Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

haklısın canım benimde aklıma gelmedi değil aslında...bakalım şimdi komşum ılık suya otur dedi onu yapıcam.

ceylin ciğim sanada çok geçmiş olsun ihmal etme bademcikleri kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim kızlar,ne bileyim yaa bıktım artık iğnelerden dr aldıralım diyor ama ooffss korkuyorum :çok üzgünüm:

Kızlar acil kapatıyorum. Çıkışa hazırlanacağız da. Yarın da tatil ya. Son bişiler ayarlanıyor. Son mesajları okuyamadım. Sonra okurum artık. Öpüyorum hepinizi. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:

duygucum nice yıllara yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve tontiş bir bebiş getirir inşallah a.s.

inşallahhh canımmm hayırlı olsunnn.....inşallah dediğin gibi bebeşin 20 gün sonra senleee....hayırlısı herşey gönlünce olsunn........:ecrin_bebek:

inşallah canım benimalkisalkisalkis
bu arada doğum günün kutlu olsunhihoyyyt

dıptıs canım allah yardımcın olsun inşallah 20 gün sonra burda seninde müjdeli haberlerini alırız...

inşallah canım cümlemizin hayırlı haberlerini alırız:lepi:

canım tedavin hayırlı olsun sakın moralini bozma olur mu

bomba gibiyim canım moralimi kimse bozamazhihoyyyt
Dıptısımmm tedavi başlamış. Hayırlı olsun inşallah. Sonu güzel olsun inşallahhh. Bebişler çifter çifter gelsin inşallahhhhhhhhhh. Dualarımdasın bitanem. Öpüyorum çok. Şeniz

dedim ya nevrom içime ikiz olacakmış gibi doğuyorhihoyyyt

yavruşum geçmiş olsun a.s.

sen böyle söyleyince hayal ettim bir an
sanki sadece hayalmiş gibi geliyor bazen ama bu defa öyle değil
inşallah olacak amin:lepi:

inşallah canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle güzel anne adayıŞeniz

saol canım dualarınızı eksik etmeyin kuzularım:Saruboceq:
şimdi en çok ihtiyacımın olduğu zamandayım:1rolleyes:

sende kendine ve inci tanene iyi bak nevrom iyi tatiller :a015:
sizde allaha emanet olun Şeniz

kızlaaar bu topic çok hızlı ilerlio ya yetişemiyorum.en son badem in regli gecikmişti ben teeee orda kalmıştımkaydirigubbakcemile3şimdi tedawide olanlar dıptıs dıptıs caneylom bi de ben varım anladığım kadarıyla.var mı başka bilmediğim?

tüp bebek tedavin hayırlı olsun dıptıscım rabbim yüzünü güldürsün emeğini boşa çıkartmasın inşallah :Saruboceq:

hihoyyytal benden de o kadar
siteyi kurcalamakdan gelip buraya yazmayı zaman zaman unutuyorumalkisalkisalkis
sende mi tedavidesinhihoyyyt hayırlı olsunhihoyyyt

tüp bebek tedavin hayırlı olsun dıptıscım rabbim yüzünü güldürsün emeğini boşa çıkartmasın inşallah :Saruboceq:

amiiin canım inşallah bu defa olur:Saruboceq:

veda vakti geldi kızlar bursa ya doğru yolculuk varhepinizi çoook özliycemŞenizŞeniz.kendinize çok iyi bakın:teselli:....hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz..hoşçakalınn:teytey::teytey::teytey:
dıptısçığım seninde tedavin hayırlı olsun bitanem...dilerim rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz ve bebişine kavuşursun

canım iyi yolculuklarkaydirigubbakcemile
inşallah hiçbirimiz boş dönmeyiz gittiğimiz yollardan:Saruboceq:

canım git sen boşver.. kimseye cevap verme.. evliliğimin tadını çıkarıyorum de kapat ağızlarını.. güle güle git gel canım.. buluşursanız o deli karılara sigara içirme kaydirigubbakcemile3 bende geleyim bari kıskandım :dilcikar:

:roflol::roflol::roflol: kusura bakma canım çok güldüm yaaa..

canım bodur mahmut otu var.. onu kaynatıyosun.. üstündeki yağı hemoroite sürüyosun.. suyunu da içiyosun.. çabuk bir iyileşme sağlanıyormuş.. seninki ne kadar ileri bilmiyorum ama dene.. bunu kullanıpta memnun kalan çok kişi var yakınlarımda..

hayırlı yolculuklar,herkeş bursaya mı gidiyor bugün,hadi tüliny bizde gidelim kaydirigubbakcemile3

gaye ve duygu hayırlı ve bebıslı senelere ınsallah....

duygucum nice yıllara yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve tontiş bir bebiş getirir inşallah a.s.

duygu seninde dogum günün kutlu olsun
sabina aramıza hoşgeldin inşalah bebeğin seni faha fazla bekletmeden gelir ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşglediniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…