sagol nevrocum iyim ne olsun!!
seni sormali nasil gidiyo hamilelik?
nevrosky canım ben bu durumda aşılamayı denemek istiyorum doktorumda aynısını söylerse kısmetse olsun istiyorum sence de daha iyi olmazmı keçiboynuzunu uygulamışken yani
selam kızlar. Biraz önce hastaneden geldim. Hormon test sonuçlarımı aldım. Dr doğumdaymış görüşemedik. Bana sonuçlarımı bi yorumlar mısınız??
FSH 1,87
LH 3,11
Prolaktin 21,9
E2 251
Bir de ben sadece prolaktinin süt hormonu olduğunu ve yüksek olduğunda gebeliğe engel olduğunu biliyorum. Sınırda galiba benimki acaba ilaç kullanmam gerekir mi?
Diğerlerinin ne olduğu hakkında hiç bir bilgim yokk
slm kizlar nasilsiniz bugunhihoyyyt
merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyorum çok güzel bilgi alışverişi oluyor.bende kayıt olmaya karar verdim.4.5 yıllık evliyim.önce incir kürü sonra soğan kürü uyguladım ters oldu ama yaptım eşimde 3 ay keçiboynuzu kürü uyguladı ve sonunda dün test yaptırdık sonuçları şu şekilde yorumlarsanız sevinirim.renk kirli beyaz 1ml.22.000.000 total spermatozoid 132.000.000 hareketli %70 yavaş %10 hareketsiz%20 normal yapılı %75 anormal yapılı %25 yorumunuzu bekliyorum
aman canim nazar degmesin insallah sonuna kadar hep boyle guzel bi hamilelik yasarsin
bu arada nevocum corni hastalandı ve bitti bile.. atlanmış ya da yazmamış olabilir.. benim tarihimden bi kaç gün öncesini yazabilirsin ona.. sende kendine dikkat et.. Şeniz
nevrosky benimde adet tarihim 18 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?