Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle güzel anne adayıŞeniz

çaok sağol canım.bursaya gittiğimde kaplıcalara gidiyim ozaman.birde öyle deniyeyim bakalım.

hamilesin anladığım kadarıyla hemoroıdın azmış fakat kaplıca ve hamam için dikkat et olurmu sıcak tansiyonun ve bebiş için iyi olmayabilir kan akış hızın artacaktır sıcaktan bu yüzdende çok dikkat et ve ne olursa olsun bol bol su iç

Canım inşallah doktorun güvendiği gibi doğal yoldan gelir bebişiniz. Elbette hakkınızda hayırlısı. Hemen Tüp Bebeğe geçmeyin. Biraz zaman tanıyın bakalım. Çok mucizeler gördük burda. İnşallah senin mucizeni de görür , pembe köşemize işleriz. :Saruboceq: Aramıza hoşgeldin canım. :1hug: :asigim: Bugün yayınladığım listede güncelleme yapıp seni ekliyorum. Şeniz

GAYE ve DUYGU doğum gününüz kutlu olsun :lepi:
nevro yazdığın doğum günü mesajı içerlerde bir yerlere dokundu
yaşardı gözlerim ama isyan asla değil
yani bazen diyorumki niye bu kadar umutlusun, neden azalmıyor, hala mı akıllanmadın
ama Rabbime inancım var benim
bu yaşıma kadar istediğim herşey oldu çok çaba sarfetmeden
inanın ilk defa bu meselede anladım beklemek ne demekmiş
belki diyorum şimdi sabrımı sınıyor, bakalım ilk tümsekte düşecekmiyim?
isyan edecek miyim?
bazen sıkıntı demekten bile utanıyorum, o kadar büyükleri varken
ne bileyim 5 yıl evliliğimde hiç olmadığım kadar umutluyum
umutluyum işte...
Allahım yolundan şaşırtma...

slm kızlar nasılsınız
gaye dogum günün kutlu olsun bebeğine biraz daha yaklaştığını düşün daha 27 yaşına g,rdin bu kadar ümitsiz olma
dıptısdıptıs tedavin hayırlı olsun rabbim emekleinin karşılığını versin inşallah
nevrosky nasılsın bebişin nasıl

ahhh keşke canım allah mı söyletti sana ne:sm_cool::sm_cool:..keşke hamile olsamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:.canım sen yalnış anlamışsın ben hamile değilim:1no2:

duygu2008 ve gaye43 kızlar doğum gününüz kutlu olsun. Herşey gönlünüzce olsun. a.s.

Nevrocum inşallah yakalanmazsın canım. Sen yazışırken bebişin çaktırmadan sana gözcülük yapar. kaydirigubbakcemile3

duygu seninde dogum günün kutlu olsun
sabina aramıza hoşgeldin inşalah bebeğin seni faha fazla bekletmeden gelir ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşglediniz

inşallah canım.. allah isteyen herkeze versin inşallah..çok sağol bitanem.sende kendine ve bebişine çok iii bak:1hug::1hug:

Güzel dileklerin için çok sağol birtanem bende seni çok seviyorum iyiki varsın,sen bizim moral kaynağımızsın,haklısın gün doğmadan neler doğuyor bir de bakmışım karnımda,kucağımda meleğim.İnşallah canım tüm güzellikler hepimizin olsun.a.s.

sabinacım Allah yardımcın olsun canım. hamam konusuna gelince sen bilirsin ama ya bana hamamlar mikrop yuvası gibi geliyor. Her türlü hastalığı kapmak mümkün. Sıcakta virüsler falan daha çok ürüyor. Bu sefer de Allah muhafaza başka hastalıklar kaparsan diye korktum.

CANIMMM AMİNNN İNŞALLAH UMUTLA BEKLEYİP EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALACAKSIN...

DUYGU VE GAYE NİCE MUTLU YILLARA:sm_cool:
RABBİM SENEYİ BEBİŞLERİNİZLE KUTLAMAYI NASİP ETSİNa.s.

canim seninde dogum gunun kutlu olsun ins seneye bebisin kucaginda olur

gecmis olsun canim bildigim benim cok ama cok sicak tutucaksin kendini bol bol hamama git cok

Hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız canlarım benim,hepinize kucak dolusu sevgiler iletiyorum:asigim:a.s.

gayecim mutluluk yagmurunda semsıyesız kal inşallah bir an önce bebeğine kavusursun.bır omur boyu mutluluklar...

bursa güzellerii
sabırsız bitanem
ben pek siteye gelemiyorum ya
hayrola bilmediğim bi değişiklikmi var canım:uhm:

canım sendemi bursalısın
ne güzel
sen komşuları takma gülüm
annenle hasret gider stres at
kendini kasma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…