Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

görmedim canım yazını.. şimdi baktım.. yazmışsın kaydirigubbakcemile3
biraz gecikti çok acıktım açlıktan adamı yicektim geldiğinde kaydirigubbakcemile3
çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almasını nasip etsin inş.. :Saruboceq:
sperm kültürü CADIARZU o ne ola ki fisfisfis biraz araştırma yapalım bakalım neymiş..

ebrucum sperm kültürünü lökosit olanlarda yani ilhitap olanlarda istiyorlarmış.. lökosit olduğunda zaten antibiyotik tedavisi uygulanıyor.. sanırım o sorunda ilaçla düzeliyor.. görmedim canım kusura bakma yoksa hemen cevaplardım..

tülincim sagoll...lökosit olanları nasıl belirleyecezz
hep sperm analizi yapılmış...sonra dr bi de kültürüne bakalım demiş...ben de kocişe yaptıracamm öğrenip

tülincim sagoll...lökosit olanları nasıl belirleyecezz
hep sperm analizi yapılmış...sonra dr bi de kültürüne bakalım demiş...ben de kocişe yaptıracamm öğrenip

canım sperm testinde belli oluyor o.. sayfanın alt kısmında oluyor genelde.. şu kadar lökosit görüldü diye.. ya da lökosit kutucuğu işaretlidir.. olduğunda doktor zaten antibiyotik verir.. rahat ol sen.. bi teste bak ona göre hareket et.. Şeniz

kizlar slm hekese hayirli cumalar
allahim dualarimizi kabul etsin hepimizin kucaklarini doldursun insallah hayirli saglikli evlatlar versin

selam kızlar. Biraz önce hastaneden geldim. Hormon test sonuçlarımı aldım. Dr doğumdaymış görüşemedik. Bana sonuçlarımı bi yorumlar mısınız??

FSH 1,87
LH 3,11
Prolaktin 21,9
E2 251

Bir de ben sadece prolaktinin süt hormonu olduğunu ve yüksek olduğunda gebeliğe engel olduğunu biliyorum. Sınırda galiba benimki acaba ilaç kullanmam gerekir mi?
Diğerlerinin ne olduğu hakkında hiç bir bilgim yokk

merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum çok güzel bilgi alışverişi oluyor.bende kayıt olmaya karar verdim.4.5 yıllık evliyim.önce incir kürü sonra soğan kürü uyguladım ters oldu ama yaptım eşimde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladı ve sonunda dün test yaptırdık sonuçları şu şekilde yorumlarsanız sevinirim.renk kirli beyaz 1ml.22.000.000 total spermatozoid 132.000.000 hareketli %70 yavaş %10 hareketsiz%20 normal yapılı %75 anormal yapılı %25 yorumunuzu bekliyorum

Canlarım Hayırlı Cumalar. Cumanız mübarek , tüm dualarınız kabul olsun inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq::Saruboceq: Ben dünden bu zamana oluşan geçmişe bir göz atayım , geliyorum. Sonra geyik topiğine geçeceğim. Orda baya komik şeyler gözüme çarptı. :jeyyar: Tuliny arkadaşımız orayı donatmış gördüğüm kadarıyla. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

slm arkadaslar, cumaniz mubarek olsun

nevrocum benim kirmizilar geldi...
normalde 27sinde gelmeliydi ama dun geldi, yani bi dahaki tarih: 30mayis filan olur herhalde

teşekkür ederim nevrosky.keçiboynuzundan önce hareket %5 ve morfoloji krugere göre %2 di 1 aşılama başarısızdı.fakat o dönemlerde eşim nedeni bilinmeyen ve tekrar eden ateş geçiriyordu.yarın bir kadın doğumcuya muayene olcam ve napcamıza karar vercez artık hepinize hayırlı cumalar

Umutlu olmak çok güzel bitanem. Umutlu olabildiğin , umutlu kalabildiğin için seni çooooook tebrik ediyorum. ınşallah umudunun karşılığını da alacaksın çok yakında. Belki bir sonraki Anneler günü böyle geçmeyecek senin için. a.s. :asigim:

