hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bende isterdim müjde demek ama malesef olmadı gene aynı test sonuçlarımız sıfır(
tatlim Allahtan ümit kesilmez..insallah sperm bulunacaktir,sen icini rahat tut ki esinde bunu hissedip rahat olsun...gelsin meleklerin en yakin zamanda insallah:teselli:sağolun canlarım eşim zaten daha önce iki defa tese oldu bulunmuştu ama ikincide nadiren bulunmuştu ama doktor afedersiniz yumurtalarının çok hasarlı olmadığını çıkış olabileceğini söylemişti bizde bitkisel ilaç keçiboynuzu filan yaptık ama olmadı zaten lucrine başladım artık inşallah mikroda bulunur dua edin olurmu kızlar...
sorun değil cücüm .. Şeniz sonuçları aldım kızlar.. ASO 246 CRP 0,9 olması gereken değerlerin biraz üstündeymiş bunlar..bu da romatizmal virüsle ilgiliymiş.. halsizliği yapan buymuş.. kabız doktor gebeliğe baktırmadığı için ilaca başlayamıyorum.. dışarda yaptırayım dedim yetişemedim.. idrar yaptılar negatif.. onu ben evdede yapardım bana kesin sonuç lazım.. bunun içinde pazartesiyi beklicem.. sabahtan ege doğuma gidip gebeliğe baktırıp kullanacağım ilaçların bebek tedavisine engel olup olmadığını sorucam.. inş etkilemez zaten 1 hafta anca kullanıcakmışım ilaçları. romaztizma başlangıcı geçer dedi.. kanda bu virüs zaten varmış bende biraz yükselmiş.. tedaviyi etkilerse 1 ay ara vericem mecburen sağlık olsun.. şu durum düzelsin önce bi.. çok saolun kızlar.. Allah hepinizden razı olsun.. şimdi de gebelik olmasa daha iyi olur gibi geliyor bana.. :bbo:
canım keşke düzelme olsaydı.. ne kadar aralıkla yaptırdınız testi.. inş bi çıkış yolu bulunur.. tese yaptırdık demişsin.. Rabbim şifasını versin hemen.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
tatlim senin ASO cok yüksekte degil..egerki bu antistreptolisyn cok yüksek olsaydi simdiye dayanilmaz agrilarin olurdu..sükür sende cok basinda ve ilerlemesine firsat vermeden tedavini olacaksin insallah..1-2 hafta sorun degil..4-5hafta ilerlemedi ve erkenden gittin iyiki doktora..başlangıç dedi henüz pazartesiden beri durumum böyle benim.. halsizlik baş kasık bel ağrısı ve boyun kaslarım kasılmış gibi sert sanki kütletemiyorum yani.. tutuk gibi ama tutuk değil..
ASO da normal değerler 0-239 muş benim 246
CRP de normal değerler 0-0,4 müş benim 0,9
başka da sorun yokmuş.. biraz araştırdım crp protein eksikliği gibi bişey diyor.. Asoyla ilgili de bişeyler vardı..
selam kızlar ben çok hastaydım bugün fena halde üşütmüşüm dr a gittik birsürü ilaç verdi hala ısınamadım donuyorum yaw..boğazlarım şiş sinüzütüm çok azdı inşş iyileşirim yoksa halim kötü
valla istesende gelicem istemesendeeeyerimsenibenama bademcimm yaaa
bende senin renkli gözlü uzun boylu zayıf falan olduğunu okudum hep topiklerdenaniknanik
zuzum kesin bekliyorum hem annenlerde yakın ya bize gelirsin ya buluşuruz
oleyy bee çok sevindim şimcik hıhhhihoyyyt
canim cok gecmis olsun...kiyamam yaa..hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.
ne yapalım canım ya sağlık gittikten sonra çocuk olsa iyimi sanki.allah beterinden korusun.işallah payımızda bebiş sahibi olmak vardır.rabbim kimsenin gözünden koymasın..tskler yabangulum sagol cnm sanada gecmiş olsun hepimizın sınavı aynı ne sorunlar yasıoruz ya allhtn kocam bana en buyuk destekçi olmasın dıo sen ömur boyu ynımda ol yeter bana dıooo cnm bnm yaa bnde ona aynı seyi dıorummm bıraktık oluruna olursa olur olmazsa olmaz vdrdır alllhın bıldıgı olmazsa ewltlık ednırızz hersey zamanına bırktım bır asılama denedım bıde tup bebek denerım oda olmazsa hyrlısı artııkkk...
tatlim Allahtan ümit kesilmez..insallah sperm bulunacaktir,sen icini rahat tut ki esinde bunu hissedip rahat olsun...gelsin meleklerin en yakin zamanda insallah:teselli:
tatlim senin ASO cok yüksekte degil..egerki bu antistreptolisyn cok yüksek olsaydi simdiye dayanilmaz agrilarin olurdu..sükür sende cok basinda ve ilerlemesine firsat vermeden tedavini olacaksin insallah..1-2 hafta sorun degil..4-5hafta ilerlemedi ve erkenden gittin iyiki doktora..
bi an önce testinide yaptirinca ona göre tedavini görürsün Rabbimin izniyle biseycigin kalmaz insallah bitanemmŞeniz
valla istesende gelicem istemesendeeeyerimseniben
az altüst edelim memleketiiidelikafadulden
canim cok gecmis olsun...kiyamam yaa..
