bir çok yer tatil bugün yaaa bende tatil istiyorummmmmmmmm
sidelyacım sende bu tatil gününde çalışanlardansın haaaaaa
günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
sağol bubuşcum,18 ay mı delikafadulden biz 5,5 ay zor dayandık,Allah başka ayrılık vermesin inşallah :Saruboceq:allah kavustursun cnm bende zamanında 18 ay bekledim iyi bilirim o geçmeyen günleri.
sağ salim gelir yanına inş. sonra bebeğiniz gelir umarım.:teytey:
bengüsu canımmm rabbim sağsalim kavuştursun eşinle seni ve hemencik bebek yapın okişşşşş
benimde kociş daha gitmedi askere offff
canım eşine allah kavuştursun seni az kalmış inşallah gelince hemencicikte bebişinize kavuşursunuz allahın izniyle canım
bengücüm az kaldı hadi.. bizim memleketten uçuyor eşin senin yanında delikafadulden bol bol :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
bengusu çok az kalmış.
Allah kavuştursun canım.
canim hadi az kalmis ne guzel gidecek diyip uzuluyordun vakit ne cabuk geciyor degilmi
vaybe biz bu topikte hamileyim diyip doguranida gorduk askere gidip geri donenide
ve hala benim bebsi yoksırnaşık şey
asicim darısı başına inşallah,sanırım seninde eşin askerlik yapmamıştı,bakarsın askere gidip geldikten sonra olur bebiş belli mi olur,hayırlısı olsun hepimiz için :1hug:
bitanem maşallah az kalmış:1hug:
allah kavuştursun:...
amin canım ,çok sağolasın a.s.
bengusu canım az kalmış eşinle tez zamanda kavuşun inşşş...
özlem hayırlı olsun tedavin inşş yumoşlar bebiş oluverir hayırlısıyla tatlım..bol şanslar..
evet pinkcim nihayet az kaldı,çok heyecanlıyım dönüş gününü sabırsızlıkla bekliyorum :asigim:
kızlar hiçbirinıze alınmadım sadece bu konuda kendımı suclu göruyorum bukadar umutlu degldım ama o sılık cızgıyı ılk defa görunce dayanamadım napalım bebişim benı istememiş henuz demekkı daha cok bekletcek bızı oysakı ona okadar ınnmıştımkı benımle olduguna ınandırmıştı kendını.konuştum onunla busabah neden benımle deılsın bebegım neden bzı üzdün bizi hiç mi sevımıorsun nıye gelmıorsun okadr umtlanmıştımki okagıdı elıme alır almaz basımdan asagı kaynr sular boşaldı ama napyım yok işte kısmet deılmış ama teavı felanda bıttı okdar agrım varkı bu klomen benıde mahvettı bı yandan onun ıcın gıttım hastaneye belım cok kötu kopacak gıbı kasıklarımda ölee galıba adet olucm bukadr erkenden de agrırmı ıste bu ılaçlar duzenlı saglıklı olan benı bıle bozdu neyse cok uzattım hakkınızı helal edın cok vıcdan azabı duyuorum keşke demeseydım kımseye dıe ama napıyım ıı cizgi benı cok heyecanllandırdı..öpüyorum hepinizi yıne gelırırım merak etmeyın hepinz saolunn kızlar sızı cok sevıyorum...
cornelia hayırlısı olsun canım inşallah bundan sonrası daha güzel olur ve biran önce kavuşursun bebişine :CüvCüv:
geçmiş olsun aşk meleği,malesef resmi tatil olduğu halde çalışan çok arkadaşım var malesef bu işverenler hep kendilerini düşünüyorklava: eşin için üzüldüm Allah şifa versin eşine :Saruboceq:
kızlar biraz fazla mesaj kopyaladım,belki karışık olmuş olabilir,kusura bakmayın
günaydın kızlar
bana cevap veren arkadaşlar ve gören arkadaşlar hatırlar belki ben aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle ..
önceki tahlillerinde 4-4.6 milyon aşılamada ise 1 milyon çıkmıştı bizde değeleri bu zannediyoduk üroloğa gittik varikosel ameliyat dedi...
daha sonra bi tanıdık aracılığıyla devlette bi yerde daha test yaptırdık sonuç 51 milyon çıktı arkadaşlar tek bi birimde tahlil yaptırmamak gerektiğini çok iyi anladık şimdiye kadar hep moralimizi bozmuştuk hareketlilik yok demişlerdi ileri hareket %70 çıktı şoktayım
doktor çok mahçup dün bana ovitrelle iğne hediye etti:)))
sizce bir aşılama daha denesemmi????
günaydın kızlar
bana cevap veren arkadaşlar ve gören arkadaşlar hatırlar belki ben aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle ..
önceki tahlillerinde 4-4.6 milyon aşılamada ise 1 milyon çıkmıştı bizde değeleri bu zannediyoduk üroloğa gittik varikosel ameliyat dedi...
daha sonra bi tanıdık aracılığıyla devlette bi yerde daha test yaptırdık sonuç 51 milyon çıktı arkadaşlar tek bi birimde tahlil yaptırmamak gerektiğini çok iyi anladık şimdiye kadar hep moralimizi bozmuştuk hareketlilik yok demişlerdi ileri hareket %70 çıktı şoktayım
doktor çok mahçup dün bana ovitrelle iğne hediye etti:)))
sizce bir aşılama daha denesemmi????
olabilir canım şansını sonuna kadar kullan bence belli olmuyor çünkü görüyosun bak sonuçlar bile bu kadar değişken olduktan sonra.....
birde o doktorada fazla kızmamak lazım çünkü adamın kendiside testlerin sonucuna göre yorum yapıyor öyle dğeil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?