- 30 Kasım 2008
- 2.276
- 1.534
- 333
canım 3 tü evet ama bu sene 1 e düştü diye biliyorum canım.
korkm canım allah yardımcın olsunbu arada çarşamba rahim yapım düzeltmek için operasyon olacağım çok korkuyorum olan varmı aranızda
kıslar tüp bebek için aşılama şartı kaç şuan,,,sistem çok değişiyor..üç oldu diye duydum sanki ben..yeni rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bu konuda
nevrooooo yaz anam benide listeye
nerden nereye atladık:a015:
ben 13 senedir sebepsiz infertilite diye bebiş beklerken 2008 haziranında pkos luymuşum onu öğrendim tüp bebek doktorumdanşutarafagitti
tamam tüp deneyelim ozaman dedik kasımda negatif olsun dondurulmuşlar var dedik
şubatta dondurulmuş negatif olsun yine tüp deneriz dedikCADIARZU
iyiki şu kk ya üye olmuşumm:enbuyukkk:
mayısda 2.denemeden önce neler yapmalıyım diye salı günü doktoruma gittima.s
histereskopi ve kromozom analizi yaptırayımmı diye sorduma.s
ben bilirmişim şu an için gerekli değilmiş ama yaptırırsam iyi olurmuş önümüzü görürmüşüz:CüvCüv:
sonra doktorumun söyledikleri beni şooookkk ettiiiiii:1shok:
benden 15 adet yumurta alındı kasımda 6 adeti A+PLUS kalitedeymiş yani mükemmel onlar işleme alınmış diğerleri çöp anaaaaa nasıl sevindimdelikafadulden
arkasından eşimin morfoloji sorunu varmış oda ne be dedim :uhm:
tek çözüm tüp bebekmiş olsun zaten deneyecektik 2.ciyifisfisfis
eşim sağlıklı olsaymış 13 senede 13 kere doğururmuşum boşuna normal yoldan olsun diye uğraşmışızkaydirigubbakcemile
ve eşimin labaratuvar sonuçları çöpe gerçek sonuçlar merkezdeki dosyada Şeniz
oyyy ben ne yapayım şimdiiiiiii:dilcikar:
akıl verin kızlar yaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
eşimde şimdi histereskopiye karşı ama kromozom analizini yaptırabiliriz dedi:asigim:
biraz uzun oldu ama bu arada kendimide tanıtmış oldummmmmkaydirigubbakcemile2
iyiyiz canım nasıl olalım bizde seni çok özledik umarım sende iyisindir:uhm:selam canlara.s.
sizleri çok özledim:1hug::asigim:Şeniz
bizim net bu sıralar çok sorunluÇok üzgünüm çoook
sinir ediyor beniÇok üzgünüm çoook
nasılsınız canlarıma.s.
ben yokken önemli birşey oldumu
net şuan var ama koçiş olduğu için geçmişi hemen okuyamam
yavaş yavaş bakarım
kociş 3 gün daha evde
bende iki diye duymustum hatta nevro iki tane yaptirdi diye biliyorum yanilmiyorsam hemen o kanun gecti ve raporu cikmisti tekrar yinemi degistiki:1shok:
canım nevro 2 de yaptırdığını iyi biliyorum....
ama daha sonra değiştimi bilemem...
iyi geceler kızlar....bügün baya yoruldum benim canım kuzum yanımdaydı iyice kudurduk tam bir sırnaşık gezdirin beni yürütün beni diyo cadı 9 aylık ama bir kuduruk cadı onunla pastalar yaptık herşeye elini sokuyor elletmeyince kızıyor iyikinede ellemiş cadı hepsinin tadı eli değdi diye çok çok güzel olmuştu ...ay bir çocukla iş yapması baya zor ben bir günde yoruldum birkaç tane arka arkaya olan çokcuklu kadınlar ne yapıyor acep allah yardımcıları olsun ama çok zevkliydi eğlenceliydi ben böyle deyince kız kardeşim al sende kalsın bir kaç gün bakalım çok eğlenceli olacakmı diyor...allahım inşallah bizde görürüz o günleri kendi bebeklerimizle geçirdiğimiz günleri
sağol canım iyiyimŞeniziyiyiz canım nasıl olalım bizde seni çok özledik umarım sende iyisindir:uhm:
çok sağol bitanemŞenizhadi inşallah fadiğim
sağlıcakla inşallah:Saruboceq:
öyle ihtiyacım varki güzel bir habere morele
buda senden gelsin ne olur
ama sağlıcakla:Saruboceq:
test bozuk olabilir
sen yinede 2gün sonra tekrar yapyerimseniben
canım daha günün bugünmüş dur hemen stres yapma:1hug:gene beklemede listesine girmişim
Allahım ne olur artık yaa :çok üzgünüm:
anlamsız bekleyişler son bulsun herşey zamanında olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq:
sağol bitanemŞenizinşallah psikolojik değildir canım belirtilerin hayırlısıyla hamişsindir ....bence yaptır kan testini öğren bakalım inşallah vardır bebiş bak ağır işler falanda yapma ne olur ne olmaz ......inşallahhhhhhhhhhhhh sende buraya en yakın zamanda hamişimmmmmmmmmmmm diye yazarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?