Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dıptısım canım ıkız heeee:ecrin_bebek:
bende hep senı tek dusunmustum...
nevroyuda ıkıs demıstıkde hatta msn desengözlerimebaksanab
bakalım hangısı olcak..aman olsunda tek ıkız hıc farketmezkaydirigubbakcemile5
tedavın hayırlı olsun..
dıger tedavıde buluna caneylom ve xoilx06 sızlerınde tedavılerınız hayılrılı olsun..gelecek ay bebek haberı cok fazla olcak sanırsam:CüvCüv::CüvCüv:

tulıncım yasmın kullanıyorumya bende benım adetıde kestı..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kıst topıgı guzel fıkır acsakmıkı...nurtopu gıbı kıstlerımız oldu bu aykafamçokkarıştı

balkafa ve sabo ben sıze demsıtım bursada aynı zamnda gıdebılırısnz dıye..dedıgım cıktı...sızn adınıza cok sevındımalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ama bende gelmek ıstıyommmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
cok dagatmayın..ıkınzde zayıfsın derın ıskender kebapları yıyın..
mudanya uludag gezın..
bensız cemal alma ona gore balkafasengözlerimebaksanab
bu ay yasak bana-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

RAPUNZEL teşekkürler canım.bizim için dua ediiiiiiiinnn....:CüvCüv:

bursaya gidenler benim yerimede heykele çekirgeye gidin fink atıp gezingamyoncuiremsueskiden ben de bursadaydım.gemlikte yaşıodum.hava güzel olursa kumlaya gidin sucuk ekmek yiyinalkisalkisalkisgezin tozun eğlenin.heee bi de orda heykelin yukarısında üftade hazretlerinin türbesi var.ben orda dua etmiştim hemen akşamına kabul olmuştu allahın izniyle.eğer giderseniz nolur benim içinde dua edin.ikiz bebişleri olsun innnşallah deyin ...emi?isteğim bukadarccccııksırnaşık şey

Biri iskender mi didi :lepi: gel yavrukuşum sende gel ayıpittinnnnn sırnaşık şey

ebrucum kulaklarımı mı çınlattın ne girdim baktım sen yazmışsın kaydirigubbakcemile3 ii canım sen nasılsın.. eşim geç gelicek bekliyorum acıktım çok cokacimcoook

tabii yaa çınlattım....ayy aç durmasaydın diicem ama ben de aynısını yapıyorum...o yüzden eşin tez gelir inş
ben de napıyım..uzun zamandır bakınmıyorum bakayım dedım..nasıl olsa bu hafta sonu uzun olacak
kk dan tanıdığım bir arkadaş hamişmiş, 2 senedir deniyordu....çok mutlu oldum...darısı bizlere
yaa bi de sperm kültürü diye bişii okudum demin...enfeksiyondan ötürü de hamiş olunamıyormuş

ahhh keşke canım allah mı söyletti sana ne:sm_cool::sm_cool:..keşke hamile olsamkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:.canım sen yalnış anlamışsın ben hamile değilim:1no2:

