Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar.

bakıyorumda kimsecikler yok. tatilmi yapıyosunuz bakıyım. bize tatil haram malesef gene diktiler bu tatil gününde

selam kızlar hayırlı cumalar diliyorum..
harzemcim canım başınız sağ olsun tatlım babacığının yattığı yer cennet olsun inşş

canim benim basiniz sagolsun mekani cennet olsun ins orda daha guzel evlerde kalsin otursun baban cok uzuldum bu duyguyu bende yasayan bir insan olarak seni cok iyi anliyabiliyorum helede bu dunyada olumden baskasi yalan falan derler ya hic birseyin onemi yok derler ya cok dogruymus bunu yakindan birisi olunce cok iyi anlayabiliyorsunsenağlama

gunaydin kizlar hayirli cumalar bu mubarek gunde dualriniz kabul olsun ins yeni bir aya girdik bir cogumuzun bu ayda yuzu guler ins allahim tedavide olan arkadaslarimiza yardim etsin
:CüvCüv:

günaydın kızlar bizde bu tatil gününde çalışanlardanız eşime tatil ama onuda getirdim işyerime oturuyoruz öyle.
kırmızı kartı gördüm ya ne sevindim ne sevindim 15gün geçikmeli olarak gelmişti ama olsun darısı smhsmhın başına buarada bizim akrabalardan bi çock var detayları geçeyim demişki akrabalra ben duyguyu ve annesini rüyamda gördüm bebek sallıyorlardı ellerinde demiş bak görceksiniz 3-5 ay arasında olacak bu müjdeyi onlara söyleyin demiş bu çovukta hasta psikolojik tedavi görüyor esereklide biraaz bakalım kısmet belki ona müjdelenmiştir kendiisini fazla sevmem ama bakalım

günaydın arkadaşlar
harzem, Allah gönlünüze güç versin...inşallah babanın yokluğunu bir bebek doldurur...tabii ki kimse kimsenin yerini tutamaz ama bu acını biraz dindirecektir

şaşırdım diyorum kaç saat oldu sayfalar ilerlememiş
nerde bu millet
tatilmiş yaaaaaaa
sevindim 3 gün tatilin tadını çıkarın bari

teşekkürler arkadaşlar benkeçiboynuzu kürü uzun süredir uyguluyorum ancak havuç suyunu hiç denemedim yaza kadar onu da ekleyeyim kür listesine.doktorun yaza tüp bebek deyipte 1 ay sonra hamile kalanlara bir özebiyorum kiiii ,inşallah benimde öyle olur.

keçiboynuzu ile havuç kürü aynı anda yapılmıyor...bir kürü bitirdikten sonra diğerini yapıyorsunuz
ayrıca havuç kürünü sigara içenler uygulamamalıymış, zararlıymış

hayırlı cumalar kızlar mevlam bu mübarek günde dualarımızı kabul eyler inşallah...asicim allah razı olsun canım seninde baban vefat etmiş sanırım allah ganiğ ganiğ rahmet etsin.... bilmiyorum ya hayat o kadar kısaki anca yakınımız ölünce anlayabiliyoruz bizim başımızdada her an ölüm var aklımıza gelmiyor hayatı öyle çok karışık yaşıyoruzki geleceğe dair hep planlar yapıyoruz amma 1 saniyede öleceğimiz aklımıza gelmiyor...işte buda dünyanın kanunu yüce mevlam hem dünyamızı hem ahiretimizi güzel hayırlı eylesin amin amin amin

minoş ebrubu pink rose tuliny yağmurcan asi74 canlarım allah sizdende çok çok razı olsun yüce mevlam gönlünüze göre versin dualarınızı dileklerinizi şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hz Muhammed alehisselamın yüzü suyu hürmetine kabul eder bütün arkadaşlarımıza ahyırlı sağlıklı hamilelikler evlatlar nasip eder:Saruboceq:amin inşallahhhh

ben çıkıyorum kızlar kız kardeşim gelecek tabi benim minik meleğimde 9 aylık oldu tam bir cadı kavga edip kuduruyoruz minişle bakalım bugün ne cadılıklar yapacak eğer izin verirse kardeşimle bir kaç çeşit pasta yapacağız ama bütün gün onunla olacağım ya çok çok mutluyum evimde sevdiğim bir bebek allahım ne olursun şu mübarek günün hürmetine hepimizin evini bebek sesleriyle doldur tabi kendi bebeklerimizin...merak etmeyin kızlar sizlerede pasta ikram etmeyi unutmam

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq:

selam millet hayırlı cumalar..
hepinizin duaları kabul olsun..
nur topu gibi evlatlarımız olsun ..
her yeni gün hayırlara vesile olsun..

merhaba kizlar
cumaniz mubarek olsun
hepimize hayirli cumalar
Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…