Biri iskender mi didi :lepi: gel yavrukuşum sende gel ayıpittinnnnn sırnaşık şeydıptısım canım ıkız heeee:ecrin_bebek:
bende hep senı tek dusunmustum...
nevroyuda ıkıs demıstıkde hatta msn desengözlerimebaksanab
bakalım hangısı olcak..aman olsunda tek ıkız hıc farketmezkaydirigubbakcemile5
tedavın hayırlı olsun..
dıger tedavıde buluna caneylom ve xoilx06 sızlerınde tedavılerınız hayılrılı olsun..gelecek ay bebek haberı cok fazla olcak sanırsam:CüvCüv::CüvCüv:
tulıncım yasmın kullanıyorumya bende benım adetıde kestı..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıst topıgı guzel fıkır acsakmıkı...nurtopu gıbı kıstlerımız oldu bu aykafamçokkarıştı
balkafa ve sabo ben sıze demsıtım bursada aynı zamnda gıdebılırısnz dıye..dedıgım cıktı...sızn adınıza cok sevındımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bende gelmek ıstıyommmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cok dagatmayın..ıkınzde zayıfsın derın ıskender kebapları yıyın..
mudanya uludag gezın..
bensız cemal alma ona gore balkafasengözlerimebaksanab
bu ay yasak bana-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
ahhh keşke canım allah mı söyletti sana ne:sm_cool::sm_cool:..keşke hamile olsamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:.canım sen yalnış anlamışsın ben hamile değilim:1no2:
selam kızlarr a.s. umarım herkes iyidir beni soracaksanız iyiym şimdilik cumartesi kontolüm var a.s pek değişiklik yok korkular aynı kafamçokkarıştı
Bu arda RAHİM FİLMİ ÇEKTİREN arkadaşlarıma bir sorum olacak FİYATLARINIZI VE NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZABİLİRMİSİNİZ BİRDE ANESTEZİLİ VE CANLI YAPIALN ÜCRETİNİ delikafadulden KK dan bi arkadş araştıyo kendisi yazamadı nedense kaydirigubbakcemile3
cevabınızı bekliyorum kızlarrr
hepiniziii :asigim: a.s.
kızlar ben kırmızı kartı gördüm
iyi akşamlar kızlar...bir kaçgünden beri giremiyordum topiğe annemlerdeydim babamın ölümyıldönümü vardı mevlüt okuttuk gelen gidenler maşallah yemekti temizlikti baya yorulduk ama değer babam için yoruldum sonuçta 3 yıl bitti 4 girdi sanki daha yeniymiş gibi geliyor bana belkide tam doymadık babama 51 yaşında vefat etti pankreas kanserinden hiç bir şeyi yoktu kloseroldan ve tansiyondan başka derken amcam öldü üçünü çıkartıyorlardı dualar okunurken babam fenalaştı kapl krizi geçiriyor sandık 4 gün yoğun bakımda kaldı sonra tahliller falan ve dr.kanser dedi adanaya başkentte sevk etti orada 1 hafta 10 gün yattı dr eve gönderdi ya 2 gün ya 2 ayyaşar ölür dedi herşey o kadar kısa sürdükü eve getirdik dr.dediği gibi 2 gün sonra öldü hastalanması ölmesi 27 gün sürdü ne olduğunu anlamadık bile dr dediği bu hastalık çok sinsiymiş vucutta olurmuş ani bir üzüntü tabi şiddetli çabucak yayarmış ne illet birşeymiş bize gösterdi kötü yüzünü ilk defa duyduk ama unutamıyacağımız birşey oldu...tamda bizim tedaviye başlayacağımız aydı dr. randevuyuda almıştık herşey hazırdı önce adanada babamın yanına gittik bana aldırmayın siz gidin ankaraya tedavinizi aksatmayın zaten ben burdayım biryere gitmiyorum siz daha önemlisiniz dedi ama bilmiyordu bir kaç gün sonra öleceğini gerçi biliyordu kanserolduğunu genelde o hastaneye kolay kolay gödermezler bide biyopsi ounca tamamen anladı ibzi ahstanenin bahçesine topladı 4 kardeşiz bize vasiyelerinde bulundu ağlayarak tabi hepimiz ağlıyorduk çok erkendi daha yeni emekli olmuştu tamda hayatını rahat yaşamaya başlayacaktı üstüne üstlük kendi evlerini yaptırmıştı istediği gibi içinde oturmak bile kismet olmadı.... ben yinede gitmedim eşim gitti dr.muayenesini olmuş tahlillerini yaptırmış ameliyat gününü almıştı tam eşimin geldiği sabah babam öldü iyikine gitmemişim hiçdeğilse 2 gün daha yanında kaldım beraberdim eğer gitseydim çok vicdan azabı çekerdim eminim babamla beraber olmak bana çocuktan daha önemli...çok uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın acım daha ilk günkü gibi kendimi kaptırmışım bazen diyorum zaten herşey boş ölümden başkası yalan çocuk için debeleş çırpın çalış dur sonra tam rahat edecem derken ecel gelip yakalar
kızlar biraz komik bir soru olacak ama kusura bakmayınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3aranızda hemoroyit problemi yaşayan var mı?benimkiler çok kötü azmış durumda..10 gündür aşırı kan kaybediyorum...artık başım dönmeye başladı...elim ayağım buz gibi.. inanın wc ye gitmeye korkuyorum..kendi daktırım muane ederken gördü ameliyatlık duruma gelmişler ama doğumdan önce ameliyat olmanı tavsiye etmiyorum dedi..bende sırf o yüzden başka dr ye gitmedim ama böyle de olmıycak çok kan kaybediyorum.ne yapabilirim kızlar yaa bu konu hakkında bilginiz var mı?
ne bilem anam:uhm:
bir anlasam zaten sorun kalmayacakfisfisfis
bu arada trabzon nasııılllllllhihoyyyt
:roflol::roflol::roflol: kusura bakma canım çok güldüm yaaa..
yok canım kusura bakmam neden bakıyım ki..aklıma düştükçe ben hala gülüyorum :roflol::roflol::roflol:
merhaba arkadaşlar benimde sorunum sizlerle aynı.eşim 1 yıl oldu varikosel ameliyatı olalı ama sayı artışı dışında hiçbir faydasını görmedik.morfoloji % 1,ileri hareketli yok,yavaş hareketli % 10,yerinde hareketli % 10.durum parlak değil ve bu şartlar altında bile bir aşılama denendi.yaza tüp bebek yapılacak.
canım h.g din öncelikle..tüp bebeğe kadar eşine keçiboynuzu kürü yapmanı tavsiye ederimm..uygiulayan arkadaşların çoğu faydasını gördü..bizde bu ay başladık bakalım koşacaklar mı bizim spermlerkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?