sositososito alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tabii yaa çınlattım....ayy aç durmasaydın diicem ama ben de aynısını yapıyorum...o yüzden eşin tez gelir inş
ben de napıyım..uzun zamandır bakınmıyorum bakayım dedım..nasıl olsa bu hafta sonu uzun olacak
kk dan tanıdığım bir arkadaş hamişmiş, 2 senedir deniyordu....çok mutlu oldum...darısı bizlere
yaa bi de sperm kültürü diye bişii okudum demin...enfeksiyondan ötürü de hamiş olunamıyormuş
tülincim sagoll...lökosit olanları nasıl belirleyecezz
hep sperm analizi yapılmış...sonra dr bi de kültürüne bakalım demiş...ben de kocişe yaptıracamm öğrenip
GAYE ve DUYGU doğum gününüz kutlu olsun :lepi:
nevro yazdığın doğum günü mesajı içerlerde bir yerlere dokundu
yaşardı gözlerim ama isyan asla değil
yani bazen diyorumki niye bu kadar umutlusun, neden azalmıyor, hala mı akıllanmadın
ama Rabbime inancım var benim
bu yaşıma kadar istediğim herşey oldu çok çaba sarfetmeden
inanın ilk defa bu meselede anladım beklemek ne demekmiş
belki diyorum şimdi sabrımı sınıyor, bakalım ilk tümsekte düşecekmiyim?
isyan edecek miyim?
bazen sıkıntı demekten bile utanıyorum, o kadar büyükleri varken
ne bileyim 5 yıl evliliğimde hiç olmadığım kadar umutluyum
umutluyum işte...
Allahım yolundan şaşırtma...
slm kızlar nasılsınız
gaye dogum günün kutlu olsun bebeğine biraz daha yaklaştığını düşün daha 27 yaşına g,rdin bu kadar ümitsiz olma
dıptısdıptıs tedavin hayırlı olsun rabbim emekleinin karşılığını versin inşallah
nevrosky nasılsın bebişin nasıl
Nevrocum inşallah yakalanmazsın canım. Sen yazışırken bebişin çaktırmadan sana gözcülük yapar. kaydirigubbakcemile3
inşallah canım.. allah isteyen herkeze versin inşallah..çok sağol bitanem.sende kendine ve bebişine çok iii bak:1hug::1hug:
Güzel dileklerin için çok sağol birtanem bende seni çok seviyorum iyiki varsın,sen bizim moral kaynağımızsın,haklısın gün doğmadan neler doğuyor bir de bakmışım karnımda,kucağımda meleğim.ınşallah canım tüm güzellikler hepimizin olsun.a.s.
sende kendine ve inci tanene iyi bak nevrom iyi tatiller :a015:
sizde allaha emanet olun Şeniz
iyi akşamlar kızlar...bir kaçgünden beri giremiyordum topiğe annemlerdeydim babamın ölümyıldönümü vardı mevlüt okuttuk gelen gidenler maşallah yemekti temizlikti baya yorulduk ama değer babam için yoruldum sonuçta 3 yıl bitti 4 girdi sanki daha yeniymiş gibi geliyor bana belkide tam doymadık babama 51 yaşında vefat etti pankreas kanserinden hiç bir şeyi yoktu kloseroldan ve tansiyondan başka derken amcam öldü üçünü çıkartıyorlardı dualar okunurken babam fenalaştı kapl krizi geçiriyor sandık 4 gün yoğun bakımda kaldı sonra tahliller falan ve dr.kanser dedi adanaya başkentte sevk etti orada 1 hafta 10 gün yattı dr eve gönderdi ya 2 gün ya 2 ayyaşar ölür dedi herşey o kadar kısa sürdükü eve getirdik dr.dediği gibi 2 gün sonra öldü hastalanması ölmesi 27 gün sürdü ne olduğunu anlamadık bile dr dediği bu hastalık çok sinsiymiş vucutta olurmuş ani bir üzüntü tabi şiddetli çabucak yayarmış ne illet birşeymiş bize gösterdi kötü yüzünü ilk defa duyduk ama unutamıyacağımız birşey oldu...tamda bizim tedaviye başlayacağımız aydı