Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ıyı geceler kızlar..
yaban gulum,cornelıa canım gecmıs olsun sızlere..:1hug:
caneylom esının sonucları ıcın uzuldum...ama olsun tıp cok ılerledı..hem teravıyede baslamısın...ınsalah sonunda guzel haberler verırısın bıze..:Saruboceq:
tulıncım sanada gecmıs olsun tatlım...
ama su gebelık testını yapsa ıyı olurmus dr amca:CüvCüv:
pınkcım cok cok gecmıs olsun..:teselli:
benım kocıs ole...cok fena ortalıkta salgın anlasılan..
ondanda bana gectı..suna bende oleyımfisfisfisfisfisfis
yagmurum oglus gelıyor demek..rabbım uzun omurler versın..acısını gostermesın:Saruboceq::Saruboceq:
nevrom ıyı olmanı cok sevındım ayrıca senın..kendıne ve bebsınbe ıyı bak:1hug::asigim:

ancak aklımda bunları tutabıldım..umarım fazla bırsey unutmamısımdır..:1ninca:
unttuysam affedın kızlar..sırnaşık şey

laluzcum ıyımısın canım...senın durumunu cok uzuldum..bende yasdım aynı seylerı..rabbım ınsalalh kısa suren hamıslıgmıe yenısını ekler..9 ay sonrada kucaklarımıza alırız bebıslerımızı..
burdakı tum arkadslar bu guzel mucızeyı yasarlar ayrıca..

Son düzenleme:
corneliam çok geçmiş olsun canım çok acı çekmişsin belli,rabbim inşallah bu acılarımızı dindirecek,unutturacak meleklerimizle rabbim yardımcın olsun :1hug:

yabangülüm tekrar geçmiş olsun önce sağlık bebek allahın izniyle gelir bizi bulur rabbim seninde yardımcın olsun :1hug:

tulişim geçmiş olsun canım pis mikroplar kötükedihüso nerden gelmişler seni bulmuşlar,olsun canım sağlığımız öncelikli biz iyi olalım dimi ama bebiş gelir rabbim istesin yeterki :Saruboceq:

pinkcim pembiş gülüm çok geçmiş olsun ne böyle yaa nazar değdi hepimize herkes hasta rabbim herkesin şaf-i ismiyle şifasını versin :1hug:

caneylom testinizin aynı çıkmasına üzüldüm :çok üzgünüm:
rabbim büyük hiç umudunuz kesilmesin microda inşallah bulunur sperm allahın izniyle kavuşursunuz meleğinize :1hug:

rapunzelim ceylincim çok saolun kızlar.. rapunzel sana da geçmiş olsun canım.. :1hug:

nerden girdiklerini bilmiyorum ceylinim ama kanda varmış zaten bu virüs bendeki artmış artık nedeni neyse.. atlatıcam allah'ın izniyle pek sorun olan bişey değil ama.. halsizlik çok zor.. gözüm yatağa bakıyor hep..

Yabanım canım benimmm çok geçmişş olsunn.canım .çok üzüldüm.Allahım tez zamanda şifasını versin inşallahhh.Bunlarda geçicekk canım hepimizin sınavıı farklıı işte sabırla bekleyım dua edıcezz.:Saruboceq::Saruboceq:
Cornelia canım sanada çok geçmiş olsun.Alahım şifa vers,n:Saruboceq:

CANIMMM inş.en yakın sürede sorununuz çözüme kavuşur...Tüm dualarımız seninle sen canını sıkma moralini bozma :1hug:

ederiz tabi hepimiz birbirimize dua ediyoruz kimbilsin kimlerin yüzü suyu hürmetine allahım kabul eder

caneylom mikro tese ile bulunabiliniyomuş. sonuçta 1 tane bile yeterli biliyosun canım.doktorla bir görüşseniz canım.allah yardımcınız olsun

canım geçmiş olsun hakkımızda hayyırlısı üzme kendini

çok geçmiş olsun canım inşallah rabbimin vereceği zaman yakındırda bu çektiklerinin ilacı olur canım çok geçmiş olsun...

canım inşallah sen sağlığına kavuş önce bebişinin annesi sağlıklı olsunki analı babalı evladın olsun dimi canım allah sevdiği kula dert verirmiş kızlar bunu düşünelim sabrımız kuvvetlensin yoksa dayanılacak acı değil.....

hepiniz çok sağolun kızlar valla pek iyi değildim giremedim allahtan misafir geldide çok düşünüpte üzülecek vaktim olmadı rabbim hayırlısını versin inşallah hakkımızda artık son ümidimiz 12 mayıstaki mikrotesede hoş pekte heycanım kalmadı rabbim ümidini kesenlerden etmesin hepimizi yavrularımıza kavuştursun.....çok sağolun hepiniz kızlar çok teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin canlarım...

tulinicim fadikcim cucum sizlerde çok sağolun canlarım msj larınız çok uzundu alıntı yapamadım ama görmedim değil destekleriniz için allah razı olsun biliyorum dualarınızda unutmadığınızı allahım mübarek günler yüzü suyu hürmetine tez zamanda muradınıza erdirsin sizin ve burdaki bütün arkadaşlarımın....
tulinicim ayrıyeten geçmiş olsun canım sanada allah acil şifalar versin canım...

sağol canım inşallah dediğin gibi olur tıp ilaç test birazda bahanesi rabbim istesin herşey kolay ama vardır bundada bi hayır artık nasiptemi yok vaktimi gelmedi anlayamıyoruz canım rabbim taşıyamıycamız yük yüklemesin inşallah....

Günaydın kızlar.......hihoyyytkaydirigubbakcemile2
Hadi kalkınkaydirigubbakcemile2
Bugün kahvaltılar kimdencokacimcoook

tuliny, cornelia, PinkRose, yabangülüm, rapunzel

kızlar hepinize çok geçmiş olsun.a.s.
Kendinize çok dikkat edin.:1hug::asigim:

günaydın kızlar
yabangülüm ,cornalia ,tuluny çok geçmiş olsun kıslar allah tez zamanda şifasını verir inşallah
hereşyin başı sağlık
caneoylam canım benim tedaviye başlamışsın herşey daha güzel olur inşallah
azosperm olupta hamile kalan çok insan var sende onlardan biri oluverirsin gör bak
sevcan kahvaltıyı sen hazırla bugün kırmızı kartı yemen şerefine olsun
buarada baktınmı sonuçlarına ben baktım 2dersim çok iyi 2ders kötü bunda şükür hadi senden
de iyi haberler bekliyorum

günaydın kızlar
ben şimdi kahvaltı edicem çok açım
hadi sizde gelincokacimcoook

kızlar kimsel yokmu ben yalnız kaldım bu gün benneyapsenağlamatımki

iyi hadi kahvaltılar benden olsun bugüncokacimcoook
adet olmamın şerefine:içelim:
gelin kızlar hadidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…