ıyiyim canım çok şükür. Allaha şükürler olsun bebişimiz de çok iyi. Sen nasılsın bitanem? :1hug: :asigim:

Nevrocum inşallah yakalanmazsın canım. Sen yazışırken bebişin çaktırmadan sana gözcülük yapar. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Evet olabilir bak. Küçük bebiş bize yardım etsin. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inşallah canım.. allah isteyen herkeze versin inşallah..çok sağol bitanem.sende kendine ve bebişine çok iii bak:1hug::1hug:

Sağol canım. Allah razı olsun. :1hug:

Sağol bitanem. :1hug::asigim: ınşallah öyle olur. Ve çok mutlu olursun seneye. Şeniz

sende kendine ve inci tanene iyi bak nevrom iyi tatiller :a015:
sizde allaha emanet olun Şeniz

Şeniz Şeniz Şeniz

Canım dediğin gibi ölümden başkası yalan. ınsanın sevdikleri o kadar değerliki ; her birinin yaşamında çok büyük yerleri var. Heleki birinci derecedeki yakınlarımız. Allah onların acısını göstermesin deriz , öyle isteriz. Ama vakti zamanı geldiğinde bir bebeğin doğduğu gibi , vakti zamanı geldiğinde bir insan da bu hayata gözlerini yumuyor. Ölümün hiç bir türlüsünü yakıştırabilmemiz mümkün değil sevdiklerimize. Acı çekiyordu kurtuldu deseler bile içimiz kabul eder mi. ınşallah orada huzurludur. Bol bol dua edip ruhunu huzura erdirmekten başka yapılabilecek birşey yok. Hep hatıralarında ve aranızda olacak. Allah geride kalanlara uzun ömürler versin. Allah rahmet eylesin canım.

kızlar ben kırmızı kartı gördüm

Bence bu kırmızı kart hayırlı :)) Canım geç geliyor ama geliyor çok şükür. Size iyi çalışmalar. Akşama kadar mı mesai? a.s.

selam kızlarr a.s. umarım herkes iyidir beni soracaksanız iyiym şimdilik cumartesi kontolüm var a.s pek değişiklik yok korkular aynı kafamçokkarıştı

Selam canımm. ıyiyiz çok şükür. Senin de iyi olmana çok sevindim. hihoyyyt Bebişe bizden selam söle görünce. Öpüyoruz çok. Şeniz

Canım Allah yardımcınız olsun. ınşallah bebeğinize kavuşursunuz. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kısssslar meraba nasılsınız..kotayı aşmıştık giremedim pek özledim sizleri ya..kavuşturana şükür:)

Canım hoşgeldin. Kotayı aşmayı nasıl becerdiniz bakimmm? :1rolleyes: Bizim de sınırsız. Çünkü biz evden üç bilgisayar ile internete bağlanıyoruz. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Kişi başına bir bilgisayar düşüyor. ınternet cafe görünümünde bir ev. lülülülülülü

Güzelim yorumlamak isterdim ama bilemiyorum ben bunları. :uhm: ınşallah iyidir. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tatlım diğer spermiogram topiğinde yorumlamıştım. Maşallah çok güzel.

slm arkadaslar, cumaniz mubarek olsun

nevrocum benim kirmizilar geldi...
normalde 27sinde gelmeliydi ama dun geldi, yani bi dahaki tarih: 30mayis filan olur herhalde

Canım hoşgeldin. İşlerim birazdan yeni tarihini bitanem. Sen nasılsın güzelim? a.s.

Canım değerler çok güzel yükselmiş o zaman. Hem keçiboynuzu kürü fayda etmiştir. Hem de o ateşli hastalık dönemlerini de atlatınca daha iyi olmuştur. İnşallah doğal yoldan tez zamanda kavuşursunuz bebeğinize. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

nevrosky canım ben bu durumda aşılamayı denemek istiyorum doktorumda aynısını söylerse kısmetse olsun istiyorum sence de daha iyi olmazmı keçiboynuzunu uygulamışken yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…