Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....

k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.

canım çok geçmiş olsun.allah beterinden korusun.işallah bebişin beklemediğin bir anda kendiliğinden gelir..:Saruboceq:

tskler yabangulum sagol cnm sanada gecmiş olsun hepimizın sınavı aynı ne sorunlar yasıoruz ya allhtn kocam bana en buyuk destekçi olmasın dıo sen ömur boyu ynımda ol yeter bana dıooo cnm bnm yaa bnde ona aynı seyi dıorummm bıraktık oluruna olursa olur olmazsa olmaz vdrdır alllhın bıldıgı olmazsa ewltlık ednırızz hersey zamanına bırktım bır asılama denedım bıde tup bebek denerım oda olmazsa hyrlısı artııkkk...

canim okadarda ümitsiz olma hemen senin daha yasin kacki senin yasindakiler daha yeni evleniyorlar cocukta 30 ,35den sonra geliyor allah büyüktür en iyisini obilir umarimki herseyin en güzeli sizler icin olsun

sağolun kızlar hepinizden allah razı olsun bende isterdim müjde demek ama malesef olmadı gene aynı test sonuçlarımız sıfır(

tatlim Allahtan ümit kesilmez..insallah sperm bulunacaktir,sen icini rahat tut ki esinde bunu hissedip rahat olsun...gelsin meleklerin en yakin zamanda insallah:teselli:

tatlim senin ASO cok yüksekte degil..egerki bu antistreptolisyn cok yüksek olsaydi simdiye dayanilmaz agrilarin olurdu..sükür sende cok basinda ve ilerlemesine firsat vermeden tedavini olacaksin insallah..1-2 hafta sorun degil..4-5hafta ilerlemedi ve erkenden gittin iyiki doktora..
bi an önce testinide yaptirinca ona göre tedavini görürsün Rabbimin izniyle biseycigin kalmaz insallah bitanemmŞeniz

valla istesende gelicem istemesendeeeyerimseniben
az altüst edelim memleketiiidelikafadulden

canim cok gecmis olsun...kiyamam yaa..
ümitsizlige kapilma hemen,demekki bunuda yasayacagin varmis..Allah daha büyük dermansiz dert vermesin...benim onlarca kistim var bosverrrr,senin moralin daha önemli,hic stres yapma sen..meleginde gelicek kistlerde gidicek...:teselli:

tatlim tekrar gecmis olsun...dedigim gibi tedavi süresince gebelige izin verilmiyor ama 6 aydan bile kisa sürebilir tedavin,bu sürede senin moralin cok önemli..yüksek tutmaya calis..insallah kisa sürede bununda üstesinden geleceksin..hic korkulacak bisey degil..olumlu tarafindan düsün,gebeyken ögrenseydin hergün tedirgin olacaktin,demekki olacagi varmis,erkenden ögrendin,tedavisini olursun biter...üzülmee olur muu:teselli:

tulişim gecmiş olsun cnm bugun senı arıcktım sımdı sen duramaz gelırsın yanıma dıe aramadım ben de ege doğumewindeydım orda yttım dun gece bugunde ordaydım cnmm akşm cok guzeldı doktrlr gunduzdekıler berbttı sinir krızı gecırıodum yaaa tansıyonumu yukselttıler bırakmıolr 4e kdr beklıcekmışım herkesı taburcu ettı ben kaldım

ne yapalım canım ya sağlık gittikten sonra çocuk olsa iyimi sanki.allah beterinden korusun.işallah payımızda bebiş sahibi olmak vardır.rabbim kimsenin gözünden koymasın..

zaten doktor hamile kalmazsın dedi.bilmiyorum ne kadar tedavi görecem daha kesin bebli değil.şu an hapım var onu kullanıp kontrolden sonra belli olacak.ama bu gün çok korkuyordum ellerim buz gibi olmuştu.doktor hemen ameliyat fila derse ya dedim.çok şükür şimdilik ilacını kullan dedi.allah beterinden korusun..

kızlar ben yarın yumurta takibine gidiyorum...çok endişeliyim..umarım herşey yolunda gider..ilk defa tedaviye başlıcam.
hayırlı olsun canım...
ilk olduğu için tedirginsin...
inşallah herşey yolunda gider...

canım inşallah migroda bulunur...
hem biliyorsun bir taen bile çıksa yeter...
allah yardımcınız olsun...

canım çok geçmiş olsuna.s.
allahtan çok yüksek değil canım...
bu romatizmaya soğukta çok etki ediyor...
allahtan yaz geliyor...
inşallah kısa zamanda düzelir...

canım ya çok geçmiş olsuna.s.
demek ilaçlar seni çok etkiledi...
biraz zamana bırakın bakalım...hiç belli olmaz birde baktın kendiliğinden gelmiş...

sanada çok geçmiş olsun canıma.s.
inşallah kısa zamnada düzelir bu guatırın..
ilaçlarını düzenli iç bakalım...
allah yardımcın olsun...

Karlar sessizce yığılır,
Buzlar toplanır uzanır
Sular boşalır sel alır
Her şey kendiyle çoğalır
Sevgi sevgiyle çoğalır
ÖLÜr herşey sevilmezse
Her sabah donar yüreğin seni bir şey beklemezse .

Son düzenleme:
tülin canım geçmiş olsun bebeğim değerlerin çok yüksek değil geçer Allahın izniyle
çok geçmiş olsun :1hug:

çok saol semişim.. başlangıç dedi zaten kabız doktor.. kaydirigubbakcemile3 :mymeka: gebeliği halledeyim içcem ilaçlarımı iyileşcem.. sonra da tekrar :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ne çok güldüm canım yaa kaydirigubbakcemile3 yine çalışcam ki delikafadulden gebeliği pek olsun gibi istemiyorum bu ay canım.. önce sağlığıma kavuşayım.. sonra bebek.. Allah bilir tabi ama hayırlısı artık.. Şeniz

cornim çok geçmiş olsun.. inş o kistler de hemen kaybolurlar.. ağrıların diner.. hayırlısı neyse o olsun.. en uygun zamanda gelsin bebeğin... mutlaka geleceği gün vardır.. hem daha yaşınız genç evliliğinde tadını çıkarın.. en önemlisi sağlık.. Şeniz

tekrar geçmiş olsun yabangülüm.. inş tez zamanda şifasını bulursun.. eriyip giderler onlar da.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok saol cücüm.. bi belli olsun zaten iyileşcem Allah'ın izniyle.. 1 hafta içcekmişim ilacı zaten.. Şeniz

saol cornim.. bende 16,00 gibi ordaydım.. kanda baksınlar diye ama yetişemedim idrarda baktılar ancak.. e o da kesin sonuç değil ilaca başlamak için.. pazartesi yine ege doğum yolu göründü bana.. çok geçmiş olsun canım.. şükür atlatmışsın.. Şeniz

canım çok geçmiş olsuna.s.
allahtan çok yüksek değil canım...
bu romatizmaya soğukta çok etki ediyor...
allahtan yaz geliyor...
inşallah kısa zamanda düzelir....

çok saol fadiğim.. üşüyünce sadece ayaklarım üşüyordu bende sobayı açıyordum hep terliksiz patiksiz dolaşmıyorum ama nerden olduysa oldu.. gelicekmiş başıma napalım sağlık olsun.. Şeniz

Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. bu ara hep geçmiş olsunlarla gidiyoruz.. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…