Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım ben diğer tarafta yorumlamıştım. Ondan şimdi yorumlamıyorum artık. a.s.

ammiiinnnnnnnnnnnnn canım ammmmiiiiiiinnnnnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallahhh inşaallahhhhh :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ben adanadayım ama ben ünüverstede yaptırdım ücret alınmıyor anestezi almadım çok zor bir şey değil yanı bir kaç dakikalık bir işlem ilaç alırken biraz ağrın oluyor ama bence oda anesteziye değecek bir şey değil

kızlar müberek cumanız hayılrara vesile olsun ALLAHIM inşş bu hayılı günde dualarımız kabul eder innşş bizileri evlat hasreti içinde bırakmaz meleklerimizi bizlere gönderir ALLAHIM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: buradan buradan bebiş sevinçlerimizi duyurmayı nasip et RABıM hepimize:lepi::lepi::lepi:

dün ivf merkezine gittik ilk defa benim rezervler çok iyiymiş uzun yıllarhamilelik kalabilirmişim ama rahim "Y" şeklindeymiş ve hep düşükle sonuçlanırmış buda eşimin değerleri 68 milyon %48 hareketli morfolojisi %0 mixed anomali %58 değerler sizce nası semen analıiznde birçok değerler var ama tam anlayamadım

bu arada çarşamba rahim yapım düzeltmek için operasyon olacağım çok korkuyorum olan varmı aranızda

%5 morfoloji iyi olarak nitelendiriliyor.. ondan mı bundan mı soruları insanın kafasını karıştırıyor doğru.. ama %1 hatta %0 la hamile kalan arkadaşlarımız var.. sadece morfoloji etken değildir sanırım.. kaldı ki o kadar kötü de değil.. Allah sabır versin.. tez zamanda yeniden hamile kalırsın inş..

bu arada çarşamba rahim yapım düzeltmek için operasyon olacağım çok korkuyorum olan varmı aranızda

eşinin değerlerinde tek sorununuz morfoloji.. morfoloji değişken olabiliyor.. verdiği zamanki ya da öncesindeki stres durumları etkileyebiliyor.. henüz sadece morfolojiyi düzeltmeye yardımcı bir ilaç yok.. rahim operasyonu içinde hayırlısını dilerim.. inş sorunsuz bir şekilde hallolur.. sürekli düşük riski olmaktansa çözümünü yapman tabi ki ii.. Allah yardımcınız olsun..

tuliny aıklaman icin cok sagol
ben biraz acele ediyorum cunku esim 35 ben 36 yasındayim. ilk evliligimden 15 yasında bir oglum var
bir bebek daha istiyoruz. acaba asılama mı yaptırsak normal yolla beklesek mi

canım benim prolaktin 25 lere çıkıyor ama hiç ilaç vermiyorlar.adet olunca normale dönüyor..diğerlerinide bilmiyorum..

nevrooooo yaz anam benide listeye
nerden nereye atladık:a015:
ben 13 senedir sebepsiz infertilite diye bebiş beklerken 2008 haziranında pkos luymuşum onu öğrendim tüp bebek doktorumdanşutarafagitti
tamam tüp deneyelim ozaman dedik kasımda negatif olsun dondurulmuşlar var dedik
şubatta dondurulmuş negatif olsun yine tüp deneriz dedikCADIARZU
iyiki şu kk ya üye olmuşumm:enbuyukkk:
mayısda 2.denemeden önce neler yapmalıyım diye salı günü doktoruma gittima.s
histereskopi ve kromozom analizi yaptırayımmı diye sorduma.s
ben bilirmişim şu an için gerekli değilmiş ama yaptırırsam iyi olurmuş önümüzü görürmüşüz:CüvCüv:
sonra doktorumun söyledikleri beni şooookkk ettiiiiii:1shok:
benden 15 adet yumurta alındı kasımda 6 adeti A+PLUS kalitedeymiş yani mükemmel onlar işleme alınmış diğerleri çöp anaaaaa nasıl sevindimdelikafadulden
arkasından eşimin morfoloji sorunu varmış oda ne be dedim :uhm:
tek çözüm tüp bebekmiş olsun zaten deneyecektik 2.ciyifisfisfis
eşim sağlıklı olsaymış 13 senede 13 kere doğururmuşum boşuna normal yoldan olsun diye uğraşmışızkaydirigubbakcemile
ve eşimin labaratuvar sonuçları çöpe gerçek sonuçlar merkezdeki dosyada Şeniz
oyyy ben ne yapayım şimdiiiiiii:dilcikar:
akıl verin kızlar yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
eşimde şimdi histereskopiye karşı ama kromozom analizini yaptırabiliriz dedi:asigim:

biraz uzun oldu ama bu arada kendimide tanıtmış oldummmmmkaydirigubbakcemile2

selam canim hosgeldin aramiza mi diyim ne diyim keske gelmeseydin mi diyim yani ptoblem olmasaydi anlaminda
ama bi kere burdasin o yuzden hosgeldin canim 13 yildir sorunu yenimi anladilar belkide yeni bozulmus olabilir kacmis morfoloji
:uhm:

selam canim hosgeldin aramiza mi diyim ne diyim keske gelmeseydin mi diyim yani ptoblem olmasaydi anlaminda
ama bi kere burdasin o yuzden hosgeldin canim 13 yildir sorunu yenimi anladilar belkide yeni bozulmus olabilir kacmis morfoloji
:uhm:

asi sağol canım yaaa heralde tüp bebek tedavisi daha ayrıntılı o yüzden bizde anlamadık
morfolojinin kaç olduğunu söylemedi dr geçiştirdi diycek merak ediyorsan git yeniden yaptır

SERA nasıl yani daha yeni mi anlaşıldı ben anlayamadım sanırım tam olarak

nur güzelim al benden de o kadar benmi salaktım yoksa onca doktor onca tedavi ne içindi bende bilmiyorum kim verecek bana 13 senenin hesabını şimdi

kıslar tüp bebek için aşılama şartı kaç şuan,,,sistem çok değişiyor..üç oldu diye duydum sanki ben..yeni rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…