kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.
günaydın kızlar topic bomboş kimsecikler yok
öncelikle dün bana destek olan eşim için şifa dileklerinde bulunan bütün arkdaşlarımdan
allah razı olsun rabbim birdaha göstermesin yolda sokakta olmasında ben razıyım ona heran bişey olcakmı endişesiyle yaşamak istemiyorum mübarek cuma günü hepinize hayırlı cumalar diliyorum rabbim eşlerimizi başımızdan eksik etmesin sağlık sıhhat versin cümlemize
rabbim bugünlerin yüzü suyu hürmetine evlat hasretiyle yanıp tutuşan kolları en kısa zamanda dolduruversin AMİN AMİN AMİN
güzel bir gün olması dileğiyle
saol canım evet halsizlik için yaptırdım.. doktora da durumu anlattım klomen kullandım çatlatma iğnesini de burda vurdurdum falan dedim.. salak gebeliğe baktırmamış.. ee ilaç kullanmam lazım.. kesin öğrenmem lazım var mı yok mu.. adetim salı günü ama daha erken başlarsam adetin 5. gününe kadar biter belki eğer tedaviye engel değilse.. 1 haftalık tedaviymiş zaten romatizmal olan.. durum bu canım..
tekrar geçmiş olsun canım yaaa....klomen ve çatlama iğnesi kullandıysan bencede dediğin gibi test yaptırmadan tedavine başlama...biraz daha bekle bakalım..ben senin klomen ve çatlama iğnesi kullandığını kaçırmışım kusura bakma canım yaaaa...inşallah hamişsindir de rabbim emeklerinizin karşılığını verir...gerçekten çok zor yaa, bekle bekle nereye kadar bende artık umudumu iyice kestim..allah hakkımızda hayırlısı versin napalım bizim de kaderimiz böyleymiş..
geecmis olsun tulin insallah yakin zamanda duzelir,
selam kızlar ben çok hastaydım bugün fena halde üşütmüşüm dr a gittik birsürü ilaç verdi hala ısınamadım donuyorum yaw..boğazlarım şiş sinüzütüm çok azdı inşş iyileşirim yoksa halim kötü
selam kızlar ben çok hastaydım bugün fena halde üşütmüşüm dr a gittik birsürü ilaç verdi hala ısınamadım donuyorum yaw..boğazlarım şiş sinüzütüm çok azdı inşş iyileşirim yoksa halim kötü
tulincim geçmis olsun rabbim sifani versin insallah iyi olursun kendine iyi bak
çok geçmiş olsun pinkim.. ilaçlarını ihmal etme.. sinüzütü de buharda durup akıt.. o akmadan geçmiyor malesef.. inş çabuk iyileşirsin..
saol meryemcim.. sen nasılsın..
iyiyim tulin ne olsun hep ayni insallah mayisin 29 da turkiyeye geliyorum allahin izniyle biraz kafa dagaticam cok ozledim oralari gun sayiyorum iste napiyim
aman ii ol canım.. nereye geliyosun izmire yakınsa görüşelim delikafaduldendelikafadulden
ama bademcimm yaaaKısa boylu,uzun saçlı ve esmer bir hatunum desem de inanma canımın içi kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu
zuzum kesin bekliyorum hem annenlerde yakın ya bize gelirsin ya buluşuruzsüpersiniz kizlar,ne iyi yapmissiniz..taaa buralardann canim cekti yahu sizlerle tanismayi sohbet etmeyiii...nasip olur insallah bir gün...
smhsmh canim bende yazin izine geldigimde(ankaraya) sana heran sürpriz yapabilirimmm-kiskanmis ama caktirmayan smiley-kaydirigubbakcemile3
sorun değil cücüm .. Şeniz sonuçları aldım kızlar.. ASO 246 CRP 0,9 olması gereken değerlerin biraz üstündeymiş bunlar..bu da romatizmal virüsle ilgiliymiş.. halsizliği yapan buymuş.. kabız doktor gebeliğe baktırmadığı için ilaca başlayamıyorum.. dışarda yaptırayım dedim yetişemedim.. idrar yaptılar negatif.. onu ben evdede yapardım bana kesin sonuç lazım.. bunun içinde pazartesiyi beklicem.. sabahtan ege doğuma gidip gebeliğe baktırıp kullanacağım ilaçların bebek tedavisine engel olup olmadığını sorucam.. inş etkilemez zaten 1 hafta anca kullanıcakmışım ilaçları. romaztizma başlangıcı geçer dedi.. kanda bu virüs zaten varmış bende biraz yükselmiş.. tedaviyi etkilerse 1 ay ara vericem mecburen sağlık olsun.. şu durum düzelsin önce bi.. çok saolun kızlar.. Allah hepinizden razı olsun.. şimdi de gebelik olmasa daha iyi olur gibi geliyor bana.. :bbo:
canım keşke düzelme olsaydı.. ne kadar aralıkla yaptırdınız testi.. inş bi çıkış yolu bulunur.. tese yaptırdık demişsin.. Rabbim şifasını versin hemen.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
başlangıç dedi henüz pazartesiden beri durumum böyle benim.. halsizlik baş kasık bel ağrısı ve boyun kaslarım kasılmış gibi sert sanki kütletemiyorum yani.. tutuk gibi ama tutuk değil..
ASO da normal değerler 0-239 muş benim 246
CRP de normal değerler 0-0,4 müş benim 0,9
başka da sorun yokmuş.. biraz araştırdım crp protein eksikliği gibi bişey diyor.. Asoyla ilgili de bişeyler vardı..
olsun canım sorun değil.. kaçabilir gözünden.. bu ay kullandım bende.. değerler düzeldi belki olur diye.. kısmet böyleymiş bekliyecez canım.. hepimiz bir gün sıra bize gelicek diye bekliyecez.. hayırlarla gelsinler de geç olsun napalım.. pazartesi belli olur herşey..öyle başlarım ilaçlara artık.. tekrar çok saol.. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?