sabinacım Allah yardımcın olsun canım. hamam konusuna gelince sen bilirsin ama ya bana hamamlar mikrop yuvası gibi geliyor. Her türlü hastalığı kapmak mümkün. Sıcakta virüsler falan daha çok ürüyor. Bu sefer de Allah muhafaza başka hastalıklar kaparsan diye korktum.
Canım sen de hoşgeldin. Şeniz Bak bu işler şakaya gelmez. Bence doktordan ve o iğnelerden kaçmamalısın. :1rolleyes: a.s. O senden korksun bence yerimseniben Geçmiş olsun tatlım , Allah acil şifalar versin. :Saruboceq:
Listelerimiz harika. Ama sizler de pembe köşeye transfer oldukça daha da güzel olacak inşallah. Bu aralar durgunluk var. Haydi güzel haberler gelsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Teşekkür ederim kızlar,ne bileyim yaa bıktım artık iğnelerden dr aldıralım diyor ama ooffss korkuyorum :çok üzgünüm:ceylin ciğim sanada çok geçmiş olsun ihmal etme bademcikleri kaydirigubbakcemile3
Sen nereye gidiyorsun tatlım? :a015: Canım sorduğun konuyu bilemiyorum. Çünkü bildiğin gibi ben Ege Üniversitesi'nde başladım orada bitirdim. :sm_confused: İnşallah doğal yoldan gelir o zamana kadar. :Saruboceq: anneme gidiyorum nevocum bursaya .. buara biraz morale ihtiyacım var dr tüp bebe diyince içimde fırtınalar koptu para yok pul yok benim haluk desen erkek dr fobisi var biliyosun :mymeka: anlayacağın Allah yardımcımız olsun inşallah işimiz zor :çok üzgünüm:
cumartesi gidiyorum hepiniz hakkınız helal edin görüşmek üzere :a015: :enbuyukkk:
güle,güle git sabırsız güle,güle gel Şeniz
tüp bebek konusunda rabbim yardımcın olsun hiç gerek kalmadan kendi gelsin minişin :ecrin_bebek:
inşallahhh canımmm hayırlı olsunnn.....inşallah dediğin gibi bebeşin 20 gün sonra senleee....hayırlısı herşey gönlünce olsunn........:ecrin_bebek:
dıptıs canım allah yardımcın olsun inşallah 20 gün sonra burda seninde müjdeli haberlerini alırız...
canım tedavin hayırlı olsun sakın moralini bozma olur mu
Dıptısımmm tedavi başlamış. Hayırlı olsun inşallah. Sonu güzel olsun inşallahhh. Bebişler çifter çifter gelsin inşallahhhhhhhhhh. Dualarımdasın bitanem. Öpüyorum çok. Şeniz
aysem ınsallah azmamıstır pkon..
ayrıca bu ay topıkte bebe haberı duyacagımıza bol bol kıst haberı aldık..kaydirigubbakcemile3
bendede nurtopu gıbı kıst olumus:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
dogum kontrol hapı ıcmeye basladım bende..
mınık bebegım bana baya bır hasar baktı..sanırım ben toparlanamıyacam bu gıdısle:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kan degerlerım cok dusuk cıkması ve pıhtılasma olmasından dolayı
drum hemotolıjı uzmanını gonderdı..bakalım 1 hafta sonra onlar bakacak bıde kan degerlerıme:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sıgarada ıcemıyom..dogum kontrol hapından dolayı offf offff
ah be dıbıtısım hayat işte
inanıyorumki herşey güzel olacak Allahın izniyle
inşallah güzel haberlerini alacağı
bir aile olduğumuz K.K da senin doğum haberinide alacağımız hatta bebek anılarını alacağımız günlerde gelecek aLLAHIN ıZNıYLE
RAbbim kucaklarımızı boş bırakmasın
inşallah canım allahım yardımcın olsun dualarım seninle güzel anne adayıŞeniz
Kızlar acil kapatıyorum. Çıkışa hazırlanacağız da. Yarın da tatil ya. Son bişiler ayarlanıyor. Son mesajları okuyamadım. Sonra okurum artık. Öpüyorum hepinizi. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun. :1hug: :asigim:
kıslarrrrrr iyi tatilllerrr öptüm hepinzii çok kaynatmayın okuyamıyorum
kızlaaar bu topic çok hızlı ilerlio ya yetişemiyorum.en son badem in regli gecikmişti ben teeee orda kalmıştımkaydirigubbakcemile3şimdi tedawide olanlar dıptıs dıptıs caneylom bi de ben varım anladığım kadarıyla.var mı başka bilmediğim?
