Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir çok yer tatil bugün yaaa bende tatil istiyorummmmmmmmm

sidelyacım sende bu tatil gününde çalışanlardansın haaaaaa

günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize

bir çok yer tatil bugün yaaa bende tatil istiyorummmmmmmmm

sidelyacım sende bu tatil gününde çalışanlardansın haaaaaa

evet öyle canım

canım çok üzüldüm yaaa keşke gelmeseydin izin alda git tatlım sen yaaa .....eşinin yanında olman lazım senin

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm. bir söyleseydin keşke işyerine izin konusunu. isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler genede bir şansını dene canım ya

kıslar teşekkürler ama sorun olabilir bahane zannedebilirler haftasonu yarım gün
izin aldım diye problem olmuştu zaten allahtan kardeşim var yanında bişey olsa o ilgilenir
ondan biras rahatım yoksa bende gelmezdim heralde OKDAR zorki ya onu o halde görmek kendi annesi bile geldi gitti yanımıza kalmadı bile

günaydın kızlar ya uzun zamandır uzak kaldım buralardan haberlerden uzak kaldım canlarım varmı önemli gelişmeler
cornelyacım geçmiş olsun canım inşallah rabbim yeni bi mucizeyle bu üzüntünü en kısa zamanda unutturur canım...

günaydın ,hayırlı sabahlar arkadaşlar,23 Nisan törenlerinde çocuklarını seyretmeye giden annelere çok özeniyorum,inşallah hepimiz bu güzel duyguyu yaşarız hayırlısıyla :Saruboceq:

allah kavustursun cnm bende zamanında 18 ay bekledim iyi bilirim o geçmeyen günleri.
sağ salim gelir yanına inş. sonra bebeğiniz gelir umarım.:teytey:
sağol bubuşcum,18 ay mı delikafadulden biz 5,5 ay zor dayandık,Allah başka ayrılık vermesin inşallah :Saruboceq:

bengüsu canımmm rabbim sağsalim kavuştursun eşinle seni ve hemencik bebek yapın okişşşşş

benimde kociş daha gitmedi askere offff

sağol elchincim bence bir an önce gitsin çocuk olunca daha zor gelir ikinize ...

canım eşine allah kavuştursun seni az kalmış inşallah gelince hemencicikte bebişinize kavuşursunuz allahın izniyle canım

amin canım :1hug:

bengücüm az kaldı hadi.. bizim memleketten uçuyor eşin senin yanında delikafadulden bol bol :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

evet canım az kaldı,kocişime iyi bakın kaydirigubbakcemile3

bengusu çok az kalmış.
Allah kavuştursun canım.

sağol sevcancım :1hug:

bugun 23 nisannn
nese doluyor insannnn kaydirigubbakcemile2
gunaydin kizlarrr
bizim isyeri tatil, ama evden bir iki sey yapmam lazim
bu arada burayi da kontrol edeyim dedim.

günaydın kızlar
bi baktım azıcık mesaj noluyoruz dedim ya
sonra anladım
bayraaaaaaammmmmm

AŞKMELEĞı geçmiş olsun canım
patronlar biraz icdanlı olsa personel daha gönülden çalışır ama nerdeeeeee

kızlar bugün lucrin vurunmaya başladım 30 nisan adet tarihim çok az kaldı heycanlıyım....

cok gecmis olsun canim:teselli:
kardesinin basinda olmasi iyi,en azindan icin rahat eder birazda olsa ama hakkaten bugün resmi tatil normalde,neden calisiliyor??fisfisfis

Günaydın canlarım
bugün bendetatil yapanlar arasındayım
hiç beklemiyodum genelde tatil olmaz ama çok sevindim bugün oldu

Aşk meleği canım çok geçmiş olsun
Allah eşine şifa versin tatlım
şimdi aklın evde sana gün hiç bitmez
Allah yardımcın olsun

günaydın kızlar
bana cevap veren arkadaşlar ve gören arkadaşlar hatırlar belki ben aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle ..
önceki tahlillerinde 4-4.6 milyon aşılamada ise 1 milyon çıkmıştı bizde değeleri bu zannediyoduk üroloğa gittik varikosel ameliyat dedi...
daha sonra bi tanıdık aracılığıyla devlette bi yerde daha test yaptırdık sonuç 51 milyon çıktı arkadaşlar tek bi birimde tahlil yaptırmamak gerektiğini çok iyi anladık şimdiye kadar hep moralimizi bozmuştuk hareketlilik yok demişlerdi ileri hareket %70 çıktı şoktayım
doktor çok mahçup dün bana ovitrelle iğne hediye etti:)))
sizce bir aşılama daha denesemmi????

olabilir canım şansını sonuna kadar kullan bence belli olmuyor çünkü görüyosun bak sonuçlar bile bu kadar değişken olduktan sonra.....
birde o doktorada fazla kızmamak lazım çünkü adamın kendiside testlerin sonucuna göre yorum yapıyor öyle dğeil mi canım

canım bence biraz bitkiselleri deneyip beklesen rabbim belki doğrudan verir allah büyüktür belli olmaz canım

evet canım haklısın ben kesinlikle doktora kızmıyorum ona da böle bişeyi ima etmedik zaten oama o kendiside farkındaki ekibinin hatası onun için o kadar üzüldü yoksa kesinlikle doktorla alakası yok ama bilsinki böle olaylar oluyo ekibni uyarsın istedik bizim gibi olanlar varsa onlara dikkat etsinler sonuçta iğneleri yiyiosun o kadar süre yatıosun ama hata var:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…