Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
wintersun, cok ilginc bir durumla karsi karsiya kalmissin...cok haklisin hem dr hem de tahlil konusunda bir yere bagli kalmamak gerekiyor...dogrulugunu tesbit ettiginde de hep ayni yerde kontrol ya da tahlil olman gerekiyor...ins. guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda
ins bir dahaki yillarda 23 Nisan solenlerine goturdugumuz cocuklarimiz olur hayirlisiyla

ayyy ne güzel bi dua etmişsin inş canım aminnnnnnn:Saruboceq:

canim benim cok uzuldum cok gecmis olsun ya
bu gibi durumda ne denir bilemiyorum allahim sifasini versin esinin

:Saruboceq:

mrb canim oncelikle cok sevindim oyle bir sonuc ciktigina
ama ben sizin yerinizde olsam 3. yude yaptirirdim dogrusu bir baska yerde o zaman kesin emin olurdum
ama kendin bilirsin asilama sana zor gelmiyorsa bi defa daha deneyin derim
hersey gonlunce olsun canim kucagin bebis le dolsun

kizlar bayraminiz kutlu olsun bugun 23 nisan degilmi
ben ve benim gibi olanlar ordaki yasanan heyecandan mahrumuz malesef
bizim icimizde kalan cocuklugumuz oldugundan adim gibi eminim o yuzden bizimde bayramimiz bence
kaydirigubbakcemile2

kizlar bayraminiz kutlu olsun bugun 23 nisan degilmi
ben ve benim gibi olanlar ordaki yasanan heyecandan mahrumuz malesef
bizim icimizde kalan cocuklugumuz oldugundan adim gibi eminim o yuzden bizimde bayramimiz bence
kaydirigubbakcemile2

kesinlikle öyle tatlım hepimizin bayramı bir tarafımız hiç büyümediki zaten yaşanmamış çocukluklara. kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 ....canım avatarın çok etkileyici ya kötü oldum valla :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

hepinize teşekkürler arkaşlar destekleriniz ve dilekleriniziçin
sağlığın kıymetini bilelim neolursa olsun sağlık olsunda herşey olur
biz bütün resmi tatilllerde çalıştık ama hep erken çıktık 2-3 gibi çıktık
mesela bilmem bugün nasıl olur iş yok aslında telefon bile çalmıyor
bu işleri denetleyen birileri olsa ülkemizde ama nerde
enazından bayanlara olsun bigün temizlikle geçer hiçdeğilse

merhaba kızlar nasılsnız ben kötüyüm biras bademciklerim yine şahlandılar kafamçokkarıştı

yabangülüm çok geçmişler olsun hep derim önce sağlık tedavini olursun canım takma bu kadar kafaya rabbim dermansız dert vermesin yeterki :1hug:

aşkmeleği eşine çok geçmiş olsun üzücü bir durum olmuş canım allah şifalar versin :Saruboceq:

canim cok gecmis olsun
durumunu soyleyip izin istesen vermezlermiki
cunku boyle olunca eminimki aklin hep evdedir

merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi

merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi

hayırlı olsun canım tedavin bende dün başladım lucrine haftaya adet olcam ve tedavim başlıycak inşallah hayırlı sonuçlar alırız hepimiz canım....

hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrrr........aşkmeleği geçmiş olsun canım rabbim şifanızı verir inşallahhhhh.........caneylom tedavin hayırlı olsun güzelim........inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın ....rabbim gönlüne göre versin çifter çifter bebişlerin olsun............

amiiiiiiiiiiiiinnn canım inşallah rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yabangülüm çok canını sıkma canım sonuçta bir tedavisi var benim eltimdede zehirli guatır çıkmıştı üstüne üstlük bide yumurtalığında kemik kisti vardı hem guatırdan hem kistten ameliyat oldu ikinci tüpbebekte hamiş kaldı şimdi bebişi oldu ama hamilelik boyunca tefor diye bir ilaç var guatır hapı onu kullandı taş gibiydi sorunu falanda olmadı .....onun anneside zehirli guatırı varken kardeşine hamile kalmış biraz zor geçirmiş ama ondan sonra 2 çocuğuda olmuş hemde bundan 15 20 yıl önce..........canım rabbim istedikten sonra her halde bebiş nasip ediyor hakkımızda ne hayırlıysa o olsun:Saruboceq:

sidelya sen ne yapıyon kız tadevi falan görüyonmu hayat nasıl gidiyor

napim tatlım ya aynı bizde işten eve evden işe................tedavi için başka bir doktora gidiyordum.......bakalım bu aydan sonra gitmeyi düşünmüyorum aslında ....kendime izin verdim bitkisel devam edecem ama eşime haziran gibi falan test yaptırcaz................sonrasında belki tüp bebek yaptırabilirim tekrar ama bakalım işte canım...............hayat işte böyle devam ediyor canım sen nasılsın bakalım

slm kızlarrr bana da tatil bugün hehehe hihoyyyt
aşkmeleğim çok geçmiş olsun... a.s.
caneylom tedaviye başlamışsın hayırlı olsunn...
tüp bebe mi yapacan kıss?Allah kucağını doldursun bebelerle inşallah... :CüvCüv: :CüvCüv:

evet canım tüp bebek allah nasip ederse sana bişey söyliyimmi yemin ederim bugün sen geldin aklıma bende bi kaç gündür giremiyodum ama gelincede senin msj göremedim hiç belki gözden kaçırdım bilmiyorum aslında özellikle aramadım ama butterfly arkadaş vardı o epeydir görükmüyo galiba dedim allah biliyo hoşçakal canım iyi dileklerin için teşekkür ederim:))

canım tedavin hayırlı olsun inşallah rabbim yüzünü güldürür ve hamiş kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…