tüp bebek tedavin hayırlı olsun dıptıscım rabbim yüzünü güldürsün emeğini boşa çıkartmasın inşallah :Saruboceq:
veda vakti geldi kızlar bursa ya doğru yolculuk varhepinizi çoook özliycem Şeniz Şeniz kendinize çok iyi bakın:teselli:....hepinizi öpüyorum Şeniz Şeniz..hoşçakalınn:teytey::teytey::teytey:
dıptısçığım seninde tedavin hayırlı olsun bitanem...dilerim rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz ve bebişine kavuşursun
canım iyi yolculuklarkaydirigubbakcemile
inşallah hiçbirimiz boş dönmeyiz gittiğimiz yollardan:Saruboceq:
kızlar bu akşam allah kısmet nasip ederse saat 20,00 bende bursa ya ailemin yanıma gidiyorum..pazar akşamı dönücez..açıkçası söylemek gerekirse aslında pek de gidesim yok gibi.ailemi görücem diye çok seviniyorum ama bir yandan da komşuların hadi daha bebek yok mu ? ne bekliyosun?sorularını şimdiden duyar gibiyim..oofff çok zor kızlar çok.sokakta benden sonra evlenen arkadaşlarımın hepsinin çocuğu var...bende sanırım bu ay yine hiç birşey yok..şimdiden yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.adet tarihim 6 mayıs.hepinizi öpüyorum kızlar..iyiki varsınız..inanın sizinle konuşunca içim az da olsa rahatlıyor...zaten bizi bizden başka kim anlar ki..canlarım benim hepinizi çok seviyorumm.inşallah rabbim en yakın zamanda bizim de yüzümüzü güldürür
sorma canım yailk defa günüm geçmişti ama eşim olmadığı için bişey olması imkansızdı tabü.. 15 gün gelmemişti adetim hemde..doktor araştırmak için kan almışti öğleden sonra çıktı ancak tahliller. tahliller çıkana kadarda hastanede adet oldum birde üstüne üstelik.yanımda da hiç bir hazırlık yoktu..wc den çıkamadım birinden ped bulana kadar..
doktora adet olduğumu söyledim..şöyle birr hımmm çektii
demekki eşin geliyor diye aşırı sevinç yaptın adetin gecikti..hastane streside adetini getirdi dedi bana:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok garip bir durum olmuştu yaniii:roflol::roflol:
kızlar biraz komik bir soru olacak ama kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aranızda hemoroyit problemi yaşayan var mı?benimkiler çok kötü azmış durumda..10 gündür aşırı kan kaybediyorum...artık başım dönmeye başladı...elim ayağım buz gibi.. inanın wc ye gitmeye korkuyorum..kendi daktırım muane ederken gördü ameliyatlık duruma gelmişler ama doğumdan önce ameliyat olmanı tavsiye etmiyorum dedi..bende sırf o yüzden başka dr ye gitmedim ama böyle de olmıycak çok kan kaybediyorum.ne yapabilirim kızlar yaa bu konu hakkında bilginiz var mı?
veda vakti geldi kızlar bursa ya doğru yolculuk varhepinizi çoook özliycemŞenizŞeniz.kendinize çok iyi bakın:teselli:....hepinizi öpüyorumŞenizŞeniz..hoşçakalınn:teytey::teytey::teytey:
dıptısçığım seninde tedavin hayırlı olsun bitanem...dilerim rabbim emeklerinizi boşa çıkartmaz ve bebişine kavuşursun
hayırlı yolculuklar,herkeş bursaya mı gidiyor bugün,hadi tüliny bizde gidelim kaydirigubbakcemile3
hadi kız gidek bizde.. kıskandırıyorlar insanı.. bende anneme gitcem yaaaa senağlamasenağlama
gaye ve duygu hayırlı ve bebıslı senelere ınsallah....
duygucum nice yıllara yeni yaşın sana sağlık,mutluluk,huzur ve tontiş bir bebiş getirir inşallah a.s.
duygu seninde dogum günün kutlu olsun
sabina aramıza hoşgeldin inşalah bebeğin seni faha fazla bekletmeden gelir ve aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşglediniz
GAYE ve DUYGU doğum gününüz kutlu olsun :lepi:
...
CANIMMM AMİNNN İNŞALLAH UMUTLA BEKLEYİP EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALACAKSIN...
DUYGU VE GAYE NİCE MUTLU YILLARA:sm_cool:
RABBİM SENEYİ BEBİŞLERİNİZLE KUTLAMAYI NASİP ETSİNa.s.
dıptısdıptıss
kızlarr çokk saolllun tek tek teşekkür ediyorumm hepimize iyi ki varsınızz..öptüm hepinizi kocamannnnnnnnnnnnnnn.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?