bu aralar özlememişsiniz zate beni :dilcikar: valla bende çok heycanlıyım dua ettim akşam hep inşallah seviniriz hep birlikte :Saruboceq:
bende iyiyim bitanem,diyetteyim,kosturup duruyorumm:dance:günaydın.
iyi olmaya çalışıyoruz canım ya. sen nasılsın.
corni icin bende cok üzüldüm canim ama insallah sen pozitifi görüceksin bitanemm,dualarim seninle:1hug:kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...
bana gelince kan verdim sağlık ocağında.. sonucu cumaya alıcam.. ama gebelik bakılmıyor.. halsizliğimin nedenini bulmak için almışlar.. zaten adete de 6 gün kaldı.. günümü beklicem.. herşeyin hayırlısı bizlerle olsun.. varsa çok sevinirim ama yoksa da üzülmem.. önce sağlık sağlığımız yerinde olsun da yine çalışırız biz... önümüzde aylar var daha....
kiz aymesimm sendemi diyet yapiosun..gel yaza bomba gibi girelimmyerimsenibenBaşlamammı anacım pazartesinden beri sıkı bi rejimdeyim internetten buldum 3 günlük diye bugün 3 gün oldu ama pek bi değişiklik farkedemedim ben tartılmadımda henüz ama ben devam edicem daha bakalım inşallah faydasını görürüm
yoksa aynaya bakmaktan korkar oldum inankikötükedihüso okadar şiştimki arkadaşlarım dalga geçiyolar benimle ne hale geldin sen diye:çok üzgünüm:
güzel arkadasim benim...cok iyi anliyorum seni...kismetten öteye yol gitmezmis...hayirlisini dilemekten baska yapilacak bisey yok maalesef..kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
özlemcim cok sevindim,massallah diyelim yumoslarayok canım iğneleri ben kalçadan oluyodum. ve iğnelerimin 2. paketine gerek kalmadı açtık keşke açmasaydık diye düşündüm ama .olurda tutmazsa diğerine kullanırım artık
slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
saol canım...yabangülüümm çok geçmş olsn üzülme canım benim....duaet cok geçmşolsn..nediimm
kızlar benimde son günler inş.hastalanmam yaaa off sters bastı yinee umutluym cok nebilim..... ilk tedavim falan bide offff olcakmıyım acaba
benimde süt hormonu çıkıyordu o şimdi normal şimdide tsh çıktıalla halla ilk defa duydum onuda canım ya ne denilirki şimdi...........bende kötü oldum....doğru söylüyosun canım birini halletsek başka bişey çıkıyor bendede süt hormonu aç karnınada olsa yüksek çıktı dün ....rabbim hayırlısını versin elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor dualarımızdasın canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yabangülüm gebelik için sağlık olsun.. guatr için tedavi vardır canım.. doktorlar konuştun mu ne dedi.. çok geçmiş olsun inş bir an önce atlatırsın.. kullandığımız ilaçlar yapıyor malesef.. Allah beterinden korusun ve acil şifalar versin canım.. :1hug:
slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
ço saolun ya moralim düzeldi biraz..cok gecmıs olsun cnm moralini bozma ilaçla hallolur inş. Dua et bol bol içinide ferah tut guatr stresle çok alakalı o yuzden stres yapma kendine.
teşekür ederim balım allah beterinden korusun..:çok üzgünüm:Yabanım canım benimçok üzüldüm geçmiş olsun canım.ALlaha emanet ol :Saruboceq:
ne engelse onu aşmaya çalışacam..yabangülüm ne diyeyim geçmiş olsun
tedavisini ihmal etme
herşeyden nce biz önemliyiz ya
boşveeeer
bebiş gelirse başımızın üstünde yeri var
işallah canım 3 hafta sonra kontrole gidicem bakalım işte.ülkücüm canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce tedavine başlarsın ....:1hug:
tabiki canım biliyorum beteerin beterri var.çok şükür.canım olsun hakkında hayırlı olan buymuş demekki usanamdan sıkılmadan isyan etmeden yola devam canım elbet pozitif sonucu alacağız zamanı gelince canım
geçmiş olsun canım allahım çaresi olmayan dertler vermesin canım ilaçlarla guatır tedavi edilebiliyor canım
şu an ilaç verdi kullanmaya başladım.cuma günkü ultrason önemli korkum ondan.yabangülüm çok geçmiş olsun.
tedavisi nasıl oluyomuş bunun,hiç duymamıştım zehirli guatr.
Allah şifalar versin.
canim kiyamam sana:teselli:
cok cok gecmis olsun..korkma ama,yengemdede vardi ilac tedavisi gördü,arkasindan hamile kaldi hemen..engelmis falan diye düsünme,Rabbim dermensiz dert vermesin bitanem..bunuda atlatacaksin sena.s.
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
canım benim yaa ciddimisin ne kadarda inanmıştık değilmi
bizi üzmedin sen üzülme emi 2 çıkmış ama bıu kullandığın ilaçlardanmı
belki vardır artar ne dediler
ayrıca pes etmek yok tamammı çıtırım benim:asigim:
cornelıa vardır bundada bır hayır be arkadasım...uzulme yasın daha cok genc.yası ılerı olanlar ne yapsın.ınsallah bırgun bızlerde anne olacagız allahın ıznıyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?