dr. randevuyuda almıştık herşey hazırdı önce adanada babamın yanına gittik bana aldırmayın siz gidin ankaraya tedavinizi aksatmayın zaten ben burdayım biryere gitmiyorum siz daha önemlisiniz dedi ama bilmiyordu bir kaç gün sonra öleceğini gerçi biliyordu kanserolduğunu genelde o hastaneye kolay kolay gödermezler bide biyopsi ounca tamamen anladı ibzi ahstanenin bahçesine topladı 4 kardeşiz bize vasiyelerinde bulundu ağlayarak tabi hepimiz ağlıyorduk çok erkendi daha yeni emekli olmuştu tamda hayatını rahat yaşamaya başlayacaktı üstüne üstlük kendi evlerini yaptırmıştı istediği gibi içinde oturmak bile kismet olmadı.... ben yinede gitmedim eşim gitti dr.muayenesini olmuş tahlillerini yaptırmış ameliyat gününü almıştı tam eşimin geldiği sabah babam öldü iyikine gitmemişim hiçdeğilse 2 gün daha yanında kaldım beraberdim eğer gitseydim çok vicdan azabı çekerdim eminim babamla beraber olmak bana çocuktan daha önemli...çok uzun yazdım kızlar kusuruma bakmayın acım daha ilk günkü gibi kendimi kaptırmışım bazen diyorum zaten herşey boş ölümden başkası yalan çocuk için debeleş çırpın çalış dur sonra tam rahat edecem derken ecel gelip yakalar
kızlar ben kırmızı kartı gördüm
selam kızlarr a.s. umarım herkes iyidir beni soracaksanız iyiym şimdilik cumartesi kontolüm var a.s pek değişiklik yok korkular aynı kafamçokkarıştı
merhaba arkadaşlar benimde sorunum sizlerle aynı.eşim 1 yıl oldu varikosel ameliyatı olalı ama sayı artışı dışında hiçbir faydasını görmedik.morfoloji % 1,ileri hareketli yok,yavaş hareketli % 10,yerinde hareketli % 10.durum parlak değil ve bu şartlar altında bile bir aşılama denendi.yaza tüp bebek yapılacak.
kısssslar meraba nasılsınız..kotayı aşmıştık giremedim pek özledim sizleri ya..kavuşturana şükür:)
selam kızlar. Biraz önce hastaneden geldim. Hormon test sonuçlarımı aldım. Dr doğumdaymış görüşemedik. Bana sonuçlarımı bi yorumlar mısınız??
FSH 1,87
LH 3,11
Prolaktin 21,9
E2 251
Bir de ben sadece prolaktinin süt hormonu olduğunu ve yüksek olduğunda gebeliğe engel olduğunu biliyorum. Sınırda galiba benimki acaba ilaç kullanmam gerekir mi?
Diğerlerinin ne olduğu hakkında hiç bir bilgim yokk
merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum çok güzel bilgi alışverişi oluyor.bende kayıt olmaya karar verdim.4.5 yıllık evliyim.önce incir kürü sonra soğan kürü uyguladım ters oldu ama yaptım eşimde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladı ve sonunda dün test yaptırdık sonuçları şu şekilde yorumlarsanız sevinirim.renk kirli beyaz 1ml.22.000.000 total spermatozoid 132.000.000 hareketli %70 yavaş %10 hareketsiz%20 normal yapılı %75 anormal yapılı %25 yorumunuzu bekliyorum
slm arkadaslar, cumaniz mubarek olsun
nevrocum benim kirmizilar geldi...
normalde 27sinde gelmeliydi ama dun geldi, yani bi dahaki tarih: 30mayis filan olur herhalde
teşekkür ederim nevrosky.keçiboynuzundan önce hareket %5 ve morfoloji krugere göre %2 di 1 aşılama başarısızdı.fakat o dönemlerde eşim nedeni bilinmeyen ve tekrar eden ateş geçiriyordu.yarın bir kadın doğumcuya muayene olcam ve napcamıza karar vercez artık hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?