iyi akşamlar kızlar...bir kaçgünden beri giremiyordum topiğe annemlerdeydim babamın ölümyıldönümü vardı mevlüt okuttuk gelen gidenler maşallah yemekti temizlikti baya yorulduk ama değer babam için yoruldum sonuçta 3 yıl bitti 4 girdi sanki daha yeniymiş gibi geliyor bana belkide tam doymadık babama 51 yaşında vefat etti pankreas kanserinden hiç bir şeyi yoktu kloseroldan ve tansiyondan başka derken amcam öldü üçünü çıkartıyorlardı dualar okunurken babam fenalaştı kapl krizi geçiriyor sandık 4 gün yoğun bakımda kaldı sonra tahliller falan ve dr.kanser dedi adanaya başkentte sevk etti orada 1 hafta 10 gün yattı dr eve gönderdi ya 2 gün ya 2 ayyaşar ölür dedi herşey o kadar kısa sürdükü eve getirdik dr.dediği gibi 2 gün sonra öldü hastalanması ölmesi 27 gün sürdü ne olduğunu anlamadık bile dr dediği bu hastalık çok sinsiymiş vucutta olurmuş ani bir üzüntü tabi şiddetli çabucak yayarmış ne illet birşeymiş bize gösterdi kötü yüzünü ilk defa duyduk ama unutamıyacağımız birşey oldu...tamda bizim tedaviye başlayacağımız aydı dr. randevuyuda almıştık herşey hazırdı önce adanada babamın yanına gittik bana aldırmayın siz gidin ankaraya tedavinizi aksatmayın zaten ben burdayım biryere gitmiyorum siz daha önemlisiniz dedi ama bilmiyordu bir kaç gün sonra öleceğini gerçi biliyordu kanserolduğunu genelde o hastaneye kolay kolay gödermezler bide biyopsi ounca tamamen anladı ibzi ahstanenin bahçesine topladı 4 kardeşiz bize vasiyelerinde bulundu ağlayarak tabi hepimiz ağlıyorduk çok erkendi daha yeni emekli olmuştu tamda hayatını rahat yaşamaya başlayacaktı üstüne üstlük kendi evlerini yaptırmıştı istediği gibi içinde oturmak bile kismet olmadı.... ben yinede gitmedim eşim gitti dr.muayenesini olmuş tahlillerini yaptırmış ameliyat gününü almıştı tam eşimin geldiği sabah babam öldü iyikine gitmemişim hiçdeğilse 2 gün daha yanında kaldım beraberdim eğer gitseydim çok vicdan azabı çekerdim eminim babamla beraber olmak bana çocuktan daha önemli...çok uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın acım daha ilk günkü gibi kendimi kaptırmışım bazen diyorum zaten herşey boş ölümden başkası yalan çocuk için debeleş çırpın çalış dur sonra tam rahat edecem derken ecel gelip yakalar
hayırlı cumalar kızlar mevlam bu mübarek günde dualarımızı kabul eyler inşallah...asicim allah razı olsun canım seninde baban vefat etmiş sanırım allah ganiğ ganiğ rahmet etsin.... bilmiyorum ya hayat o kadar kısaki anca yakınımız ölünce anlayabiliyoruz bizim başımızdada her an ölüm var aklımıza gelmiyor hayatı öyle çok karışık yaşıyoruzki geleceğe dair hep planlar yapıyoruz amma 1 saniyede öleceğimiz aklımıza gelmiyor...işte buda dünyanın kanunu yüce mevlam hem dünyamızı hem ahiretimizi güzel hayırlı eylesin amin amin amincanim benim basiniz sagolsun mekani cennet olsun ins orda daha guzel evlerde kalsin otursun baban cok uzuldum bu duyguyu bende yasayan bir insan olarak seni cok iyi anliyabiliyorum helede bu dunyada olumden baskasi yalan falan derler ya hic birseyin onemi yok derler ya cok dogruymus bunu yakindan birisi olunce cok iyi anlayabiliyorsunsenağlama
gunaydin kizlar hayirli cumalar bu mubarek gunde dualriniz kabul olsun ins yeni bir aya girdik bir cogumuzun bu ayda yuzu guler ins allahim tedavide olan arkadaslarimiza yardim etsin:CüvCüv:
ben çıkıyorum kızlar kız kardeşim gelecek tabi benim minik meleğimde 9 aylık oldu tam bir cadı kavga edip kuduruyoruz minişle bakalım bugün ne cadılıklar yapacak eğer izin verirse kardeşimle bir kaç çeşit pasta yapacağız ama bütün gün onunla olacağım ya çok çok mutluyum evimde sevdiğim bir bebek allahım ne olursun şu mübarek günün hürmetine hepimizin evini bebek sesleriyle doldur tabi kendi bebeklerimizin...merak etmeyin kızlar sizlerede pasta ikram etmeyi unutmam
selam millet hayırlı cumalar..
hepinizin duaları kabul olsun..
nur topu gibi evlatlarımız olsun ..
her yeni gün hayırlara vesile olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?