Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim hosgeldin.seni gormusken soyleyim aklima geldi bizim bi akraba vardi dogum yapti yaptiktan sonra soylediler ayni dedigin gibi 5.ayinda rahmini dikmisler hemen aklima sen geldin valla oyle devamli yatmadida gezip dolaniyordu.

Canım bende endometriozis de var bu endometriosiz odakları rahimde kasılmaları arttırıyormuş bu sebeple yatarak geçirmek zorunda kalıcam ben..

Arkadaşlar bu arada ben bu gün çok özel biriyle tanıştım...:asigim::CüvCüv:

kiminle tanıştın kısssskaydirigubbakcemile3

bagircaksin tabee:sm_cool:
hakkimizda hayirlisi olsun canim..

ah bitanem..nolur üzülme..imkansiz denilen herkes ama herkes hamile kaliyor..Rabbimin izniyle sende kalicaksin...hemde hic ummadigin bi anda hic moralini bozma olur mu:teselli:
sende iyiki varsin canim benim...bizde seni cok seviyoruz..güzel yüzün hep gülsün insallaha.s.
Duru,,tatlı,zeki,akıllı ve çok şeker biriyle ...Nevro ile tanıştım :asigim:

Ona sürpriz ziyaret yaptım bu gün...kaydirigubbakcemile3

ay bademcim ne iyi yapmissin...nasildi nevromuz?annelik daha da bi güzellestirmistir simdi:CüvCüv:

çok tatlı bir anne adayı :CüvCüv: :asigim:

canim cok gecmis olsun ins hemen ataltirsin ama bildigim kadariyla sekline gore kalici olup olmadigi belli oluyor
ins atlatirsin

aaa yani izmirdesin sen hic bizede caktirmadin valla
cok sevindim sizin adiniza

canım benim:teselli::1hug:Şeniz
hayırlısı olsun:çok üzgünüm:
bizde çok üzüldük ama sağlık olsun...
inşallah başka zamana:1hug:

maşlalh canım
senin yumoşlar çok hamaratmış
inşallah bu aşılamada bebişin gelir:asigim:

canım ya çok geçmiş olsun....
tedavi için ne gerekiyorsa yapın....
bebek için hayırlısı olsun...
sağlık herşeyden önemli...

canım sizin değerlerde aşılama olmazmıki...
allah yardımcınız olsun...

aaaaaaa:asigim::asigim:
çok sevindim canım:asigim:

canim cok gecmis olsun ins hemen ataltirsin ama bildigim kadariyla sekline gore kalici olup olmadigi belli oluyor
ins atlatirsin

aaa yani izmirdesin sen hic bizede caktirmadin valla
cok sevindim sizin adiniza

Evet 2 gündür buradayım.kaydirigubbakcemile3
Hamile kalırsam en az 1 sene buraya gelemeyeceğim için fırsat bu fırsat geleyim dedim...

Evet 2 gündür buradayım.kaydirigubbakcemile3
Hamile kalırsam en az 1 sene buraya gelemeyeceğim için fırsat bu fırsat geleyim dedim...

evet dogru ailemin yanina gidicem demistin ama izmirde oldugunu bilmiyorduk cok iyi olmus
ben seviniyorum nedense kizlar boyle yuzyuze tanisinca

corni icin bende cok üzüldüm canim ama insallah sen pozitifi görüceksin bitanemm,dualarim seninle:1hug:

cücüm benim kısmet diyorum hep hayırlısı artık.. hiç halim yok ya neyin nesi anlamayı çok istiyorum... Şeniz

canım şimdilik hap verdi.cuma günü ultrasonda bakacaklar çünkü doktor boğazımda baktı büyüme var dedi.ultrason mutlaka çektirin kist olabilr dedi.cumaya belli olur..

inş cumaya güzel haberler alırsın canım.. tez zamanda şifasını bulursun inş.. dualarım seninle canım.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:1hug: evet ailem mavişehirde..

Şu 10 gün bana iyi gelir umarım...a.s

ooo ne güzel valla badem.. iyi yapmışsınız canım.. iyi mi nevo artık..

nevroyu görmüşsün anlatsana nasıl oldu sürpriz mi yaptın??
nasıl tepki verdi?? neler oldu???
Ayy ne güzel ben de sizleri çok merak ediyorum...

iyi yapmışın canım tedavi öncesi moral toplamışındır.
bana gelince eşimin ameliyat oldu perşembe günü lh hormonu düşük gözüküyor ona yönelik bir tedavi verdi doktoru..inşşş hepimizin emeklerine değer canım..

nazlı bebişim ,kocişime bakmakla gün geçiriyorum bu aralar gamyoncuiremsu

canım umarım mutlu bir haberle gelirsin aramızaaa :CüvCüv:

canım korkacak bişey yokkii korkma tatlım diğer bölgeden yapılan iğnelerden bir farkı yokkk...inşş olumlu yanıt alırsınız tedavinizden:Saruboceq:

canım arkadaşım hayırlısı olsun ne yapalımm..inşş mucize yapıp kendiliğinden gelir bebişinn
:teselli:

canım senin adına üzüldüm gerçekten negatif çıkması adına ..ama bundada bir hayır vardır mutlaka..guatr tedavini ihmal etme canım..:teselli:acil sifalar

canım inşş hiç gerek kalmazda tüp bebeğe doktorun utandırır bebişin..iki deneme başarısız oldu diye öbürleride başarısız olacak diye bir şey yokki..sen rabbimden ümidini kesme yeterkiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…