ümitsizlige kapilma hemen,demekki bunuda yasayacagin varmis..Allah daha büyük dermansiz dert vermesin...benim onlarca kistim var bosverrrr,senin moralin daha önemli,hic stres yapma sen..meleginde gelicek kistlerde gidicek...:teselli:
tatlim tekrar gecmis olsun...dedigim gibi tedavi süresince gebelige izin verilmiyor ama 6 aydan bile kisa sürebilir tedavin,bu sürede senin moralin cok önemli..yüksek tutmaya calis..insallah kisa sürede bununda üstesinden geleceksin..hic korkulacak bisey degil..olumlu tarafindan düsün,gebeyken ögrenseydin hergün tedirgin olacaktin,demekki olacagi varmis,erkenden ögrendin,tedavisini olursun biter...üzülmee olur muu:teselli:
yabangülüm merhaba canim bende malatyaliyim seninde orali oldugunu görünce cok sevindim
bende canim sanki bir yakinimi bulmus gibi oldum gurbette olunca
canım ben hep burdayımmmmmmmmmmm..ne zaman istersen yazabilirsin..
cucummmmmmmmmmmm ŞenizŞeniz
hayırlı olsun canım...kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.
canım inşallah migroda bulunur...sağolun canlarım eşim zaten daha önce iki defa tese oldu bulunmuştu ama ikincide nadiren bulunmuştu ama doktor afedersiniz yumurtalarının çok hasarlı olmadığını çıkış olabileceğini söylemişti bizde bitkisel ilaç keçiboynuzu filan yaptık ama olmadı zaten lucrine başladım artık inşallah mikroda bulunur dua edin olurmu kızlar...
canım çok geçmiş olsuna.s.sorun değil cücüm .. Şeniz sonuçları aldım kızlar.. ASO 246 CRP 0,9 olması gereken değerlerin biraz üstündeymiş bunlar..bu da romatizmal virüsle ilgiliymiş.. halsizliği yapan buymuş.. kabız doktor gebeliğe baktırmadığı için ilaca başlayamıyorum.. dışarda yaptırayım dedim yetişemedim.. idrar yaptılar negatif.. onu ben evdede yapardım bana kesin sonuç lazım.. bunun içinde pazartesiyi beklicem.. sabahtan ege doğuma gidip gebeliğe baktırıp kullanacağım ilaçların bebek tedavisine engel olup olmadığını sorucam.. inş etkilemez zaten 1 hafta anca kullanıcakmışım ilaçları. romaztizma başlangıcı geçer dedi.. kanda bu virüs zaten varmış bende biraz yükselmiş.. tedaviyi etkilerse 1 ay ara vericem mecburen sağlık olsun.. şu durum düzelsin önce bi.. çok saolun kızlar.. Allah hepinizden razı olsun.. şimdi de gebelik olmasa daha iyi olur gibi geliyor bana.. :bbo:
canım ya çok geçmiş olsuna.s.hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
sanada çok geçmiş olsun canıma.s.k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.
tülin canım geçmiş olsun bebeğim değerlerin çok yüksek değil geçer Allahın izniyle
çok geçmiş olsun :1hug:
tulincim geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşirsin......bence sen çok banyo yapmaktan kaptın bu virüsü bu ay çok çalışma var dedin çimdin durdun aha romatizma oldun:roflol:çok çok öpüyorum seni canımcım kendine dikkat et inşallahda hamişsindir sen gebe kalda bak sana nasıl unutturuyor hastalığı o melek
hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.
tatlim senin ASO cok yüksekte degil..egerki bu antistreptolisyn cok yüksek olsaydi simdiye dayanilmaz agrilarin olurdu..sükür sende cok basinda ve ilerlemesine firsat vermeden tedavini olacaksin insallah..1-2 hafta sorun degil..4-5hafta ilerlemedi ve erkenden gittin iyiki doktora..
bi an önce testinide yaptirinca ona göre tedavini görürsün Rabbimin izniyle biseycigin kalmaz insallah bitanemmŞeniz
tulişim gecmiş olsun cnm bugun senı arıcktım sımdı sen duramaz gelırsın yanıma dıe aramadım ben de ege doğumewindeydım orda yttım dun gece bugunde ordaydım cnmm akşm cok guzeldı doktrlr gunduzdekıler berbttı sinir krızı gecırıodum yaaa tansıyonumu yukselttıler bırakmıolr 4e kdr beklıcekmışım herkesı taburcu ettı ben kaldım
canım çok geçmiş olsuna.s.
allahtan çok yüksek değil canım...
bu romatizmaya soğukta çok etki ediyor...
allahtan yaz geliyor...
inşallah kısa zamanda düzelir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?