Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.

CANIM HİÇ MERAK ETME RAHAT OL HER ŞEY YOLUNDA GİDER İNNŞŞŞŞŞ DUA ET RABİM YÜZÜMÜZE BAKSIN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

CANIM SAĞOL GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN İİNNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tekrar geçmiş olsun canım yaaa....klomen ve çatlama iğnesi kullandıysan bencede dediğin gibi test yaptırmadan tedavine başlama...biraz daha bekle bakalım..ben senin klomen ve çatlama iğnesi kullandığını kaçırmışım kusura bakma canım yaaaa...inşallah hamişsindir de rabbim emeklerinizin karşılığını verir...gerçekten çok zor yaa, bekle bekle nereye kadar bende artık umudumu iyice kestim..allah hakkımızda hayırlısı versin napalım bizim de kaderimiz böyleymiş..

olsun canım sorun değil.. kaçabilir gözünden.. bu ay kullandım bende.. değerler düzeldi belki olur diye.. kısmet böyleymiş bekliyecez canım.. hepimiz bir gün sıra bize gelicek diye bekliyecez.. hayırlarla gelsinler de geç olsun napalım.. pazartesi belli olur herşey..öyle başlarım ilaçlara artık.. tekrar çok saol.. Şeniz

selam kızlar ben çok hastaydım bugün fena halde üşütmüşüm dr a gittik birsürü ilaç verdi hala ısınamadım donuyorum yaw..boğazlarım şiş sinüzütüm çok azdı inşş iyileşirim yoksa halim kötü

gecmis olsun canim sicak seyler iç bence isinirsin kendine iyi bak

İyi akşamlar kızlar rabbim tedavide olanlar sabır ve tedavi sonunda hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.AYRICA RABBİM MUCİZELERİ YAŞAMAYIDA NASİP ETSİN AMA SİZLERİNKİ BİZİMKİ KADAR KISA SÜRMESİN İNŞALLAH...RABBİM KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMA..

çok geçmiş olsun pinkim.. ilaçlarını ihmal etme.. sinüzütü de buharda durup akıt.. o akmadan geçmiyor malesef.. inş çabuk iyileşirsin..

tulincim geçmis olsun rabbim sifani versin insallah iyi olursun kendine iyi bak

saol meryemcim.. sen nasılsın..

çok geçmiş olsun pinkim.. ilaçlarını ihmal etme.. sinüzütü de buharda durup akıt.. o akmadan geçmiyor malesef.. inş çabuk iyileşirsin..

saol meryemcim.. sen nasılsın..

iyiyim tulin ne olsun hep ayni insallah mayisin 29 da turkiyeye geliyorum allahin izniyle biraz kafa dagaticam cok ozledim oralari gun sayiyorum iste napiyim

iyiyim tulin ne olsun hep ayni insallah mayisin 29 da turkiyeye geliyorum allahin izniyle biraz kafa dagaticam cok ozledim oralari gun sayiyorum iste napiyim

aman ii ol canım.. nereye geliyosun izmire yakınsa görüşelim delikafaduldendelikafadulden

canım çok geçmiş olsunn nerede üşüttün öylee
bolca dinlenn
viks koy sıcak suya onun buharına dur çok iyi gelir

Kısa boylu,uzun saçlı ve esmer bir hatunum desem de inanma canımın içi kaydirigubbakcemile3 gamyoncuiremsu

ama bademcimm yaaa
bende senin renkli gözlü uzun boylu zayıf falan olduğunu okudum hep topiklerdenaniknanik

zuzum kesin bekliyorum hem annenlerde yakın ya bize gelirsin ya buluşuruz
oleyy bee çok sevindim şimcik hıhhhihoyyyt

tülin canım geçmiş olsun bebeğim değerlerin çok yüksek değil geçer Allahın izniyle
çok geçmiş olsun :1hug:

tulincim geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin......bence sen çok banyo yapmaktan kaptın bu virüsü bu ay çok çalışma var dedin çimdin durdun aha romatizma oldun:roflol:çok çok öpüyorum seni canımcım kendine dikkat et inşallahda hamişsindir sen gebe kalda bak sana nasıl unutturuyor hastalığı o melek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…