bende hamiş değilimsenağlama
canımcım ama hiç olmayacağız anlamına gelmez dimi:CüvCüv:
inşallah tez zamanda allah hepimize birden verirde
türkiye nüfusunda bir patlama yaşatırızkaydirigubbakcemile
ayyy ne güzel olurdu alkisalkisalkis
allahım inşallah:Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar...bir kaçgünden beri giremiyordum topiğe annemlerdeydim babamın ölümyıldönümü vardı mevlüt okuttuk gelen gidenler maşallah yemekti temizlikti baya yorulduk ama değer babam için yoruldum sonuçta 3 yıl bitti 4 girdi sanki daha yeniymiş gibi geliyor bana belkide tam doymadık babama 51 yaşında vefat etti pankreas kanserinden hiç bir şeyi yoktu kloseroldan ve tansiyondan başka derken amcam öldü üçünü çıkartıyorlardı dualar okunurken babam fenalaştı kapl krizi geçiriyor sandık 4 gün yoğun bakımda kaldı sonra tahliller falan ve dr.kanser dedi adanaya başkentte sevk etti orada 1 hafta 10 gün yattı dr eve gönderdi ya 2 gün ya 2 ayyaşar ölür dedi herşey o kadar kısa sürdükü eve getirdik dr.dediği gibi 2 gün sonra öldü hastalanması ölmesi 27 gün sürdü ne olduğunu anlamadık bile dr dediği bu hastalık çok sinsiymiş vucutta olurmuş ani bir üzüntü tabi şiddetli çabucak yayarmış ne illet birşeymiş bize gösterdi kötü yüzünü ilk defa duyduk ama unutamıyacağımız birşey oldu...tamda bizim tedaviye başlayacağımız aydı dr. randevuyuda almıştık herşey hazırdı önce adanada babamın yanına gittik bana aldırmayın siz gidin ankaraya tedavinizi aksatmayın zaten ben burdayım biryere gitmiyorum siz daha önemlisiniz dedi ama bilmiyordu bir kaç gün sonra öleceğini gerçi biliyordu kanserolduğunu genelde o hastaneye kolay kolay gödermezler bide biyopsi ounca tamamen anladı ibzi ahstanenin bahçesine topladı 4 kardeşiz bize vasiyelerinde bulundu ağlayarak tabi hepimiz ağlıyorduk çok erkendi daha yeni emekli olmuştu tamda hayatını rahat yaşamaya başlayacaktı üstüne üstlük kendi evlerini yaptırmıştı istediği gibi içinde oturmak bile kismet olmadı.... ben yinede gitmedim eşim gitti dr.muayenesini olmuş tahlillerini yaptırmış ameliyat gününü almıştı tam eşimin geldiği sabah babam öldü iyikine gitmemişim hiçdeğilse 2 gün daha yanında kaldım beraberdim eğer gitseydim çok vicdan azabı çekerdim eminim babamla beraber olmak bana çocuktan daha önemli...çok uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın acım daha ilk günkü gibi kendimi kaptırmışım bazen diyorum zaten herşey boş ölümden başkası yalan çocuk için debeleş çırpın çalış dur sonra tam rahat edecem derken ecel gelip yakalar

selam kızlarr a.s. umarım herkes iyidir beni soracaksanız iyiym şimdilik cumartesi kontolüm var a.s pek değişiklik yok korkular aynı kafamçokkarıştı

Bu arda RAHİM FİLMİ ÇEKTİREN arkadaşlarıma bir sorum olacak FİYATLARINIZI VE NEREDE YAPTIRDIĞINIZI YAZABİLİRMİSİNİZ BİRDE ANESTEZİLİ VE CANLI YAPIALN ÜCRETİNİ delikafadulden KK dan bi arkadş araştıyo kendisi yazamadı nedense kaydirigubbakcemile3
cevabınızı bekliyorum kızlarrr
hepiniziii :asigim: a.s.

Allah seni emiiikaydirigubbakcemile5 kızz istanbul avrupa yakası yazmayı unutmuşun ...acaba kim bu utangaç arkadaş kendi gelipte sormuyorr..:mymeka::mymeka:

utangaz arkaş ortaya çıkmış delikafadulden
ya herkes fiyat versin ıstanbul anadolu avrupoa farketmez nerde yaptırdıklarını yazar benim cnm arkaşlarımm

Harzem Allah sabırlar versin cnm bol yazını şimdi gördüm senağlama
ölümü yaşayınca herşeyin farkına varıyoruz yani herşeyin boş olduğunu hayat işte böyle acımasız hepimizin kapısını çalacak birgün. Ama şuanda iannıyorz ki Rabbim sevdiklerimizle öbür dünyada bizi kavuşturacak zaten inanmasak sabredemeyiz değilmi :a015:

canim basiniz sagolsun gercekten cok zor

merhaba arkadaşlar benimde sorunum sizlerle aynı.eşim 1 yıl oldu varikosel ameliyatı olalı ama sayı artışı dışında hiçbir faydasını görmedik.morfoloji % 1,ileri hareketli yok,yavaş hareketli % 10,yerinde hareketli % 10.durum parlak değil ve bu şartlar altında bile bir aşılama denendi.yaza tüp bebek yapılacak.

canım baya ilerlemiş durumun ama kuşburnu kurusunu kaynatıp içmeni tavsiye ederim hemoroyite birebir

ne bilem anam:uhm:
bir anlasam zaten sorun kalmayacakfisfisfis
bu arada trabzon nasııılllllllhihoyyyt

trabzon iyi canım ya..ben sevdim burayı..bu aralar bo bol yağmur yağıyor burda

harzemcim başın sağolsun.. Allah anneni ayırmasın senden..

aşkmeleği gözün aydın canım.. gelmiş seninkiler..

zero55 hoşgeldin canım.. inş kısa zamanda düzelir değerleriniz.. sigara kullanmıyorsa eşin hareket için havuç suyu içsin.. faydası olur belki..

iyi geceler fıstıklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…