özlemciğim haklısın canım dr ye gitmeden olmıycak.bakalım ilk önce bi hamama gideyim olmassa dr ye giderim artık.
aaaaa hamam işe yarıyomuymuş ilk defa duydum ben bunu alkisalkisalkis
inşallah canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle güzel anne adayıŞenizeveeeet kızlar
benimde serüvenim başladı
uzun zamandır bebek diye içim dışım dolmuştu
başarısız bir 6 aylık tedaviden sonra bugüne geldik
evet çağremiz mikroenjeksiyondu artık benneyaptımki
üzüldüm hemde çoook üzüldüm. neden diğer insanlar gibi değiliz
istedik oldu diyemiyoruz, soranlara cevap veremiyoruz, yok düşünmüyoruz diyoruz....
zor bir süreçti çok zor kabullenmek ayrı bir yıkım
doktorumuz uzun protokol uygun görüyor ve bir sürü ilaç beliriyor önümde
ben daha aspirin bile yutarken öğüren insan bu kadar ilacı nasıl yutucam :1no2:
tıka burnunu damla:mymeka: mecbursun iç şunları
derken günler geçiyor geçiyor.
oda ne 1 kutu iğne :1shok: ne iğne mi dedi birileri:1shok:
birde göbekden yapmak lazımmış nasıl yani?
bırakın ben kutu kutu hap içeyim kaydirigubbakcemile
mecbursun damla :mymeka: sık dişini
bugün 5. lucrini vurucam inşallah
hafta sonuna adet olmayı bekliyorum
umarım gecikmez:Saruboceq: ve ortalama 20 gün sonra belki bende......:CüvCüv:
şimdi daha yakınım sana bebeğim :ecrin_bebek:
çaok sağol canım.bursaya gittiğimde kaplıcalara gidiyim ozaman.birde öyle deniyeyim bakalım.
canım benim yaşım 26 . 3,5 yıllık temmuzda 4 olucak evliyim.yaklaşık 1,5yıl çocuk düşünmediğimiz için kendimiz korunduk..sonrasında çocuk yapmaya karar verdiğimizde dr ye gittik sol yumurtalığımda 30 mm lik kist ve polikistlik over başlangıcı olduğunu öğrendik.sonrasında doğum kontrol hapı kullandım.eşim test yaptırdı herşey normal,harekkette sorun çıktı ve 6 ay klomen ve evikap kullandı.sonra başka bir merkezde tekrar bir test daha yaptırdık harekketlilik normal çıktı ve dr aşılamaya karar verdi..yumurtalık takibi yaptı (iğnelerim göbekten değildi)birtek çatlama iğnesi verdi.aşılamam yapıldı ve değerlerde hareketlilik yine düşüktü..yıkama öncesi %3 yıkama sonrası %33 olmuştu ve sonuç mağlesef negatifti.sonrasında eşim eylül ayında varikosel ameliyatı oldu.bende doğum kontrol hapını kullanmaya devam ettim.6 ay sonra şubat ayında eşim tekrar ilk yaptırdığımız merkezde yine bir test daha yaptırdı sonuç hep aynı arara 1-2 rakam oynuyo..sonra eşim sinirlendi ve büyük bir merkezde (asm)bir test daha yaptırdı fakat 2 günlük perhizi vardı 3 günü yaptırdı...sonuç: sayı 55 mil-hareketlilik %50 morfoloji %3 çıktı hemen tüp bebek dr ile görüştük sonuçlara baktı ve morfoloji kötü dedi.direk tüp bebek önerdi aşılamada şansınız %8 dedi ve biz yıkıldık tabi.sonrasındada eşime 3-4 ay sonra tekrar bir test daha yaptır dedi bu arada doğal yolla kendiniz deneyin dedi.işin ilginç yanıda canım bize sonuçları elimize vermediler burada dosyanızda kalıcak dediler.bu değerler yıkama öncesimi yıkama sonrasımı onu bile bilmiyoruz.benim dr de hemen tüp bebek yaptırmayın ben sizden ümitliyim diyo.bakalım eşim 3-4 ay sonra tekrar test yaptırıcak ona göre aşılamaya geçicez sanırım.eşim bir ay kadar keçi boynuzu petmezi kullandı şuan hiç birşey kullanmıyo.yazık oda bıktı artık...şuan doğal yolla deniyoruz canım bakalım hakkımızda hayırlısı artık.bu arada çok uzun oldu nevrom kusura bakma olur mu.Şeniz:1hug::1hug:
hamilesin anladığım kadarıyla hemoroıdın azmış fakat kaplıca ve hamam için dikkat et olurmu sıcak tansiyonun ve bebiş için iyi olmayabilir kan akış hızın artacaktır sıcaktan bu yüzdende çok dikkat et ve ne olursa olsun bol bol su iç
Hihoyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttt.. Ben geldimmm. süprizzzzz hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
Eşim bana Administrator şifresi bulmuş. Girebildim buraya da sayesinde. Dedi Bakanlıktan yakalanana kadar kullanırsın. Yakalanırsam bişi yapmazlar di mi bana. :roflol: :roflol: :roflol:
Canım inşallah doktorun güvendiği gibi doğal yoldan gelir bebişiniz. Elbette hakkınızda hayırlısı. Hemen Tüp Bebeğe geçmeyin. Biraz zaman tanıyın bakalım. Çok mucizeler gördük burda. İnşallah senin mucizeni de görür , pembe köşemize işleriz. :Saruboceq: Aramıza hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: Bugün yayınladığım listede güncelleme yapıp seni ekliyorum. Şeniz
-gaye43-
Doğum günün kutlu olsun
İyi ki doğdun bitanemmm :sm_cool:
Yeni yaşını kutlu olsun. Bundan sonraki her günün bir önceki gününden daha güzel olsun. Yeni yaşın hayırlara vesile olsun inşallah. :Saruboceq:
Yaş 27 çok değil. Hüzünlenme bakalım. Allah en güzel çağımızda anne yapıyor bizleri. Bu sene de buruk geçecek diyorsun Anneler gününde. Haklısın , seni anlıyorum burdaki arkadaşlarımız gibi. Geçen yıl ben de hüzünlüydüm. Bu yıl ise karnımda bebeğimle kutlayacağım Allahın izniyle. Allahım bağışlarsa bir sonraki sene de kucağımda kutlayacağım. Sonra Allah ömür verdikçe daha nice seneler kutlayacağız. Yani uzun seneler var önümüzde doya doya kutlamak için. Dilerim bir sonraki yaşında kucağında , en azından göbüşünde Anneler gününü de doya doya yaşarsın. :Saruboceq:
Bir ömür sağlık , sıhhat , mutluluk , huzur , refah seninle ve sevdiklerinle olsun. :Saruboceq:
Allah gönlünden geçeni bağışlasın. Eşinle ve gelecek yavrunla güzel bir yaşam diliyorum. :Saruboceq:
Nice yıllara inşallah bitanemmmmm. Şeniz
Seni çoooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :asigim:
GAYE ve DUYGU doğum gününüz kutlu olsun :lepi:
nevro yazdığın doğum günü mesajı içerlerde bir yerlere dokundu
yaşardı gözlerim ama isyan asla değil
yani bazen diyorumki niye bu kadar umutlusun, neden azalmıyor, hala mı akıllanmadın
ama Rabbime inancım var benim
bu yaşıma kadar istediğim herşey oldu çok çaba sarfetmeden
inanın ilk defa bu meselede anladım beklemek ne demekmiş
belki diyorum şimdi sabrımı sınıyor, bakalım ilk tümsekte düşecekmiyim?
isyan edecek miyim?
bazen sıkıntı demekten bile utanıyorum, o kadar büyükleri varken
ne bileyim 5 yıl evliliğimde hiç olmadığım kadar umutluyum
umutluyum işte...
Allahım yolundan şaşırtma...
slm kızlar nasılsınız
gaye dogum günün kutlu olsun bebeğine biraz daha yaklaştığını düşün daha 27 yaşına g,rdin bu kadar ümitsiz olma
dıptısdıptıs tedavin hayırlı olsun rabbim emekleinin karşılığını versin inşallah
nevrosky nasılsın bebişin nasıl
GAYE ve DUYGU doğum gününüz kutlu olsun :lepi:
nevro yazdığın doğum günü mesajı içerlerde bir yerlere dokundu
yaşardı gözlerim ama isyan asla değil
yani bazen diyorumki niye bu kadar umutlusun, neden azalmıyor, hala mı akıllanmadın
ama Rabbime inancım var benim
bu yaşıma kadar istediğim herşey oldu çok çaba sarfetmeden
inanın ilk defa bu meselede anladım beklemek ne demekmiş
belki diyorum şimdi sabrımı sınıyor, bakalım ilk tümsekte düşecekmiyim?
isyan edecek miyim?
bazen sıkıntı demekten bile utanıyorum, o kadar büyükleri varken
ne bileyim 5 yıl evliliğimde hiç olmadığım kadar umutluyum
umutluyum işte...
