Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende iki diye duymustum hatta nevro iki tane yaptirdi diye biliyorum yanilmiyorsam hemen o kanun gecti ve raporu cikmisti tekrar yinemi degistiki:1shok:

selam canlara.s.
sizleri çok özledim:1hug::asigim:Şeniz
bizim net bu sıralar çok sorunluÇok üzgünüm çoook
sinir ediyor beniÇok üzgünüm çoook
nasılsınız canlarıma.s.
ben yokken önemli birşey oldumu
net şuan var ama koçiş olduğu için geçmişi hemen okuyamam
yavaş yavaş bakarım
kociş 3 gün daha evde

kıslar tüp bebek için aşılama şartı kaç şuan,,,sistem çok değişiyor..üç oldu diye duydum sanki ben..yeni rapor çıkaran arkadaşlar yardımcı olurmusunuz bana bu konuda

canım nevro 2 de yaptırdığını iyi biliyorum....
ama daha sonra değiştimi bilemem...

hoşgeldin arkadaşım allah tez zamanda kurtarsın:Saruboceq:

iyiyiz canım nasıl olalım bizde seni çok özledik umarım sende iyisindir:uhm:

iyi geceler kızlar....bügün baya yoruldum benim canım kuzum yanımdaydı iyice kudurduk tam bir sırnaşık gezdirin beni yürütün beni diyo cadı 9 aylık ama bir kuduruk cadı onunla pastalar yaptık herşeye elini sokuyor elletmeyince kızıyor iyikinede ellemiş cadı hepsinin tadı eli değdi diye çok çok güzel olmuştu ...ay bir çocukla iş yapması baya zor ben bir günde yoruldum birkaç tane arka arkaya olan çokcuklu kadınlar ne yapıyor acep allah yardımcıları olsun ama çok zevkliydi eğlenceliydi ben böyle deyince kız kardeşim al sende kalsın bir kaç gün bakalım çok eğlenceli olacakmı diyor...allahım inşallah bizde görürüz o günleri kendi bebeklerimizle geçirdiğimiz günleri

bende iki diye duymustum hatta nevro iki tane yaptirdi diye biliyorum yanilmiyorsam hemen o kanun gecti ve raporu cikmisti tekrar yinemi degistiki:1shok:

canım nevro 2 de yaptırdığını iyi biliyorum....
ama daha sonra değiştimi bilemem...

evet nevom 2 ile yaptırmıştı umarım değişmemiştir ..

ni ye miiii hihoyyythihoyyythihoyyyt

cuma gününe randevu alıp doktorla görüşmeye gidecemmm ..tüp bebeğe başlıyacağızz kısmetse..mayıs adetine yetişir umarım rapor işlerimmm hihoyyythihoyyythihoyyyt

olsun harzemim tatlı yorgunluk bunlar hepsi yaaa...
inşş kendi bebişlerimizle yoruluruzzz
hihoyyythihoyyyt

gene beklemede listesine girmişim
Allahım ne olur artık yaa :çok üzgünüm:
anlamsız bekleyişler son bulsun herşey zamanında olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyiz canım nasıl olalım bizde seni çok özledik umarım sende iyisindir:uhm:
sağol canım iyiyimŞeniz

ben de bu sıralar garip belirtiler var...
en başta gelenide devamlı midem bir tuhaf...
bulanıyormıu yoksa ağrıyormu çözemiyorum...
birde bu sitede duyduğum kadarıyla hamileyken damarlar daha da belirgin olurmuş...
benim damarlar daha fazla gözüme batmaya başladıkaydirigubbakcemile3
belkide bana öğle geliyorkaydirigubbakcemile3
kasıklarımda ara ara ağrıda var....
eğer adetim gecikirse yapmak için test almıştım...
adetime 3 gün vardı ama dün sabah dayanamayıp yaptım....
birde ne göreyim hani T ile C harfi varya ikisinin ortasında bir çizgikaydirigubbakcemile3
15 dk öyle bekledim...
sonra düşündümki galiba bu testi yanlış monta etmişler 2. çizgi olsa bile içerde kalır yani gözükmez...
bu yüzden testin dış kabını çıkardım...
kenarına bir damla kadar idrar birikmiş orda çizgi olup olmadığını görmek için bir peçetenin ucuna o idrarı çektirdim...
1 dk geçmeden orda çok silik bir çizgi belirdi
ama bu çizgiyle diyer kırmızı çizginin arası biraz açık....öçtüm 9mmkaydirigubbakcemile3
dıptısın konusundaki testlere baktım benim testen daha silik olanı var birde çizgilerin araları hep aynı değil ama beniki kadar ayrık da değil....
test bozuk olabilir....
benim düşük tehlikesi olduğu için şuan normal hayatım durdu
pazar günü kesin adet tarihim
ya pazarı bekler adet gelmesse p.tesi idrar testi yaparım yada yarın kan testi veririm
ne yapacağımım şu an bende bilmiyorum...
+belkide bu yaşadıklarım hep pskolojik

inşallah psikolojik değildir canım belirtilerin hayırlısıyla hamişsindir ....bence yaptır kan testini öğren bakalım inşallah vardır bebiş bak ağır işler falanda yapma ne olur ne olmaz ......inşallahhhhhhhhhhhhh sende buraya en yakın zamanda hamişimmmmmmmmmmmm diye yazarsın

smhsmh canım sende bendensin be güzelim benimde hiç bir zaman düzenli gelmez adetim hep sallar normalde bugün olmam lazımdı ama yok teşrif edip gelmedi göğüslerimde ağrıyor bir haftadan beri kasıklarımda emme ne gelen ne giden eminim bir iki hafta daha sallar çatlak adet

hadi inşallah fadiğim
sağlıcakla inşallah:Saruboceq:
öyle ihtiyacım varki güzel bir habere morele
buda senden gelsin ne olur
ama sağlıcakla:Saruboceq:
test bozuk olabilir
sen yinede 2gün sonra tekrar yapyerimseniben

jeyannd camın hakkınızda hayırlısı olsun canım tüpbebeğe başlıyormuşsun inşallah sende nevro gibi ilk denemende bebişine kavuşursun belkide bebişlerine

çok sağol bitanemŞeniz
evet canım idrar testini hemen yapmayı düşünmüyorum
kan testinide yarın olsun bakalım

gene beklemede listesine girmişim
Allahım ne olur artık yaa :çok üzgünüm:
anlamsız bekleyişler son bulsun herşey zamanında olsun ne olur :Saruboceq: :Saruboceq:
canım daha günün bugünmüş dur hemen stres yapma:1hug:
inşallah bebiş yoksa tez zamanda gelir...

sağol bitanemŞeniz
canım bırak ağır işi ben hamile olunca normal iş bile yapamıyorum ki:1no2:
en son hamileliğimde misafir vardı sadece yemek yapıp sofrayı hazırlamıştım bulaşıkları bile onlar yıkamıştı ama o akşamı hemen kanamam başlamıştı:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…