canim hosgeldin.seni gormusken soyleyim aklima geldi bizim bi akraba vardi dogum yapti yaptiktan sonra soylediler ayni dedigin gibi 5.ayinda rahmini dikmisler hemen aklima sen geldin valla oyle devamli yatmadida gezip dolaniyordu.
Canım bende endometriozis de var bu endometriosiz odakları rahimde kasılmaları arttırıyormuş bu sebeple yatarak geçirmek zorunda kalıcam ben..
Arkadaşlar bu arada ben bu gün çok özel biriyle tanıştım...:asigim::CüvCüv:
kiminle tanıştın kısssskaydirigubbakcemile3
bagircaksin tabee:sm_cool:canım üzülme inan bak benim eltime tüp bebek bile olmaz demiş doktor yıkılmışlardı ama ilk aşılaması tutu . Rabbim ol deyince olur
cucummmm sağol canım ayyy gırtlağım yırtılana kadar bağırcam inşallahhh:sm_cool:
ah bitanem..nolur üzülme..imkansiz denilen herkes ama herkes hamile kaliyor..Rabbimin izniyle sende kalicaksin...hemde hic ummadigin bi anda hic moralini bozma olur mu:teselli:slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
sende iyiki varsin canim benim...bizde seni cok seviyoruz..güzel yüzün hep gülsün insallaha.s.ço saolun ya moralim düzeldi biraz..
teşekür ederim balım allah beterinden korusun..
ne engelse onu aşmaya çalışacam..
işallah canım 3 hafta sonra kontrole gidicem bakalım işte.
tabiki canım biliyorum beteerin beterri var.çok şükür.
şu an ilaç verdi kullanmaya başladım.cuma günkü ultrason önemli korkum ondan.
işallah canım iyileşsinde bebiş gelir allahın izniyle.desteğiniz için çok teşekür ederim rahatladım biraz.iyiki varsınız..hepinizi çok seviyorum.:1hug:
Duru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:
Ona sürpriz ziyaret yaptım bu gün...kaydirigubbakcemile3
bagircaksin tabee:sm_cool:
hakkimizda hayirlisi olsun canim..
ah bitanem..nolur üzülme..imkansiz denilen herkes ama herkes hamile kaliyor..Rabbimin izniyle sende kalicaksin...hemde hic ummadigin bi anda hic moralini bozma olur mu:teselli:
sende iyiki varsin canim benim...bizde seni cok seviyoruz..güzel yüzün hep gülsün insallaha.s.
ay bademcim ne iyi yapmissin...nasildi nevromuz?annelik daha da bi güzellestirmistir simdi:CüvCüv:
selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
Duru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:
canım benim:teselli::1hug:Şenizkızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
maşlalh canımkıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
canım ya çok geçmiş olsun....selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
canım sizin değerlerde aşılama olmazmıki...slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
aaaaaaa:asigim::asigim:Duru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:
canim cok gecmis olsun ins hemen ataltirsin ama bildigim kadariyla sekline gore kalici olup olmadigi belli oluyor
ins atlatirsin
aaa yani izmirdesin sen hic bizede caktirmadin valla
cok sevindim sizin adiniza
Evet 2 gündür buradayım.kaydirigubbakcemile3
Hamile kalırsam en az 1 sene buraya gelemeyeceğim için fırsat bu fırsat geleyim dedim...
evet dogru ailemin yanina gidicem demistin ama izmirde oldugunu bilmiyorduk cok iyi olmus
ben seviniyorum nedense kizlar boyle yuzyuze tanisinca
corni icin bende cok üzüldüm canim ama insallah sen pozitifi görüceksin bitanemm,dualarim seninle:1hug:
canım şimdilik hap verdi.cuma günü ultrasonda bakacaklar çünkü doktor boğazımda baktı büyüme var dedi.ultrason mutlaka çektirin kist olabilr dedi.cumaya belli olur..
:1hug: evet ailem mavişehirde..
Şu 10 gün bana iyi gelir umarım...a.s
badem hoşgeldin....
seni gördüğüme çok sevindim...
Dün önce eşimle meleklerimi ziyaret ettik,çiçek ektik topraklarına...Ben uzun bir otobüs yolculuğundan sonra ailemin yanına geldim.Bir daha hamile kaldığımda gelebilme ihtimalim zor olur diye..Çünkü yatarak geçirmek zorunda kalacağım bir hamileliğim olucak..Sen nasılsın canım?:1hug:
kızlar öncelikle corninin durumunu bildireyim size.. dün akşam eşiyle hastaneye gidip kanda baktırmışlar.. malesef negatif.. değeri 2 miş.. ama henüz kesin bişeyde yok bence.. adetini beklemesi en iyisi.. herşeyin başı da sağlık.. kısmette ne varsa onu yaşıyoruz hepimiz.. siteye girmeyeceğini söyledi bana.. ama sanırım ilk mutsuzluğuyla söylediği bişeydir.. inş yanılır da gününde adeti gelmez...
bana gelince kan verdim sağlık ocağında.. sonucu cumaya alıcam.. ama gebelik bakılmıyor.. halsizliğimin nedenini bulmak için almışlar.. zaten adete de 6 gün kaldı.. günümü beklicem.. herşeyin hayırlısı bizlerle olsun.. varsa çok sevinirim ama yoksa da üzülmem.. önce sağlık sağlığımız yerinde olsun da yine çalışırız biz... önümüzde aylar var daha....
kıslarrr ben geldimmm. nasılsınız cornelia ben sana demedimmi cumaya kadar bekle diye sabırsız . harşeyin hayırlsıı .cuma aşılamam olucak ksılar dua edin bana olmazmı? sadece bir tarafta 20 yumurtam olmuş adetimin 9, gunu olmasına ragmen ilk defa karından iğne olucam akşam çatlatma iğnemi korkuyorum
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
selam kıslar nasılsınız.benim moraller sıfır.11 günün geçmesinden sonra dedim gidip test yaptırayım.gittim kocaman bir negatif ve zehirli guatır çıktı.utanmasam hast.oturup ağlayacaktım bağıra bağıra..adetimide geciktiriyor hemde gebeliği engelliyor.zaten sorunun birini hallediyoruz diğeri çıkıyor..:çok üzgünüm:
slm kızlar çok üzgünüm bu gün dr gittim eşime bu sayı ile doğal yoldan çocuk beklemeyin dedi çok moralim bozuldu ilaki tüp bebek deneyin diyor zaten önceki iki denememiz başarısız olmuştusenağlama senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?