Allahım yolundan şaşırtma...
canim seninde dogum gunun kutlu olsun ins seneye bebisin kucaginda olur
gecmis olsun canim bildigim benim cok ama cok sicak tutucaksin kendini bol bol hamama git cok
Gayecim mutlu yıllar seninde bugün doğum gününmüş
ne güzel bu gün hüzünlenmek yok yaşıınında daha hiçbişryi yok abartma
bende aynı yaşlardayım
Allah inşallah bidahaki doğumgününü bebğinle geçirmeyi nasip eder:Saruboceq:
gayecim doğum günün kutlu olsun canım.. üzülme hepimizin melekleri bir gün gelicek.. sen şimdi anneni sevindir.. Şeniz
geçen hafta halsizdim ağrılarım vardı canım.. kan değerlerimden ikisi yüksek çıktı o da romatizmayla ilgiliymiş.. ilaç verdi düzelicekmiş.. kistte oldu klomenden.. 3 tane.. ona da ilaç ... sağlık olsun boşver iyiyim ben şükür.. Şeniz
herşeyin de aşırısı bi dert anacım.. aşırı sevinç :roflol::roflol::roflol:
canımm senin de doğum günün kulu olsunn....canımm allah bizlerde nasip edecekkk inşallahhh.....olumlu düşünn..allah bizlerde verecek..sabredip dua etmekten ve elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yokk....herşeyin hayırlısı.....
CANIMMM AMİNNN İNŞALLAH UMUTLA BEKLEYİP EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALACAKSIN...
DUYGU VE GAYE NİCE MUTLU YILLARA:sm_cool:
RABBİM SENEYİ BEBİŞLERİNİZLE KUTLAMAYI NASİP ETSİNa.s.[/QUOT
sAĞOL CANIM TEŞKKÜRLER AMİN İNŞALLAHa.s.
güzel dileklerin için çok sağol birtanem bende seni çok seviyorum iyiki varsın,sen bizim moral kaynağımızsın,haklısın gün doğmadan neler doğuyor bir de bakmışım karnımda,kucağımda meleğim.inşallah canım tüm güzellikler hepimizin olsun.a.s.
duygu2008 ve gaye43 kızlar doğum gününüz kutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun. a.s.
sağol canım teşekkürler,amin inşallah herşey hepimizin gönlüne göre olur.Ben çıkıyorum en kısa zamanda yine uğrarım sağolun kızlar.a.s.
bursa güzellerii[/FONT] anneme gidiyorum nevocum bursaya .. buara biraz morale ihtiyacım var dr tüp bebe diyince içimde fırtınalar koptu para yok pul yok benim haluk desen erkek dr fobisi var biliyosun :mymeka: anlayacağın Allah yardımcımız olsun inşallah işimiz zor :çok üzgünüm:
cumartesi gidiyorum hepiniz hakkınız helal edin görüşmek üzere :a015: :enbuyukkk:
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse saat 20,00 bende bursa ya ailemin yanıma gidiyorum..pazar akşamı dönücez..açıkçası söylemek gerekirse aslında pek de gidesim yok gibi.ailemi görücem diye çok seviniyorum ama bir yandan da komşuların hadi daha bebek yok mu ? ne bekliyosun?sorularını şimdiden duyar gibiyim..oofff çok zor kızlar çok.sokakta benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var...bende sanırım bu ay yine hiç birşey yok..şimdiden yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.adet tarihim 6 mayıs.hepinizi öpüyorum kızlar..iyiki varsınız..inanın sizinle konuşunca içim az da olsa rahatlıyor...zaten bizi bizden başka kim anlar ki..canlarım benim hepinizi çok seviyorumm.inşallah rabbim en yakın zamanda bizim de yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?