CANIMMM inş.en yakın sürede sorununuz çözüme kavuşur...Tüm dualarımız seninle sen canını sıkma moralini bozma :1hug:
ederiz tabi hepimiz birbirimize dua ediyoruz kimbilsin kimlerin yüzü suyu hürmetine allahım kabul eder
caneylom mikro tese ile bulunabiliniyomuş. sonuçta 1 tane bile yeterli biliyosun canım.doktorla bir görüşseniz canım.allah yardımcınız olsun
canım geçmiş olsun hakkımızda hayyırlısı üzme kendini
hersey bıttıı çocuk çocuk dıe dıe saglıgımdan oluodum dun gece acıle gıttık yatırdılar 1gun mhvoldummmm resmn agrılrdan sancılrdan kasık aagrısı bel agrısı bacaklrıma kadar uyuştu bnde sorun olmadıgı için klomen asırı yanıt vermiş dolyısıyla bısuru kıst oluşmuş bu ılk ve son denemem oldu bıttı ynı bu sayfayı kpattım rabbım bılıo zamanını o nezamn verırse olurrr ugrasmıcm alllha sıgındım..adette oldum bthcg de negatıf sadece bna hedıye bu cektıgım agrılar ve kıstler oldu....
k.k nın fıstıkları nasılsınız bakim..kızlar zehirli guatr çıkmıştı ya bende bu gün ultrasona girdim.sağ ve solda olmak üzere 3,5mm ve 5mm lik nodülüm varmış.günde 1 taneyle başladığım ilacı doktor 2 ye çıkardı.ve bu hastalıkla gebe kalamazsın dedi.kalsan bile düşükle sonuçlanır dedi.uzun tedavi süreci gerekli dedi.kızlar bebişim git gide uzaklaşıyor benden.ben ne kadar yakınlaşmaya çalışsam o bende kaçıyor hep..ilaçtan sonra kontrole gidicem yine testleri tekrarlayak ona göre ameliyat yada ilaç tedavisi verecek.
pinkcim pembiş gülüm çok geçmiş olsun ne böyle yaa nazar değdi hepimize herkes hasta rabbim herkesin şaf-i ismiyle şifasını versin :1hug:
caneylom testinizin aynı çıkmasına üzüldüm :çok üzgünüm:
rabbim büyük hiç umudunuz kesilmesin microda inşallah bulunur sperm allahın izniyle kavuşursunuz meleğinize :1hug:
ıyı geceler kızlar..
yaban gulum,cornelıa canım gecmıs olsun sızlere..:1hug:
caneylom esının sonucları ıcın uzuldum...ama olsun tıp cok ılerledı..hem teravıyede baslamısın...ınsalah sonunda guzel haberler verırısın bıze..:Saruboceq:
tulıncım sanada gecmıs olsun tatlım...
ama su gebelık testını yapsa ıyı olurmus dr amca:CüvCüv:
pınkcım cok cok gecmıs olsun..:teselli:
benım kocıs ole...cok fena ortalıkta salgın anlasılan..
ondanda bana gectı..suna bende oleyımfisfisfisfisfisfis
yagmurum oglus gelıyor demek..rabbım uzun omurler versın..acısını gostermesın:Saruboceq::Saruboceq:
nevrom ıyı olmanı cok sevındım ayrıca senın..kendıne ve bebsınbe ıyı bak:1hug::asigim:
ancak aklımda bunları tutabıldım..umarım fazla bırsey unutmamısımdır..:1ninca:
unttuysam affedın kızlar..sırnaşık şey
günaydın kızlar
yabangülüm ,cornalia ,tuluny çok geçmiş olsun kıslar allah tez zamanda şifasını verir inşallah
hereşyin başı sağlık
caneoylam canım benim tedaviye başlamışsın herşey daha güzel olur inşallah
azosperm olupta hamile kalan çok insan var sende onlardan biri oluverirsin gör bak
sevcan kahvaltıyı sen hazırla bugün kırmızı kartı yemen şerefine olsun
buarada baktınmı sonuçlarına ben baktım 2dersim çok iyi 2ders kötü bunda şükür hadi senden
de iyi haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?