wintersun, cok ilginc bir durumla karsi karsiya kalmissin...cok haklisin hem dr hem de tahlil konusunda bir yere bagli kalmamak gerekiyor...dogrulugunu tesbit ettiginde de hep ayni yerde kontrol ya da tahlil olman gerekiyor...ins. guzel haberlerini aliriz en kisa zamanda
ins bir dahaki yillarda 23 Nisan solenlerine goturdugumuz cocuklarimiz olur hayirlisiyla
günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
günaydın kızlar
bana cevap veren arkadaşlar ve gören arkadaşlar hatırlar belki ben aşılama yaptırmıştım 1 milyon spermle ..
önceki tahlillerinde 4-4.6 milyon aşılamada ise 1 milyon çıkmıştı bizde değeleri bu zannediyoduk üroloğa gittik varikosel ameliyat dedi...
daha sonra bi tanıdık aracılığıyla devlette bi yerde daha test yaptırdık sonuç 51 milyon çıktı arkadaşlar tek bi birimde tahlil yaptırmamak gerektiğini çok iyi anladık şimdiye kadar hep moralimizi bozmuştuk hareketlilik yok demişlerdi ileri hareket %70 çıktı şoktayım
doktor çok mahçup dün bana ovitrelle iğne hediye etti:)))
sizce bir aşılama daha denesemmi????
kizlar bayraminiz kutlu olsun bugun 23 nisan degilmi
ben ve benim gibi olanlar ordaki yasanan heyecandan mahrumuz malesef
bizim icimizde kalan cocuklugumuz oldugundan adim gibi eminim o yuzden bizimde bayramimiz bence kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlasr çok moralim bozuk dünakşam bi şok daha
yaşadım işten eve gidiyordum eşim beni herzamnki gibi duraktan alıcaktı
durakta yoktu aradım cevap vermedi dolandım durdum sonra beni aradılareşimin
telefonundan eşim bizim orda bi markette bayılmış epilepsi hastası kendisi koşarak gitttim
markete eşim reyonda yüzüstü kapaklanmış boydan boya yatıyordu çok kötü oldum çok
görevliler aramışlar yerden kaldıramadılar kolayla hemen abisini ardım geldiler sağolsun eve getirdik hastaneye gitmek istemedi eşim iyiyim sadee kolum ağrıyor dedi bütün gece uyudu su gibi terledi sabahta onu o halde bırakıp işe geldim ben sevmiyorum bunu ya bugün resmi tatil ama işteyiz
vede hastam var söyleyemedim tabi inşallah gün çabuk biter ve eeve giderim dua edin bize
merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
merhaba kizlar
Allah in izniyle 5 gun sonra ilacima basliycam
adet oluncada asilamaaaa
insallah bu sefer Rabbim gonderir bize meleklerimizi
hayırlı günler kızlarrrrrrrrrrrrr........aşkmeleği geçmiş olsun canım rabbim şifanızı verir inşallahhhhh.........caneylom tedavin hayırlı olsun güzelim........inşallah bu sefer bebişine kavuşacaksın ....rabbim gönlüne göre versin çifter çifter bebişlerin olsun............
sidelya sen ne yapıyon kız tadevi falan görüyonmu hayat nasıl gidiyor
slm kızlarrr bana da tatil bugün hehehe hihoyyyt
aşkmeleğim çok geçmiş olsun... a.s.
caneylom tedaviye başlamışsın hayırlı olsunn...
tüp bebe mi yapacan kıss?Allah kucağını doldursun bebelerle inşallah... :CüvCüv: :CüvCüv:
evet canım tüp bebek allah nasip ederse sana bişey söyliyimmi yemin ederim bugün sen geldin aklıma bende bi kaç gündür giremiyodum ama gelincede senin msj göremedim hiç belki gözden kaçırdım bilmiyorum aslında özellikle aramadım ama butterfly arkadaş vardı o epeydir görükmüyo galiba dedim allah biliyo hoşçakal canım iyi dileklerin için teşekkür ederim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?